Ne yapayım bilemedim, iş yerim kabus oldu

Sanırım en iyi sen hissediyorsun yaşadığın için şu an hi durumumu :)
Gerçekten aldırmıyorum, bireysel yaşıyorum, bireysel çalışıyorum, çok şükür ki işle ilgili muhtaç da değilim onlara:) bakalım zaman neler gösterecek.
Zaten rejim yapıyorum yemeklerimi de evden getiriyorum sorun yok şimdilik, yavaş yavaş alışıyorum yalnızlığıma:)

İplemiyorum, ilk zamanlarda çok batıyordu gözüme ama :) şimdi iplemiyorum:)
Şu an arkamda mesela kahkah gülüyor :) laf soktu bi de maşallah...
dediğin gibi ben evlendim adam benim be bana deli gibi aşık:) anca çaresizce kendini paralar böyle :)
Ay ne saçma değil mi aptal insanların alakasızların kıskanması

Bütün is yerleri ayni ben girdigim isyerlerinde kimseyle cok samimi olmamayi tercih ediyorum sadece gerektigi kadar hic muhatap olmayin moralinizide bozma yin hepsi hayatinizdaki geçici insanlar önemli olan evliliginiz zaten bu kadar fesat lik dedikodu kazanı varsa yakinda birbirlerine düşerler sizde görür sunuz.

Acilen insanlara gereksiz değer vermeyi bırakmanız gerekiyor. Tek olun nolcak, eşinizde yanınızda. sert olun, onlar gibi laf çarpın, surat asın.. ve sadece işinizi yapın.

bacım senin söylediklerin yenilir yutulur şeyler değil, mahkeme aç onlara bak bakalım ne oluyor. mütevazi kendi halinde alçakgönüllü iyi niyetli birisin belli ki. hiç sakın korkma; sana çirkeflik yaparlar ahkam keserler ama hepsi hakimin savcının karşısında süt dökmüş kediye döner SUÇLULAR ÇÜNKÜ. eşin ilk başta hata yapmış olabilir ama o siz evlenmeden önceydi hatta siz tanışmadan önceydi bu yüzden suç sayılmaz seni de bağlamaz.
ha bir de sende şu var acaba ben hatalı mıyım acaba alem ne der, insanlar ne düşünür hiç korkma bacım hiç korkma sen suçlu değilsin kesinlikle onlar suçlu; sen adli süreç başlatırsan adalet yerini bulur sen merak etme

köpek konusuna gelince o köpekleri sen değil herkes şikayet etmiş belediye de gelmiş almış, o kız çok adam olsa aranız açılınca gidip düşmanının yanına senin sırlarını vermez. sana kırılmış olsa bile iyi bir insan olsa gidip bunları yapmaz, kırıldığını dile getirir, seninle tartışır, derdini söyler sonra da senle arasına mesafe koyar bu kadar. ama o ne yapmış senin özel hayatını ihlal ederek başkalarına anlatmış, üstelik sana düşman olana anlatmış. bu senin köpek şikayet etmenden KAT KAT DAHA BÜYÜK AYIP. bu konuda hiçbir hak iddia edemez, suçlu çünkü. sayıca üstün oldukları için bastırıyorlar sadece

Zaten bu dönemde yeni kişiler gelir mutlaka
Onlarla konuşursun yeni insanlarla başka bölümlerde insanlarla takilman tavsiye ederim ben öyle yapıyordum

Bir tavsiyem de herşeyi esinizle paylaşın hem piskolojik olarak size desteği olur hemde herşeyi bilmesi sizin yararininza olur

Ben de dediğiniz gibi bir kaç kişiyle konuşuyorum diğer departmanlardaki. Eşim çok şükür hep yanımda dinler yol gösterir üzüldüğümde moralimi yerine getirmeye çalışır...
Zamanla geçecek her şey, sadece birazcık zaman :)

Mahkeme olması için yazılı bir ispatım olmalı onların eski yazışmaları hariç ya da şahit... kimse şahit olmak istemez... ve böyle bir süreçte muhakkak ben, eşim ya da o kız bir şekilde işimizi kaybederiz. O yalnız yaşıyor, acırım haline, bizim de bi dolu ödemelerimiz var tek maaşla bile geçinemeyiz şu an, yani sabırdan başka yapılabilecek bir şey Yok.

Arkadaşlarım onlarla konuşuyor ama onlara sırrımı verdiklerini sanmam, öyle olsa daha fazla çıkardı sesleri... onlar benim sırrımı verirse bende de onların sırrı var, verecek olsalar bile benimde konuşmamdan çekinirler.

Artık samimi değilim hiç biriyle, akışına bıraktım olayları, bakalım neler olacak:)

Acilen insanlara gereksiz değer vermeyi bırakmanız gerekiyor. Tek olun nolcak, eşinizde yanınızda. sert olun, onlar gibi laf çarpın, surat asın.. ve sadece işinizi yapın.
Onlar birbirlerine düşerler mi ya da zaman ne gösterir bu şirket konusunda bilmiyorum ama gerçekten benim insanlara ederinden fazla değer vermeye son vermem lazım...

İşyerinizde huzurunuzu kaçıran insanlara bunu başarabildiklerini hissettirirseniz daha da çok üstünüze gelirler bu yüzden hiç önemsemeyin ve olaylara dışardan bir gözle bakın, olaya siz dahil değilmişsiniz de tv' de Brezilya dizisi izliyormuş gibi düşünün umursamaz tavırlarınızla ezin o grubu bu arada eşinizden daha önce evlendiğinizi nasıl saklayabildiniz nikah işlemleri sırasında nüfus bilgilerinden herşey ortaya çıkıyor çünkü.

Esinizle birlikte o iş yerinden ayrilma ihtimaliniz yok mu?bir de iclerinden bi kiz gelip soylemis ya hani sizi ayirmak icin ugrasiyo diye. Acaba ozellikle huzursuz etmek icin mi soyletti o kiza? Aklima direkt bu geldi. Sonucta evlenip ayrilmissiniz neyin kanitiyla gelecekmis :) bu insanlar manyak ya. Size rahat vermezler gibi

Bu ne yahu. Şirket değil ilkokul 3.sinif sanki.
Molalarda da kol kola girip geziyorlar mi?
Eşiniz haklı. Işinizi yapıp cikin.
Ben iş arkadaşlıklarını dışarı taşımam, zorunlu arkadasliklardir onlar gönüllü degil. Haliyle samimiyetlerine pek inanmam. Tavsiye ederim. Tıpkı işle eşi ayırmak gibi dostlarınız iş yerinden olmasın.

Onca şey olurken bu şirketin bi patronu idari amiri yok mu bu olanlara dur diyecek?çiftlik mi şirket mi nası yer ora anlayamadım.Köpek olayındaki arkadaşınız haklı benim de yakınım dediğim biri beni hiçe sayıp gidip şikayet etse silerdim.Diğer konuyu da bilemicem ama hep mi herkes kötü demek istedim şu an nedense.

Tam bhsettiginiz gibi bir is yerine sahibim. İlk geldigimde butun ekip birbirimize bayiliyorduk herkes muhtesem iyi gece gunduz cumleten beraberiz. Bi baktim obur hafta populerlerden biri en kotu oldu herkes cephe aldi bir konusani yok. Bir ay sonra herkes onla iyi digeri en kotu oldu. Saskinlikla izliyorum bende. Obur ay herkes bana bayiliyor en iyi benim. Sonra binbir kazik yedim yapmadigim seyler havada ucustu en kotu ben oldum derkenn bu nasil manyak bir yer gec otur masana herkesle selam sabah git evine dedim. Suan sirayla populerlikler degisiyor :)) ben yine orta halli oldum ama kimseye karismiyorum kafam rahat oldu en azindan. Survivor bizim is yerinde bakalim haftaya ne olacak?
Kisacasi unutulur gecerrr bu gunlere gulersin. Dostum dedigin dusman olmus, dusmanim dedigin en kotu gununde yaninda olmus...

Köpekleri şikayet etmeden önce arkadaşınızla bi konuşsaydınız iyiymiş. O konuda arkadaşınızı haklı buldum. Herkese eşit mesafede yaklaşan genel müdür asistanına da selam ederim. Böyle olmak lazım.

Ben de buna katılıyorum. Arkadaşınız çok kırılmış belli ki, arkasından iş çevrilmiş gibi hissetmiş olabilir (öyle yapmadığınız halde). Hayvanseverler hassas oluyorlar bu konuda ve ayrıca sizin de dediğiniz gibi bu şekilde toplatılan köpekler kötü yerlere götürülüyor. Belki başka bir çözüm bulunabilirdi... Bu konuda alttan alıp iletişime geçebilirsiniz arkadaşınızla, eğer hala değer veriyorsanız. Diğerleri zaten boş beleş, daha önce de dendiği gibi onları dizi gibi uzaktan izleyin. Hatta bi süre sonra sıkılıp senaristlere küfür edip, izlemeyi de bırakırsınız :)

Dedikodu, laf sokma haricinde isinle ilgili seni sıkıntıya sokacak şeyler yapılıyor mi. Elinde somut biseyler olursa daha iyi olur. Duruma göre mobbinge ugradiginla ilgili dava açarsın. Elinde kanıt olursa mobbing davalarindan sonuç alınıyor.
Çok sıkıntılı bir durum gerçekten iş yerinde huzur olmayınca da çok zor oluyor. Allah kolaylık versin.
Bir de iş yerindeki bahçede köpek besleme olayı bence de pek doğru degil. Bir de saldirganlarmis. Ama sen o konuda ayıp etmişsin. Kardeşim dediğin insanın arkasından iş çevirmiş durumundasin şu an.

Ay ben bu kadar sessiz kalamazdim

Ciziii bencee bir arkadas soylemis yukarda
O laf tasiyan arkadas ve diger eski kankalarina bu tehdit ettigi konuyla alakali ve soylentilerden dolayi onlardan sikayetci olacagini duyur bence biyerleri tutusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…