Evliyiz, 24 saat birlikteyiz illa ki bir çirkinlik mi yapmak gerekiyorO kadının karsısına eşinle birlikte el ele çıkın..eşin de sizin arkanizda oldugunu senin evlilik yaptigini bildigini ve senle artik ugrasmamasini soylesin.. Aslinda hic gerek bile yok basit insanlarla aciklama yapmaniza .ama sizi bunalttigi icin bir son vermek adina yapin bence
Aynen canım :)Sizin boşanmış olmamızdan kime ne ya eşin biliyor durumu millete ne bence sen uyma o ergenlere eşin uğraşsın
10 kere beğenme tuşu olsa, 10 kere beğeneceğim bu yorumunu, ne güldüm anlatamam:)Sen var ya bekle gör o grubun gerileme ve dağılma dönemini :)
10 kere beğenme tuşu olsa, 10 kere beğeneceğim bu yorumunu, ne güldüm anlatamam:)
Haber vereceğim sana :)Haklıyım ben göreceksin!
Bu arada merak ettim bu grup ne zamandır birlikte? Birbirlerini ne kadar tanıyorlardır?Haber vereceğim sana :)
Bu arada hepimize çok teşekkür ederim, beni yalnız bırakamadınız bugün, eve geldiğimde kendini daha iyi hissediyordum. Kimselerle konuşmamak resmî durmak çok iyi geldi :) bundan sonraki taktiğim bu :)
Siz vardınız yeter :)
Bu grup 2-2,5 senedir birlikte, yani 3 şü ele başı, aralarına gelen yancılar dönem dönem değişiyor ama o 3 lü ara ara bozulsa da sabit. Gerçi bu kız boşandığından sonra bi mesafe girmeye başladı sanki eskiye göre ama zor o 3 lünün ayrılması :)Bu arada merak ettim bu grup ne zamandır birlikte? Birbirlerini ne kadar tanıyorlardır?
Taktiğim bu zaten artık kankam dediklerinden kazık yedikten sonra...Uff ne sacma tip.onceden evlenmis oldugunu insan tekrar evlenecegi insandan saklayabilir mi.kafasi basiyor mu bunu.
Hayir sizde neden kisileri bu kadar takiyorsunuz ki.
Orasi sizin is yeriniz.illa orada arkadasiniz olacak diye kural yok.gayet rahat takilin isinizi yapin gulumseyin mutlu mutlu esinizla uzak oadalardaysaniz arayin telde konusun arada bir.
Mesai bitince sarmas dolas cikin hayatiniza bakın
Lisede vardı böyle bi grup başka sınıfta. Son sınıfta çatırdamaya başladı arkadaşlıkları. Son gün kavga etmişlerdiBu grup 2-2,5 senedir birlikte, yani 3 şü ele başı, aralarına gelen yancılar dönem dönem değişiyor ama o 3 lü ara ara bozulsa da sabit. Gerçi bu kız boşandığından sonra bi mesafe girmeye başladı sanki eskiye göre ama zor o 3 lünün ayrılması :)
Benim anlamadığım birbirlerinin arkasından demedikleri kalmıyor yine kanka oluyorlar...
Bunlar da aynı yaşta (37-20=17), bedenen 37 ama akıl geriden geliyor 17 :)Lisede vardı böyle bi grup başka sınıfta. Son sınıfta çatırdamaya başladı arkadaşlıkları. Son gün kavga etmişlerdiama onlar 17 yaşındaydı
Hmm biliyorum o tarz kadınları. Şimdi burada yazarsam taşlanabilme ihtimalim var. Sinirlenince bağırıp çağıran bardak tabak kıran modeliyle yaşamıştım..Bunlar da aynı yaşta (37-20=17), bedenen 37 ama akıl geriden geliyor 17 :)
Sinsi modeli bizimkiler, bardak kırmazlar ama kalplere acımazlar :)Hmm biliyorum o tarz kadınları. Şimdi burada yazarsam taşlanabilme ihtimalim var. Sinirlenince bağırıp çağıran bardak tabak kıran modeliyle yaşamıştım..
:)Sinsi modeli bizimkiler, bardak kırmazlar ama kalplere acımazlar :)
Kesinlikle haklısın, adı üstünde İŞ olarak kalmalıymış...İş yerinde kardeşlik falan olmaz. İş arkadaşı adı üstünde evinden içeriye sokmayacaksın. Ben sadece 2 kişiyi soktum kanlı bıçaklıyım şimdi
Kardeş dalan hikaye.
Bu iş yeri size huzur vermez ama bungrup yakında dağılır dağılmalarını bekleyin
Kocam başıma bir bela açmış değil, sonuçta bekar bir erkekken bir şeyler yaşamış, doğru ya da değil yaşadıkları...
Ama benden önceymiş, ben benimle ilişkisine bakıyorum. Biz de mutluyuz ve benle birlikte olduğu sürece bir hatasını görmedim, hep şeffaftı ilişkimiz. O sebeple eşime bu konuda hata bulamıyorum. Her erkek hata yapar, bana sadık önemli olan o, öncesi onun meselesi...
Haber vereceğim sana :)
Bu arada hepimize çok teşekkür ederim, beni yalnız bırakamadınız bugün, eve geldiğimde kendini daha iyi hissediyordum. Kimselerle konuşmamak resmî durmak çok iyi geldi :) bundan sonraki taktiğim bu :)
Siz vardınız yeter :)