ne yapmalıyım ?

evet aynen öyle çünkü istersen kamera koy bişeye ellemiyorum diyo kadın her türlü girer önemli olan tedavi ettirmek
Huyuna suyuna gider gibi yapip bu durumun normal olmadığına ikna etmek lazim acaba baska psikolejik rahatsizliklari varmi ki bana varmış gibi geliyor. bu kadin kötü olsa eve girer her yeri karistirir sanane der ogluyla gelinin arasını bozmaktan keyif alir baska seylerde bulur ayırır onlari istemsiz içgüdüsel yapiyor gibi,anlamiyor

Çok ilginç bir kadın. Aynı zamanda hem iyi hem kötü. Hem seviyor, hem delirmeni görmekten zevk alıyor. Nörolojik vaka takipteyim

kadın yaşlı değil 45 yaşında bile yokmuş.
tek çocuk değil evde üniversiteye başlayacak bir oğlu daha var..
eve girmekle oğluna sahip çıkmanın ne alakası var?
önceki konularını da okuyun isterseniz,kadın cidden rahatsız.en son elindeki anahtarı alıp,kilidi değiştirdile buna rağmen,bir şekilde anahtar yaptırmış kendisine ve ağzından kaçırana kadar da kimse bilmiyordy eve girip çıktığını....
yeterli mi

Eve kamera yerleştirmeyi düşünürmüsün? Girdiğinde ne yapıyor?
Sonra kayıt altına alın ve geldiklerinde açın izleyin. Belki bir nebze utanır da bir daha böyle bişey yapmaz.

ya boşanacak ya da çare bulacak kocası, başka yol yok. hasta ruhlu kv yüzünden konu sahibi de mi hasta olsun, depresyona girsin?

Bunun için yuvani yıkma lütfen. Daha başka yaptığı seni rahatsız eden şeyler var mı bilmiyorum ama eşinden memnunsan zaten çocuğa da o bakacakmis. Inan büyük nimet. Ben doğum yapıyorum yapayalnız kalıyorum. Sadece karıştığı buysa yapsın ne olacak ki. Kocanın hatrı için görmezden gel.

işte bu yüzden ben kadının hasta değil de çok kurnaz ve oyuncu olduğunu düşünüyorum.
bizim komşumuz mesela bizim ve oğlunun yanında gelinine öyle iyi davranır ki, insan imrenir. ama gel gör ki gelin onun kölesi. ona sormadan tek adım atamaz, bir şey alamaz yapamaz. en tehlikeli tipler bunlar.

Bence bütün kayinvalidelerde bu potansiyel var. Onlara göre oğluslarinin evi, yani her şeye hakları var. Benimki de ilk evlendiğimizde sürekli arıyordu, akıl vermeye çalışıyordu falan. Hani yüz versek tepemize çıkabilirdi. Ama ne eşim ne de ben yüz vermedik. Zamanla sürekli onun yaptığı ama benim hoşlanmadığım şeyleri genel bir konuymus gibi anlattım. Hatta evime geldiklerinde tamamen yabancı misafir gibi davrandım. Kendi evleri gibi hissettirmedim. Bir süre sonra o da kendini topladı. Şimdi arada bir saygı mesafesi var ama Allah'a şükür çok daha güzel bir ilişkimiz var. Yani bunlar baştan olacak şeyler.
Anahtar konusuna gelince bence birinden, anahtarıdır falan, akıl almış. Belkide tam bilmiyorum maddesini ama macun gibi bir şeye kalıbını çıkarıyor sonra gidip yaptırıyor. İki dakikalık iş, asla fark edemezsiniz. O eve geldiğinde anahtarları da saklayin

Konunun geçmişi de var tabi ama eşinizin üzerine bu kadar gitmeyin.Onun yapabileceği bişey kalmamış. Kv'nin yüzsüzlüğünden kaynaklı problem. Kilidi bir daha değiştirin ve kesinlikle kamera taktırın.

Pembesu aileniz hakli karsinizdaki tamamen manyak takintili biri onu alt etmenin ikna etmenin yolu yok, tek yolu dinsizin hakkindan iman siz gelir, yapacaginiz sey kapinin kilit sistemini tamamen paraya kiyip degistirmek, tekli degilde 2 li altli ustlu kapi kilitleri varya ondan taktirmak eger takilmiyorsa firek o sekild eolan bir kapiyla degistirmek, boylece anahtarin 1 ini elde etse 2. sini elde edememe sansi var kv nizin.
2. ise eve yine paraya kiyip bir alarm sistemi taktirmak bu isi profesyonel yapan sirketler var, direk evin girisine bir kutu koyuyorlar siz evden cikarken alarmi aktive ediyorsunuz, sayet birisi girerse siz yokken ya alarmin sifresiniz bilip kapatmasi lazim yoksa alarm devreye giriyor, sirket sizi ariyor siz misiniz yanlislik varmi diye, yok eger siz degilseniz zaten direk polis haberdar ediliyor.
Bu olayin teferruatina girmeden kv deye direkj ben yokken girmeye birisi kalkarsa direk alarm calacak polisler 20 dakkaya gelecek derseniz belki gozu korkar. Madem kadin manyak sizde deliye anlatir gibi anlatacaksiniz yani korkutacaksiniz kadini , oyle laftan mantiktan anlamiyormus madem.

Kocandan boşanma. Evin kilitlerini yenilet. Anahtarlarını yedeklerin de yanında taşı. Kocana da anahtar verme. Muhtemelen Kv birinizin anahtarlarını alıp cogalttilar veya size misafirliğe geldiğinde yedek anahtarlarını yerini biliyordu aldı sende fark etmedin.
Ayrıca tartışma sırasında olayı her saptirmislar. Nereden aldın?ben dul kadınım üzerime gemle gibi... suçunu biliyor ama kabul ederse daha kötü olacağından sonuna kadar inkar ve baskasini sucla daha kolay olayını üzerinizde denemişler.
Bunlardan ötürü kocanın boşanma. Gene değiştirdiniz anahtarları alırsa o zaman esin veriyordur.bosanrsin.
Çocuk da yapmayın lütfen.

Oha kilidi değiştir kocana de anahtar verirsen ananla bir yaşarsın de annesinede bak GADIN insan ol ve elin evine girme o artık senin oglunsa benimde gocam gocaaaaamm de anlar belki

hani şu parmak izi yada şifre ile açılan kilitler var ya onlardan alıp koyun dan diye duvara toslasın kaynanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…