ne yapmalıyım ?

Kocani sakin birakma boylesi zor bulunur adam senin yaninda daha ne istiyorsun

Kocanızı asla bırakmayın bu anlattıklarınıza göre çok efendi saygılı sizi de çok seviyor
Taşınmayın şimdilik.Emeğinize yazık ev kolay mı kuruluyor.
Bebeğinizi bu takıntılı saplantılı kv ye bırakmayın. O zaman daha zor günler geçirirsiniz.
Sizi çooook iyi anlayan benzer durumlar yaşamış biri olarak net görüşlerim bunlar.

Ne yap et başka eve tasin hem de uzak olsun mümkünse başka şehir ...tabiki bu yüzden bosanilmaz ..ama insani da sinir eder KV takinti haline de getirmiş olabilir sizin evi başka isi yok demek ki napsin :) saka bir yanan ordan tadinmaktan başka çare yok uzaklasip unutmaniz lazim olanlari..yuzunu görmek bile mutsuz olmaniza yeter

Kız ne çektin sen bu kadından eski konularını hatırlıyorum da hay allahım numunelik deli resmen. Aklı bozuk seninle uğraşıyor ama eşinle boşuna kavga etme o yapacağını yapıyor zaten o kadına kadında utanma ar duygusu yok daha ne yapsın.

Önceden "Neden bu kadar abartıyor bu kadın" diye içten içe size kızıyordum. Bu konuyu okuyunca benim bile sinirlerim bozuldu. Kadın tam bir geri zekâlı. Sizin için üzgünüm, bunu söylemek istedim.

Hayret ettim.Eşinizin bulduğu fikir mantıklı gitmenizden korkup belki bir daha yapmaz. Ama ben eşinizi bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum. Size çok hak veriyorum ama eşinizinde annesi net tepki vermiş daha napabilir ki

E anahtari tekrar degistir, ustune de eve kamera koy. O inatsa sen de inat et canim.

Kaynanaya bak ya gercekten sinir bozucu, fare kapani kur bari pardon kaynana kapani

Eşine alarm taktırmak istediğini söyle ve taktır.

Cama da satılık yazısı yazın.

Ayrıca eve dinleme cihazı bile kıymuş olabilir, gizlice girip çıktıkça onu alıp şarj ediyor dibliyor vs olabilir. Evde konuştuklarınıza dikkat edin, satılık meselesinin blöf olduğunu da anlamasın.

Bence esını uzme daha fazla

Kendınıde uzme canım
Braz kafanda buyutuysun bunu bak bı pskologa gıt durumu kabullen yada bıran evvel dogur bu dertler ancak o zaman bıter tamam mı yalnız esınınde bı sucu yok bu durumda bırbırınızı uzerek yıpratmayın

Biraz agir olacak ama bu kadin sizi gömer ömrünü yer bitirir yasi da gencmis..Cogu kisinin pozitif yorumlarina malesef ben katilamicam..Benzerlerini yasamis biri olarak tavsiyem cocuk yapma..Esin de ne sözü vermiş babasına?Bu kadinin elinde cok koz var sizle bozmus kafayi.Evden cikin kanimca huzur herseyden onemli..

Bence eşinizin hiç suçu yok Sonuçta anesine söylemiş açık açık. Bir daha değiştirin kilidi kamera koyun izleyin kaynananız Nasıl alıyor görün. Eğer bir yolunu bulup alıyorsalar kendiniz suratına söyleyin istemiyorum evime girmeyin gizliden diyin. Tabi bunu eşinize de önceden söyleyin ki sonradan arıza çıkmayın.

Bak ne güzel eşin senin arkanda sende eşine iyi ol onu iyice kafaya al, kilidide değiştirsin eşin. Böyle şey için yuva yıkılmaz bak seviyormuşsunuzda birbirinizi yazık olur

Ne sacmalik. Mecburmu konu sahibi psikolojisi bozuk olan insani evine almayi? Konu sahibin psikolojisi ne oluyor o zaman? Psikolojisi bozulmus ise gidip tedavi olsun. Ev özel bir yerdir. Hirsiz olmak icin yabanci olmaya gerek yok. Hic kimse bir eve izinsiz görmeye hakki yok. Ister sifati anne olsun, ister sifati cumhurbaskan olsun.

Sahsim adima konusursam benim icin özel cok önemli bir kavramdir. Birisinin izni olmadan asla bir odaya gitmem yada özel esyayi ellemem. Ondan dolayi benim evi' icinde bu gecerli. Kimse benim evime gelisi güzel, benden gizli! giremez. Ben olsam artik ya tasinirdim ya bosanirdim.

Böyle bir şey için yuvanı yıkma. Sen eşini seviyorsun eşinde seni.. Sevgi kolay bulunmuyor. Hem eşinde senin yanında ve seni savunuyor. Ona da acıyın yazık yani biri annesi biri eşi.. Arada kalmak en kötüsü bence. Eşin senden daha zor durumda şuan emin ol. Güvelik sistemi taktır bence evine. Hani kapı açıldığında telefona uyarı verenlerden.

Kayınvalide aşağı insin, siz yukarı çıkın. Herkesin düzeni bozulsun madem.
Bu nasıl bi mantık ya, sen nasıl camdan, balkondan girersin. Ayıp. Kaç kere yaşandı bu tartışma, zevk mi alıyor bu kadın? Ben iyi niyet filan da göremedim. İyi niyetli insan kimsenin huzuruna çomak sokmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…