- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Konu disi degil en azindan :))Mesela bak esim saglikli beslenmek istiyo son gunlerde.. ben ne yaptim? Gunduzden cocuklari parka goturmeden mis gibi taze fasulye yaptim o da yesin diye. O ne yapti? Yemedi:)) yemek yapmasam suclu hissederim kendimi..yapinca yemiyo. Delirtiyo beni boyle..
Yokuspokus kusura bakma konunu sabote ediyoruz bizde idare et bi zahmet:)) laf lafi aciyo:)
Yani hep beraber program yapmak gibi beraber tatile gitmek gibi gorusturmeme mumkun degil tabi benim icin de. Duygular var demek ki ayrilamadigimiza gore bir arada tutan cocuk harici seyler var demek ki, ikimiz de cok yol katettik o bana benzedi biraz ben ona. :)Cocuk varsa tabiiki gorusulecek. Bunun aksi sacma olurdu. O zaman duygusal olarak hala birbirinize bos degilsiniz? Duygu varsa guzel.. sadece duyguylada karin doymuyo tabii:)
O zaman sizin icin en dogru sey boyle kabul etmek ve sorun yapmamak boyle seyleri..yaptigin seyleri gorevin bilip birsey beklemeden severek yapmak. Duygusallik onemli tabii, yoksa gozunuz baskasina kayardi belki ayri oldugunuz zaman icinde. Sonucta tek erkek o degil tek kadinda sen degilsin. Elbet karsiniza biri cikardi, ama siz 2. Defa birbirinizi secmissiniz. Bu guzel birsey benceYani hep beraber program yapmak gibi beraber tatile gitmek gibi gorusturmeme mumkun degil tabi benim icin de. Duygular var demek ki ayrilamadigimiza gore bir arada tutan cocuk harici seyler var demek ki, ikimiz de cok yol katettik o bana benzedi biraz ben ona. :)
Evet evet masallah aldik kabul ettik.:)) umarim siz de iyi olursunuz. Mune baska bir konuya cok guzel seyler yazmis. Cok olgun cok akilli cok dogru dusunceleri var. Karsilikli sevgi ve saygi. Onemsenmek. Onemsemek Telafi hosgoru bunlar cok onemli erdemler. Evliligin devami icin gereken seyler.O zaman sizin icin en dogru sey boyle kabul etmek ve sorun yapmamak boyle seyleri..yaptigin seyleri gorevin bilip birsey beklemeden severek yapmak. Duygusallik onemli tabii, yoksa gozunuz baskasina kayardi belki ayri oldugunuz zaman icinde. Sonucta tek erkek o degil tek kadinda sen degilsin. Elbet karsiniza biri cikardi, ama siz 2. Defa birbirinizi secmissiniz. Bu guzel birsey bence
Ben buldum mutluluk formulunu aslinda:)Evet evet masallah aldik kabul ettik.:)) umarim siz de iyi olursunuz. Mune baska bir konuya cok guzel seyler yazmis. Cok olgun cok akilli cok dogru dusunceleri var. Karsilikli sevgi ve saygi. Onemsenmek. Onemsemek Telafi hosgoru bunlar cok onemli erdemler. Evliligin devami icin gereken seyler.
Sen kac yasindaydin epey olgunlasmissin tecrube edinmissin..Ben buldum mutluluk formulunu aslinda:)
Bazen evlilik bana gore degilmis bile diyorum:)) 20 yil sonra dusun:)) annelik guzel ama:))
37 olacagim yakinda kismetse:) Sen?Sen kac yasindaydin epey olgunlasmissin tecrube edinmissin..
Ayni seyi dusunuyoruz. Bir daha evlenir misin deseler dusunurum ama anne olur muydun deseler yarim saniye dusunmem.. Allah bagislasin Allah isteyenlerin kucagini bos birakmasin.
39 demistim.37 olacagim yakinda kismetse:) Sen?
Ee tabii karsidaki elin oglu bana gore bi yerde:)) ama evlat oyle degilki:) tabii Allah hayirli evlat versin
Duymadim:)))39 demistim.
Sordun ya kac yasindasin kac yillik evlisin cocuk var mi buyukler miDuymadim:)))
Seni görünce iç çekiyorum bi İdrak, acaba hangi haklı-farkında-doğru yerden yakalacayak ve o gerçeği olduğu gibi söyleyecek diye. Evet. Bu adam beni önemsemiyor galiba.
Ya ağlama. Ya da ağla mı demeliyim ağla boşalt içini zehir gibi doldurmuş adam yine seni yavrum ya, of!
Geçmiş olsun.. Ne diyeceğimi bilemedim.
Çocuk biraz daha toparlasa zaten, derdini anlatır kıvama gelse, iş mi kurarım ne yaparım çıkaracağım kendimi şu evden, basıp basıp bir yerlere gidip duracağım. Bu ara verme olayını da bir güzel konuşayım evet. O kaldı çünkü bi. Nefret ediyorum bu huyumdan. Her şeyi denemeden olmuyor diyemiyorum, olmayacak belli işte. Niyeyse bu bktan savaşım?
Sabırdan ziyade bi çözüm versin tez vakitte, aminn :/ Kalmadı yerim kalmadı sabra.
Kaç huyumu törpüledim, adam olamadı hala, olamadı nato mermer nato kafa, olamadı.
Mesela bak esim saglikli beslenmek istiyo son gunlerde.. ben ne yaptim? Gunduzden cocuklari parka goturmeden mis gibi taze fasulye yaptim o da yesin diye. O ne yapti? Yemedi:)) yemek yapmasam suclu hissederim kendimi..yapinca yemiyo. Delirtiyo beni boyle..
Yokuspokus kusura bakma konunu sabote ediyoruz bizde idare et bi zahmet:)) laf lafi aciyo:)
Birkaç gün rahat etmek için ortalığı birbirine katarak ömür tüketmek istemiyorum.
5 yıllık evliyiz adım adım delirdim.
O tatile giderseniz peşinize takılmasa umursamaz diye içinizi yiyeceksiniz(ben olsam öyle hissederdim), peşinize takılsa -ki bu daha beter- hazır tatile konacak kafa yormadan.
İki türlü de size zarar.
Allah kolaylık versin.
Ilk başta ki konu , siz sinirlendikce bunu yapmaktan keyif alıyor.
Ne yerse yiyin. Sonuçta siz sağlıklı beslenme adına karar vermissiniz , bitmiş iş.
Takilmadiginizi görürse , yapmaz artık.
...
Söylediği saatte - keyfi olarak - gelmeyen kişiler gerçekten sinir bozucu oluyor.
Bu konuda çok haklısınız.
Sürekli programlama, düzenleme işi düzeyde çok yorucu.
Ben olsam çocukları alıp giderdim sanırım. Fakat sonrasında bunu eşiniz büyük sorun haline getirmeyecekse tabi.
Bir hafta bensiz karşında görsün diyorsunuz ya , o iş öyle olmuyor. Bir hafta rahat takılıyorlar. Ilk bir zaman tatil olarak görür erkekler. Sonra evdeki sessizlik vurur. :)
Arkanızdan gelir bence.
sen çok tezcanlısın, o çok rahat Gang.. sürekli yükü üzerinden alıyorsun belli ki adam sermiş kendini :) kendini yıpratma bir saatten sonra düzelme ya olmuyor ya da çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?