ne yapmalıyım ?

Okurken cocuk gibi sevindim inan pembesu , insallah birdaha kotu gunler gormezsin. O eve de geri donmek zorunda kalmazsin. Hersey gonlunce olsun insallah :)

hele ben yerimde duramıyorum Allaha o kadar dua ettim ki hayırlısı neyse o olsun o olsun ne olur bişey olsun da gitmeyeyim diye.. taşınmak için nakliyat şirketi bile sormuş sağa sola

evet diret yeter üzülme taşınıyoruz deseydi dün kendimi bu kadar heba etmezdim ama onun böyle garip hareketleri vardır zaten normalde de ama böyle bi olayda yapmasını bende beklemiyordum.

ikinizde de gurur da var inat ta.
bir miktar törpüleyin derim.
birbirinizi seviyorsunuz.
yuvanızın dağılmamasına cidden sevindim:))

pembe yeminle ben de okurken seninle beraber çok sevindim ...
demek ki eşin mantıklı bir adam,ve seni çok seviyor gerçekten de...
çok sevindim bu şekilde tatlıya bağlanmasına...

Konulari bastan beri okuyordum acaip mutlu oldum. Bu iste ya bu olmali.
Su adamlara vazgecilmez oldugu dusundurdugumuz an herseyi mustahak goruyolar bize. Nasilda cark etti gidecegini anlayinca.
Bundan sonra cok mutlu olun insallah

şirketteki tüm personeli kucaklamak deli gibi bağırmak istiyorum öyle bi içim içime sığmıyor
böyle hala hüngür hüngür ağlamak istiyorum

pembe yeminle ben de okurken seninle beraber çok sevindim ...
demek ki eşin mantıklı bir adam,ve seni çok seviyor gerçekten de...
çok sevindim bu şekilde tatlıya bağlanmasına...
Konulari bastan beri okuyordum acaip mutlu oldum. Bu iste ya bu olmali.
Su adamlara vazgecilmez oldugu dusundurdugumuz an herseyi mustahak goruyolar bize. Nasilda cark etti gitmeyecegini anlayinca.
Bundan sonra cok mutlu olun insallah
ikinizde de gurur da var inat ta.
bir miktar törpüleyin derim.
birbirinizi seviyorsunuz.
yuvanızın dağılmamasına cidden sevindim:))

Allah razı olsun biliyorum hepinizin ne kadar sevindiğini iyiki varsınız hepiniz

Çok çok çok sevindim. Nerdeyse ben de ağlayacaktım. Bundan sonra musmutlu olursunuz inşallah.

Böyle mutlu sona bağlanan bdv hikayelerine bayılıyorum Kadın güçlü durunca istediği oluyormuş işte

Eşine kızarken sözlerimi geri aldım pembesu. Enişte bey utandırdı bizi Senin adına çok sevindim, evin saçmalığını falan boşver ya huzurla yaşayacaksın var mı ötesi ? Aklın rahat olacak, eşinle ilişkine de yansıyacak bu.

Çok sevindim. İnşallah bundan sonrası güzel olur senin için.

Buarada insallah tasinirken k.valide bi ariza cikarmaz, gerci cikarsada cok dert degil siz kararinizi verdiniz. Dun aksam seni gordumu k.validen ya da bisey soylemeye falan kalktimi?

pembesu canımmmm o kadar sevindim ki oyyyy şükürler olsun,
Sen çok mutlu olmayı hakediyorsun, dilerim bir daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız
Resmen yüzümde güller açtı okuyunca :)
Yeni eviniz hayırlı olsun şimdiden, inan içinde huzur ve sevgi olduktan sonra saraydan bile daha güzel olur o ev canımmm

Baktı pabuç pahalı bizim damat depara kalktı!!!!
Helal olsun be pembecim!
Sen bu kadar güçlü ve kararlı olmasan ana oğul "ne var ki azıcık idare ediversen ne var ki" diye mızırdanacaklardı!
Allahım gücünü artırsın inşallah şekerim...

Pembesu kız sen taşınıyormuşsun akşam bi geliyorsun evde kayınvaliden Gözleme yaptım da onu getirdim diyormuş kabus gibi.
Amaaaaan o geliş gidişler ilk başlarda bir süre sık olur zaten bence ki hiç önemli değil.
Sarsın sarmaları,dizsin gözlemeleri,taşısın işte.
Geliriz biz de oooo yer içeriz işte.

kusura bakma. kocana kızıp bir ton laf saydık. ama en azından sizin için doğru olanı yapmış. inşallah çok çok mutlu olursunuz :)

Enişte bey cidden utandırdı bizi. pembesu baya bir kredi kazandı ama eşin. Uzuuunca bir süre pek bir şeyine kızma :)

Amaaaaan o geliş gidişler ilk başlarda bir süre sık olur zaten bence ki hiç önemli değil.
Sarsın sarmaları,dizsin gözlemeleri,taşısın işte.
Geliriz biz de oooo yer içeriz işte.
bence eşi annesine bir süre bizi rahatsız etme, ben sık sık seni görürüm desin açık açık.
pembesu bir rahata ersin, sefasını sürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…