- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
Bu zamana kadar attığı maillerde abzürt birşey yoktu tmm şu satte uygunum sorularını getirebilirsin tarzındaydı ondan dolayı onlar kanıt sayılmaz :/bölüm başkanına git konuş bence. dekanlığa bile iletebilirsin. mailleri mesajları duruyorsa al sana kanıt. ...
Babamdan bile yaşlı bir adamın böyle birşey yapacağı aklıma gelmezdi hiç konduramadım. Erkeklerden korkmayı tabiki öğrettiler ama çevremde hiç böyle bir örnek olmadı bu zamana kadar duymadım da. Tvlerde duyuyoruz ama son ana kadar hiç göstermedi bu yüzünü bana...ben başı okurken taciz e falan girecek konu dedim de iyi etmemiş... kızım üni okuyorum diyrsun nasıl anlamassın 60 küsür yaşındada olsa erkek
Tükenmez kalemle yazamam canım sayısal bir ders sürekli bir çözüm var ve hatalar olabiliyor, itiraz edersem iyice ters tepicek durum ben artık sene sonu sınavına odaklandım bundan vazgeçtim. Yüksek notla geçmek istiyordum aslında ama şuan tek istediğim geçer not olması o şansımda hala var...ya o zaman süre geçmediyse notuna itiraz etsene. 1.itirazda hoca okuo tekrar 2.kez itiraz et o zaman hocalar toplanıp senin önünde kağıt açılıo. bide brdaha mutlaka tükenmez kalemle yaz sınav kagıdına
Al işte bi azgın teke daha.Allahım sen ıslah et böylelerini...
Bizim üniversitede de var böyle bi tane.Karısı başka bi üniversitede öğretim görevlisi,iki kızı var,60 yaşında ama gel gör ki hiç yaşının adamı demezsin.Yapışkanın teki.En kötü tarafı da bi dindar geçinir ki sorma.Sınıftan kızlar da gidip odasına not için dilenmiyor mu,ifrit oluyorum.Ama adam bana takmış durumda.Dersten bırakma huyu yok,herkesi geçirir ama siniri bozuluyor insanın yine.Geçen tersledim artık,benden başka kimse yok mu bu sınıfta yeter yaa dedim.Geçen yine bir soru sordu,dalgındım o gün cevap vermek istemiyorum dedim verdim ağzının payını.Kendini suçlama sakın tatlım.
Kanıt,kanıt,kanıt. Söz uçar,yazı kalır. Rabbim yardımcın olsun,dualarım seninle olacak.
canım bugün dersine gidecektin adamın ne oldu:26:
bence arkadaşlarınınn bir tanıdığı yada senin şöle godaman tipli hocanın tırsıcağı birini bul okula getir tesadüfen karşılaşmış gibi erkek arkadaşın olarak tanıştır. yada 2 gün okula gitme sonra parmağında yüzükle git ve ailenin yanına gidip nişanlandığını falan söyle.
aklıma ilk bu geldi. böyle insanlardan allah korusun nasıl çaresiz bırakıyolar insanları pislik herif
Beni derse almadı canım 5dk geç kaldığım için :/
Ben sadece geçer bir notla geçip tamamen kurtulmak istiyorum. Geçer notda hakettiğim bir not tabiki hakettiğimden fazlasını kesinlikle istemiyorum.
Boyun eğmekden kastım yine eskisi gibi derslerine devam etmek gerekirse soru sormak yada en uç nokta olarak yemek yemek. Ama öyle bir durumda da tedbirli olarak gitmek. Ama bu durumdan sonra sınırlarımı daha katı çizeceğimden eminim.
Kızlar bugün sabah yine dersi vardı bu sefer erken gittim, hep en öne otururdum ben bu sefer 3. sıraya falan oturdum ders esnasında hiç hocayla göz göze gelmeden notumu tuttum, ders boyunca hiç bişi demedi bana laf söylemedi ama arkadaşımın dediğine göre bakmış hep.
Bugün akşama doğru son dersimden de çıkarken okuldan erkek arkadaşlarımla ayaküstü konuşuyorduk meğerse bu adamda ilerde oturuyormuş ben farketmemişim, sonradan fark ettiğimde bana tip tip baktı sürekli. Arkadaşlarımda anladı niye bakıyor bu adam diye anlattım bende arka çıktılar hatta baya, kız arkadaşıma anlattığımda bu kadar destek olmamıştı çok şaşırdım:26:
Onlarda birkaç fikir verdi, çok şükür sayenizde kendimi kötü hissetmiyorum eskisi kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?