Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kime ne diyim anne onun annesi benim annem böyle şeyler yapamaz yapsa bile önünü keserim he evet görüyorum elinden geleni yaptığını ama öyle öfkeleniyorum ki nasıl kimden çıkaracağımı bilemiyorum.
eşimde söyledi kamera koyalım istiyorsan izle tüm gün dedi ama izlesem ne olacak kv kendi de diyor koy kamera bak bakalım evine ne yapıyorum bakıyorum çıkıyorum akşam da bir kez bakıyorum sadece kontrol ediyorum ne var bunda diyor.
hani artık ben bu işi farklı düşünmeye başladım sanki sen mi güçlüsün ben mi durumu oldu aramızda..
kilide değişirim ama değiş yine girerim dedi dün gece laf arasında nasıl buldu nerden aldı ben anlamıyorum. çözemedim. biz yokken açık camdan giriyor desem oda çok mümkün değil üsten açıyoruz camları gerçekten aklımı oynatmak üzereyim.
Kapının üstünde düzenek kur kova köy derken ne kadar masummusumEvden çıkarken elektrik tesisatindan kablo cek arkadan anahtar deligine sok, kapının önüne de içi su doldurulmuş paspas koy.
Ya bu ne, hanimlar biraz abartmiyor musunuz, polis , yuz tanima sistemi, kamera vs. Bu kisi esinin annesi. Kimse hoslanmaz evine girilmesinden, hele ki esyalar degisirse ben de cok sinir olurum ki benim kayinvalidemin de evimi degistirmisligi vardir ama bu kadar da degil. Hasta ruhlu demissiniz, diyelim hasta, kadinin tek evladi varmis, sahip cikmasi lazim degil mi, bizler de anneyiz uarin bi gun ne halde olacagimizi kim biliyor, var mi garantiniz. Belki kadin gercekten yaslaninca psikolojisi bozuldu, yalniz yasayan bir kadin sonucta. Girme dersin kizarsin da kirk kat yabanci gibi polis molis, cok insafsizca geldi bana. Yatak odani kilitle, tek anahtar olsun anahtari yaninda gotur, ozel dolaplarin varsa onlari da ayni sekilde. Onun disinda artik karistirmiyormus, girsin isigi kapatsin artik, gazi kissin, bi sey olmaz, bunu engelleyemezsiniz cunku.