ne yapmalıyım ?

Bence eşiniz sizden yana tavır almış zaten, evi terk etmeye kalkmayın. Açık açık annesine de karşı duruyor, ama kv belli ki işi inada bindirmiş.

Sinirlenmekte haklısınız, yerden göğe kadar. Ama bence tekrar tekrar kilit değiştirip yıldıracaksınız gerekirse, ama çıkmamanız lazım evinizden. Sizi anlayamıyor bile kv, neden karşı çıktığınız algılayabildiği bir şey bile değil, bu noktada kv ile tartışsınız kaç yazar. Eşiniz de belli ki baş edemiyor. Yine de eşinize artık çatmayın derim, aksine kafa kafaya verin, sakince uygulanabilir bir çözüm bulmaya çalışın.

Mesela benim aklıma kapsamlı bir alarm kurdurmak, anahtarları yine değiştirmek ve alarmın şifresini vermemek, tahmin edemeyeceğini bir şeyler yapmak geliyor. Evde evcil hayvanınız yoksa kolay olur işiniz, sensörler açık bırakılınca ev içindeki tek bir harekette, kapı veya balkondan giriş olduğunda anında ötüyor. Birkaç kere bağırtırsa alarmı cesaret edemez sanki tekrar.

Bunu okumadan yorum yapmışım. Aynen. Benim de aklıma tek çözüm alarm gibi geldi. Kapı pencere her hareketi algılıyor zaten profesyonel sistemler, çeşitli yerlere sensör konuyor, bacadan da girse ötüyor car car. Ev sahibi de aranıyor otomatik. Polise de yönlendirilebiliyor, güvenlik şirketi yapmasa bile ev sahibi otomatik aranınca kişi çekinmeden polisi arayabilir. Kameradan çekinmez ki, zaten açık açık söylüyor, yaptığından bihaber gibi savunuyor da... Ama o alarm 2 kere ötse girerken, kapıyı çekip çıksa bile ötmeye devam edeceğinden üçüncüyü cesaret edemez bence. Oğlunu ve gelini sindirmeye çalışır da, konu komşu hatta polis, sürekli muhatap olmayı göze alması gerçekten cesaret ister.

O belli değil
Sadece kadının içeri girdiği belli
Nerden girmiş belli değil.

Konu sahibinin anahtarı kendisinde, eşininki eşinde. Yedek anahtar bıraktığı yerde ve bıraktığı şekilde.
kendisi yazmış konu sahibi anahtar var diye bence çilingir çağırıp anahtar yaptırdğını düşünüyorum ben

eşim geldi benden beter halde..

ne yapalım dedi hiç bişey söylemedim sen ne düşünüyorsun dedim..
annemi atamam satamam seni de aynı şekilde ne dersen kabulum sadece buradan taşınamam ben babama bir söz verdim ama onun dışında bir daha annemle görüşmek istemezsen ev kilidini değiştirelim dersen yada çık konuş annene bağır çağır dersen yaparım ama ne senden vazgeçerim nede bu evden giderim senin gitmene de izin vermem dedi.

ben de açık ve net bi şekilde ben bu evde mutlu olabileceğimize inanmıyorum iş güç savaşına girdi ayrıca annen nereden bulmuş bunu nasıl giriyor eve sen mi verdin doğruyu söyle dedim asla böyle bişeyi düşünmüş olman bile beni delirtiyor ben manyak mıyım senin istemediğini o kadar kilit için uğraştığını bildiğim halde anneme anahtar vereyim bende sorcam zaten nasıl girmiş eve girip evi mi karıştırmış yoksa kapı önüne koymuştuk bi kaç kez orada görüp çıkartmış mı pencereden mi girmiş çok merak ediyorum bende dedi.
ne yapayım söyle ne istiyorsun dedi bende ailemin yanına gidip kafamı dinlemek istiyorum artık midem bulandı bütün bu yaşananlardan dedim. bu kapıdan çıkamazsın bile asla göndermem dedi aileni görmek istiyorsan beraber gideriz dedi.
bende annene pembesu boşanmak istiyor aramız açıldı de dedim. demem öyle bişey ilk fırsatta seni terk ediyor demekki seni sevmiyor demesine fırsat vermem demese bile yarın bir gün bu kız seni bırakıp gider der.. ki sen öyle biri de değilsin niye öyle bişey diyeyim demem dedi.
aramız bozuldu evi satıyoruz de hatta satılık yazısı asalım dedim tamam onu derim zaten çıkıp konuşcam derdin ne biz huzursuz oldukça mutlu mu oluyorsun ne yapayım arada kalıyorum dicem falan dedi..

taşınalım dedim tekrar biz tüm varlığımızı bu eve koyduk ve emin ol başka yere taşınsan ev içinde yüzüne dahi bakmasan gelir kalır o zaman daha kötü olacak taşınma işini unut başka bişey iste bir daha da söyleme dedi. ben deli gibi ağlıyorum.
gel istersen sende konuş dedi bende çıkmak yüzünü görmek istemiyorum dedim çıktı yukarı annesiyle konuşmaya

işte ilk sormuş anahtarı nerden buldun evde eşya mı karıştırıyorsun demiş o da balkondan giriyorum bazen kitli oluyor giremiyorum ee camlar açık balkon camından giriyorum zaten hergün girmiyorum anahtar falan yok ara istersen heryer demiş.
eşimde hiç utanmıyor musun anne kaç yaşında kadınsın biri görse seni o halde ne düşünecek hiç mi gururun yok hadi bizi brak insan kendini bu hale sokar mı demiş ben kötü bişey yapmıyorum ki içime kurt düşüyor ütü fiştedir lamba açıktır ufo açıktır diye girip bakıp içimi rahatlatıyorum ne var bunda demiş.
eşimde bırak yanarsa yansın kül olsun gerekirse bırak pişman olan taraf biz olalalım demiş yok ben o eve nasıl emek harcadıgınızı gördüm önlem alıyorum karışma sen demiş.
eşimde bizim aramız açılıyor taşınmak zorunda kalcaz bu gidişle demiş.taşınmazsın sen babana söz verdin hem ben ne kötülük yaptım da beni sensiz bırakacaksın demiş eşimde pembesu huzursuzum istemiyorum gidicem diyor ne yapaım karımdan mı olayım demiş tamam girmem bir daha demiş eşimde artık bu konuda güvenemiyoruz sana ii niyetinden yaptıgına şüphemiz yok öyle olsa çocuğumuzu sana bırakmayı düşünmeyiz ama sen inadına yapıyorsun gibi geliyor pembede sana iyice zıt kaptı demiş. o da iyilikten maraz doğar zaten bu devirde kimseyi düşünmicen faan diye söylenmiş.

eşim diyor ki taşıncaz dedim ama sallamadı anca satılık falan yazarsak bi kaç eşya toplarsak iyice korkar inanır içten içe evini çok sevdiğini bildiği için pembe bu evi kıyıpta başkasına veremez kiraya bile veremez demiş..

eşim olayı kafanda büyütme bırak nolursun üzülme deyip duruyor yattı uyuyor şimdi benimde vucudum aklım beynim uyuşmuş halde dünden beri perişan haldeyim..
çıkmazda gibi sanki bu hiç bitmeyecek bir döngü. devamlı aynı şeyler yaşanıyor hep ikaz hep tartışma 1 ay sorun yok sonra yine aynı şeyler..
gerçekten bıktım.

siz bu kadına nasıl çocuk emanet etmeyi düşünüyosunuz
çok çok mesafeli olun bu olaydan sonra

siz bu kadına nasıl çocuk emanet etmeyi düşünüyosunuz
çok çok mesafeli olun bu olaydan sonra

zaten artık düşünmüyorum eşime de söyledim o annesine iyi niyetlisin biliyoruz ama kendinden soğuttun anlamında söylemiş.
kötü biri olmadıgını biliyoruz oöyle düşünsek çocugu bırakmak istemezdik demiş.
ama arıtk bırakmayı düşünmüyorum bende.. hele bu olaylardan sonra iyice soğudum

kimsenin eline koz vermeye gerek yok bu devirde
gerekirse bir dönem işi bırakırsın
hem küçücük bebeğe annesinden başka kimse en iyi şekilde bakamaz

Sen karışma demiş

hayır kadın kendine güveniyor
oğlum gitmez
babasına söz verdi
zaten birsürü masraf yaptılar
çocuklarına ben bakıcam

kadının elinde çok koz var
ondan böyle yapıyor

eşimde annesine pembeninde babasına söz verdim kızınızı üzmicem diye o nolacak anne hiç düşünüyor musun bu kadar mı zor eline koluna gözüne sahip çıkmak demiş. oda ben eskiden yaptıgım hataların farkındayım hiç birini yapmıyorum bu kadarına da siz müsamma gösterebilirsiniz ortada hiç bişey yok bu kadar büyütecek kendime engel olamıyorum demiş.
eşimde bugüne kadar bende öyle düşünüyordum ama artık camlardan giriyorsun bu normal birinin yapacagı bişey değil istiyorsan seni doktora götüreyim demiş istemez ben deli değilim diye terslemiş.

eşimde yarın heen satılık yazarız bi kaç koli yaparız o zaman biraz biraz korkar dedi.
daha da elimden bişey gelmiyor döveyim mi kadını ne yapayım dedi..

hayy allahım yaa trajikomik bir olay, aslında takıntıları var gibi ilaç kullansa iyi gelebilir.yazık bir taraftanda acınacak halde

eşin söylenecekleri söylemiş
dediği gibi çocuk değil karşısındaki de annesi
sende sakin olmaya çalış herşey yoluna girer inşallah

dediğim gibi pencere de açık bırakmayın oda giremesin

Pembesu daha önceki konularını bilmiyorum ama bunu söylemeden geçemeyeceğim. Ne olursa olsun lütfen eşine karşı durma, yan yana olun birbirinize destek olun. Bu, o kadar kolay bulunabilecek bir şey değil. Sinirinizi eşinizden çıkarmayın birlikte karşı durun kv nize.

hayy allahım yaa trajikomik bir olay, aslında takıntıları var gibi ilaç kullansa iyi gelebilir.yazık bir taraftanda acınacak halde

Allah biliyor içimi eşim yukarı çıkarken inş annesine bağırmaz kalbini kırmaz diye geçirdim içimden öyle öfekliyim ki ama bunun yanında üzülüyordum da hem beni bu hale soktuğu için hemde hepimize böyle zarar verdiği için.

biraz beni tanımış olsa biraz saygılı olsa bugün bunlar yaşanmazdı ben elimle yeniden bunca şeye rağmen verirdim o anahtarı zaten..
inanın hala üzülyorum sürekli ne yaşadı acaba bugün böyle deli gibi davranıyor diyorum sürekli.

eşin söylenecekleri söylemiş
dediği gibi çocuk değil karşısındaki de annesi
sende sakin olmaya çalış herşey yoluna girer inşallah

dediğim gibi pencere de açık bırakmayın oda giremesin
acıdım ben de kadına şimdi.hastalık bu.bir taraftan da anne insan uzuluyor kırılmamalı diye dusunuyor.elimde değil diyor yaa benim KV geldi aklıma.kadın diğer ogluna her türlü hayır hasenatı yapıyor.biz farkediyoruz ve insan senin KV nin eve girmesinden bile beter sinirleniyoruz.inan buna beterin beteri var

En mantıklısı ve orta yolu baban söylemiş tebrik ederim
eşin elinden geleni demiş ama kadın inat önceki konularını hatırlayamadım
kaynanda dış kapının anahtarı varsa odalarında mı var odaların kapısını kitle derim
2. tatilinize çıkın canım benim gibi takıntılısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…