Denemiş ve kanı kaynamamış demek ki
Düzgün bir adam ki açıkça söylemiş, oyalasa daha mı iyiydi
Bunun bence bir şeyden etkilenmesi ile ilgisi yok, biraz yakınlaşınca insan daha iyi görür olup olamayacağını
Daha diyalog kurma bence, bu peşinden gitmek olur, kendi saygınlığına zarar verirsin
Aynen oyle görüyor. Dün bana için rahat değil diyen adam bir anda huzursuzluk getirir diyor. Anlamadım ama cok uyuz oldum.Hiç umursamayın, üstüne gittikçe kendini daha kıymetli görür. Bırakın sizin de umursamayabileceğinizi görsün.
Gelirse kendi gelir zaten, gelmezse de bir akşamınızı boşa geçirerek yırtmış olursunuz.
Umursamadığımı mı göstereyim yani ?Umursama
Umursamadığımı mı göstereyim yani ?
Sürekli karşılaşıyoruz. Anlasa ne değişecek?Yani hiçbir sey olmamış gibi davran. Devamlı karsılasıyorsanız görmezden gel.
Mutlu görün. Umurunda olmadıgını anlasın.
Bu modeller böyle maalesef : )Aynen oyle görüyor. Dün bana için rahat değil diyen adam bir anda huzursuzluk getirir diyor. Anlamadım ama cok uyuz oldum.
Hayır ben istemedim ama sonrasında isteme ihtimalim vardı. Bu mu ters geldi diycem ama yaklaşık 4 kez kahve içtik iki kez yemek yedik ondan sonra fiziksel yakınlaşma oldunmwaelaYakinlastik derken ne oldu mesela cok mu ileri gittiniz.
Ben de bugun ilgilenmemesine cok bozuldum. Pişman oldum yakınlaşmamıza dedim.
İlerlemeden bitsin. Farklıyız. İsteğimi kaybettim dedi.
Sürekli karşılaşıyoruz. Anlasa ne değişecek?
Aranızdaki durum çok seri gelişmiş, yemek, kahve, yakınlaşma.
Bu hızın etkisiyle hemen "pişman oldum yakınlaşmamıza" demişsiniz.
Sizden hoşlandığını söylüyorsunuz, belki niyeti sadece flörttü, yaşadığınız kadarıydı.
Ben bile okurken "ne ara ilişkiden emin olup yakınlaştı da şimdi de pişman oldu" diye geçirdim.
O da aynen böyle düşünüyor olmalı.
Yani bu tempo içinde hemen kapris yapan sevgili moduna geçmişsiniz ona göre.
Erkekler kırk yıllık eşlerinin kaprislerini çekemiyorlar, ortada adı konmuş bir ilişki yokken elbette "isteğimi kaybettim" diyecek.
Bundan sonrası için iş arkadaşı olmaktan ötesini düşünmemenizi, bunu da ona belli etmenizi öneririm.