ne yapmalıyım ?

günaydın
işten yazıyorum.
çünkü gitmedim valizim hazır şekilde eşimin işten gelmesini bekledim saat 8 gibi evden çıktık arabaya bindim hiç bişey söylemeden valizimi koydum bagaja..

eşimde hiç konuşmadı arabayı sürmeye başladı terminal yoluna değil iş yerimizin yoluna girdi napıyorsun falan dedim araba terminale girmeyecekmiş yoldan alacakmış seni dedi inandım bende mal gibi sürüyor iş yerlerimize yakın küçük bi ilçe var araçla 10 dk işe oraya girdi buranın yazzanesinden alacaklar seni diye..
sonra bi apartmanın önünde durdu.
emin misin gitmek istediğine dedi evet eminim dedim.bırakacaksın yani beni dedi bende ben seni bırakmak senden ayrılmak istemiyorum üniversitdeki gibi yaşamak sadece seninle yaşamak istiyorum buda artık mümkün değil 3 kişilik bi evlilik yaşayacagıma yalnız kalırım daha iyi dedim..
saat 8 buçuğa geliyor nerede otobus dedim terminalden buraya 20 dk ya gelir falan dedi.
bekliyoruz.
arabada elime bi kağıt verdi ne bu dedim boşanmak için neler gerekiyormuş onları çıkarttım uğraşma bide oralarda dedi.
açtım bi baktım kira kontratı ilk başta anlamadım ne bu ya falan dedim baktım eliyle beni kendine çekti nasıl yani falan derken salya sümük nasıl ağlıdım nasıl ağladım baktım o da ağlıyor meğer dün apart topar ev aramış bulmuş.kimseye de annesiyle ilgili sorun yaşadıgımızı söylememek için iş yüzünden taşındık diyecekmiş bütün gün iş yeri civarında ev bakmış aynı zamanda beni de gerçekten gidip gitmeyeceğimi ölçmüş.. verdiği tepkiler bu yüzdenmiş.

ee bizim ev ne olacak dedim boş kalacak dedi kiraya vermeye kıyamıyorum belki bi gün yeniden döneriz sana kalmış o ev senin seni bekleyecek dedi.
dönmem sakın böyle bi beklentin olmasın dedi dönme sen bilirsin ama ne kiraya vercem ne de satcam camları kapıları kapatcaz öyle beklicek dedi tamam dedim.
haftasonu taşınıyoruz inşallah...

annesine de dün aramış söylemiş ev bakıyorum taşınırken bi rezillik çıkarma çevremizdekilere teyzelrrime bile pembe yol yüzünden çok yoruluyor bi süre yakın bi yerde oturacaklar de bu olay böyle kapansın demiş.. kv de gidin bi daha bişey demicem asla söz veriyorum bende tedavi olcam belki dönersiniz sonra falan demiş ama umrumda bile değil ne söylediği...

asla beklemiyordum böyle bişeyi hayatımda hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum hemde bu sefer mutluluktan inanamadım resmen..
anahtarı da almış girdik hemen baktım eve saçma bi ev aslında ama umrumda değil eşimin onca lafından sonra nasıl böyle bişey yaptıgını aklım hala almıyor.
he kendisi zaten normal olaylarımızda bile saçma bişey yapıyor gibi gözüküp hep istediğim şeyin fazlasını verirdi bana ama gerçekten bu sefer beklemiyordum.

sabaha kadar yatakta döndüm durdum gerçekten gidiyor muyuz diye bin kez sordum adama.
o da hadi yine iyisin sabah 20 dk fazla uyucan artık diye makara yaptı benle..
sonra neden beni kırdıgını sordum neden ben senin için bunları kabul ettim diye yüzüme vurdun dedim çünkü sen yaptıklarımı görmüyorsun ben hala annemin eve girmesini dert etmiyorum sadece camlardan girmesi girme dediğimiz halde girmesi salakça geliyor ama hiç bu kavgalar olmasaydı normal bi şekilde girseydi iyi bari arkamızdan bakan eve sahip çıkan biri var falan derdim ama baktım sen iyice uçtun bende sinirlendim bu kadar beni bırakacak kadar ne var diye düşündüm dedi sonra babanı düşündüm benim arabama ben yokken binse hiç bişey yapmasa sırf merakında gelip hergün otursa öyle mal mal oturma dediğim halde yine otursa napardım dedim ve en iyisi taşınalım biz belki bi gün yeniden döneriz diye kalktım ev tuttum dedi.
canını acıtmak istedim belki yenik düşer gitmezsin diye özür dilerim kalbini kırdıysam ama bende seni sevdiğim için bi çok şeye katlanıyorum bunu bil dedi...
sonuç olarak hala mutluluktan ağlıyorum..
sabahta işe gelmeyecektim müdürüme bi süre ankaradayım demiştim zaman belirtmemiştim çünkü hala içimde bi yerlerde bi gün dönerim gibi geliyordu.. sabah gördü beni hayrıdır kısa sürmüş dedi adamın boynuna atlayasım geldi.gitmiyorum vazgeçtim hallettik dedim ne mutlu sana o zaman dedi :)
anca yazabildim size de gece hiç girmemedim ama okudum hepsini sağolun..
dualarını eksik etmeyen herkesten binlerce kez razı olsun :KK200:
düşünüp yorum yapan elleriniz dert görmesin hepiniz iyiki varsınız

Çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam.Bizide ağlattın gözüm şiş uykusuzluktan ve ağlamaktan

:KK68::KK60:Aşkınız galip geldi .Biliyordum kocanın seni çook sevdiğini.Çok şükür:KK200:

Evet kaybetme korkusu çok başka bişeymiş.. he bende dün yaşadım onu diyorum ya arabada iki kelime etse yelkenleri suya indirecek kadar güçsüz durumdaydım zor tutuyordum kendimi göndeme beni dememek için ama iyiki dememişim :oops:

GelenKutusu GelenKutusu ahh sende beni evine çağırdıgında çok ağlatmıstın :KK43:
hiç tanımadan bilmeden o çaresizliğime üzülüp bana gel demiştin hatırlıyorum o günü o kadar ağlamıştım ki..
çok teşekkür ederim tekrardan :KK61:
Aramızda kalsın hiç kimseye söylemeyin de GelenKutusu GelenKutusu seni davet ettiğinde ben de çok ağlamıştım.
O çaresizliği,o el uzatışı yüreğimin en derininden hissetmiştim şu an gibi... Korktum ama hep yumuşarsın diye...
Sırf sen gücünü topla diye ters ters konuştum ben de mesela. Hiç bir gram bile yumuşamadım.
Gerçekten çok seviyorum burayı çooook...:KK36:

Oh yaa :))) bundan sonra gecmisteki kirginliklara sunger cekip yepyeni bir hayata sifirdan baslayin canim. O kapidan iceri sadece askiniz ve huzurunuz girsin. Gercekten cok sevindim...

Esin de annesinin her ihtiyac duydugu an gidebilecek mesafede oldugu icin cokta dert etmesin, gene eli annesinin ustunde olur. Sen de artik sakin annesiyle ilgili kotu hicbirsey soyleme. Esin gercekten kendisi icin imkansiz birseyi gerceklestirmis helal olsun. Bunun rövansini nasil yapacaksin bilmiyorum, ne yapsan az kalir artik :KK70:

ben taşınalım derken hiç bi zaman ilçe değiştirelim demedim aynı mahalle bile olsa olur diyordum eşimde milletin ağzına laf vermek doğru değil taşındık ama iş için demek lazım annesiyle karısı anlaşamadı falan hiç hoş değil mantıklı bişey bulmam gerekiyordu dedi böyle bişey düşünmüş..
Allahım inşallah bize bi bebek nasip eder bende ona o haberi veririrm eminim benim mutlulugum onun yanında hiç kalır :KK200:
pembesu pembesu , yemin ediyorum okurken hüngür hüngür ağladım. Allahtan ofiste kimse yok da rahat rahat salya sümük döktüm ne varsa. Kendimi de kattım ağladım... Çok ama çok sevindim.
Ben eşinin sana olan sevgisinden hiç şüphe etmemiştim, aferin çok güzel ispat etti.
Eski eşim senin eşinin yaptıklarının onda birini yapsa onu baştacı eder, bir daha da bırakmazdım demiştim bir keresinde.
Taaaa buralardan hissettim seni çok sevdiğine.
Lütfen yuvanızı yıkmayın hiçbirşey için.

ah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah dilerim herkes eşiyle çoluğuyla çocuguyla mutlu olur..
konuyu okuyup benim kadar üzülüp yorum yapıp merak ettiniz hepinizden Allah razı olsun :KK200:
pembesu pembesu bugün birini sevindir
Biyere bi bağış yardım bisey yap küçükte olsa olur mu

benimde içimden geçti ramazan olmasa tatlı alacaktım şirkete dağıtacaktım da belki birine ramazan kolisi falan veririm bugün aklımda ama yapcam :KK52:
Tüylerim diken diken oldu okuyunca. Çoook sevindim. Yeni ev bişeye benzemesin boşver, senin olacak ya her kıyısı köşesiyle oh mis:KK36:

Bence sarıl herkese deli deli sevin:halay:

aynen öyle hiç önemli değil hatta benim için önemli olan eşimin bunları düşünüp böyle hunharca beni üzüp sonra ev tutması :D

Ya, oturdum ağlıyorum simdi iste.:KK61:

Insallah bundan sonraki konuların ufack tefecik tatlı dertler olur pembesu, aranızdaki aşkı hic kaybetmeyin insallah :KK36::KK200:

amin canım inşalllah :KK68::KK68::KK68:
Ağladım yazan mesajları gördükçe ağzım yüzüm yamuluyo benimde :)

ah bende bi gülüyorum bi ağlıyorum :KK71::KK71:

Pembesu çok mutlu oldum.
En sert eleştiren hep bendim eşini, yalan yok böyle bir atak beklemiyordum. Helal olsun dedim ama.
Çok mutlu olun ya vallahi.
Sabrın ve tavizsiz dik durmanın karşılığını aldın. Bundan sonra da aman hastalandım falan derse merhametine yenik düşüp başa sarma nolursun. Çok çektin artık mutlu ol.
Umarım yeni yuvanda mutlu olursun. Bunu tüm kalbimle diliyorum çünkü çok sabrettin çok çektin çok hak ettin.

Çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam.Bizide ağlattın gözüm şiş uykusuzluktan

:KK68::KK60:Aşkınız galip geldi .Biliyordum kocanın seni çook sevdiğini.Çok şükür:KK200:

sağol canım benim :KK60:
Aramızda kalsın hiç kimseye söylemeyin de GelenKutusu GelenKutusu seni davet ettiğinde ben de çok ağlamıştım.
O çaresizliği,o el uzatışı yüreğimin en derininden hissetmiştim şu an gibi... Korktum ama hep yumuşarsın diye...
Sırf sen gücünü topla diye ters ters konuştum ben de mesela. Hiç bir gram bile yumuşamadım.
Gerçekten çok seviyorum burayı çooook...:KK36:

bende çok seviyorum ya gerçekten inanın benim kadar mutlu oldugunuzu hissediyorum resmen güne mutlu başladık hep beraber üzülürken ağlarkende adıma üzüldüğünüzü biliyordum sonucu böyle beklemiyordum içimde hep gitme pembe gitme diyordu ama sanki saygımı kaybetmemek için gitmek zorundaydım yorumlarda hep kamçılıyordu tabi bazen iyi bazen kötü çok ağladım kaç gün oldu bilmiyorum ama hepiniz en baştan beri takip edip yanımda oldunuz o yüzden Allah razı olsun sağolun En Büyük KK
Pembesu çok mutlu oldum.
En sert eleştiren hep bendim eşini, yalan yok böyle bir atak beklemiyordum. Helal olsun dedim ama.
Çok mutlu olun ya vallahi.
Sabrın ve tavizsiz dik durmanın karşılığını aldın. Bundan sonra da aman hastalandım falan derse merhametine yenik düşüp başa sarma nolursun. Çok çektin artık mutlu ol.
Umarım yeni yuvanda mutlu olursun. Bunu tüm kalbimle diliyorum çünkü çok sabrettin çok çektin çok hak ettin.

evet biliyorum canım başka biri açsa konuyu bende benzer yorumlar yapardım herhalde..
artık şu saatten sonra ciddi bi hastalık bela olmadıgı sürece taviz verrmem inşallah :KK12:

Eşine kızarken sözlerimi geri aldım pembesu. Enişte bey utandırdı bizi :KK16:Senin adına çok sevindim, evin saçmalığını falan boşver ya huzurla yaşayacaksın var mı ötesi ? Aklın rahat olacak, eşinle ilişkine de yansıyacak bu.

Çok sevindim. İnşallah bundan sonrası güzel olur senin için.
Boşversenize utanan biz olalım:olamaz: pembesu mutlu olsun:KK54:

sağol canım benim :KK60:

bende çok seviyorum ya gerçekten inanın benim kadar mutlu oldugunuzu hissediyorum resmen güne mutlu başladık hep beraber üzülürken ağlarkende adıma üzüldüğünüzü biliyordum sonucu böyle beklemiyordum içimde hep gitme pembe gitme diyordu ama sanki saygımı kaybetmemek için gitmek zorundaydım yorumlarda hep kamçılıyordu tabi bazen iyi bazen kötü çok ağladım kaç gün oldu bilmiyorum ama hepiniz en baştan beri takip edip yanımda oldunuz o yüzden Allah razı olsun sağolun En Büyük KK

evet biliyorum canım başka biri açsa konuyu bende benzer yorumlar yapardım herhalde..
artık şu saatten sonra ciddi bi hastalık bela olmadıgı sürece taviz verrmem inşallah :KK12:

Aslında hep sabırlı ve olgun bir kadın olduğun için kayınvalidenin bunu kullanmasına delirmiştim ben. Yani yumuşak bulunca astarını isteyenlerdendi cadı. Bak dişini çıkardın tamam taşının, tamam tedavi olacağım dedi. Ben buna sinirlenmiştim. Yani iyi niyetli bir kadın görünce bu kadar sabrını zorlamalarına üzülmüştüm. Cidden hak etmiyordun bu kadar üzülmeyi. İyi kalpli bir insansın diye bunu kullanmalarına sinirlenmiştim.
Ama çok şükür geçti, geride kaldı. Çok mutlu olacaksın umarım.

pembesu pembesu valla gözlerim doldu inanır mısın,

çok sevindim. umarım tüm sorunların biter, eşinle çok mutlu olursun. sen de fevri olmayı bırak biraz, adam da rahat etsin. o da yoruldu nihayetinde.

yalnız çocuk olursa kayınvalide bakar vs diyodun. bu kararını iki kere üç kere düşün.

Bir de pembe'nin böyle garip bir samimiyeti var,yani garip diyorum da kızma da bana komik geliyordu.
Kayınvalide geldi banyoyu akıttı,duvara elini sürdü ohhhh dedi gibisinden hikayeler hatırlıyorum. Pembe izin vermese bunları nasıl yapacak,kıyamıyordu biliyorum o da.
Benim kayınvalide benim banyomda 10 dakikadan fazla kalsa ambulans çağırırım düştü mü bayıldı mı diye nerede su tutacak?
Kadının bıraktığı gözlemelere ben dellenirken pembe ağlıyordu.
Benim de kızdığım pembenin bu samimi duruşunu kullanmalarıydı.
Ben de samimi olduğumu düşünürüm ama çizgilerim çok kalındır. Pembe de maalesef yaya geçitinden başka çizgi yoktu o kadın yüzünden...
Aman pembe kıyamaz,aman pembe idare etti yine eder.
Yok ya var mı öyle dünya!
Oh çok şükür... Sonsuz kere şükür...

pembesu pembesu inan biz de dün gece çok üzgündük, severek ayrılacaksınız diye.
şimdi sanki bizim de üzerimizden dağ kalktı, o kadar rahatladık.
inşallah en kısa zamanda bebiş haberiyle mutluluğunuz artar :)

valla gece girip yazacaktım içimden de geçirdim kızlar merak etmiştir diye ama eşime sinir olmadan sarılmanın öpmenin onunla sırt sırta değil omuzunda uyumanın güzelliğine nasıl hasret kaldıysam elim bilgisayara gitmedi.. sabaha kadar heyecandan mutluluktan uyuyamadım ama olsun :KK200:
gördüm dün yazılanları hatta iki farklı taraf olmuş kimi iyi yaptı gitti demiş kimi hata demiş.. benim yüzümden atışanlar bile olmuş.

iyiki varsınız ya.. vallahi hepiniz iyiki varsınız.
insanı bazen bu kadar kendi ailesi düşünmüyor.
bana senin için dua etcem yazan olmuş kadın ben kimim neciyim bilmiyor düşünsene duasında bana yer vermiş.
okuyunca tüylerim diken diken oldu ee şimdi ağladım diyor insan ben siz ağladım yazdıkça daha çok ağlıyorum..

ayrıca kocaman bir amiin artık gerçekten bi bebiş olabilir stressiz bi şekilde :anneadayı:

Aslında hep sabırlı ve olgun bir kadın olduğun için kayınvalidenin bunu kullanmasına delirmiştim ben. Yani yumuşak bulunca astarını isteyenlerdendi cadı. Bak dişini çıkardın tamam taşının, tamam tedavi olacağım dedi. Ben buna sinirlenmiştim. Yani iyi niyetli bir kadın görünce bu kadar sabrını zorlamalarına üzülmüştüm. Cidden hak etmiyordun bu kadar üzülmeyi. İyi kalpli bir insansın diye bunu kullanmalarına sinirlenmiştim.
Ama çok şükür geçti, geride kaldı. Çok mutlu olacaksın umarım.

daha dün bile yazdım kvnin kötü biri oldugunu düşünmüyorum saf yada saf ayagına yatıyor diye..
ama bundan sonra hiç kimseye o yumuşak tarafımı göstermicem eşim bile gidebileceğine ihtimal vermemiştim ama anladım dedi.. o bile bu kadar delirdiğimi daha önce görmedi.
kv tedavi olur mu bilmem ama ne yazıkki ki ona karşı hala nefret sevgi karışımı bişiyler hissediyorum kızgınım kırgınım ama garip şekilde üzülüyorum..
bir daha taviz vermem zaten Allah onu da ıslah etsin inşallah düzelir bizden öte kendisi için düzgün davranır bundan sonra.
çünkü korkarım ki diğer oğlu da evlenince yalnız kalır bu gidişle..
inşallah herkes çok mutlu olur :nazar:

bende de bi sevgi patlaması var ki sorma vallahi iş yerinde kimi görsem sarılıp ağlayasım geliyor
Konulari bastan beri okuyordum acaip mutlu oldum. Bu iste ya bu olmali.
Su adamlara vazgecilmez oldugu dusundurdugumuz an herseyi mustahak goruyolar bize. Nasilda cark etti gidecegini anlayinca.
Bundan sonra cok mutlu olun insallah
Resti çekmeseydin gidiyorum demeseydin o evde o kadına katlanmak zorunda kalacaktın.Haplarla yaşayacaktın belkide.Şimdiye kadar idare ettiğin için anlayamadılar.Eşininde kayınvaldeninde etekleri tutuştu.Kaybetme korkusunu yaşadılar.Ayrılsaydınız emin ol oğluda annesine kızacaktı ömür boyu.İnşallah bundan sonra güzel haberlerinizi alırız.Yuppi tatil var sırada belki peşinden bebek:anneadayı:.Huzurla mutlulukla oturun yeni yuvanızda :sampiyon::KK50:

Bir de pembe'nin böyle garip bir samimiyeti var,yani garip diyorum da kızma da bana komik geliyordu.
Kayınvalide geldi banyoyu akıttı,duvara elini sürdü ohhhh dedi gibisinden hikayeler hatırlıyorum. Pembe izin vermese bunları nasıl yapacak,kıyamıyordu biliyorum o da.
Benim kayınvalide benim banyomda 10 dakikadan fazla kalsa ambulans çağırırım düştü mü bayıldı mı diye nerede su tutacak?
Kadının bıraktığı gözlemelere ben dellenirken pembe ağlıyordu.
Benim de kızdığım pembenin bu samimi duruşunu kullanmalarıydı.
Ben de samimi olduğumu düşünürüm ama çizgilerim çok kalındır. Pembe de maalesef yaya geçitinden başka çizgi yoktu o kadın yüzünden...
Aman pembe kıyamaz,aman pembe idare etti yine eder.
Yok ya var mı öyle dünya!
Oh çok şükür... Sonsuz kere şükür...

Aynı şeye sinirlenmişiz.
Ben de çoğu insana göre keskin ve vicdansız gelirim. Hiç sevmem ağlayan kayınvalide falan. İyice tersleşirim karşımda biri öyle ağlarsa. Kötü huylu gelirim herkese mizacım serttir pek sevilmem :D Pembesu da tam tersi iyi kalpli, naif, düşünceli ve vicdanlı bir kadın. İki ağlasa kendini suçluyordu. Tam ideal gelin aslında merhametli falan.
Pembesunun vicdanını sızlatan, kendini sorgulamasına neden olan her şey benim tüylerimi diken diken etmişti çok sinirlenmiştim. Ben olsam mesafe koyardım pembesu mesela hastalanınca ay yazık anahtarı versem mi yine diyordu. Yada gözleme olayı bana duygu sömürüsü yapmış pis cadı dediğim bir olayken pembesuya canım yaa kıyamam oluyordu. Bu kadar temiz kalpli ve vicdanlı bir kadın biliyor ve ona oynuyordu kadın. Ben de ona sinirlenmiştim en çok.
Çok şükür ama kurtuldu oradan. Kendim ayrı eve çıksam anca bu kadar sevinirdim. Ferahladım resmen

valla gece girip yazacaktım içimden de geçirdim kızlar merak etmiştir diye ama eşime sinir olmadan sarılmanın öpmenin onunla sırt sırta değil omuzunda uyumanın güzelliğine nasıl hasret kaldıysam elim bilgisayara gitmedi.. sabaha kadar heyecandan mutluluktan uyuyamadım ama olsun :KK200:
gördüm dün yazılanları hatta iki farklı taraf olmuş kimi iyi yaptı gitti demiş kimi hata demiş.. benim yüzümden atışanlar bile olmuş.

bana senin için dua etcem yazan olmuş kadın ben kimim neciyim bilmiyor düşünsene duasında bana yer vermiş.
okuyunca tüylerim diken diken oldu ee şimdi ağladım diyor insan ben siz ağladım yazdıkça daha çok ağlıyorum..

ayrıca kocaman bir amiin artık gerçekten bi bebiş olabilir stressiz bi şekilde :anneadayı:

daha dün bile yazdım kvnin kötü biri oldugunu düşünmüyorum saf yada saf ayagına yatıyor diye..
ama bundan sonra hiç kimseye o yumuşak tarafımı göstermicem eşim bile gidebileceğine ihtimal vermemiştim ama anladım dedi.. o bile bu kadar delirdiğimi daha önce görmedi.
kv tedavi olur mu bilmem ama ne yazıkki ki ona karşı hala nefret sevgi karışımı bişiyler hissediyorum kızgınım kırgınım ama garip şekilde üzülüyorum..
bir daha taviz vermem zaten Allah onu da ıslah etsin inşallah düzelir bizden öte kendisi için düzgün davranır bundan sonra.

Bak hala üzülüyorum diyor!!!!:KK67:
Biliyorum şu merhametini!!!!:KK51:
Aaaaa tamam ama yeter,üzülme!
Bırak oğlu üzülsün,tedavi yaptıracak mı,evlendirecek mi,Esra Erol'a mı gönderecek kendi bilir!:63:

Çok iyi bir insansın ya.Tertemiz bir kalbin var. Umuyorum artık hak ettiğin mutluluğu ve huzuru yaşayacaksın yeni yuvanda. Maşallah ama nazar değmesin eve de kocaman nazar boncuğu tak bu ara da hep üstünde nazar boncuğu taşı bence.

Back
X