en meşhuru odur zaten hafif alaycı hafif duygu sömürücü ses tonu ile "tamam kızım tamam gelmiyoruz evine sen rahat et" diyip ertesi gün gene gelmek
benim sabır taşımın çatlağı babam.. seninki de ailen.. allah kolaylık versin.. bebeğinle bol bol dışarı çık.. evde durdukça daha da sıkılırsın.. "nasılsa hep evde" dedirtme.. gez dolaş.. eşin uyusun evde.. gelip yanına kıvrılıp yatacak değiller ya:) o da rahat eder.. bebeğin yürümeye başlasın daha rahat edersin.. küçük bebekle evde oturana "demirbaş" muamelesi yapıyor aileler bazen maalesef..
bu düzen oldum olası böyle canım...
9 aylık hamileyim evli ablamla annem mutfakta tartışıyo bende yemek hazırlamaya çalışıyorum eşim geldi yanımıza kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayın ben bu kızdan su bile istemiyorum dedi daha ne desin adam...
birde annem blue çay koy biz geliyoruz yemek hazırla geliyoruz kiminle anne x teyzenle arkadaşıyla yani...
teyzem ve kızları gelinleri 10 dakikalık yerden geldi bigün daha bebeğim 4 aylık çay koymaya mutfağa gittim annem peşimden geldi şimdi önce bi yemek hazırla açtır onlar dedi
neden 10 dakikalık evden aç geliyolarki anne dedim diye bütün sülaleye rezil etti beni ve eşimi