• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sikici gunler ve ev anahtari

Biz de ev kredisi öderken arabada model arttırdık. Arabalara düşkün olarak bilindiğimden Lafı ben yedim. " Catharsis istedi tabi yetinemedi araba yenilendi bunca ev kredisi varken ne gerek vardı " dendi.
Çok da fi fi arabam vın vın evet ben istedim. Hatta itiraf ediyorum o model için başının etini yedim eşimin ama aradaki Ücret farkını kapatmak için gece yarılarına kadar ben Çeviri Yaptım, Gözlerimin feri gitti..

Aslında bence en Üzücü sizin yaşadıklarınız.. Yani ben cocukların penceresinden bakmak istiyorum olaya . Onları korumak için sorunları büyütmemek , kıssasa kısas yapmamak ve neticesinde de mesafe olsa da küslük yaşamamak gerektiğine inanıyorum.
Acaba bugun kv ve görünce bana ne laf sokacak me kötülük yapacak diye yaşarsak zarar Görüyor Çekirdek aile ve çocuklar..
Yüzgöz olmamak ve seviye en Güzeli.. Herşeyin intikamını almak, Lafı hep gediğine koymak sorunları büyütmekten öteye götürmez.
bazen dıyorum kı acaba laf sokmadan dırek soylesekmı
ben mesela ımalardan hoslanmam
gıttıgımızde yahu nerdesınız yuzunuzu goren cennetlık dıyecekler
bende desem , babamın durumu malum sızınde arayıp yanımızda olmanızı ısterdım desem bunun neresı fenalık? ama genede korkuyorum kalkıp bana orada ıkı laf soylerlerse benımde o evden cekıp gıtmem gerek.

altan almayı savunamıyorum artık cıddı sorunlar yasamadık cunku ben hıc buyutmedım

Biraz oyle olmus degil mi. Ozellikle oyle yaptim canim. Karsilikli laf soz soylenmemis, kavga yok gurultu yok karisan yok dolasan yok. Kv bu, soylenmese rahat edemez. Evet biraz gereksiz bi yorum yapmis, ona karsilik bi cevap verir susturursun olur biter. Huysuz bi gorumce varmis, oda kirk yilin basi donuyormus eve, idare edecek onuda.
Ortada baska bir problem gormuyorum ben. Okadar uzun yazilmis ki, ozellikle okudum sonuna kadar bi yerden ciddi bir sorun cikacak diye ama i ih, bi olay yok. 'Acimasizligim' ondandir belki.
2 yildir biriken seyler var...kirginliklarim var.haksizliklar var.nasil hicbirsey olmamis gibi davranabilirim.oturup herseyi yazamadim.yazamadiklarimda var dedim.demekki cok bunaltmislar beni degil mi...bi olay yok diyosunuz hayret..daha be olacak..emek yiyen var...nankorlukler var...deger yok..ilgi sifir..daha ne olsun...illa yumruk kavgami olacak?

Biz de ev kredisi öderken arabada model arttırdık. Arabalara düşkün olarak bilindiğimden Lafı ben yedim. " Catharsis istedi tabi yetinemedi araba yenilendi bunca ev kredisi varken ne gerek vardı " dendi.
Çok da fi fi arabam vın vın evet ben istedim. Hatta itiraf ediyorum o model için başının etini yedim eşimin ama aradaki Ücret farkını kapatmak için gece yarılarına kadar ben Çeviri Yaptım, Gözlerimin feri gitti..
bu gene ıyı nıyet ama dıle getırıs bıcımlerı yanlıs
bana ıse sureklı jeep alın fılan dedıler ama sormuyorlar nasıl oduceksınız varmı paranız bılmem neyınız
alalım alırız bız ya alırız ne olacak jeepte aalırız , bende yok ben lamborghini alacağım demiştim :)
çok içsel bişey bu ya , hani nasıl desem ilmek ilmek işlersin tam bitmiştir oyan kaldırıp bi bakıcan abov sökülmeye başlamış öyle bişey.

bende desem , babamın durumu malum sızınde arayıp yanımızda olmanızı ısterdım desem bunun neresı fenalık? ama genede korkuyorum kalkıp bana orada ıkı laf soylerlerse benımde o evden cekıp gıtmem gerek.

altan almayı savunamıyorum artık cıddı sorunlar yasamadık cunku ben hıc buyutmedım
Inan seninle cok benziyoruz.aynen...budefa soyleyecegim kirginligimi diyorum.karsilasiyoruz yine hicbisey olmamis gibi davraniyorum..beni sevsinler..koca bi aile olalim istiyorum herseye ragmen.ustelik bu tadi ailemden yeterince almama ragmen yinede ammman silent bosver olumlu dunya affet diyorum..yine yok sayiyorum.
Ama bu defa fena geri cektim kendimi..bakalim ins silkelenip hatalarini anlarlar..herseyin farkindalar.bugun yarin kapima konusmaya gelecekler eminim ne oldu diye..icimde birikenleri guzelce soylemek istiyorum....insanlar konusa konusa demisler.
Bence sende soylemelisin.inan sen soylemedikce karsi taraf kendini hakli goruyor

Aynı noktadayız . Ben yüz göz olamam çünkü bana kötü bişi söylense direk ben de çekip gitmem gerek diye düşünürüm ve bu işleri zorlaştırır. Eşimi küçük düşürmek istemem. Haklıyken neden haksız duruma düşeyim? ANCAk senin yerinde şunu diyebilirim : " babam rahatsız onunla çok mesgul Olduğum için size vakit ayıramadım kusura bakmayın" anlayan anlar. Üstelik oğullarına da şikayet edemezler çünkü laf sokmamış olursun.

bu gene ıyı nıyet ama dıle getırıs bıcımlerı yanlıs
bana ıse sureklı jeep alın fılan dedıler ama sormuyorlar nasıl oduceksınız varmı paranız bılmem neyınız
alalım alırız bız ya alırız ne olacak jeepte aalırız , bende yok ben lamborghini alacağım demiştim :)
çok içsel bişey bu ya , hani nasıl desem ilmek ilmek işlersin tam bitmiştir oyan kaldırıp bi bakıcan abov sökülmeye başlamış öyle bişey.
:KK70::KK70:ordugum ilmekleri suan sokuyorum..bundan sonra onlar orsunler ben dinleneyim az:cool:

Inan seninle cok benziyoruz.aynen...budefa soyleyecegim kirginligimi diyorum.karsilasiyoruz yine hicbisey olmamis gibi davraniyorum..beni sevsinler..koca bi aile olalim istiyorum herseye ragmen.ustelik bu tadi ailemden yeterince almama ragmen yinede ammman silent bosver olumlu dunya affet diyorum..yine yok sayiyorum.
Ama bu defa fena geri cektim kendimi..bakalim ins silkelenip hatalarini anlarlar..herseyin farkindalar.bugun yarin kapima konusmaya gelecekler eminim ne oldu diye..icimde birikenleri guzelce soylemek istiyorum....insanlar konusa konusa demisler.
Bence sende soylemelisin.inan sen soylemedikce karsi taraf kendini hakli goruyor
bizimkiler gelmezler ama biz kuyrugumuzu sıkıştırıp gideriz
eşimde gidelim diyemiyor çünkü onada salya sumuk anlattım
ben belki sizden daha fazla alınıyorum kendımı eksık gormuyorum ama sankı tum benım gecmısımden dolayımı bana boyle yapıyorlar dıye dusununce kendimi cok kotu hıssedıyorum
esımede soyledıgım tek karsıt sozcuk su
bana senden dolayı bıle saygı gostermıyorlar,
cunku o zamanlar burayada gırememıstım kac kısı mesaj atmıs nerdesın hafta içi sureklı onlıne oldugum ıcın bıle merak edenler olmus,
öyle işte ya ne kadar konuşssakta benim için boş çünkü ben bişey yapmayacaklarını biliyorum.
sizde size geldiklerinde sakın sinirlenmeyin buraya nasıl yazdıysanız akli selim bir kişi olarak sessizce anlatabilirsiniz içinizdekileri

Kızlar bence sevilme isteğinizi bir kenara bırakın. Asla bu olmayacak üzgünüm ama. Ben ilk ay anladım olamayacağını. Beklentiyi Yüksek tutuyorsunuz , sonra üzülen siz oluyorsunuz. Karşınızda sizinle aynı paralelde insanlar yok ki..

Aynı noktadayız . Ben yüz göz olamam çünkü bana kötü bişi söylense direk ben de çekip gitmem gerek diye düşünürüm ve bu işleri zorlaştırır. Eşimi küçük düşürmek istemem. Haklıyken neden haksız duruma düşeyim? ANCAk senin yerinde şunu diyebilirim : " babam rahatsız onunla çok mesgul Olduğum için size vakit ayıramadım kusura bakmayın" anlayan anlar. Üstelik oğullarına da şikayet edemezler çünkü laf sokmamış olursun.
anlamış olmaları gerekir hatta ama bilemiyorum :)
eşim gelip gidip annemler su yuzden arayamamış diyorlar, 3-4 gun sonra su yuzdende gelememışler diyor. benim için kıymeti yok hala aramamış olmaları ki arasalarda neye yarar dedim ya bazı seylerı zorla yaptıramayız
benim ailem köylü, köyde büyümüşler, benim babam inşaat kalfasıydı elleri catlak patlak, kayınpederım bir firmada müdür üni mezunu , günlük giysileri bile o bicim öyle diyim.
uyuşamıyoruz galiba
eşimle kötü olmak istemiyorum bende yapmayı istediğim en son şey olur , çünkü biz mutluyuz eşimlede anlaşıyoruz. aslında ortada bir sorun bile yok ama işte var :D

Ay ikinizde ne kadar üzülmüşsünüz ya ne gerek var? Bir de cute geçmişimden ötürü diyorsun , Evlenip çocuk yapmışsın alt tarafı adam mı öldürdün çocuk mu taciz ettin?
Kızlar sevilmiyoruz diye sakın kendinizi eksik görmeyin .

Ay ikinizde ne kadar üzülmüşsünüz ya ne gerek var? Bir de cute geçmişimden ötürü diyorsun , Evlenip çocuk yapmışsın alt tarafı adam mı öldürdün çocuk mu taciz ettin?
Kızlar sevilmiyoruz diye sakın kendinizi eksik görmeyin .
ay yok ya ben kendimi hiç küçük görmem hatta beni çok çok iyi tanırlar bişeyin ardındada ezilmem
ama ilk evliliğimde eşimin ailesiyle hiç uyum saglayamıyorduk acayıp kavgalar ettik, içimdeki deliyide canlandırmak istemiyorum hani anlatabildim mi :) tersim çok pistir. bu sefer dedim alalhım kaderimi yeniden yazıcam , yazıyorum silgimde var e ama yeter artık :)

anlamış olmaları gerekir hatta ama bilemiyorum :)
eşim gelip gidip annemler su yuzden arayamamış diyorlar, 3-4 gun sonra su yuzdende gelememışler diyor. benim için kıymeti yok hala aramamış olmaları ki arasalarda neye yarar dedim ya bazı seylerı zorla yaptıramayız
benim ailem köylü, köyde büyümüşler, benim babam inşaat kalfasıydı elleri catlak patlak, kayınpederım bir firmada müdür üni mezunu , günlük giysileri bile o bicim öyle diyim.
uyuşamıyoruz galiba
eşimle kötü olmak istemiyorum bende yapmayı istediğim en son şey olur , çünkü biz mutluyuz eşimlede anlaşıyoruz. aslında ortada bir sorun bile yok ama işte var :KK70:
Bence yok sorun. Aramasın boşver.. Benim ailem de biz evlendikten sonra hep aradılar onları.. En ufak birşeyde görevlerini Yaptılar ama dört sene oldu bir kez aranmadılar, sorulmadılar . Selam bile yollamazlar. Sanki kan var arada. Annemler kesti aramayı bir seneyi gecti iletişimleri bitti. Annem bana ağlıyor bizi aramıyorlar diye. Arasalar başınız göğe mi erecek boşver ihtiyacın mı var onların aramasına dedim ona da . Sana da aynısını diyorum boşver yoksa senin laf sokmanla arasalar ne anlamı kalacak ki?

ay yok ya ben kendimi hiç küçük görmem hatta beni çok çok iyi tanırlar bişeyin ardındada ezilmem
ama ilk evliliğimde eşimin ailesiyle hiç uyum saglayamıyorduk acayıp kavgalar ettik, içimdeki deliyide canlandırmak istemiyorum hani anlatabildim mi :) tersim çok pistir. bu sefer dedim alalhım kaderimi yeniden yazıcam , yazıyorum silgimde var e ama yeter artık :)
Bak böyle diyorsun ama geçmişimden ötürü MÜ diye sorguluyorsun ya da Babaları kıyaslıyorsun. Bilinçaltın sevilmediğin için bir sebep arayışına girmiş, kendinle sorgu suhal halinde.. Bu kadar derinlere inmek kinlenmene, bileylenmene neden olur. Sonra da o istemediğin patlama var ya o gerçekleşir. Bu sefer yüz göz olursun hiç gerek yokken .
Yüz göz olduktan sonra da erkekler hooooop aile tarafını tıtuyor kızlar. Isterseniz yüzde yüz HAKLI olun.

Bak böyle diyorsun ama geçmişimden ötürü MÜ diye sorguluyorsun ya da Babaları kıyaslıyorsun. Bilinçaltın sevilmediğin için bir sebep arayışına girmiş, kendinle sorgu suhal halinde.. Bu kadar derinlere inmek kinlenmene, bileylenmene neden olur. Sonra da o istemediğin patlama var ya o gerçekleşir. Bu sefer yüz göz olursun hiç gerek yokken .
Yüz göz olduktan sonra da erkekler hooooop aile tarafını tıtuyor kızlar. Isterseniz yüzde yüz HAKLI olun.
buna kesınlıkle ınanıyorum
aksam esım benı yemege goturdu
bozuk oldugumu bılıyor ama surat asmıyorum gayet hayatımız normal
dedımkı konussakmı hanı hazır dısarı cıkmısız large takılıyoruz
oda ben senın haklı oldugunu dusunuyorum konusmak ıstemıyorum keyfımı bozma dedı
ama daha sonra bu kararının arkasında duracagını dusunmuyorum ha arkasında durmasını ıstemıyorum:D
bana aılesıyle gelsin :KK49:

haklısın guzelim

M ManzaramDeniz güzel tatııller diliyorum tatlım
hayırlısı olsun bizim için

Sen çok iyi niyetli bir insansın eşinle konuş ve bence mesafe koy.
Artık siz bir ailesiniz, o kaldırılan resimleri de temelli al ve evine koy.
o görümceye de iki yumruk at diycem ama :) neyse...
Rabbim bozmasın yuvanı canım
Coook tesekkur ederim:)
Yarin gelse ozur dilese yine affederim.ama gormedi goremedi...tek istedigim saygili olmasiydi.esim hep destek bana cok sukur.gecen yil kurtaj oldum hicbir gorumcem gelmedi.kus olan bile gelmedi..benim icin silme noktasi o gun oldu esiminde..
Diger iki gorumcemle iyiyiz ama.arayip soruyolar iste...iste onu yapiyorlar allahtan

Olay aslinda ucbes tabak bardak degil...niyetleri degil mi.belki istese hepsini verecegim.dusunun dugun hediyelerini baskasindan duyuyorum haberim yok
Bende farkettim daha yeni Evlendim 2 _hafta sonrada mevlit okuttum ev hediyeler gelirdi bazisini el koydu sesimi cikarmadim bana geldi diye düşündü KV... Simdi herşeyi geç farkina variyorum buda benim salak kafam işde... Kocam tutmaz ailesini pek... Alt ustteyiz gelini bile kendi tarafima çekmeye calisiyormus farkettm ailemi bile kotuledim herşeyi... Bi daha da hic de ailemi anlatmamaya karar verdim.
. cenemi tutuyorum.. Kocam ailem iyi diyor tmm da iyi de ben niye ailem için iyi demiyorum yani.. Suç ben oldum bu kez de.:(

Back