İnşallah canım amin. Her gece ya bu bela gitsin başımdan yada al canımı diye dua ediyorum. Çünkü mezun olamazsam öbür dönem aileme ne derim durumu anlatsam babam gelir vurur adamı. Evin tek çocuğuyum ben babam bana çok düşkündür, aslında tek çocuk olmak önemli her baba kızına böyle birşey yapıldığında kaldıramaz. Ama ben bunu işte babama anlatamam...Mezun olamazsamda nasıl açıklıyacağım bilemiyorum ondan dolayı. Açıklarsam da neden bu zamana kadar boyun eğdin diyecek biliyorum. Tek isteğim kurtulmak eskisi gibi olsun herşey. Yüksek lisansı falan zaten sildim aklımdan iyice yeterki mezun olayım şu okuldan kurtulayım
ya canım saçmalama lütfen bi okul bitirmekten daha önemli bişey var o da sensin ve senin mutluluğun.. bu hayatta senden değerli birşey yok ki bir ders için iğrenç bi adama boyun eğesin.. okul uzatmak kötü birşey tamam ama o adama katlanmak sende çok derin izler bırakabilir 1-2 kere yemeğe çıkmak bile.. ilerde hatırladıkça kötü olursun bunu..
diğer sınava daha çok çalışıp o adamın dediklerini yapmak zorunda olmayarak geçebilirsin dersi ama yok sana hala takık durumdaysa o zamanda hiçbişeyi düşünme derim ben çünkü artık güzel bi dayağı bile hakediyo.. bu arada evli mi hoca bunu merak ettim?