- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Çok sevindim senin adına gangsta. Kendim düzelmişim gibi sevindim. İnşallah daim olur diyeceğim de biliyoruz ki kısa süre sonra eski haline dönecek :) boşver yahu kabullenmeye çalış. En azından seviyor, çabalıyor bunu biliyorsun. İyi gelecek bu tatil size. Gelmiş bile belli :) ben pek iyi değilim bu aralar girip okuyasım bile gelmiyor forumu. Senin yazını görünce bir yazayım dedim. Mutlu ol inşallah :)
Amin cümlemiz.
Daim olmayacak senin de dediğin gibi, şöyle bir buçuk iki aya kadar gerisin geri uyuz olduğum adam geri dönecek adım gibi eminim, iki ay üç ay kadar da bi dolumu olacak derken en geç bi 4-5 aya kadar "Bıktım" lı, baştan sona döşenmiş bir konum daha gelir. Klasik ben ve eşim işte...
Senin için de ne desem bilemiyorum bazen İdrak, hem çok haklı, hem çok sabırlı bir kadınsın ve kendisine tavsiye verilmesine ihtiyacı olmayacak kadar akıllısın da. Senin için ancak aklıma geldiğince dua ediyorum, inşallah huzura kavuşursunuz, sıkıntın diner, hayatın güzelleşir, oğlun durulur akıllanır anlar seni, eşin görür fark eder, kafasına dank eder... İnşallah çok güzel günlerden önceki sıkıntılardır yaşadıkların ve geçer..
Yılma tamam mı?