• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım?

en meşhuru odur zaten hafif alaycı hafif duygu sömürücü ses tonu ile "tamam kızım tamam gelmiyoruz evine sen rahat et" diyip ertesi gün gene gelmek:(

benim sabır taşımın çatlağı babam.. seninki de ailen.. allah kolaylık versin.. bebeğinle bol bol dışarı çık.. evde durdukça daha da sıkılırsın.. "nasılsa hep evde" dedirtme.. gez dolaş.. eşin uyusun evde.. gelip yanına kıvrılıp yatacak değiller ya:) o da rahat eder.. bebeğin yürümeye başlasın daha rahat edersin.. küçük bebekle evde oturana "demirbaş" muamelesi yapıyor aileler bazen maalesef..

bu düzen oldum olası böyle canım...
9 aylık hamileyim evli ablamla annem mutfakta tartışıyo bende yemek hazırlamaya çalışıyorum eşim geldi yanımıza kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayın ben bu kızdan su bile istemiyorum dedi daha ne desin adam...
birde annem blue çay koy biz geliyoruz yemek hazırla geliyoruz kiminle anne x teyzenle arkadaşıyla yani...

teyzem ve kızları gelinleri 10 dakikalık yerden geldi bigün daha bebeğim 4 aylık çay koymaya mutfağa gittim annem peşimden geldi şimdi önce bi yemek hazırla açtır onlar dedi :53:

neden 10 dakikalık evden aç geliyolarki anne dedim diye bütün sülaleye rezil etti beni ve eşimi:52:

slm hanımlar uzun süreden sonra aklımı kurcalayan ve engel olamadığım bir problemle karşınızdayım yine,uzatmadan konuya gireyim...
bilenler bilir eşim gece çalışıyor benim sorun yine ailem inatla anlamak istemediği konular malesef...
7 aylık bir bebeğim var,ailemle aynı semtte oturuyoruz eşimin aileside babamların mahallesinde herkes birbirine yakın yani...

benim sorunum aileme anlatamadıklarım...
-annem 1 gün çalılşır birgün evdedir isterki gün aşırı her sabah bebeği alıp oraya gideyim...
arar uyuyo olurum kalkınca dönerim ne uyuyosun bu saate kadar diye hesap sorar,eee anne gece çok geç yatıyorum yoruluyorum uyumayımmı uyuma sen annesin artık cevabı alırım...:44:

-ben gitmezsem o gün kesinlikle gelinir evin diğer fertleride müsaitse süpriz olur bana pespeşe gelir herkes ve asla benim ailem geldiğinde yarım saatte otursalar sofra kurulur genelde yemek yenir yani benim evimde sonra o bardak kaşık tabak sesi konuşma sesi derken eşim kalkar millet gider hoopp bi kavga...

-babam hergün gelir birkere arar sonra direk zile basar baba basma x uyuyo gece işe gidiyo bilmiyomusun derim teline bak ozaman beni ilgilendirmez der...
zorla uyuttuğum bebeğimde eşimde uyanır babam gidince hopp yine kavga evde...

başım çok ağrıyo mesele bigün gecede hiç uyumadım bebeğimi uyuttum zorla azıcık kafamı yastığa koydum babam arar nerdesin iyiyim baba başım çok ağrıyo yattım şimdi azıcık derim bebeği sorar oda uyuyo derim tamam aşağıdayım kapıyı aç der:26:

-kızkardeşim başına buyruk gecenin bi yarısı yanında hiç görmediğim bi arkadaşıyla çat kapı gelir gecenin yarısı saat 1 falan...

-erkek kardeşim eşimin izinli gününde gelir dışarı yemeğe çıkıcaz deriz tamam nereye gitceksiniz der hatta eşime abi ablamı bırak gel biz beraber çıkalım der oturur inadı gitte diyemezsin cebindeki para onunda yemek vs.masrafını karşılamaya yetmeyecektir o gün beklersin öyle belki kalkar diye...
o ara baban arar dışarı çıkıcaz dersin 1 saat sonra yiyecek bişeyler hazırla biz geliyoruz denir emri vakiye boyun eğersin mecbur aman ailem kırılmasın diye akşam 9 da kalkarlar eee siz dışarı çıkıcaktınız derler:26:

diğer kızkardeş kafasına göre plan yapar abla biz geliyoruz x ile der sana sormak yok müsaitmisin diye evdeysen müsaitsindir çünkü...

eşim artık bıktı kızlar konuşuyorum ailemle ama ertesi gün yine aynı ne yapacağımı bilmiyorum babama açık açık biz artık birbirimize giriyoruz dedim,inadına basıcam o zile ondanmı korkucam diyor bana dalga geçiyor...

bide bebeği görmek için zart diye yatak odasına dalıp hem onu hemde eşimi uyandırdı en son bide kalkan eşime yat yat diyor,eşim gözünü açtımmı asla uyumaz tekrar bile bile yapıyor bunu...

yorumlarınıza cvp vericem bu konuda 3 sene boyunca neler yapabildiğimi...

Bizim evin zil desi kisilabiliyor sizde kıssanız gelene kapıyı açmazsanız onuncu seferde anlarlar belki

kızlar şimdilik çıkıyorum yaın bakıcam bütün yorumlara hayırlı sabahlar herkese...

bu düzen oldum olası böyle canım...
9 aylık hamileyim evli ablamla annem mutfakta tartışıyo bende yemek hazırlamaya çalışıyorum eşim geldi yanımıza kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayın ben bu kızdan su bile istemiyorum dedi daha ne desin adam...
birde annem blue çay koy biz geliyoruz yemek hazırla geliyoruz kiminle anne x teyzenle arkadaşıyla yani...

teyzem ve kızları gelinleri 10 dakikalık yerden geldi bigün daha bebeğim 4 aylık çay koymaya mutfağa gittim annem peşimden geldi şimdi önce bi yemek hazırla açtır onlar dedi :53:

neden 10 dakikalık evden aç geliyolarki anne dedim diye bütün sülaleye rezil etti beni ve eşimi:52:

canım sen taşınmakla kurtulursun o zaman.. en azından gidip gelmeler bitmese de azalır.. bu kadar yorgunluk fazla.. ben 3 sene uğraşıp sonunda babamın gelmelerini yakın zamanda azalttım.. haber veriyor soruyor artık.. hatta bi süre gelmeyince ben çağırdım.. eskiden çağırmaya fırsatım olmuyordu:) seninki bi tane değil ama özllikle anneni durdurmalısın.. anneler daha kolay idare edilir sanki..

Esin iyi sabirli ne diyim bilemedim. Odaya girmek ne demek bir de adami uyandiriyor. Tasinacaksin baska yolu yokk yoksa bir sure sonra kafayi yersin kocana da yedirirsin. Allah yardimcin olsun ana baba bu ama onlar seni hic dusunmuyolar canim ne huzurdan anliyolar ne duzenden. Esinle mutlu olmak istiyosan o semtten uzaklas

İnsanda akıl var ağız var dil var. 3 yıldır bu durumları neden çekiyorsunuz. Birilerini kırmamak için kendinize bu eziyetiniz niye. Hem de hepsi terbiyesizken. Kendinize azıcık değer verin. Tüm bu insanların terbiyesizliğini çekmek zorunda değilsiniz. Tavrınızı ciddi olarak koyun, kendinize saygınız olsun. Dik duruşunuz tavrınız olsun. Anca o zaman size saygı duyarlar. Yazdıklarınızın yüzde biri bile benim için kavga sebebi.

evet benim ailem eşimede yüzüm kalmadı artık...
bizim kendi işimiz eşim böyle olduğu zaman gidemiyor gece kayınpederim neden gelmiyo diye beni aradığında babam annem geldi sese kalktı derken benim nasıl ezildiğimi tahmin bile edemezsin..

Bence aileni uyarmak zorundasın ciddi bir şekilde . Yada taşın ama oraya da gelirler normal de senin bu dediklerini erkek tarafı yapar biz de şikayetçi olurduk. Senin durumun daha vahim. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık . Şimdi Ailene soylesen vay efendim söyle vay efendim böyle. Sen takma eşin ile mutluluğun için tepkini koy . Yoksa bu gidişle aranıza soğukluk girer

note3 kadinlar_klubü

Bu ne ya?:53::
Kocanın ailesi yapsa şaşırmıycam da kendi ailen?
Ne biçim hareketler bunlar resmen seni kullanıyorlar..insan kendi evladının bebeği var kocası gece çalışıyor bu kadar arsız ve terbiyesiz olur mu?:20::20:şoklardayım..
Biraz daha detaya girer misin evliliğinin öncesi ile ilgili?ailen bekarken nasıldı sana? ya da eşini mi istemediler?
Şaşkınım :53::53:

slm hanımlar uzun süreden sonra aklımı kurcalayan ve engel olamadığım bir problemle karşınızdayım yine,uzatmadan konuya gireyim...
bilenler bilir eşim gece çalışıyor benim sorun yine ailem inatla anlamak istemediği konular malesef...
7 aylık bir bebeğim var,ailemle aynı semtte oturuyoruz eşimin aileside babamların mahallesinde herkes birbirine yakın yani...

-annem 1 gün çalılşır birgün evdedir isterki gün aşırı her sabah bebeği alıp oraya gideyim...
arar uyuyo olurum kalkınca dönerim ne uyuyosun bu saate kadar diye hesap sorar,eee anne gece çok geç yatıyorum yoruluyorum uyumayımmı uyuma sen annesin artık cevabı alırım...:44:

-ben gitmezsem o gün kesinlikle gelinir evin diğer fertleride müsaitse süpriz olur bana pespeşe gelir herkes ve asla benim ailem geldiğinde yarım saatte otursalar sofra kurulur genelde yemek yenir yani benim evimde sonra o bardak kaşık tabak sesi konuşma sesi derken eşim kalkar millet gider hoopp bi kavga...

-babam hergün gelir birkere arar sonra direk zile basar baba basma x uyuyo gece işe gidiyo bilmiyomusun derim teline bak ozaman beni ilgilendirmez der...

başım çok ağrıyo mesele bigün gecede hiç uyumadım bebeğimi uyuttum zorla azıcık kafamı yastığa koydum babam arar nerdesin iyiyim baba başım çok ağrıyo yattım şimdi azıcık derim bebeği sorar oda uyuyo derim tamam aşağıdayım kapıyı aç der:26:

-kızkardeşim başına buyruk gecenin bi yarısı yanında hiç görmediğim bi arkadaşıyla çat kapı gelir gecenin yarısı saat 1 falan...

-erkek kardeşim eşimin izinli gününde gelir dışarı yemeğe çıkıcaz deriz tamam nereye gitceksiniz der hatta eşime abi ablamı bırak gel biz beraber çıkalım der oturur inadı gitte diyemezsin cebindeki para onunda yemek vs.masrafını karşılamaya yetmeyecektir o gün beklersin öyle belki kalkar diye...
o ara baban arar dışarı çıkıcaz dersin 1 saat sonra yiyecek bişeyler hazırla biz geliyoruz denir emri vakiye boyun eğersin mecbur aman ailem kırılmasın diye akşam 9 da kalkarlar eee siz dışarı çıkıcaktınız derler:26:

diğer kızkardeş kafasına göre plan yapar abla biz geliyoruz x ile der sana sormak yok müsaitmisin diye evdeysen müsaitsindir çünkü...

eşim artık bıktı kızlar konuşuyorum ailemle ama ertesi gün yine aynı ne yapacağımı bilmiyorum babama açık açık biz artık birbirimize giriyoruz dedim,inadına basıcam o zile ondanmı korkucam diyor bana dalga geçiyor...

bide bebeği görmek için zart diye yatak odasına dalıp hem onu hemde eşimi uyandırdı en son bide kalkan eşime yat yat diyor,eşim gözünü açtımmı asla uyumaz tekrar bile bile yapıyor bunu...

Ayyy bu ne yaaa okurken basim dondu daha ev ev degil yol gecen hani

zor bir durumdasın tatlım...eşini sabrından ve saygısından dolayı tebrik etmek lazım...çözüm olur mu bilmem ama eşinin aileni önce kibar bir dille uyarması gerek,baktınız devam ediyor biraz uzağa taşınmak en mantıklısı

İnsanda akıl var ağız var dil var. 3 yıldır bu durumları neden çekiyorsunuz. Birilerini kırmamak için kendinize bu eziyetiniz niye. Hem de hepsi terbiyesizken. Kendinize azıcık değer verin. Tüm bu insanların terbiyesizliğini çekmek zorunda değilsiniz. Tavrınızı ciddi olarak koyun, kendinize saygınız olsun. Dik duruşunuz tavrınız olsun. Anca o zaman size saygı duyarlar. Yazdıklarınızın yüzde biri bile benim için kavga sebebi.

hangi yazımdan asalak biri olduğumu çıkardınız bilmiyorum ama,ben ailemle defalarca konuştum hatta benim boşanma sebebim bu olacak bak size söylüyorum dahi dedim...
ben konuşmadım konuşamam çekinirim demiyorumki zaten yapabileceklerimin hepsini yaptım artık son çare buraya yazdım biz geliyoruz dedilerinde gelmeyin demekte olmaz heralde direk olarak...

birkere müsait değilim dersin iki kere dersin illaki bi emrivakiyle karşılaşıyoruz malesef...

Bu ne ya?:53::
Kocanın ailesi yapsa şaşırmıycam da kendi ailen?
Ne biçim hareketler bunlar resmen seni kullanıyorlar..insan kendi evladının bebeği var kocası gece çalışıyor bu kadar arsız ve terbiyesiz olur mu?:20::20:şoklardayım..
Biraz daha detaya girer misin evliliğinin öncesi ile ilgili?ailen bekarken nasıldı sana? ya da eşini mi istemediler?
Şaşkınım :53::53:

yok canım istediler çokda iyi anlaşırlardı...
eşim sürekli bizde olurdu araları kaymak gibiydi ama düğüne iki ay kala bozuldu,sonrada ailemin evlendiğimin 3.günü başlayan buraya gel buraya gel diye ısrarla aramaları eşimin içini dahada nefretle doldurdu...

sana en basit örnek bu sabah kalktım bebişimin bakımlarını hallettim annem aramış geri döndüm eee napıyosun kahvaltı yaptınmı yok dedim bekliyor bide işten geldiği için sen gel istersen dedim 4 gündür gelmiyo çünkü işleri var...

neyse tamam dedi saat 11 buarada bu konuşma yapılırken,saat 1.30 oldu anne gelmiyceksen söyle nerdesin dedim biz geliyoruz dedi:53:
kiminle dedim ismet ablayla 15 dakikada ordayız:53:

ismet abla annemin hastasının ablası 80 yaşında bi kadın daha önce hiç görmedim:50:
neden bunu yapıyosun ev dağınık neden böylşe emrivaki yapyosun anne ya dedim bişey olmaz bişey olmaz hadi biz geliyoruz kapat dedi...
eşim o ara uyanıktı bu nasıl bi terbiyesizliktir kendi evi gibi kafasına göre misafir getiremez buraya dedi haklı olarak...

geldiler ben kahvaltı sofrası kurdum hemen kalkıp gittiler burası onlar için bi mola durağı anlıycağın...

şimdi şeytan diyoki ara anne bana böyle emrivaki yapma diye saydır...

zor bir durumdasın tatlım...eşini sabrından ve saygısından dolayı tebrik etmek lazım...çözüm olur mu bilmem ama eşinin aileni önce kibar bir dille uyarması gerek,baktınız devam ediyor biraz uzağa taşınmak en mantıklısı

eşim artık laf sokar surat asar onlar geldiğinde kendini başka odaya kapatır oldu...
durumumuz iyi çok şükür bu evde gün aşırı yenilen içilen kimsenin gözüne gelmiyor...

birgün üzerimizde para yok konu açıldı işler çok kötü hiç paramız yok dedim..
adam bir hafta boyunca nezaman dışarı çıksak hani paranız yoktu o bu...
çocuğa oyuncak alırız taa geçen haftaki hani paranız yoktu muhabbeti...
evi çok uzağa taşıyamam işyerimiz burda ve gece tek olduğum için eşim çok uzağa gitmek istemiyor ama buna bi çare şart artık...

hangi yazımdan asalak biri olduğumu çıkardınız bilmiyorum ama,ben ailemle defalarca konuştum hatta benim boşanma sebebim bu olacak bak size söylüyorum dahi dedim...
ben konuşmadım konuşamam çekinirim demiyorumki zaten yapabileceklerimin hepsini yaptım artık son çare buraya yazdım biz geliyoruz dedilerinde gelmeyin demekte olmaz heralde direk olarak...

birkere müsait değilim dersin iki kere dersin illaki bi emrivakiyle karşılaşıyoruz malesef...
Boşanmaya kadar götürecek bir sorun ise tabii ki gelmeyin diyeceksin. Onların kafası dank edince yeniden sağlıklı bir ilişki kuracaksın. Ama bırak bi kafaları dank etsin. Ve evet gelmeyin de, sebep olarak da daha önce söylediğin şeyleri söyle. Şuan gelmeyin, kocam uyuyor. Bu kadar. Huzurumu kaçırmıyorlarsa gerçekten eve de almam yani. Kendine çeki düzen versin öyle gelsin.

Eşinizde peygamber sabrı varmış cidden taş olsa çatlar. Onun ailesi yapsa sizde delirirdiniz. Kusura bakmayın ama çok saygısızca davranıyor aileniz. Yani herkes başına buyruk sizin bi evinizin özelinizin olduğunu anlamış değiller. Çözüm bulmazsanız bu ayrılmaya kadar gider. Allah göstermesin. Bencede en mantıklı çözüm ha deyince kalkıp gelemeyecekleri bir semtte taşınmanız.

Kardesin eve gec saatte gelmesi durumu ve yatak odasina dalinmasini haric bence buyutulecek bi durum yok

Bana gore.....

Tadini cikarin ne guzel sizin aileniz onlar gelmisler yemek yemisler falan bunlarin lafini yapmayin bence

Diger sikayetci oldugunuz konularini kesin bi sekilde dile getirin

Allahımm korkunç.bu davranışlar genelde kv kp den beklenir ama sizinki tersi olmuş.insan bu şekilde annesinden babasından soğur.başka uzak bir semte taşınmayı düşündünüz mü hiç ?

Back
X