• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim, erkek kardeşimi evimizde istemiyor..

Ne diyeceksin tabiki benim oyle bir kardesim yok diyeceksin. Ailen ne bicimmis yahu oyle sil kimliginden demeler filan. Bak demedi deme o kardesinin basina bi bela bi musibet denk gelir oyle cikarci uc kurusa tamah eden adamin kayiplari buyuk olur. Ayrica annen baban tepkili olur da kardesin gelir kapina yuzsuz oldugu icin alma tabiki uzak olsun senden. Normalde aile derim de boyle iki koyu birbirine dusuren tipler kardes bile olsa uzak durulmali.
Ya değil iki koy benim bu kardeşim öyle sinsi bir tip ki 22 köyü birbirine düşürür
Hayatta tek derdi para .
Midem bulanıyor .
Bende merak ediyorum açaba bu çocuğun başına bi iş gelse ne yapacaklar e beni de sildiler malum
Aslında ne güzel demiş büyükler demi
Evlat ayıran evlattan da olur diye. Yok diyorum zaten çıkardım gözden onları ama canım çok yanıyor. Bugunde eşim uzun süre için göreve gitti başka bi ile evde tek başıma kalacağım günlerce çok canım yanıyor yapayalnizim ya..

Ailen çok hatali senin evliliğini tehlikeye atma pahasina böyle bi teklifte bulunuyorlar kabul etmeyince seni eşine karşı mahçup ediyorlar. Herkesin özeli kendince bi hayatı var kari kocanin yanında üçüncü bi insanin olmasi hiç hoş değil annenler bunu algilamak istemiyorlar galiba halbuki tecrübeli insanlar bazi seyleri kendileri akil edip erkek kardeşine izah etmeleri gerekirdi.
Canin sıkılmıştir ama annenle telefon konuşması yaparsan eşinin ailesinden birisi senin yanına yerleşmek istese ne düşünürmüş sor kendisine.
Keşke bu tartışmalar olmadan senin yakınından bi ev tutsalardi birbirinize o şekilde yardımcı olsaydiniz
Ben daha o gelmeden evime 50 metre mesafede bir ev tuttum ama beğenmedi orayı istemedi oraya bi sürü para vereceğim yere sizde bedava kalayım dedi ......
Gerisini biliyorsunuz zaten .
En çok annem babam hatali bu konuda
Oğulları benden çok daha değerli çok eminim artk
Ama kaybettiler artık beni..

Öf durumlar hepten sarpa sarmış ben zaman geçince aklı Selime gelirler demiştim ama olmamış, tepkini haklı ve doğru buldum ama haklı olmak üzülmeye engel değil üzüldüm senin adına canım
Yok kız nerde onların aklı başına gelecek
Beni sildiler ya resmen bende onları sildim ama kaybettiler artık beni
Çok üzülüyorum bende ama böyle olmasi gerekiyor .
Gerçek bi ailem olmadığını kabullenmek zorundayım. ..

Ya değil iki koy benim bu kardeşim öyle sinsi bir tip ki 22 köyü birbirine düşürür
Hayatta tek derdi para .
Midem bulanıyor .
Bende merak ediyorum açaba bu çocuğun başına bi iş gelse ne yapacaklar e beni de sildiler malum
Aslında ne güzel demiş büyükler demi
Evlat ayıran evlattan da olur diye. Yok diyorum zaten çıkardım gözden onları ama canım çok yanıyor. Bugunde eşim uzun süre için göreve gitti başka bi ile evde tek başıma kalacağım günlerce çok canım yanıyor yapayalnizim ya..

Hic uzulme bak bu kadsr kisi sonuna kadar sana hak verdi haklisin guclusun. Yalniz hissetme kendini hepimiz tek geldik dunyaya Rabbimiz var zor animizda ona sigin. Hep kendime telkin ederim basims bisey gelse Allahtan baska yardim edecek kimsem yok evet anne babamla iyiyim ama 1000 km otedeler yani bi de hic huyum degil kendi derdimle baskasini rahatsiz etmek ailem bile olsa evli de degilim.

Hic uzulme bak bu kadsr kisi sonuna kadar sana hak verdi haklisin guclusun. Yalniz hissetme kendini hepimiz tek geldik dunyaya Rabbimiz var zor animizda ona sigin. Hep kendime telkin ederim basims bisey gelse Allahtan baska yardim edecek kimsem yok evet anne babamla iyiyim ama 1000 km otedeler yani bi de hic huyum degil kendi derdimle baskasini rahatsiz etmek ailem bile olsa evli de degilim.
Doğru hepimiz yalnız geldik bu dünyaya ..
Ama kimisi şanslı kimisi de benim gibi gerçek bi ailesi olmadığı için şanssız. .
Yemin ederim ki kendime çok güzel bi aile kuracağım Allah nasip ederse kendi çocuğuma çok iyi bir anne olacağım. .
En çok üzüldüğüm nokta şu : eşim ailem konusunda çok olumsuz artık . Gerçi bende öyleyim ama işte. .
Ister dim ki normal bi ailem olsun ama yok. . Bundan sonra yola onlar olmadan devam etmem gerekiyor.
Gerçi hiç olmamış lar ya ...

Valla oğulları çok çok çok kıymetli. .
Ama artık bi kızları yok.. ..

Birsey diyecegim, kardesiniz bu kadar para duskunuyse anasina babasina hayatta bakmaz. Para duskunu olupta anasina babasina bakani gormedim ben. Ailenizin imtihani da yine bu sebepten olacak gibi.

Birsey diyecegim, kardesiniz bu kadar para duskunuyse anasina babasina hayatta bakmaz. Para duskunu olupta anasina babasina bakani gormedim ben. Ailenizin imtihani da yine bu sebepten olacak gibi.
Bilmem . Annemlere de çok düşkün görünüyor şu an ama bilemem tabi.
Eşim o su an bekar bi evlensin annenler anlayacak diyor ama sanmıyorum artık. .
Anlasalar bile is işten geçti çok oldu. .

emin ol mutlaka anlayacaklar. sen kalbını ferah tut dua et. sonuna kadar haklısın. her gün çık dışarı minik bi markete gıt. bıraz yürü bi film izle her gün nette takıl keyfine bak.

Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Kardesim para biriktirmek arabasinin modelini yukseltmek dusuncesinde.
2 gundur evi savas alanina cevirdi salonda yatip kalkiyor orada tv var diye.. biz sigara icmeyiz ama su an evim dumanalti. . Annem babam baski yapiyirlar zorla kalsin para vermesin diye.. Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......

Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor .. annem babam karşıma geçmiş ciddi ler
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
Son durum :
Olmaz dedim su an 3 u de benimle konuşmuyolar

EN SON DURUM :
Bi hısımla evden çıkıp gittiler yüzüme dahi bakmiyolar kardesime ev tutmuslar şu an benimle muhatap olmuyorlar
Eşya filan almışlardi onceden ona hani burada kalmasina yetecek kadar gardirop filan.. annem sabah bana bitanem canim kizim vs diyordu şu aj kesinlikle yüzüme dahi bakmıyor senin gibi evlat olmaz olsun dedi sustu
Hatta şu an kardeşimin valizini esyasini filab alıyorlar galiba amaclari onun yeni tuttuğu evine gidip beni yalnız bırakıp cezalandırmak . Kardesim de benimle muhatap olmuyor eşim geceye gitti yani tek kalacağım evde beni tek bırakıp kardeşimin evinde kalmaya gidiyorlar..
Annem yaklaşık on saniye önce çik ta yardım et şu oglanin esyalarinin taşınmasına . Esya tasi yazıklar olsun sana dedi
Bende lazım değil sizin gibi anne baba kardes dedim .........
Cok kötüyüm kilitledim kendimi yatak odasına agliyorum.. neden bana yaziklar oluyor anlamiyorum onu ben okuttum herseyine yardim ettim.. hala bana yukleniyorlar .. biktik artik... eşim evde değil iste.. ben tek basıMayim ...... tek buldular kapıya vurup laf söyleyip gidiyorlar ......
Ben mi istedim böyle ailem olsun. ..
Eşime de rezil ettiler beni...

ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SON DURUM :
40 derece ateşle yatiyordum annem sana yazıklar olsun deyip gittiklerinde. .
Eşim babamı görmüş yolda ama babam eşimle muhatap olmamış kafasini çevirmiş gormezden gelmiş .
Annem bugün aradı . Hasta idin ne oldu dedi bende çok mu umrunda ki dedim.
Oğlumun tişörtu kalmış sende. Getir onu seviyor oğlan o tisortu dedi.

Bende bunun için aradin zaten ben zerre kadar umrunda değilim beni rezil kepaze ettiniz eşime çıkartın beni hayatınızdan dedim.
Kimliğinden sildir bizim adımızı dedi.
Bende kapattım ....
Nefret ediyorum şu an hepsinden
Bugün araba ile ise gidip gelirken 3 defa gördüm onları bizi görmemezlikten geldiler hepsinde de..
Eşim bile dedi ne biçim ailen var senin dedi...
Canım keşke aileni kirmasaydin bence erkeklere bu kadar da söz hakkı vermeyin belki kardeşin bir süre sonra kendi çıkar giderdi sen böyle eşine sorunca artık herseyi kendine vazife olarak görür. Tabi bu benim görüşüm benimde kardeşim bir yıl bizde kaldı ve ben eşime sadece kalacağını söyledim izin istemedim birbirler ile çok iyi de anlaştilar sonra kardeşim evlendi... en azından aile içinde bir kırgınlık olmadi

Canım keşke aileni kirmasaydin bence erkeklere bu kadar da söz hakkı vermeyin belki kardeşin bir süre sonra kendi çıkar giderdi sen böyle eşine sorunca artık herseyi kendine vazife olarak görür. Tabi bu benim görüşüm benimde kardeşim bir yıl bizde kaldı ve ben eşime sadece kalacağını söyledim izin istemedim birbirler ile çok iyiden anlaşılan sonra kardeşim evlendi en azından aile içinde bir kırgınlık olmadi
bütün konuyu okudunuz mu? okumadıysanız eğer bu şekilde konuşarak konu sahıbını ancak üzersiniz

Bilmem . Annemlere de çok düşkün görünüyor şu an ama bilemem tabi.
Eşim o su an bekar bi evlensin annenler anlayacak diyor ama sanmıyorum artık. .
Anlasalar bile is işten geçti çok oldu. .

Esiniz cok dogru soylemis. Evlendigi gun anlayacaklar.

Canım keşke aileni kirmasaydin bence erkeklere bu kadar da söz hakkı vermeyin belki kardeşin bir süre sonra kendi çıkar giderdi sen böyle eşine sorunca artık herseyi kendine vazife olarak görür. Tabi bu benim görüşüm benimde kardeşim bir yıl bizde kaldı ve ben eşime sadece kalacağını söyledim izin istemedim birbirler ile çok iyi de anlaştilar sonra kardeşim evlendi... en azından aile içinde bir kırgınlık olmadi
Ama benim kardeşim normal bi insan degul ki.
Amacı tamamen kullanmak yani .
Sizin bu söyledikleriniz iyi niyetli kardeşler için geçerli . Benim ki bambaşka sinsi bir tip yani. Iyilik bilecek biri de değil .
Ayrıca evde Boxer ile gezen eşşek kadar bi herif ya kardeşim evet ama olmaz ki yani çok kaba biri. Saf cikarci Menfaatci.
Bakın Hayır dedim ve kaç gündür beni hiç aramadi sizce neden ?
Çünkü çıkarı için yanımda idi . Bunun başka açıklaması yok yani.
Ayrıca sürekli bana abla sigara yi kahvesiz icemem ben bana kahve yap / bana ütü yap / abla karnim aç yemek hazırla / ben olmasam da bu ev dönecek sonuçta ben olmasam da kira ödersiniz yani ben size hic para vermesem de olur bence / burada bedava yaşamak istiyorum / vs vs
Daha devamı çok . Cok düşüncesiz biri ben kardeşim de olsa aynı evde yaşamak istemiyorum.
Eşime sormadan dahi istemiyorum yani doğru karardı onu evde istememek.
Ayrıca ben çalışıyorum ve yoğun bi isim var sürekli paşa ya hizmet mi edeyim ise mi gideyim yani

bütün konuyu okudunuz mu? okumadıysanız eğer bu şekilde konuşarak konu sahıbını ancak üzersiniz
Yok bence kıyas yapmış kendi kardeşi ile arkadaş ama kimse benim ki gibi olamaz benim kardeşim kadar Menfaatci olamaz yanu o konuda rakip tanımıyorum kendisine

O zaman eşinizin de size sormadan kardeşini evinizde bir sene ağırlamasının bir sakıncası yok yani?

Back
X