• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam gerek bilmiyorum

İnşallah canım amin. Her gece ya bu bela gitsin başımdan yada al canımı diye dua ediyorum. Çünkü mezun olamazsam öbür dönem aileme ne derim durumu anlatsam babam gelir vurur adamı. Evin tek çocuğuyum ben babam bana çok düşkündür, aslında tek çocuk olmak önemli her baba kızına böyle birşey yapıldığında kaldıramaz. Ama ben bunu işte babama anlatamam...Mezun olamazsamda nasıl açıklıyacağım bilemiyorum ondan dolayı. Açıklarsam da neden bu zamana kadar boyun eğdin diyecek biliyorum. Tek isteğim kurtulmak eskisi gibi olsun herşey. Yüksek lisansı falan zaten sildim aklımdan iyice yeterki mezun olayım şu okuldan kurtulayım

ya canım saçmalama lütfen bi okul bitirmekten daha önemli bişey var o da sensin ve senin mutluluğun.. bu hayatta senden değerli birşey yok ki bir ders için iğrenç bi adama boyun eğesin.. okul uzatmak kötü birşey tamam ama o adama katlanmak sende çok derin izler bırakabilir 1-2 kere yemeğe çıkmak bile.. ilerde hatırladıkça kötü olursun bunu..
diğer sınava daha çok çalışıp o adamın dediklerini yapmak zorunda olmayarak geçebilirsin dersi ama yok sana hala takık durumdaysa o zamanda hiçbişeyi düşünme derim ben çünkü artık güzel bi dayağı bile hakediyo.. bu arada evli mi hoca bunu merak ettim?

ya canım saçmalama lütfen bi okul bitirmekten daha önemli bişey var o da sensin ve senin mutluluğun.. bu hayatta senden değerli birşey yok ki bir ders için iğrenç bi adama boyun eğesin.. okul uzatmak kötü birşey tamam ama o adama katlanmak sende çok derin izler bırakabilir 1-2 kere yemeğe çıkmak bile.. ilerde hatırladıkça kötü olursun bunu..
diğer sınava daha çok çalışıp o adamın dediklerini yapmak zorunda olmayarak geçebilirsin dersi ama yok sana hala takık durumdaysa o zamanda hiçbişeyi düşünme derim ben çünkü artık güzel bi dayağı bile hakediyo.. bu arada evli mi hoca bunu merak ettim?

Evlenip boşanmış 30 yaşında avukat bir kızı var hatta.
Bana yapmış oldugu teklif bile 1 haftadır hayatımı allak bullak etti birde gitseydim ne halde olurdum düşünemiyorum.
Yaklaşık bir 10 yıl önce söylentilere göre böyle bir durum olmuş, kıza çok çektirmiş ama sonuç olarak hem kendisi ceza almış hemde kız okulu terk etmiş. Başıma gelecek şeyin bu olması korkutuyor.
söylentilerin tam bir doğrulugu yok bir sürü şey diyorlar yok kız istemişte yok hoca takmış tek dersi kalmış falan şeklinde. Ama ben bölümde 5. yılımdayım 5 yıldır böyle bir durum olmadı bildiğim kadarıyla olsa ufak da olsa söylenti gelirdi kulağımıza. Ondan dolayı bende hiç inanmamıştım duyduklarıma. Durumunu kıskanıp karalamak için söyleniyor diye düşünmüştüm. Ama doğruymuş şu durumda anladığım kadarıyla. Ama o zaman ne oldu ne bitti bilemiyorum tabi.

Son düzenleme:
Allah kahretsin böyle herifleri.. Pislik herif :47:
Nasıl sinirlendim anlatamam..
Derslerine harcaman gereken enerjiyi bitirmiş adi herif.. Neleri düşünür olmuşsun ay çıldıracağım gece gece :47:

Sakın kendini suçlama. Bu seninle ilgili bir durum değil, Yanlış mı davrandım acaba diye sakın aklından bile geçirme..

Ben senin yerinde olsaydım ne yapardım diye düşündüm...
Sanıyorum ki, derse girmeye devam ederdim. Bir şey olmamış gibi davranırdım. Okulumu dondurmayı düşünmezdim.
Neden bir geri zekalı "biiiiiip" için okulumu dondurup hayatımı erteleyeyim ki.. Kalırsan tekrar alırsın dersi..
Ama bundan sonra arkadaşların da dediği gibi, kesinlikle konuşmalarını kayda alırdım.
En ufak yanlışında elindeki kaydı kullanacağımı da söylerdim.
Tehditse tehdit.. Bazı insanların dilinden konuşmak lazım.
Buradaki amaç senin bir an önce okulunu bitirmense elinden geleni ardına koyma..

Çok mu ileriye gitti.. Şikayet edersin o da görür cezasını.. İnşallah...

Senin anlattığın bu olaya benzer şeyi prof. Gönül Tekin yaşamış. Tv de çıktığı bir programda anlatmıştı.
Öğretim görevlisiyken okula istifasını verip, yurt dışına gitmesine sebep olmuş.
Kendi başına gelmemiş, arkadaşının başına gelmiş ama, olay sonrası susmadığı için mecbur bırakılmış bir nevi.
Kadın şimdi Harvard Üniversitesinde profesör.

Evlenip boşanmış 30 yaşında avukat bir kızı var hatta.
Bana yapmış oldugu teklif bile 1 haftadır hayatımı allak bullak etti birde gitseydim ne halde olurdum düşünemiyorum.
Yaklaşık bir 10 yıl önce söylentilere göre böyle bir durum olmuş, kıza çok çektirmiş ama sonuç olarak hem kendisi ceza almış hemde kız okulu terk etmiş. Başıma gelecek şeyin bu olması korkutuyor.
söylentilerin tam bir doğrulugu yok bir sürü şey diyorlar yok kız istemişte yok hoca takmış tek dersi kalmış falan şeklinde. Ama ben bölümde 5. yılımdayım 5 yıldır böyle bir durum olmadı bildiğim kadarıyla olsa ufak da olsa söylenti gelirdi kulağımıza. Ondan dolayı bende hiç inanmamıştım duyduklarıma. Durumunu kıskanıp karalamak için söyleniyor diye düşünmüştüm. Ama doğruymuş şu durumda anladığım kadarıyla. Ama o zaman ne oldu ne bitti bilemiyorum tabi.

belki oldu da senin gibi onlarda susmayı tercih etti ya da piyango sana vurdu orayı bilemeyiz tabiki.. ama sen tedbirli davran dediğin gibi bakalım belki pişman olur pek sanmıyorum ama vazgeçer belki bu tutumundan..

Allah kahretsin böyle herifleri.. Pislik herif :47:
Nasıl sinirlendim anlatamam..
Derslerine harcaman gereken enerjiyi bitirmiş adi herif.. Neleri düşünür olmuşsun ay çıldıracağım gece gece :47:

Sakın kendini suçlama. Bu seninle ilgili bir durum değil, Yanlış mı davrandım acaba diye sakın aklından bile geçirme..

Ben senin yerinde olsaydım ne yapardım diye düşündüm...
Sanıyorum ki, derse girmeye devam ederdim. Bir şey olmamış gibi davranırdım. Okulumu dondurmayı düşünmezdim.
Neden bir geri zekalı "biiiiiip" için okulumu dondurup hayatımı erteleyeyim ki.. Kalırsan tekrar alırsın dersi..
Ama bundan sonra arkadaşların da dediği gibi, kesinlikle konuşmalarını kayda alırdım.
En ufak yanlışında elindeki kaydı kullanacağımı da söylerdim.
Tehditse tehdit.. Bazı insanların dilinden konuşmak lazım.
Buradaki amaç senin bir an önce okulunu bitirmense elinden geleni ardına koyma..

Çok mu ileriye gitti.. Şikayet edersin o da görür cezasını.. İnşallah...

Senin anlattığın bu olaya benzer şeyi prof. Gönül Tekin yaşamış. Tv de çıktığı bir programda anlatmıştı.
Öğretim görevlisiyken okula istifasını verip, yurt dışına gitmesine sebep olmuş.
Kendi başına gelmemiş, arkadaşının başına gelmiş ama, olay sonrası susmadığı için mecbur bırakılmış bir nevi.
Kadın şimdi Harvard Üniversitesinde profesör.

Yapmalıyım bencede bunu haklısınız tehditse tehdit. Bir daha konuşmak isterse zaten ya telefon açıcak ya odasına çağırıcak yine. iki durumda da ses kaydı yapabilirim. İleri gitmeye kalkarsa elimde konuşmaların olduğunu söylerim. Tek amacım okulu bitirmek artık. Bende gerekirse mezun olduktan sonra her durumda bu kayıtları ortaya çıkarırım onunda hayatı kaysın bakalım ellerinden görsün nasıl birşey olduğunu.

belki oldu da senin gibi onlarda susmayı tercih etti ya da piyango sana vurdu orayı bilemeyiz tabiki.. ama sen tedbirli davran dediğin gibi bakalım belki pişman olur pek sanmıyorum ama vazgeçer belki bu tutumundan..

Amin canım ben çalışıp o notu kurtarırım bana bırakırsa derside geçerim ama ya takarsa düşüncesi beni bitiren tek şey. Umarım piyango bana vurmamıştır. arada böyle olaylar olduysa ve susup geçtilerse konu hep kapanmış demektir. Öbür türlü işim zor gibi.
Bakalım çarşamba günü dersine gittiğimde bana karşı nasıl bir tutum sergilicek çok merak ediyorum

Ona boyun eğmektense dersinizi veremediğiniz için ailenizden gelecek sitemlere boyun eğmek yeğdir. Sonuçta siz onların yavrususunuz ve en fazla bir iki söylenirler niye çalışmadın alt tarafı tek dersti falan gibi. Ne olur ki, biraz sineye çekersiniz. Gerçi tabi ki üzülürler dersinizi veremediğiniz için, onları da üzmek istemezsiniz doğal olarak. Ama onları bu konuda üzmemek eğer o pis adama bağlı bir durum olacaksa, bunu onların bilmemesi sizin de bilmediğiniz anlamına gelmeyecektir ve bence bu bilmedikleri durum onlara göre dersinizi verememekten kat be kat daha üzüntü verecek bir durum öyle değil mi? O yüzden onların bilmeyeceği ama bilseler çok üzüleceği bir şeye boyun eğmenizin başta size belki de onları sürekli gördüğünüzde sürekli üzüntü sebebi olacak bir şeyi belki de hayatınız boyunca hiç hatırınızdan çıkmayacak birşeyin üzüntü ve sıkıntısına kendinizi mahkum etmiş olmak gibi bir kötü bir hediyesi kalacak. Yine de hayat sizin tabi ki ve hakikaten çok üzücü ve zor bir durum. Bir hayvanın şu anda bile kaç kişinin sinirlerini bozmasını ve geleceğini planlayan genç bir insana öğreniminin daha sonrasından bile vazgeçmesine sebep olacak bunları yaşatmasını asla sindiremiyor ve kabul edemiyorum. Allah bir şekilde bir an evvel bu adamı ıslah etsin inşallah. Yoksa Allah bilir bu adam daha kaç kişinin böyle canını yakmıştır ve yakmaya da devam edecektir belki de.

benim bir bayan hocayla başım farklı bir şekilde derde girdi. örnek olması açısından söyleyeyim sınav kağıdımı tekrar okuyun dersen haksız çıkarıyor okul seni dediğin gibi hocalar karşısında. okulundan bu konuda destek bekleme kesinlikle. yapman gereken basit canım benim, taviz vermeyeceksin. yalan da söyleme bir daha. derslerine gir çık ve herhangi bir soru sorarsa da yakın bir arkadaşın varsa erkek onunla beraber olduğunu hissettir. söyleme ama hissettir. bence iyi niyet yok. hangi prof öğrencisinin elini tutar lütfen kızlar. sakın ola ki dersi geçene kadar da deme bence. kişiliğinden taviz verme. mümkünse şikayet etmeden kağıdını görmeye çalış. başkası okursa yine sonuç aynı olacak. bir iki yemekle de geçecek şey değil zaten. kişiliğini koru tatlım. bir daha al dersi. bölüm başkanı yada bayan hocalarından destek al ama güvendiğin birinden. o kart horoz da baba abi gibi değil bilesin. dikkat et derim ben.

Ona boyun eğmektense dersinizi veremediğiniz için ailenizden gelecek sitemlere boyun eğmek yeğdir. Sonuçta siz onların yavrususunuz ve en fazla bir iki söylenirler niye çalışmadın alt tarafı tek dersti falan gibi. Ne olur ki, biraz sineye çekersiniz. Gerçi tabi ki üzülürler dersinizi veremediğiniz için, onları da üzmek istemezsiniz doğal olarak. Ama onları bu konuda üzmemek eğer o pis adama bağlı bir durum olacaksa, bunu onların bilmemesi sizin de bilmediğiniz anlamına gelmeyecektir ve bence bu bilmedikleri durum onlara göre dersinizi verememekten kat be kat daha üzüntü verecek bir durum öyle değil mi? O yüzden onların bilmeyeceği ama bilseler çok üzüleceği bir şeye boyun eğmenizin başta size belki de onları sürekli gördüğünüzde sürekli üzüntü sebebi olacak bir şeyi belki de hayatınız boyunca hiç hatırınızdan çıkmayacak birşeyin üzüntü ve sıkıntısına kendinizi mahkum etmiş olmak gibi bir kötü bir hediyesi kalacak. Yine de hayat sizin tabi ki ve hakikaten çok üzücü ve zor bir durum. Bir hayvanın şu anda bile kaç kişinin sinirlerini bozmasını ve geleceğini planlayan genç bir insana öğreniminin daha sonrasından bile vazgeçmesine sebep olacak bunları yaşatmasını asla sindiremiyor ve kabul edemiyorum. Allah bir şekilde bir an evvel bu adamı ıslah etsin inşallah. Yoksa Allah bilir bu adam daha kaç kişinin böyle canını yakmıştır ve yakmaya da devam edecektir belki de.

Çok güzel yazmışsınız gerçekten, haklısınızda söylediklerinizde.Bu kötü hatıra ailem için değil benim için kalmalı sadece. Biz ne için gönderdik başına neler gelmiş diye birde benim için üzülmelerini istemem. Bu durumu aslında okuldakilere anlatmayı düşünüyorum özellikle kız öğrencilere ki çok yanaşmasınlar bu adama onlarnda başı yanmasın benim gibi. Umarım bir gün bütün bunların acısı teker teker çıkar ondan. Beddua etmek günah derler aslında ama elimde değil her gün bunları düşündükçe bana yemek yiyeceğiz dediğinde ki bakışı gözümün önüne geldikçe engel olamıyorum. Nasıl utanmaz yaşına başına durumuna bakmaz aklım almıyor.

benim bir bayan hocayla başım farklı bir şekilde derde girdi. örnek olması açısından söyleyeyim sınav kağıdımı tekrar okuyun dersen haksız çıkarıyor okul seni dediğin gibi hocalar karşısında. okulundan bu konuda destek bekleme kesinlikle. yapman gereken basit canım benim, taviz vermeyeceksin. yalan da söyleme bir daha. derslerine gir çık ve herhangi bir soru sorarsa da yakın bir arkadaşın varsa erkek onunla beraber olduğunu hissettir. söyleme ama hissettir. bence iyi niyet yok. hangi prof öğrencisinin elini tutar lütfen kızlar. sakın ola ki dersi geçene kadar da deme bence. kişiliğinden taviz verme. mümkünse şikayet etmeden kağıdını görmeye çalış. başkası okursa yine sonuç aynı olacak. bir iki yemekle de geçecek şey değil zaten. kişiliğini koru tatlım. bir daha al dersi. bölüm başkanı yada bayan hocalarından destek al ama güvendiğin birinden. o kart horoz da baba abi gibi değil bilesin. dikkat et derim ben.

Bayan asistan bir hocama bu kişi hakkında danıştım aslında en başlarda bu el tutma olayını falan bana olur mu canım öyle şey herşeyden nem kapıyorsunuz sevmiştir o seni falan dedi. Kağıdıma bakma şansım olmıyacak sanırım bu sınav bu şekilde geçip gitmiş olucak. En aşağı 70 bekliyordum aslında ama artık bu nota razı oldum. Vakti zamanında da çünkü okulu uzatma sebebim hocayı gereksiz yere not kırmasından şikayet etmemdi 2 sene boyunca bana aynı notu verdi ve ben şikayet ettiğimle kaldım. Okul hiçbir zaman öğrencinin yanında olmuyor onu o zaman anlamıştım zaten.
Kendimi daha ilerisine cesaret edemez diye düşünüp belki 1-2 yemekle geçer gider olay diye avuttum ondan dı onu söylememin sebebi. Ama haklısınız hepiniz, ben kendimi korumazsam ve tavrımı belirtmezsem bu iş 1-2 yemekle kalmıyacak:43:

yaklaşık 1 haftadır kafa patlatıyorum bu zamana kadar yaptıklarına dair, aslında bende de çok suç var şüphelenmem lazımdı ama hiç konduramadım hep kariyerimi düşünüyor sandım. arkadaşlarımla gördüğünde ki bu arkadaşlarım erkekse bakışları farklıydı sanki onlara. Kantinde oturup zaman kaybediyorum diye de çok azar yedim bu kişiden ama sanırım onun sebebi de 1-2 erkek arkadaşımla oturmamdı. çoğu şey kafamda düşündükçe oturuyor. Ve bu adam sanki çoğu şeyi planlamış gibi. staj konularını açıp numaramı alması hep planın bir parçasıydı galiba. Eğer ki onun dediği yere staja gidersem de yine onun kontrolü altında olacağım onu da istemiyorum artık. Ona rapor vermek zorunda kalacağım çünkü. Ama fırsatımı da tepmiş olacağım bir nevi. Olsun ama ben razıyım bu döneme kadar böyle hayallerim yoktu olmasada olur birşey kaybetmem.
Bütün bu işleri belirli bir plan çerçevesinde yapmak istiyorum bende daha fazla zarar görmeden, dersine gittiğimde bile göz göze gelmek istemiyorum.
Çevremde ki insanlara 1 haftadır rol yapmaktan da bıktım artık. Bazen bir derdim olduğunu anlıyorlar anlatmaya kalkıştığımda da olur mu öyle şey kaç yaşında adam gibi tepkiler aldım ondan dolayı sustum daha sonra anlamıyorlar ne de olsa diye. Ama hiçbirşey olmamış gibi nasıl devam edebilirim. Abartıyor muyum sizce?
Bu kadar karmaşık olmamalı aslında bir çözümü olmalı diyorum kendi kendime. Ama işte ben o çözümleri buraya yazana kadar tam göremiyordum kendimi kandırmaya hala devam ediyordum...

Son düzenleme:
Yorum yazan arkadaşlarımdan farklı birşey yazamayacağım, bende taviz vermemenizden yanayım, hocanızın size babacan mı yoksa farklı bir amaçla mı yaklaştığını ayırt edecek erişkinliktesiniz, siz amacı farklı diyorsanız öyledir.

Aslında öyle bir tavır sergilemiş ki ortada direk suçlayabileceğiniz, şikayete zemin oluşturacak bir ortam yaratmamış, şu anda gidip şikayette bulunsanız iftira ettiğinizi iddia edecektir. O yüzden akılcı yaklaşmalısınız duruma, yalnızken aynı ortamda bulunmamaya gayret edin, sizle konuşmalarını kayıt altına almaya çalışın, keşke o hocanın bundan sonraki sınavlarında cevaplarınızı belgeleme imkanınız olsa süper olurdu, birde bence okulda o hocanın size tavrını anlatmayın derim ters tepebilir, başka hocaların veya okul yönetiminin şimşeklerini üstünüze çekebilirsiniz çünkü elinizde somut delil yok. Bu tipteki insanlar z.yağ gibi su üstüne çıkabilecek kapasitede oluyor malesef:50:
Allah yardımcınız olsun, İnşaAllah adam gibi davranmaya karar verirde en azından notlarınızda adil olur:ssz:

Yorum yazan arkadaşlarımdan farklı birşey yazamayacağım, bende taviz vermemenizden yanayım, hocanızın size babacan mı yoksa farklı bir amaçla mı yaklaştığını ayırt edecek erişkinliktesiniz, siz amacı farklı diyorsanız öyledir.

Aslında öyle bir tavır sergilemiş ki ortada direk suçlayabileceğiniz, şikayete zemin oluşturacak bir ortam yaratmamış, şu anda gidip şikayette bulunsanız iftira ettiğinizi iddia edecektir. O yüzden akılcı yaklaşmalısınız duruma, yalnızken aynı ortamda bulunmamaya gayret edin, sizle konuşmalarını kayıt altına almaya çalışın, keşke o hocanın bundan sonraki sınavlarında cevaplarınızı belgeleme imkanınız olsa süper olurdu, birde bence okulda o hocanın size tavrını anlatmayın derim ters tepebilir, başka hocaların veya okul yönetiminin şimşeklerini üstünüze çekebilirsiniz çünkü elinizde somut delil yok. Bu tipteki insanlar z.yağ gibi su üstüne çıkabilecek kapasitede oluyor malesef:50:
Allah yardımcınız olsun, İnşaAllah adam gibi davranmaya karar verirde en azından notlarınızda adil olur:ssz:

24 yaşındayım ve yanlış anlamadığımı düşünüyorum bende. ama kafam o kadar gitti ki emin olmak adına yazdım aslında buraya da başka bir bakış açısı olabilir mi diye ama durum ortada sanırım. Eğer olurda yalnız ortamda kalırsam kendisiyle direk kayıt yapıcam çünkü başka bir şekilde suçlayamam çünkü direk durum dediğiniz gibi ters tepip bana kalır. suçsuzken suçlu olurum. inşallah aklı başına gelir tek ümidim benimde o:14:
Herkese desteği için çok teşekkür ederim. Birazdan yatağıma girdiğimde sayenizde daha az düşünicem bu durumu, en önemlisi kendimi suçlamıyacağım artık.

sözüne güvendiğin, anlatabileceğin bir büyüğünden fikir al bence canım.. hem şimdini düşünüyorsun hem sonranı.. kritik bir durum..

pipi beyinli hocalar yüzünden üniversite öğrencisinin kadın bedeni sömürgesine sessiz kalmak zorunda bırakılması, sistemin görünmeyen handikaplarından biri..

sözüne güvendiğin, anlatabileceğin bir büyüğünden fikir al bence canım.. hem şimdini düşünüyorsun hem sonranı.. kritik bir durum..

pipi beyinli hocalar yüzünden üniversite öğrencisinin kadın bedeni sömürgesine sessiz kalmak zorunda bırakılması, sistemin görünmeyen handikaplarından biri..

Canım işte o kişinin kim olacağına karar veremiyorum akrabalarımdan birine söylersem aileme gidicek eminim. Okuldan birine de güvenemiyorum özellikle hocalarıma çünkü onu koruyacaklar eminim.
Bayanların en büyük problemi bu sanırım erkekler hep bir yerde engel oluyorlar...
Benim durumumda şuan için bir taciz yok ama bana yapmış olduğu psikolojik baskı bile yetti. Heran birşey yapıcak korkusuyla yaşıyorum. Kaç gündür her telefon çaldığında ya o ararsa diye korkuyorum. Ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü. Numaramı da değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda.

yinemi boyle bi adam ya...bende uni.de basima buna benzeri geldi.benim hocam yemege davet etmedi ama karsilastgmzde hep bastan asagi igrenc sekilde suzuyor ve ozlettin kendini arada odama gel oturalim diyodu.daha baska turlu gozle tacizleri oldu ama rektorun kiziyla nisanliydi :) nasil sikayet edebilirdim. Derslerde bana hep ovguler yagdirirdi falan ama bakislardan anlasiliyodu niyet.ben hicbi zaman odasina gidip oturmadim ders disinda nerde gorduysem yolumu degistirdim sonuc olarak 30luk kagidime 90 verdi gecirdi. Bilemiyorum acaba canim sen adamla biraz fazla mi samimi oldun? Boyle biseye curet edebilmis gerzek. Suc sende demiyorum yanlis anlama sakin ama boyle tipler en ufak bi gulucukten tamam oda istiyo anlamini cikarirlar...Allah yardimcin olsun.

Aynı şey benim başımada geldi hemde 2 kere. Bir tanesi lisedeyken oldu.Böyle birşeyi kaldıramayacak kadar küçüktüm yani.Dersteki bakışlarını, ilgisini bir yana bıraktım, bana attığı mesajlar,telefon konuşmaları ağıza alınamayacak gibiydi.Sapığın önde gideniydi.Allah'tan ki izimi kaybettirdim.Üniversitedeykende 70'e merdiven dayamış bir prof takıldı peşime. Üstelik dersime girmediği halde!!!Her gördüğünde telefon numaramı istiyor, beni odasına ve yemeğe davet ediyordu.İlk zamanlar hiç birşey anlamamıştım gidiyordum odasına. Çokta mutluydum hoca bana yardım ediyor diye (Çünkü üniversitelerde memurlar bile bakmaz öğrencinin yüzüne).Yinede tedbiri elden bırakmıyor arkadaşımla gidiyordum.Arkadaşıma hep beni övüyordu,iltifat ediyordu.Odasından çıkarken onun sadece elini sıktı beni ise bir anda çekip yanaklarımdan öptü.O an başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Arkadaşımlada konuştuk artık emindim yanlış anlamadığıma.Bana asistanı olmamı teklif ediyordu.Sürekli baskı yapıyordu onun bölümüne geçmem için.Hatta mükemmel bir iş teklif etti yaz için ama sürekli beraber olmak zorunda kalacağımız için reddettim.Sonraları zaten gördüğümde yolumu falan değiştirdim kaçmaya çalıştım hep.Kaçamadığım zamanlardada niyetini anladığımı,sandığı kadar saf olmadığımı belli edecek şekilde davrandım.Zaten şükürler olsun ki okul bitti bende kurtuldum.
Okul hayatım boyunca böyle şeylerle karşılaşmaktan o kadar bunalmıştımki kendimden şüphe ediyordum.Niye hep böyle şeyler oluyor diye...
Arkadaşım sana tavsiyem dikkatli ol.Kararın ne olursa olsun koru kendini.Dereyi geçene kadar ayıya dayı demek istersende yanında birileri olsun muhakkak ve okul dışında görüşme sakın.Hocanın yanına giderken falan birilerini al yanına yada haber ver.Arkadaşların ses kaydı öneriside çok akıllıca bence.İnşallah böyle pislikler yüzünden okulun uzamaz ve zarar görmezsin.Allah yardımcın olsun canım.Biz hep yanındayız :31:

Canım neden üzülüyorsun ki.

Eğer seni bırakırsa, başka bir okulun yaz okulunda o dersi geçme hakkına sahipsin. Kaldığın dersi başka bir yazokulunda al ve geç. Benim de vardı başımada bir tane. 70 yaşında falandı. Mahvettim kendimi, araya başka bir hocayı soktum. Anlattım durumumu. Kalacağımı yılımın uzayacağını, o da ona gidip bu benim yeğenim yardımcı olur musunuz dedi. Çok şükür kurtuldum. Deneyebilir misin bu ikisini?

okul değil ama buna benzer bir durumu staj yerinde yaşamıştım,çok uluslu bir firmada yönetici olarak çalışan biri aynı şeyler sanki offf...Allah cezalarını versin nasıl bir bencillik ve istektir bilmiyorum..ben de anladığımda tüm ilişkimi kestim zaten son derece seviyelidim dediğin gibi ama karşında ki niyeti bozmuşsa yapacak bir durum olmuyor..senin durumun tabiki çok daha önemli..Allah yardım etsin diyorum,köprüyü geçene kadar diyeceğim ama geçene kadar nasıl ve eler bekliyor bilmiyoruz ki...:26:

Amin canım ben çalışıp o notu kurtarırım bana bırakırsa derside geçerim ama ya takarsa düşüncesi beni bitiren tek şey. Umarım piyango bana vurmamıştır. arada böyle olaylar olduysa ve susup geçtilerse konu hep kapanmış demektir. Öbür türlü işim zor gibi.
Bakalım çarşamba günü dersine gittiğimde bana karşı nasıl bir tutum sergilicek çok merak ediyorum

kolay gelsin canım üzme kendini sen :34:

Back