Ne yapmam gerek bilmiyorum

Pislik adam. Ne yapman gerektiğini sormuşsun. Gözünü yumup adamın ağzının sularının üstüne akmasına razı mısın yani?
Sizin bölümün dekanı, okulun rektörü yok mu? Okulun dışında buluşmak istiyor adam bunda iyi niyet aranır mı?
Maillerde delil sayılabilecek şeyler varsa onları da mutlaka göster dekana, rektöre.
Ya da adamın dozu arttırıp seni hayatın boyunca utanabileceğin şeyler yaptırmasına izin ver.

Tam okuyamadım.İçim elvermedi.
Niyet kötü çok belli.
Dünyadaki her 50 yaş üzeri Hulusi Kentmen değildir.
Neyse yapılabilecekleri düşünürsek ;
1- Asla taviz verme.(Bir iki yemek yeriz sene sonu kurtulurum demişsin.Öyle bir şey olmaz.Bir yersin ikiyi ister.İkiyi yersin eve gel der.Sakın.)

2-Her dersine git. Dersleri ihmal etme.

3-Okul dışında kesinlikle görüşme.Okul içerisinde de yanına bir arkadaş al.Çok gerekli görürsen o da.

4-Sınavlar da nasıl bir uygulamanız var bilmiyorum.Çoklu kağıt sistemi ise kağıtları zımbala ve her kağıdı numaralandır.
Eğer sana iyi alman gerektiği halde ; düşük not verdiyse.Şikayet et ve aynı branşta başka birinin sınav kağıdını incelemesini iste.

Tüm bunlara rağmen hala seni dersten bırakıyorsa.Yaz okulu ve ya o dersi başka okullardan alma ihtimalin var mı onu araştır.
Önünde sonunda senin haklılığın ortaya çıkacaktır ki zaten amca mimlenmiş. Dikkatli ol.Sakın taviz verme. Yemin ediyorum üniversiteden soğudum.Statülerini kullanarak insanları parmaklarında oynatan hocalar sebebiyle.

canım konuyu okumaya baslarken sonunu tahmın edebıldım .
nıtekım de cumlenın sonu tahmın ettıgım gıbı sonlandı .
ortada net bırsey var kı o pıslık adamın niyetı bozuk .
okul dısın da gorusmek ıstemeler ,zorla bırlıkte yemek ıstemeler
bunlar hıc normal seyler degıl tatlım .
adam nıyetı bozmus .ben senın yerın de olsam sıkayet ederdım okul yonetımıne .
adamın zaten gecmıs de buna benzer bır cezası varmıs ,sıkayet etmeye ne dıye cekınıyorsun .
cok korkuyorsan eger,ısmının verılmemesını rıca et.
hanı yetkılı kısı o adamı uyardıgın da "sızın hakkınız da bır kac kısden soyle sıkayetler alıyoruz"desın .
su sahıs sızın hakkınız da bunları soyluyor derse ortada kanıt da yok ıse zan altında kalabılırsın .
eger kanıtların varsa canım hıc cekınme dırek sıkayette bulun adını da belırt .
maıl dokumanlarını cıkart .yonetımın onune koy.
ayrıca okulu dondurmak yada derse gırmemek gıbı dusuncelerı aklından sıl at.
sen boyle korkak urkek davranırsan o cok daha fazla ustune gelecektır emın ol .
cazgır ol boyle seyler de .o degıl sen onun ustune gıt .

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim, bu dersi veya önümüzdeki dönemde açılıcak dersi başka bir okulun yaz okulunda almam mümkün değil. Hocanın onay vermesi gerekiyor bu konuda da başka birine söz hakkı geçmiyor dersi veren hoca onaylamak durumda o da buna izin vermez başka bir öğrencisi istesede izin vermez.
Elimde onu şikayet edebileceğim hiçbir somut delil yok, odasına çağırıp söylemesi bunu zaten delili ortadan kaldırıyor. Beni aradığı numaranında bugün ona ait olmadığını öğrendim kendi üstüne olan hattan aramıyormuş meğerse. şu durumda şikayet edersem ben zararlı çıkabilirim. Zamanında şikayet almış olsa bile yine tam delil olmadığından uzaklaştırma gibi bir ceza alamaz zamanında da alamamış çünkü birde bu tarz hocaları neden bilmiyorum koruyorlar herkese sözü geçiyor. Elimde yani somut delil olana kadar şikayet edemem hiçbir şekilde. Yarında dersine gidicem, gitmeme fikrini sayenizde kafamdan çıkardım.
Boyun eğmeyi düşünüyordum ama eğmicem gerekirse bende çirkefleşip tehdit edicem kendisini devam ederse.
Odasına gitmeyi aslında düşünmüyorum ama herhangi bir durum olurda gitmek zorunda kalırsam yanıma birini alıcam veya ses kaydedicem direk. Odasında da birşey yapamaz sanırım. O katta pek hoca olmuyor labaratuvar olduğu için ama yinede cesaret edemez.

Son düzenleme:
bölüm başkanına git konuş bence. dekanlığa bile iletebilirsin. mailleri mesajları duruyorsa al sana kanıt. ...

ben başı okurken taciz e falan girecek konu dedim de iyi etmemiş... kızım üni okuyorum diyrsun nasıl anlamassın 60 küsür yaşındada olsa erkek

ya o zaman süre geçmediyse notuna itiraz etsene. 1.itirazda hoca okuo tekrar 2.kez itiraz et o zaman hocalar toplanıp senin önünde kağıt açılıo. bide brdaha mutlaka tükenmez kalemle yaz sınav kagıdına

Al işte bi azgın teke daha.Allahım sen ıslah et böylelerini...

Bizim üniversitede de var böyle bi tane.Karısı başka bi üniversitede öğretim görevlisi,iki kızı var,60 yaşında ama gel gör ki hiç yaşının adamı demezsin.Yapışkanın teki.En kötü tarafı da bi dindar geçinir ki sorma.Sınıftan kızlar da gidip odasına not için dilenmiyor mu,ifrit oluyorum.Ama adam bana takmış durumda.Dersten bırakma huyu yok,herkesi geçirir ama siniri bozuluyor insanın yine.Geçen tersledim artık,benden başka kimse yok mu bu sınıfta yeter yaa dedim.Geçen yine bir soru sordu,dalgındım o gün cevap vermek istemiyorum dedim verdim ağzının payını.Kendini suçlama sakın tatlım.

Kanıt,kanıt,kanıt. Söz uçar,yazı kalır. Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle olacak.

bölüm başkanına git konuş bence. dekanlığa bile iletebilirsin. mailleri mesajları duruyorsa al sana kanıt. ...
Bu zamana kadar attığı maillerde abzürt birşey yoktu tmm şu satte uygunum sorularını getirebilirsin tarzındaydı ondan dolayı onlar kanıt sayılmaz :/

ben başı okurken taciz e falan girecek konu dedim de iyi etmemiş... kızım üni okuyorum diyrsun nasıl anlamassın 60 küsür yaşındada olsa erkek
Babamdan bile yaşlı bir adamın böyle birşey yapacağı aklıma gelmezdi hiç konduramadım. Erkeklerden korkmayı tabiki öğrettiler ama çevremde hiç böyle bir örnek olmadı bu zamana kadar duymadım da. Tvlerde duyuyoruz ama son ana kadar hiç göstermedi bu yüzünü bana...

ya o zaman süre geçmediyse notuna itiraz etsene. 1.itirazda hoca okuo tekrar 2.kez itiraz et o zaman hocalar toplanıp senin önünde kağıt açılıo. bide brdaha mutlaka tükenmez kalemle yaz sınav kagıdına
Tükenmez kalemle yazamam canım sayısal bir ders sürekli bir çözüm var ve hatalar olabiliyor, itiraz edersem iyice ters tepicek durum ben artık sene sonu sınavına odaklandım bundan vazgeçtim. Yüksek notla geçmek istiyordum aslında ama şuan tek istediğim geçer not olması o şansımda hala var...

Çok teşekkür ederim canım, böyle insanlar çok sanırım yaşa başa bakılmıyormuş meğerse hiç...

Sınav kağıdına tükenmez kalemle yazamıyorsanız bile hiç olmazsa sayfa numaralarını tükenmez kalemle yazın. Bir de, toplam sayfa sayısını belirtecek şekilde yazın mutlaka (sözgelimi, toplam beş sayfa kullanmışsanız, birinci sayfaya 1/5; ikinci sayfaya 2/5 gibi).

Derslerinize düzenli girin. Gerekirse bir arkadaşınızdan yardım alarak tüm sınavlarına çok iyi çalışın. Size düşük not vermesine engel olun. Her halükarda düşük not vemişse kağıdınızın incelenmesini talep edin. Kendinizden eminseniz, Dekan ve Rektöre başvurabilir, onu mahkemeye bile verebilirsiniz.

Davetlerinde ısrarcı olursa, ona tuzak kurun. Tüm maillerini, mesajlarını ve ses kayıtlarını saklayın. Sınav kağıdınızın incelenmesi talebiyle birlikte bunları da yetkililere verebilirsiniz.

Ailenizi üzmek istememenizden söz etmişsiniz. Aileniz okulun uzamaması için hocanızın tacizlerine boyun eğidiğinizi öğrenirse üzülmez mi asıl? Hiçbir hoca yalnızca bir kaç defa yemek yemek için öğrencisine asılmayı göze almaz. Bu kadar saf olmayın. O iş yemeğe çıkmakla kalmaz. Asla köprüyü geçene kadar idare edeyim yanılgısına düşmeyin. Birkaç defa istediklerine boyun eğerseniz, Hocanız işi ilerlettiğinde ve şikayet etme gereği duyduğunuzda, ilk önce onun size asıldığına kimseyi inandıramazsınız.

bence arkadaşlarınınn bir tanıdığı yada senin şöle godaman tipli hocanın tırsıcağı birini bul okula getir tesadüfen karşılaşmış gibi erkek arkadaşın olarak tanıştır. yada 2 gün okula gitme sonra parmağında yüzükle git ve ailenin yanına gidip nişanlandığını falan söyle.

aklıma ilk bu geldi. böyle insanlardan allah korusun nasıl çaresiz bırakıyolar insanları pislik herif

tatlım o yüzük olayını bende düşündüm açıkcası, öyle bir durumda yanına çağırırsa yüzük takıp gidicem uzaklaşır o zaman diye düşündüm...

Okulda çok güvendiğin ve bu adama da hafiften kıl olan bir öğretmenin ya da yönetici varsa yardım iste diyorum. En fazla ne yapabilir ki bir kaç yemek diyorsun ama emin ol senin teslimiyetini görünce taciz etmek isteyecek ve sen bunları bile bile bir adım daha atmış ve artık sen de hatalı olmuş olursun.

Böyle adamlar deliyi görünce tırsarlar bence olmazsa dişini göster rezil etmekle onun yüzünden bu okulu bitiremezsen eğer kapısına dayanmakla ailesine ulaşmakla hatta medyaya gitmekle tehdit et. zaten belli ki seni bu derslerden geçirmiyecek ve çoktan istediğini alamamış olmanın hırsıyla adaletsiz olmaya karar vermiş bile.

Canım kesinlikle sesini falan aydetme böyle birşey delil olaraksunulmaz hatta özele girdiği için ceza bile alabilirsin. Kendinden tiksindirebilirsin adamı yanında burnun karıştır falan paspal ol yani biraz başka yapabileceğin pek bişi yok gibi görünüyor (

Sadece bir yemekle bu pisliğin dersinden gecer not alabileceginizi sanıyor musunuz? Yani okulda guvenebileceginiz bir hocanız, danışman hocanız falan yok mü? Öyle birinden yardım isteseniz? Ben olsam herhalde ilk is olarak sınav sonucuma itiraz etmek ve kağıdımın incelenmesini istemekle başladım?

Kızlar bugün sabah yine dersi vardı bu sefer erken gittim, hep en öne otururdum ben bu sefer 3. sıraya falan oturdum ders esnasında hiç hocayla göz göze gelmeden notumu tuttum, ders boyunca hiç bişi demedi bana laf söylemedi ama arkadaşımın dediğine göre bakmış hep.
Bugün akşama doğru son dersimden de çıkarken okuldan erkek arkadaşlarımla ayaküstü konuşuyorduk meğerse bu adamda ilerde oturuyormuş ben farketmemişim, sonradan fark ettiğimde bana tip tip baktı sürekli. Arkadaşlarımda anladı niye bakıyor bu adam diye anlattım bende arka çıktılar hatta baya, kız arkadaşıma anlattığımda bu kadar destek olmamıştı çok şaşırdım:26:
Onlarda birkaç fikir verdi, çok şükür sayenizde kendimi kötü hissetmiyorum eskisi kadar

Son düzenleme:

canım çok sevindim daha iyi olmana bolca dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…