- 20 Ağustos 2015
- 460
- 384
- Konu Sahibi salincaksevdam
Durumunuzu o kadar iyi anlıyorum ki...Benim annemlerde aynı durumu yaşıyor (annemde ikinci evliliğini yaptı),eşinin şu anda durumu yok,adamın annesi zahmet edip aramıyor,aradığı zaman söylediği tek şey bu bankadan şu kağıt geldi,öde şunu...Halbuki bir zamanlar eline ne kadar para geçse annesi ve kızkardeşine giderdi para.Bayramda hiçbiri yüzüne bakmadı annemlerin...Amin sağol canım çok teşekkür ederim.
Annemle aramız inşallah düzelir biraz zaman geçsin bakalım.
Evet anlamıyorum benim annem bu kadar çırpınırken o nasıl anne ki.BEn sorgulamadan eşim sorgulamaya başladı senin annen anneyse benimki ne diye. Kendi diyor merhametsiz merhameti olsa böyle olmaz ki.Artık var ya o bile dalga geçiyor haliyle ara iste diyorum ne dicek ki diyor "yok ki para yok ki" kadın bunu ezberlemiş başka laf yok. Hatta benimle idaaya giriyor arıcam bak böyle dicek diye :) iyice kafayı bulduk anlayacağın.Ama benim kafam gerçekten almıyor bi anne evladına nasıl merhametsizlik yapar.Utanmadan bi de anneme dediki kızını al git ya da borçları öde kurtulsunlar böyle bi kafa var mı ya? İnsan evladını arz etmez mi göresi gelmez mi ? 2 aydır 3 aydır görmüyor :S
4 sene olacak evleneli çocuğum yok utanmadan diyor ki benimde 6 sene olmadı iyi de benim olmadığından değil ki parasızlıktan yapmıyoruz biz sürünüyoruz o bebede mi sürünsün.Merhametsiz işte.
Bu devirde ne kadar paran varsa sen o kadarsın gözüyle bakılıyor herkese...Buna artık ailede dahil..
Siz eşinizle hep yan yana olun bu ona da güç verir.
Bu durumun sorumlusu kv ve kp nasıl size çocuk lafı edebiliyor,kafaya bak.