- 24 Haziran 2011
- 23.307
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi kaldi2sene
Canım keşke aileni kirmasaydin bence erkeklere bu kadar da söz hakkı vermeyin belki kardeşin bir süre sonra kendi çıkar giderdi sen böyle eşine sorunca artık herseyi kendine vazife olarak görür. Tabi bu benim görüşüm benimde kardeşim bir yıl bizde kaldı ve ben eşime sadece kalacağını söyledim izin istemedim birbirler ile çok iyi de anlaştilar sonra kardeşim evlendi... en azından aile içinde bir kırgınlık olmadi
Simdi benim de iki erkek kardesim var. Buyugu ayni konu sahibinin kardesinin kopyasi. Kucugu ise her ne kadar beklemesek, bunu da ona soylememize ragmen elleri dolu gelir, hic parasi olmasa bir kola alir gelir. Abla sen otur der kollari sivar bir guzel yemek yapar temizlik yapar. Enistesine pardon abisine :) karsi o kadar da saygili ki yas farki olmamasina ragmen ikinci babasi gibi gorur. Surekli hayaller kurar abla ilerde iyi para kazanayim ilk isim sizi ev sahibi yapmak olacak der. Hic bir sey yapmasin tatli dili yeter. Simdi buyuk kardesimle gorusmuyoruz, kucugu de esim ikidebir soruyor gelmiyor mu, gelsin kalsin bizde biraz vs. diyor.
Her kardes bir degil. Ayrica bu kardeslik degil insanlik meselesi.
Ayrica erkeklere soz hakki vermeyin ne demek. Kocasi yahu.