ne yapmalıyım ?

Maalesef yaşlıları anlamak zor o kendince size faydası olacağını düşünüyor belliki.Ama sizin rahatsız olacağını anlayamamış.ama birde anahtarın birisinde olması iyi olabilir öyle düşün birde istersen baktın olmuyor tekrar güzel bir dille konuşursunuz.

Yaşlı da değil ki. 45 yaşındaymış. Yaşlı da olsa, bu ona başkalarını rahatsız etme hakkını vermez. Oğlu "aramızın bozulmasına sebep oluyorsun" dediği halde aynı şekilde devam ediyormuş. Elimde değil diyormuş. Kendimi kontrol edemiyorum diyormuş. Edemiyorsa edemiyor, doktora gitsin o zaman. İlacı varmış, almıyormuş. Millet onun tedavi olmamasının sonuçlarına katlanmak zorunda değil.
 
Davalık olmak da bir çözüm olabilir. Anahtarı eşin vermediyse muhtemelen size geldigi bir gün kapidan kızına falan verdi o da cogalttirdi geri getirdi ya da çilingirciyle sıkı fıkı oldu. Her türlü suç yani. Ben olsam sürekli degistirirdim o kilidi. Inat yapmis kadın. Ya da tutucan bir adam hırsız diye koycan iceri. Bu gelince hafifce dövüp bırakacak. Bir daha girmeye korkar heralde. Yani bu deliye çocuk da baktirilmaz ki, anne onu yedirme dersin inadına yedirir, şunu giydir dersin inatlasir giydirmez. Eşinle konuş bence hazır adam konuşup orta yol bulmak istiyorken.
Balkon kapısından giriyomus
 
Önceki konularinizi bilmiyorum ama yazik günah niye esinle ayriliyosun ki adamcagix daha ne yapsin elinden geleni yapmaya çalışıyor biraz onada hak ver ben senin yerinde olsam bir psikolaga gider kayinvalidemi anlatir ona nasil yaklasmam gerektigini ögrenirim
 
Bence anahtari esin verdi.tembihledi annesine soylemesin diye. Anneside agzindan kacirdi. Ikinizide idare etmeye calisiyor. Sen kilidi degistirdim diye bileceksin. Anneside gizli gizli girip cikacak. Esin ikinizide kaybetmek istemiyor. Ama bu imkansiz.
Birinizi kaybedecek sonunda tercih yapmasi lazim.
 
Balkondan nasil giriyor bi eve ya? Girilir bi sekli varmida? Manyak kari birgun asaga dusucek oracikta can vericek.
O degilde bu kadindan guzel spy olur. Ajan 007. Catida damda gezer.
 
Balkondan nasil giriyor bi eve ya? Girilir bi sekli varmida? Manyak kari birgun asaga dusucek oracikta can vericek.
O degilde bu kadindan guzel spy olur. Ajan 007. Catida damda gezer.

Sanırım konu sahibi ilk katta oturuyor. Önceki konularından birinde kilidi değiştirdikten sonra kayınvalidesinin ona "sandalyeye çıkıp pencereden içeri bakıp kontrol ediyorum" dediğini söylemişti. Balkona da sandalyeyle çıkıyor sanırım. Normal değil tabii.
 
Kaynana balkondan girdiyse elinde anahtar yok, oradan Allah muhafaza hırsız da girer, nasıl tedirgin olmuyorsunuz?
 
Olaya başka açıdan yaklaşıcam..
Kayınvalideniz hasta olabilir.
Okb. Obsesif kompulsif bozukluk yani.
Sürekli yangın çıkacak su basacak paranoyasi ve kontrol manyakligi başka türlü açıklanamaz.
Kendi evinde de sürekli yok utuyu cektim mi yok ocağın altını kapattım mi şeklinde takıntıları var mi
 
Oğlundan korksa cesaret edemezdi.
Eşiniz tavrını daha net göstersin.
Keşke yanınızda konuşsalardı da konuşurken eşinizin tavrı nasıl, hangi kelimeleri kullanıyor görse idiniz.
 
Pembesu nerelerdesin? Gelişmeleri merakla bekliyoruz. Inşallah sakinleştiniz.
 
ben eşini üzme / bırakma diyemeyeceğim maalesef.
bence de eşinin suçuyok ve ypabileceğini de yapıyor.
ama insanın bir hayatı var ve gençlik de hızla geçiyor.
bu kadınla daha ne kadar uğraşıp sinirlerini bozacaksın ki.
senin yerinde olsam kocam gelsin gelmesin o evden çıkardım.
 
hani duyanda evde altın para var sanır..
girse en fazla televizyonu alır iki bileklik 1 kolye tamam..

parasında da değil bence nasıl bi korkuysa ondaki hem sadece hırsızdan da değil bence kadında herşeyi kontrol etme isteği var en basitinden kumandayla tv kanalı değiştirdik kumandayı sepbaya koydun ya alır o kumandayı yanına koyar mesela..

yemek yeriz az koy dersin çok koyar çok koy dersin az koyar bugün kola içelim dersin gider fanta alır..
yani hareketlerinin bir çoğu siz değil ben karar veririm modunda.

hayatı boyunca eşini çocuklarını hatta kp ve kv yi o çekip çevirmiş evdeki tüm para onda toplanmış falan o yüzden kontrol manyagı olmus cıkmıs..
eşime maaşlarınızı kontrol edemiyorsunuz isterseniz bana verin ben 3 ayda borçlarınızı bitirir birikime başlarım demişti eşimde tabiki ağzının payını vermişti ama hala söyler o kadar para var elde bişey yok bende olsa ah ahh der...

ayy çıldırcam galiba..
şuan öyle kötüyüm ki eşimle nasıl sakince konuşcam bilmiyorum.

Olaya başka açıdan yaklaşıcam..
Kayınvalideniz hasta olabilir.
Okb. Obsesif kompulsif bozukluk yani.
Sürekli yangın çıkacak su basacak paranoyasi ve kontrol manyakligi başka türlü açıklanamaz.
Kendi evinde de sürekli yok utuyu cektim mi yok ocağın altını kapattım mi şeklinde takıntıları var mi

Yangın çıkacak, su basacak takıntısı değil de daha çok üçüncü dediğiniz, kontrol manyaklığı veya takıntısı var bence de. Yukarıda alıntıladığım mesajında konu sahibi yazmış. Yemeği az koy dersek çok, çok koy dersek az koyuyor, kola al dersek fanta alıyor demiş. Oysa bir anne çocukları ne istiyorsa onu yedirmek, içirmek, onları mutlu etmek ister. Maaşlarınızı verin ben kontrol edeyim de diyormuş.

Bu kadar şey olup da konu sahibi nasıl bu zamana kadar sinir olup mesafe koymamış anlamadım. Belki kayınvalidesi hediyeler vs alıp mesafe koymasını engelliyor olabilir. Çünkü mesafe koysa bu kadar karışamayacak.
 
Ya bu kadın hasta mı? İlk defa böyle birşey duyuyorum. Hiç normal değil bence hiç hiçç.. Siz yokken eve girip bakması nealaka yaa bişeyi kontrol ediyo bence. bişey görmeyi bişey yakalamayı mı bekliyo ne biliyim. Çok hastalıklı bir davranış. Bebegin olursa bence asla bu kadına baktırma asla. hasta ruhlu bi kadın bu.
Ha buraya söyle yazsaydın 'ya bu kv de her akşam bizde hiç yalnız kalamıyoruz vs..' Bu cok olan bişey o kv lerin aklından ne geciyosa evlendikten sonra oğullarına zankla yapışıyolar. Ama seninki çok farklı. O evde bir açık arıyo bence bişeyler yakalamayı calışıyo biraz psikopatca alışılmadık geldi bana. bide inatla ısrarla kavgalar ediliyor kapı kilidi değiştiriliyor dahada yenilmiyo. Hasta mı ne... Ayyy ben bile sinir oldum.
Ne yap et eşini taşınmaya ikna et bence. Kendi sağlığın için en başta. Taşınmak istemezse care bulamazsa restini çekersin. Bunu yapmaya mecbur kalır artık.
Allah sabır versin valla. Sağlını bozma kendine dikkat et ve eşini ikna et canım
 
Back
X