ne yapmalıyım ?

he ondan çok kendime üzülüyorum nasıl böyle bişeyin ortasıan düştüm kime şaştım ne büyük laf ettim de bunları yaşıyorum diye.

evet canım aynen öyle o bir anne herşeyden önce kırmamak lazım.hasta olarak kabullenmek lazım.dedikodu felan yapmıyorsa evi şöyle evi böyle felan demiyorsa bir noktada kabullenmeli. öyle anne babalar var ki bunayıp evin içine yapıyorlar bebek gibi.yaa oyle olsa daha mı iyi?

bence yeniden aynı şeyleri yaşayacaksınız. kadın kendi ağzıyla söylemiş kendime engel olamıyorum diye. Bi arkadaş önermişti parmak okuyuculu kilit ondan bi düşünün derim. bunun dışında kesinlikle psikoloğa gitmesi için ikna edin. normal değil bu kadın. Doktora deliler gitmez ayrıca bunu bir öğrensin. Psikoterapi görerek yaptığının normal olmadığını anlaması gerek öncelikle. Yaptığının doğru olduğunu düşündüğü için aranızdaki buzlar eriyince tekrar yapmaya başlayacak maalesef.

işte diyorum ya bu bi döngü ne zaman tamam düzeldi desem yine aynı şeyler oluyor..
bi ara hap kullanıyordu pamuk gibiydi sonra sersemleştim iyice dedi bıraktı..
gitmiyor doktora doktor ne yapsın bana diyor. aha öncede teklif ettik.

eğer sizi biraz olsun düşünüyor seviyorsa bence kabul eder. İkna edin bence. Psikiyatristle terapi alması şart. İlaçlık bir durum değil bence.

Balkon kapısı veya camlardan giriyorsa, oralara demir parmaklık yaptırın, kağıt gibi incelip te geçemez artık oradan da :)

Size tamamen hak veriyorum,cok rahatsiz edici bir durum.fakat kayinvalidenize de üzüldüm cünkü durumu normal degil,takinti haline getirmis ve yapmadiginda baska seylere konsantre olamiyor maalesef.benimde dairemin oldugu Kattaki dairelerin kapilarinin önündeki paspaslar yamuk olunca cok rahatsiz oluyorum ve düzeltiyorum yamuk olduklari akklima gelince baska birseye konsantre olamiyorum düzeltme ihtiyaci hissediyorum.emin olun kayinvalidenizde rahatsizdir bu durumdan ama itiraf edemiyor.umarim cözüm bulursunuz.sizinle inatlasmak yada iktidar savasinda oldugunu düsünmüyorum.

Ya senin bu adamdan bosanasin var bahane arıyorsun yada boşanma konusu açtığında adamın hayır bırakamam demedi hoşuna gidiyor.
Adam dağa ne yapsın?! Anası ile konuşmuş' olayı çözmüş sana düzgün davranmış hak vermiş adaletli bir çözüm getirmiş.daha neye of uf yapıyorsunuz anlamadım

Hepsini okudum canim anliyorum seni cok ta uzuldum adina ama neye uzuldum biliyomusun gece esini kovup odanda saatlerce agladigina uzuldum.Belki olayin icindesin diye gormuyosun ama ortada ayrilcak bisey yokki ne esler var annesini tutan karisini atan hic deger vermeyen.Bak senin ki ne guzel annesiyle neler konusmus senin yaninda sirf o kadin icin bu esini mi birakip gidiceksin? .Cok iyi dusun pisman olucaksin gibime geliyo. Butun kayinvalidelerde vardir bi sorun senin kide hos bisey degil ama bu yuzden yuva yikmak hic hos degil bol bol dua et derim esinide kendini de uzme azcik sabret zamanla duzelicek hersey inan bana sabir herseyin anahtari dua edicem bende sana .Son durumdan bizi haberdar et merak ederim .

canim cok haklisin .insanin yapilmasini istemedigi birsey soylemesine ravmen ust uste yapiliyorsa dayanamiyor.ben kv kp bizim evde tuzlugu bosaltip icine karabiber koydular diye gicik olmusfum. ama esin seni seviyor. sende esini. adamcagiz ne yapacagini bilmiyor.sanirim kv den takintili. israrla ayni sacma sapan seyi yapmasi buyuzden sanirim.

Bence eşinizden ayrılmayın. Ayrılsanız kayınvalideniz davranışının sonucunu görmüş olmayacak ki.

İyi bir avukat tutup bize bu konuda ve önceki konularımızda anlattığınız her şeyi anlatın. Kayınvalidenize noterden ihtar çekin ve "evime girdiğinizi tespit ettim. Bir daha girmeyin, girerseniz kanuni yollara başvuracağım" deyin. Avukatınız da yapabilir. Girmeye devam edecektir. Sonra güvenlik sistemi kurdurun ve ona söylemeyin. Şifre girerken de elinizle kapatıp girin. Kapıyı açıp şifreyi girmezse siren sesi çalsın, güvenlik sistemi şirketi sizi arasın, polisi yönlendirin. Polisler sorguya çeksin ve siz de hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunun. İlkinde ceza almaz. Ama yine girecektir o zaman yine şikayet edin. Her yaptığında şikayetçi olun. Cezası da yaptıkça artacaktır. Hem elalem de bunun suç olduğunu anlayacaktır. Girmeye devam etse bile en azından her defasında davranışının sonucuna katlanır da adalet yerini bulur.

Eve alarm taktır, alarm olduğunu da söyleme, şifreyi de giremesin... Alarm tüm mahalleyi kaldırsın, hiç umruna koyma!!!
Bak Nasıl utanıyor yaptığından

Ya arkadaşlar avukatmış polismiş ne olursa olsun eşinin annesi bu şekilde çirkinleşmeye gerek yok. Pembe anahtarı değiştirdi diye ayılıp bayılan bit kaynanası var polise verse heralde kadın ölür. Sen canım en iyisi balkona da pencerelere de demir yaptır. Hem dersin anne için rahatlasın artık hırsız ve istenmeyen kimse giremez. Artık eşinide kendini de yıpratmayı bırak.

camları yukardan yarım açıyorum dedin o camdan içeri nasıl giriyo. yoksa tamamenmi açık, balkon kapısıda açık. niye kilitlemiyosun. kadın haklı oluyo bu sefer açık balkon kapısından hırsız gircek diye kontrol etmekle. demir parmaklık yaptır camlara. demekki hergün kontrol ediyo açık bulduğundada giriyo. kendi evindede sürekli ütüyü, ocağı kontrol ediyomu. bu takıntıyla
eşin babasına ne sözü vermiş. annemi yalnız bırakmammı demiş, bu evden ayrılmammı demiş

Seni anlıyorum bnde altlı üst lu oturuyorum ama böyle bi durum yaşamadim henuz çok şükür sana tavsiyem kadini bı doktora göstermeniz yoksa sürekli bu kısır döngü devam eder belliki is hastalık boyutuna kendinı tutamayan insanlar tanıyorum . O yüzden mumkun ise doktor şart

Tamam kadın hasta normal değil onu anladık ama siz de nasıl camları balkon kapısını açık bırakıp gidersiniz?
Ev sanıyorum giriş katta kv camdan girebildiğine göre yani o zaman hırsız da çok rahat girebilir evinize.
Bence mutlaka pencerelere balkona demir taktırın sadece kv için değil yani hırsız için dr gerekli bu.
Bir de bu kadına asla ve asla çocuğumu emanet etmezdim asla!

Yazdigimdan bunlari mi anladiniz. Ben olayi normallestirmedim. Konu sahibi kizmakta hakli. Kadin da normal degil. Ama psikolojik sorunlari olan takintiki bir insan olabilir ve bu insan alelade biri degil esinin annesi. Annem evime giriyor diye polis cagirmam ben. Veya kamera koymam. Kizarsin, anahtar degisirsin, tasinirsin vs de anne o ya, hastaysa da sahip cikarsin, ogluna sahip cikiyor demedim ben ayrica, oglu ve gelini hasta annesine sahip cikabilir dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…