- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Konularini gordukce acaba ne yazdi diye bakiyorum:) bu adami seviyo musun? Sevmiyo musun? Bunu anlamiyorum ben konularindan: (
Sevmiyosan senin gibi bi kadin niye cekerki bu adami? Seviyosan bisey diyemem tabii..
Benimde esim abur cuburcu ama beni dolapta cips olmasi cikolata olmasi cok etkilemez. Istemedigim birseyi yediremez kimse. Ha istersemde evde olmasamda gider alir yerim. En azindan gozune sokmasa bari ama..
Haricinde eve gelmemesi vs izin gununde is yerinde olmasi filan.. sozunde durmayanlari pek sevmiyorum. Hep yapiyosa bunu, huyu boyle demekki..
Sevmesem ben de çekmem. Ama "Seni bazen sevmiyorum, bazen bende nefret hissi oluşturabiliyorsun bu olmazdı, artık oluyor" diye konuştum kendisiyle vaktinde ve an an bu nefret hissini besliyor. Tükenmekteki bir sevgi diyebiliriz buna galiba.
İş konusunda böyle hep ve ben de verilen bir sözün tutulmaması, belirlenen saatin defalarca erteletilmesinden nefret ederim.
Bunun huy olduğunu zannetmiyorum çünkü çevreye karşı böyle değil bu konuda. Benim her şartta kendisini idare edebileceğimi filan mı düşünüyor acaba? Öyle bi rahatlık bu.