Bence bi anahtarcıyla anlastı ya da maymuncuj tarzı bişey ayarlattı krndine. Bana kalırsa, kilidi değişseniz o yine acarkime ne diyim anne onun annesi benim annem böyle şeyler yapamaz yapsa bile önünü keserim he evet görüyorum elinden geleni yaptığını ama öyle öfkeleniyorum ki nasıl kimden çıkaracağımı bilemiyorum.
eşimde söyledi kamera koyalım istiyorsan izle tüm gün dedi ama izlesem ne olacak kv kendi de diyor koy kamera bak bakalım evine ne yapıyorum bakıyorum çıkıyorum akşam da bir kez bakıyorum sadece kontrol ediyorum ne var bunda diyor.
hani artık ben bu işi farklı düşünmeye başladım sanki sen mi güçlüsün ben mi durumu oldu aramızda..
kilide değişirim ama değiş yine girerim dedi dün gece laf arasında nasıl buldu nerden aldı ben anlamıyorum. çözemedim. biz yokken açık camdan giriyor desem oda çok mümkün değil üsten açıyoruz camları gerçekten aklımı oynatmak üzereyim.
Bu hırsız takıntısı ailede genetik mi? Ciddi takıntı var. Kv de elinde olmadan yapıyor demek ki. Sabaha kadar balkonda beklemek ne demek yawhayır kv ile yaşayan bir oğlu daha var ama etkisiz eleman gibi çocuk bütün gece oturuyor annesi uyandıgında yatıyor.
gece balkonda falan oturuyor sebebi de hırsız girer biri ayakta dursun diye..
çocuk bi ara işe başlamıştı kv o zamanda gece belli saatlerde kalkıp kendi bakıyordu şimdi işten çıktı okul başlayana kadar böyle gece ayakta gündüz yatıyor.. neredeyse hiç görmüyorum bile çocuğu.
Cok ozur diliyerek yazıyorum. Bu sizin kv'nin ve benzerlerının yaptıgını yapan jadınlara, yuva yıkan o....pu denir. Ama anne kılıfıyla bal gıbı aynı işi yapıyorkar. Sapıklar bunlar , allah hepsinin cezasını versinBana fenalık geldi buradan
Eski konuları bilmesem farklı yorumlayacağım
Ama bu kadın resmen yüzsüzlüğün doktorasını yapmış.
Manyak desem değil, akıl hastası desem değil.
Bu arada benim eski kaynanam da "ben napıyorum ki, siz mutlu olun" vs vs derdi. Sözde bizim aramız açılmasın isterdi. Ama şimdi aldı oğlunu yanına, mutlu mesut yaşadılar. Oğlu yanına gelince hiç dememiş "oğlum, 2 çocuğun var, yuvanı yıkma, git karının yanına" diye. Pişirmiş yemekleri, koymuş oğulcağızının önüne. Çamaşırını yıkamış, ütüsünü yapmış. ama bizim yuvamız mutlu olsun istiyordu, yersen! Eski kv geceleri yalnız kalamadığını söylemiş miydim? 30 senedir, eşi öldüğünden beri.
Bu kadın da bilinç altında oğlunu yeniden yanına istiyor olabilir.
Yuva yıkılacak bir sebep değil deniyor da bazen kadın ya da adam dışındaki nedenler de yuva yıkıcı sebep olabiliyor.
Bence eşinizin resti çekmesi lazım. "Anne, sen bizim uyarılarımıza rağmen ve anahtarı almamıza rağmen, istemediğimizi bildiğin halde evimize zorla girdin, o zaman bunun bedelini ödeyeceksin, biz taşınıyoruz, uzakta bir yere gidiyoruz" diyebilmeli.
bu lafı ağzından çıkarana kadar yine aramız çok iyiydi hatta bak lale sana bişi diyim mi içten içe ya bu kadına it gibi davranıyorum arada bir evime giriyordu ne vardı sanki diye geçiriyordum içimden ameliyat oldugunda anahtarı takrar vercektim üzüntüden. benim için yaptıgı yemekleri aldıgı şeyleri görsen dersin ki ya bu kadın hasta mı..
hani desem ki sevmiyor yok öyle de değil adım gibi biliyorum çok seviyor benim yaşadıklarımı ben gelinime yaşatmam diyor sağda solda beni övüyor kendi yüzüme neler diyor.
hani bu olanları da o kadar sakin söylüyor ki hani biri bağırır çağırır diğeri tatlııım sakin ol ne var bunda der ya orada bağırıp çağıran deliren kişi benim işte.. anne olunca anlarsın diyor bide.
zaten bu kadın mal ben iyice anladım aklı biraz çalışsa zaten böyle dalaverelere gerek kalmaz ben kendim derim gel rahat ol burası seninde evin diye.. benim hazmedemediğim başka bişey ego savaşına döndü iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?