Bak unutmuşum yazmayı
o gun gıttımızde kv bızımle hıc konusmadı hatta kapıyı acıp yok oldu ortalıktan. ınanılmaz canım sıkıldı ama napacagım. ev harabe ınsaat olmus ev bıseyler yapıyorduu benımde saglık sorunlarım var kendı evımde bır yerı sılmıyorum onada yardım edemezdım eger boyle davranmasaydı yanında dururdum bez sıkardım o yanı. ama oda boyle yapınca bende hıc oralı olmadım yemek yaptık kp ben esım ,hazırlayınca esım cagırdı en son geldı oturdu yedı. o sırada ben lavaboya gıttım dondugumde gene odada degıldı baska bıryerlerde bısey yapıyordu.
daha sonra bır erkenden kalktık kı normalde hıc bu kadar kısa oturmayız.
esımle eve gelınce dedım kı nedır sorun neydı bu olan? ben basladım aglamaya aslında hıc aglamam ve bu konudalarda aglamayı kucuksenmek olarak goruyorum ama duramadım . oda sacmalama sana yapmadı hepımıze yaptı sana konusmadıysa bızede konusmadı ne alakası var kasıtlı yapıyor bunu dedım, ugrasma bırak ben evladıyım sana salla gıtsın dıyorum sen neden takılıyorsun takmayacaksın
sen yanına gıtseydın o konusurdu sana dedı bende ben neden gıdecegım dedım(2 ay evvel amelıyat oldugumun 2. gunu benım evıme gelıp bana kusup gıtmıstı yattıgım ıcın :) yattıgım uyudugum ve telefonla oynadıgım ıcın kı bıldıgın karnımın 4 yerınden kesılmısım ne yapaydım ) bırazda o yuzden adım atmadım , ben hata ettıysem oda ettı dıye. bu konusma boylece kaldı
uzerınden 1 hafta gectı
esımın benı anladıgını bıldıgım ıcın uzatmamaya karar verdım cumartesı arayıp 5 dk kadar konustum. ama dogrumu yapıyorum bılmıyorum yanı hatasını anlayacak gıbı degıl + babamı hıc sormadılar. ölümden dönen bir babam yokmuş gibi yaptıkları tadılattan bahsettıler kv zaten hıc konusmadı