• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım sizce?

Mesela bak esim saglikli beslenmek istiyo son gunlerde.. ben ne yaptim? Gunduzden cocuklari parka goturmeden mis gibi taze fasulye yaptim o da yesin diye. O ne yapti? Yemedi:)) yemek yapmasam suclu hissederim kendimi..yapinca yemiyo. Delirtiyo beni boyle..

Yokuspokus Yokuspokus kusura bakma konunu sabote ediyoruz bizde idare et bi zahmet:)) laf lafi aciyo:)
Konu disi degil en azindan :))

Cocuk varsa tabiiki gorusulecek. Bunun aksi sacma olurdu. O zaman duygusal olarak hala birbirinize bos degilsiniz? Duygu varsa guzel.. sadece duyguylada karin doymuyo tabii:)
Yani hep beraber program yapmak gibi beraber tatile gitmek gibi gorusturmeme mumkun degil tabi benim icin de. Duygular var demek ki ayrilamadigimiza gore bir arada tutan cocuk harici seyler var demek ki, ikimiz de cok yol katettik o bana benzedi biraz ben ona. :)

Yorumlara şöyle bir göz gezdirdim, tek ben değilmişim kocasını duvardan duvara çarpmak isteyen :D
Acayip fantaziler var kafamda, elleri kolları bağlayıp çivili sopayla ağzına yüzüne neresine denk gelirse yalvartana kadar işkence edesim var.
Regl olmanın da katkılarıyla :KK52:

Yani hep beraber program yapmak gibi beraber tatile gitmek gibi gorusturmeme mumkun degil tabi benim icin de. Duygular var demek ki ayrilamadigimiza gore bir arada tutan cocuk harici seyler var demek ki, ikimiz de cok yol katettik o bana benzedi biraz ben ona. :)
O zaman sizin icin en dogru sey boyle kabul etmek ve sorun yapmamak boyle seyleri..yaptigin seyleri gorevin bilip birsey beklemeden severek yapmak. Duygusallik onemli tabii, yoksa gozunuz baskasina kayardi belki ayri oldugunuz zaman icinde. Sonucta tek erkek o degil tek kadinda sen degilsin. Elbet karsiniza biri cikardi, ama siz 2. Defa birbirinizi secmissiniz. Bu guzel birsey bence

O zaman sizin icin en dogru sey boyle kabul etmek ve sorun yapmamak boyle seyleri..yaptigin seyleri gorevin bilip birsey beklemeden severek yapmak. Duygusallik onemli tabii, yoksa gozunuz baskasina kayardi belki ayri oldugunuz zaman icinde. Sonucta tek erkek o degil tek kadinda sen degilsin. Elbet karsiniza biri cikardi, ama siz 2. Defa birbirinizi secmissiniz. Bu guzel birsey bence
Evet evet masallah aldik kabul ettik.:)) umarim siz de iyi olursunuz. Mune baska bir konuya cok guzel seyler yazmis. Cok olgun cok akilli cok dogru dusunceleri var. Karsilikli sevgi ve saygi. Onemsenmek. Onemsemek Telafi hosgoru bunlar cok onemli erdemler. Evliligin devami icin gereken seyler.

Evet evet masallah aldik kabul ettik.:)) umarim siz de iyi olursunuz. Mune baska bir konuya cok guzel seyler yazmis. Cok olgun cok akilli cok dogru dusunceleri var. Karsilikli sevgi ve saygi. Onemsenmek. Onemsemek Telafi hosgoru bunlar cok onemli erdemler. Evliligin devami icin gereken seyler.
Ben buldum mutluluk formulunu aslinda:)

Bazen evlilik bana gore degilmis bile diyorum:)) 10 yil sonra dusun:)) annelik guzel ama:))

Ben buldum mutluluk formulunu aslinda:)

Bazen evlilik bana gore degilmis bile diyorum:)) 20 yil sonra dusun:)) annelik guzel ama:))
Sen kac yasindaydin epey olgunlasmissin tecrube edinmissin..
Ayni seyi dusunuyoruz. Bir daha evlenir misin deseler dusunurum ama anne olur muydun deseler yarim saniye dusunmem.. Allah bagislasin Allah isteyenlerin kucagini bos birakmasin.

Bir seyi kendinizden ne kadar korursaniz karsi taraf okadar inatlasip israrla illallah ettirebiliyor.Ben de bunu anlamiyorum iste neden destek olmak varken köstek olmanin dayanilmaz iticiligini yasamak,yasatmak icin ugrasirsin ki?
Zor olacak ama esinizin abur cubur yemek israrina karsi kalkan olusturun.Bir nevi "acimadi ki" mantigi. Siz hassasiyet gosterdikce karsidan ataklar geliyorsa tinlamayin bakalim o zaman sizi delirtmek icin baska seyler gelistirecek mi? Gelistirmek icin cabaliyorsa sayet o dolaba kendisini kitleyin gitsin :)
Bence uzun sureli bir tatil degil de biraz daha kisa surebilecek bir plan yapin.Herseye kafa takacak yapida bir insaniz ki kendimden biliyorum o tatil burnunuzdan gelecek..Acaba mutfak batti mi acaba ocagi kapatti mi suyu tasirdi mi vs vs.Kisa bir kacis da lazim sizin akil sagliginiz icin..
Tepkinizde haklisiniz fazla rahatlik sinir bozucu.Hele de sanki ozellikle yapiyormus hissi biraktigi zaman.Tartismalar arttikca iyilesmeler olmaz aksine bir zitlasma daha fazla sureklilik haline gelebilir karsi tarafta.Genelde boyledir..
Bunun icin tatil adi altinda bir uzaklasma degil de bile isteye bir uzaklasma alani olusturun kendinize.Ama uzun surmemeli.Sadece kendi tarafindan sizi yordugunun farkinda olmasini hissetmesi acisindan.Ust uste yasanacak gerilimler ve araya girmeyen mesafe sebebiyle de daha cekilmez,daha zor hale getirebilir olayi cunku.Olayi farkli boyutlara sarmadan algi yonetimini hedeflediginiz sekilde dogru yönlere kaydirabilmeniz önemli.Start verin..
Insanlar kendi istemedigi surece degismez --ki o bile zor.Olaylara biraz iyi tarafindan bakarak biraz da ayar vererek ilerlemeniz durumunda iyiye dogru yol alacagina inaniyorum..
Ee tabi bizi biraz da bu sicak havalar mahfetti.. :)

Sen kac yasindaydin epey olgunlasmissin tecrube edinmissin..
Ayni seyi dusunuyoruz. Bir daha evlenir misin deseler dusunurum ama anne olur muydun deseler yarim saniye dusunmem.. Allah bagislasin Allah isteyenlerin kucagini bos birakmasin.
37 olacagim yakinda kismetse:) Sen?

Ee tabii karsidaki elin oglu bana gore bi yerde:)) ama evlat oyle degilki:) tabii Allah hayirli evlat versin

Seni görünce iç çekiyorum bi İdrak, acaba hangi haklı-farkında-doğru yerden yakalacayak ve o gerçeği olduğu gibi söyleyecek diye. Evet. Bu adam beni önemsemiyor galiba.

Ya ağlama. Ya da ağla mı demeliyim ağla boşalt içini zehir gibi doldurmuş adam yine seni yavrum ya, of!
Geçmiş olsun.. Ne diyeceğimi bilemedim.

Çocuk biraz daha toparlasa zaten, derdini anlatır kıvama gelse, iş mi kurarım ne yaparım çıkaracağım kendimi şu evden, basıp basıp bir yerlere gidip duracağım. Bu ara verme olayını da bir güzel konuşayım evet. O kaldı çünkü bi. Nefret ediyorum bu huyumdan. Her şeyi denemeden olmuyor diyemiyorum, olmayacak belli işte. Niyeyse bu bktan savaşım?

O gerçeği ben de kendime itiraf etmemek için epey direndim. Lakin boşa kürek sallamışım.

Bir de şu mesele var. Sen de ben de; kendi içimizde öyle olmasak da, epey kırılgan, ince düşünen ve dahi lüzumsuz empati yeteneğine sahip olsak da, görüntü olarak güçlü ve eyvallahı olmayan tipleriz. Ben uzun düşünmelerim sonucunda saçmalığından emin olamadığım bir kanaate vardım. Erkek milleti bu kadın profilinden evlilik içinde pek haz etmiyor gangsta. Sevgiliyken, aşık oldukları elde etmek için çırpındıkları bu karakter özellikleri, evlilik içinde sidik yarışına girmelerine sebep oluyor. Bir tür savaş açıyorlar kendilerince. Bunun bir level ötesi de "yeterince kırılmıyor az daha kırayım da kendini değersiz hissetsin iyice" düşüncesidir. İnşallah sen o kısma hiç gelmezsin. Epey can yakıyor çünkü.

Bir üyeye, "aksine çok özgüveni var" demişsin. Bilmiyorum fazla mı bilmişlik olacak ama seni ve hayatını kendime çok benzettiğimden bu yorumu yapacağım. Bence öyle değil canısı. Bence bu adamlar bizde olan özgüvenden öylesine rahatsız oluyorlar ki, bu boşvermişlik halleriyle özgüveni baltalamaya çalışıyorlar. Nispeten başarıyorlar da. Ben şahsen şu sıralar kendimi bok gibi hissediyorum.

Valla her şeyi denemeden boşanmam düşüncesi de bizim kendimizi avutma biçimimiz. Toplum tarafından dayatılan evlilikteki dört büyük hata yok ya, içten içe boşanmak için yetersiz görüyoruz sebeplerimizi. Yavaş yavaş çürümek yeterli değilmiş gibi.

Bir diğer husus da, muhtemelen senin koca da zamanında kendini "piremses" gibi hissetmeni sağlayacak ölçüde ilgi ve iltifat yağdırdı. He dibine kadar da hak ettin onları emin ol. Lakin şimdi öylesine bir rahatlık çöktü ki adama, sen de çamaşır asan akşama ne yemek yapsam diye düşünen alelade bir kadın kişisi oldun evlilikte. Toplumdaki yerini çok da umursadığını sanmam da, adamın gözündeki kimliğin bu olunca delirmemek elde değil haliyle. Silkelenip ayağa kalkmak ve bu koala benzeri heriflere "lan ben daha ölmedim, hala o peşinde koştuğun kadınım" demek ister gönül ama çocuk var tabi. Nereye kalkıyorsun ayağa. Önce bir tuvalete falan alışsın değil mi?

Valla ben her gün yüz karar alıyor, doksan dokuzunu oğlumun yere fırlatıp kırdığı nesnelerle birlikte unufak ediyorum. Çünkü bu çocukla hiçbir bok yapamazsın idrak diyorum kendime. Sabır, az daha sabır. Sana da bana da.

Mesela bak esim saglikli beslenmek istiyo son gunlerde.. ben ne yaptim? Gunduzden cocuklari parka goturmeden mis gibi taze fasulye yaptim o da yesin diye. O ne yapti? Yemedi:)) yemek yapmasam suclu hissederim kendimi..yapinca yemiyo. Delirtiyo beni boyle..

Yokuspokus Yokuspokus kusura bakma konunu sabote ediyoruz bizde idare et bi zahmet:)) laf lafi aciyo:)

Est. zaten konuyla ilgili; dertleşiyoruz. :)

Birkaç gün rahat etmek için ortalığı birbirine katarak ömür tüketmek istemiyorum.
5 yıllık evliyiz adım adım delirdim.

O tatile giderseniz peşinize takılmasa umursamaz diye içinizi yiyeceksiniz(ben olsam öyle hissederdim), peşinize takılsa -ki bu daha beter- hazır tatile konacak kafa yormadan.
İki türlü de size zarar.
Allah kolaylık versin.

Amin; evet öyle. Gelse bi dert olacak, gelmese bi dert olacak; iyice bi dengesiz hale girdim.
Biz de 5 seneliğiz ve adım adım delirme halimiz mevcut. Niye böyle oluyor ya? Kadın-erkek farkı böyle bir şey desem, o da değil. Niye bu huzursuz haller? Eq olarak bizden düşük canlılar zaten erkekler tamam da bu kadar olmamalı ya. Bi de niye delirmemiz lazım bi? :/ Delirinmeden ilişki yaşanmıyor mu? Aklımda deli sorular.

Ilk başta ki konu , siz sinirlendikce bunu yapmaktan keyif alıyor.
Ne yerse yiyin. Sonuçta siz sağlıklı beslenme adına karar vermissiniz , bitmiş iş.
Takilmadiginizi görürse , yapmaz artık.
...

Söylediği saatte - keyfi olarak - gelmeyen kişiler gerçekten sinir bozucu oluyor.
Bu konuda çok haklısınız.

Sürekli programlama, düzenleme işi düzeyde çok yorucu.

Ben olsam çocukları alıp giderdim sanırım. Fakat sonrasında bunu eşiniz büyük sorun haline getirmeyecekse tabi.

Bir hafta bensiz karşında görsün diyorsunuz ya , o iş öyle olmuyor. Bir hafta rahat takılıyorlar. Ilk bir zaman tatil olarak görür erkekler. Sonra evdeki sessizlik vurur. :)
Arkanızdan gelir bence.

Konuştuk (Daha doğrusu konuştum) az önce, bir ay çıktı ağzımdan ya hadi hayırlısı, bir ay insana güzel koyar.

sen çok tezcanlısın, o çok rahat Gang.. sürekli yükü üzerinden alıyorsun belli ki adam sermiş kendini :) kendini yıpratma bir saatten sonra düzelme ya olmuyor ya da çok zor oluyor..

Bizim bu zıtlığımız üzerine 5 cilt ansiklopedi yazabilirim. Her yerden mi patlar bu illet uyumsuzluk.
Bakalım artık ne olacak, son ataklardayım. Artık bu da olmazsa, KKya deli deli iç çekişlerle kabullenene kadar çok pis musallat olurum gibi bir his var içimde asdjha :D :D Sinir gülmesi geldi yeminle :D

Butun yorumlarini okudum son sayfaya dek..
Bence artik, bu herif benim kotulugumu mu istiyor diye iskillenmeye basla.
Gercekten bencil ve enerji sömürücü insanlar vardir. Seni cildirtmaktan zevk alan. Hayat enerjini sömüren. Boyle kucuk beyinsiz seylerle cileden cikaran.
Iyi niyet göremiyorum esinde.
Kürek cekmeyi birak. Laf anlatmayi birak.
Tepki vermeyi de birak. Izleme tarafina gec.
Mesela cips konusunda tepki vermeseydin daha da ustune birsey oturturmuydu diye gozlemleye bilirdin.
Dedigim gibi, narsist exim de boyleydi.
Sana yaptigi seyler saygisizlik. Ve bildigin kötülük.
Unutma konusu da bahane. Unutmamistir bence. Bence esine salak degilde bu herif kurnaz gözüyle bir bak.
Belki öyledir bilemem.
Seni bu hale getiren kendisi oldugu belli yalniz. Sinirli öfkeli olman vs..
Iskence cektiriyor resmen. Iyi niyet sapsallik salaklik yok. En salak insan bile iki laftan sonra anlar birseyler.

Back