Çok canım sıkkın. ..
Daha önce de bahsetmiştim size aslında. .benden 1 yaş küçük olan erkek kardeşimin bizim su an bulunduğumuz doğu iline tayini çıktı. . Ve bi süredir bizimle kalıyor .bende çalışıyorum.
Ben 27 kardeşim 26 eşim 30 yaşında. .
Neyse şimdi kardeşim annem babam bizde kalıyorlar şu an için. . Annemle babam kardeşim yerleşince memlekete geri donecekler.. sorun şu ki kardeşim maddiyata cok onem verir para icin yasar desem yeridir hicbisey hickimse umuru olmaz . bu yuzden masraf az olur diye bizim eve yerleşmek istiyor biraz gözü açıktir.. yok diyemeyecegimi bildigi icin bu durumu kullanmak istiyor anneme babama istenmeyeni oynuyor . annem babam zaten hep onu düşünürler beni asla dusunmezler.. erkek kardeşim bizim evde yaşamak istiyor annem babam da kalsın doye baskı yapıyor . . Kardesim para biriktirmek arabasinin modelini yukseltmek dusuncesinde.
2 gundur evi savas alanina cevirdi salonda yatip kalkiyor orada tv var diye.. biz sigara icmeyiz ama su an evim dumanalti. . Annem babam baski yapiyirlar zorla kalsin para vermesin diye.. Eşim e bahsettim ben zaten yorgun Argin geliyorum ve evimde rahat oturmak istiyorum diyor kardeşimi istemiyor.. arada gelip gitsin ama kocaman eşşek kadar herif olmaz doyor .. ayrıca 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebeğimiz olmuyor ve belli günler var iliski için önemli e kardeşim evde olursa biz nasıl rahat olucaz ki......
Annemgil de öte yandan kocanı ikna et diye baskı yapıyor .. annem babam karşıma geçmiş ciddi ler
Kaldım arada.....
Bi fikir verin nasıl soyleyeyim anneme babama öf ya beni hiç dusunen yok
Son durum :
Olmaz dedim su an 3 u de benimle konuşmuyolar
EN SON DURUM :
Bi hısımla evden çıkıp gittiler yüzüme dahi bakmiyolar kardesime ev tutmuslar şu an benimle muhatap olmuyorlar
Eşya filan almışlardi onceden ona hani burada kalmasina yetecek kadar gardirop filan.. annem sabah bana bitanem canim kizim vs diyordu şu aj kesinlikle yüzüme dahi bakmıyor senin gibi evlat olmaz olsun dedi sustu
Hatta şu an kardeşimin valizini esyasini filab alıyorlar galiba amaclari onun yeni tuttuğu evine gidip beni yalnız bırakıp cezalandırmak . Kardesim de benimle muhatap olmuyor eşim geceye gitti yani tek kalacağım evde beni tek bırakıp kardeşimin evinde kalmaya gidiyorlar..
Annem yaklaşık on saniye önce çik ta yardım et şu oglanin esyalarinin taşınmasına . Esya tasi yazıklar olsun sana dedi
Bende lazım değil sizin gibi anne baba kardes dedim .........
Cok kötüyüm kilitledim kendimi yatak odasına agliyorum.. neden bana yaziklar oluyor anlamiyorum onu ben okuttum herseyine yardim ettim.. hala bana yukleniyorlar .. biktik artik... eşim evde değil iste.. ben tek basıMayim ...... tek buldular kapıya vurup laf söyleyip gidiyorlar ......
Ben mi istedim böyle ailem olsun. ..
Eşime de rezil ettiler beni...
ARADAN 2 GÜN GEÇTİ SON DURUM :
40 derece ateşle yatiyordum annem sana yazıklar olsun deyip gittiklerinde. .
Eşim babamı görmüş yolda ama babam eşimle muhatap olmamış kafasini çevirmiş gormezden gelmiş .
Annem bugün aradı . Hasta idin ne oldu dedi bende çok mu umrunda ki dedim.
Oğlumun tişörtu kalmış sende. Getir onu seviyor oğlan o tisortu dedi.
Bende bunun için aradin zaten ben zerre kadar umrunda değilim beni rezil kepaze ettiniz eşime çıkartın beni hayatınızdan dedim.
Kimliğinden sildir bizim adımızı dedi.
Bende kapattım ....
Nefret ediyorum şu an hepsinden
Bugün araba ile ise gidip gelirken 3 defa gördüm onları bizi görmemezlikten geldiler hepsinde de..
Eşim bile dedi ne biçim ailen var senin dedi...