Ne yapmalıyım?

gracie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
432
29
Kızlar selam size birşey sormak istiyorum. Bir iş arkadaşım benden hoşlandığını soyledi ve ciddi ciddi beni yemege fln götürdü. Kahve içtik falan sonra dün aramızda bir yakınlaşma oldu. Ben de bugun ilgilenmemesine cok bozuldum. Pişman oldum yakınlaşmamıza dedim. Bugun napıyosun diye mesaj attım. Gelgitlerinden sıkıldım. İlerlemeden bitsin. Farklıyız. İsteğimi kaybettim dedi. Hiç umursamadı hiç mesaj atmadı bi saat oluyor en son konuştuktan sonra. Benden cok hoşlandığını soylemişti. Sizce be etkilemiş olabilir? Huzur istiyorum ben seninle olursak huzursuz oluruz dedi . Daha tanımıyor bişe beni. Sizce ne yapmalıyım? Bana haksızlık ettiğini farketmesini istiyorum.

Daha ilk günden trip atmışsın pişman oldum falan diye, adamın gözü korkmuştur şimdiden böyle yapıyosa ilerde nasıl olur kim bilir demiştir, o yüzden başlamamak istememiş ilişkiye demek kii

Farkliliktan kasti ne sizce?

Denemiş ve kanı kaynamamış demek ki
Düzgün bir adam ki açıkça söylemiş, oyalasa daha mı iyiydi
Bunun bence bir şeyden etkilenmesi ile ilgisi yok, biraz yakınlaşınca insan daha iyi görür olup olamayacağını
Daha diyalog kurma bence, bu peşinden gitmek olur, kendi saygınlığına zarar verirsin

Bilmiyorum bence de gözü korktu. Yani ben sorguluyorum falan diye düşünüyor sanırım o daha rahat. Ama o benden kız arkadaşı olmamı istedi. Şu an kendimi nasıl bir durumda buldum.

Yok saygınlık bile onemli değil ki adam bana belli ki saygı da duymuyor zaten.

Aynen oyle görüyor. Dün bana için rahat değil diyen adam bir anda huzursuzluk getirir diyor. Anlamadım ama cok uyuz oldum.

Yakinlastik derken ne oldu mesela cok mu ileri gittiniz.
Hayır ben istemedim ama sonrasında isteme ihtimalim vardı. Bu mu ters geldi diycem ama yaklaşık 4 kez kahve içtik iki kez yemek yedik ondan sonra fiziksel yakınlaşma oldunmwaela

Ben de bugun ilgilenmemesine cok bozuldum. Pişman oldum yakınlaşmamıza dedim.
İlerlemeden bitsin. Farklıyız. İsteğimi kaybettim dedi.

Aranızdaki durum çok seri gelişmiş, yemek, kahve, yakınlaşma.

Bu hızın etkisiyle hemen "pişman oldum yakınlaşmamıza" demişsiniz.

Sizden hoşlandığını söylüyorsunuz, belki niyeti sadece flörttü, yaşadığınız kadarıydı.

Ben bile okurken "ne ara ilişkiden emin olup yakınlaştı da şimdi de pişman oldu" diye geçirdim.

O da aynen böyle düşünüyor olmalı.

Yani bu tempo içinde hemen kapris yapan sevgili moduna geçmişsiniz ona göre.

Erkekler kırk yıllık eşlerinin kaprislerini çekemiyorlar, ortada adı konmuş bir ilişki yokken elbette "isteğimi kaybettim" diyecek.

Bundan sonrası için iş arkadaşı olmaktan ötesini düşünmemenizi, bunu da ona belli etmenizi öneririm.

Sürekli karşılaşıyoruz. Anlasa ne değişecek?

'Bana göre' kendini küçültmemiş olacaksın.
'Bana göre' istemiyorum diyen erkeğe neden istemiyorsun noldu vs diye ustelemek kendini küçültmektir.
Seninde ona cok meraklı olmadıgını anlayacak herkes kendi yoluna gidecek.
Anladıgım kadarıyla sende ona cok bayılmıyorsun ne de olsa.

Yanlış karar verdiğini düşünmez mi sizce?

Uzerinde dusunmeye bile degmez, ya dunku yasananlardan sonra sizden etkilenmedigini, bir iliski yasamak istemedigini farketti ya da bir nedenle zor bir kadin oldugunuzu dusunup ugrasmak istemedi, her iki durumda da yeteri kadar sizi onemsemedigi izlenimine kapildim. O yuzden siz de onemsemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…