• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerekir bu durumda

Evlenmeden önce birliktelik yaşamışsın evlenmeden önce gerçek yüzünü de göstermeye başlamış hala devam etmişsin bunun sebebini de birlikte olmana bağlıyorum. Ben evlilik dışı cinselliğe karşı değilim ama yapınca evlenmek zorunda hissedecekseniz herşeyini kabul etmek zorunda hissedecekseniz yapmayın ya

Evet allahima cok sukur annem babam hem kizim hemde benim icin herseyi yapiyolar bende ayrilmak istiyorum her turlu tazminat nafaka ve taki hakkimida almak istiyorum velayeti alip kizimi gostermek istemiyorum yanlismi yaparim
yok velayeti alma kızın bu ö... ile büyüsün.

Ya tabiki boşa bu adamı al velayeti. Nafaka davasını da aç.

Aileniz arkanızda eğitiminize devam edin mutsuz bir ailede büyüyen çocuklar da mutsuz ve hayata karşı bir sıfır yenik başlıyor olmuş olan geleceğini düşüneceğiniz bir bebeğiniz var onu düşünerek hareket edin eleştiriler haklı da olsa olmuş bi durum var yaş evlilik öncesi vs bunları konu etmek hamile hassas bir kadını üzmekten başka bi işe yaramaz kızlar konu sahibi fikir almaya gelmiş eleştirilmeye değil

Benim anlamadigim ailen seni bir tecavuzcuden korumak icin polise gitmek yerine neden evlendirmeyi tercih ediyor?

Cunku daha oncede boyle bir olayi vardi ve adam elini kunu sallayarak dolasiyodu mahkemelerin hepsinden kurtuldu ite bulasma caliyi dolas hesabi

Ailenizin bulduğu çözüme pes dedim.Bir aile kendi çocuğunu koruyamıyacaksa ,elin adamı nasıl koruyacak?Size zararı dokunan bir insandan sizi korumak ailenizin görevidir.Siz evlenince sapığınızdan kurtulacağınızdan nasıl bu kadar emin oldular?Sapık her türlü sapıktır,evliyede 9 çocukluyada yapar yapacağını.Sizin aileniz resmen sizin sorumluluğunuzu üstünüzden atmış.Biz uğraşmayalım kocası uğraşsın demiş.Bebek doğuncada araya girip gönderirler evinize.Ya ben bide anlamıyorum artık 19 yaşında genç bir kızın 30 yaşında adamla evli olmasını.Kafamıza hep erkekler geç olgunlaşır,büyük erkek iyidiri yerleştirmişler,kadınlarımız yaşını yaşayamadan kendilerinden 10_15 yaş büyük erkeklerle evlenip,bunu çok normal birşey gibi görüyor.Yok arkadaş işte öyle değil , 30 yaşındaki adamla 19 yaşındaki kız aynı şeyi düşünemez,arada resmen nesil farkı var,bu yaş farkı en fazla 3_5 olursa normaldir.Daha gençliğinin coşkusunu yaşayacak kızlarımız,hayatını yaşamış,kendinden geçmiş erkeklerle evlenip,sonra böyle sıkıntılar yaşıyorlar işte.Evliliğe devam edersende etmezsende okulunu bırakma,kendin ve bebeğin için.

Tamamini okumadim.
19 yasinda kocasiz mi kaldin da kosa kosa evlendin.

Ugras dur simdi hamile halinle.
Çok acımasız bir yorum akıl istiyor sadece bide siz beni üzün demiyor.

Allah yardimcin olsun konu sahibi yuva yikmak en kolayi umarim eşin akli basina gelir ve kizinla sana sahip cikar .hakinda hangisi hayirli ise o olsun insallah

Back