NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haklisiniz. Aciklayabilsem iyi olacak sanirim. Tesekkurler.

Yorum yapmayacaktım da dayanamadım açıkçası bunu da görünce.
Sizin bir aileniz var, ablanızın düşünceleriyle hareket etmeniz gerçekten çok tuhaf. O aile sizin! Eşinizle bir probleminiz yoksa (ki adam her türlü imkanı sunmuş her hafta gideriz demiş daha ne desin? ) durmanız için bir sebep. Yok hem maddi hem manevi olarak doğrusu bu.
Yani bunu göremiyor olmanızı bile çok garipsedim. Adama da günah değil mi hergün saatlerini yola veriyor. Paralar yola gidiyor.
Ablanızın tesirinden kurtulup kendi düşüncelerinizle hareket edebilirseniz zaten sorun çözülecek muhtemelen.

Ablalarina bu kadar bagli olman biraz fazla geldi bana tamam herkes ailesini sever yanlarinda olmak ister ama unutma esin senin ailen artik bnce bir an once tasin cunku eşin de bir sure sonra.senin ablalarina duskunlugunden dolayi sorun yapar anlattigina gore gayet anlayisli birisi bence onun sabrini fazla zorlama derim. Ayrica ailenden niye bu kadar cekiniyosun esinin calistigi.sehire gitmenden onlara ne ki sonucta o senin HAYAT arkadasin unutma.

Tesekkurler. Evet suruyerek goturmuyor ama ne bileyim ..birsey diyemiyorum

Şu an sakin ol kafandan ablanları at 1 dk. istiyorum ve eşinin teklifini neden kabul ettin bunu düşün ve bize açıklarmısın
şunu hissettim kendini çok kasıyorsun bence evlendiği tam anlamıyla hissettirilmiyor yada hissetmiyorsun belki eşin bu yüzden ailene karşı bir mesafe koymuş olabilir.

aaaa evlılıgınızı resmen ablalarınız ıdare edıyo

sizin diğer konunuzuda biliyorum bence birakin bu kadar aileci olmayi artik sizin aileniz var ama siz kendi kararlarinizi veeremiyorsunuz cocuk gibi hala ailedwn izin aliyorsunuz sizin kendi kimliğiniz yok bence aileniz ne derse onu yapmaya calisiyorsunuz...

şimdi size sorarim ablanizin eline boyle imkan gecse esiyle birlikte karar alir yoluna devam mi eder yoksa sizin fikrinize gore mi hareket eder... ayrica sartlariniz guzel lojman niye degerlendirmiyorsunuz kiii ...

Gitmem gerek sanirim.. ablamlara aciklayamayacagim biliyorum..haala boyle soyluyor diyecek herkes. Evet malesef oyle. Ablamlar da suclu degil. Suclu benim..ailemde olan biten ne varsa ablalarima yetistirdim..sonuc bu..beni korumakla kendilerini sorumlu goruyorlar. Kendimi mudaafaa edemedigimi dusundukleri icin ..

Yazdıklarınız çok saçma geldi bana eşinizden çok ablalarınızı düşünüp onların sözüne gidiyorsunuz.siz artık bir ailesiniz ve eşinizin ve kendinizin rahatını düşünmek zorundasınız ilerde çocuk falan olur nebiliyim adamcağız çocuğuyla bile vakit geçiremez okadar yola gidince. Adam her gün 50 dk sabah 50 dk akşam trafikle boğuşuyor ne zordur durumu. Oysa taşınsanız sadece ablanızı görmek istediğinizde o yola gideceksiniz. Biraz eşinize yönelin bence

Ablam diyor ki senin yerinde olmak istemezdim.cok zor bir karar..esim boyle birsey ustedes benden, ne yaparim bilemiyorum dedi.

Çok büyük bir sorun olmadıkça aile içinde yaşanan aile içinde kalmalı çok yanlış yapıyorsunuz herşeyi ailenize anlatıp onların yönlendirmesiyle hareket ederek. Siz böyle davrandıkça onlarda sizin hayatınızdaki herşeye müdahale etme hakkını görüyorlar kendilerinde. Biraz da eşiniz için empati yapın onun ailesi herşeyinize karışsa siz neyapardınız. Bukadar bencil olmayın o adam sizin hayat arkadaşınız yedi kat el değil

Cocugumuz var. 16 aylik bir kizimiz var .haklisiniz

bak sende gitmek istiyorsun
kendini suçlama artık olabilir bende yapabilirim hata
hatanı öğrenmişsin bundan sonra olanı biteni ailene anlatma
öncelikle bunun için kendine söz ver
öz güvenini yitirmişsin
2 sene evliliğini ailen müdale etmiş
sen bu durumda pasif kalmışsın
herkesten ve herşeyden önce kendini düşün
ve öyle karar ver
aman elalem ne der diye düşünme artık
sen aslında çok güçlü bir bayansın
taşınırsan daha güzel olacağına inanıyorum

HERGÜN ŞU CÜMLELERİ SÖYLE EN AZ 50 DEFA
EN AZ 21 GÜN BOYUNCA KESİNTİSİZ BUNU SÖYE

KENDİMİ AFFEDİYORUM KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ KABULLENİYORUM

Boyle bir izlenim mi verdim? .ailem kotulugumu istemiyor asla..sadece uzakta olmaya dayanamayacagimi cok kez soyledim onlara, onlar da hakli olarak benim dayanamayacagimi dusunuyorlar ama karari bana birakiyorlar

Artık evlendiğinizin farkına varın bence.. Siz ailenizi ayırdınız.. Onlar anne baba ve ablalarınız ama birinci öncelikte ki aileniz değil. Önce siz sonra eşiniz daha sonra eski aileniz olmalı.. Artık kopuşa alışın..

Kararimi ablamlara soyleyecegim. Yorumlarini da cok takmicam.yani takmamaya calisicam. Tesekkurler desteginiz icin

Kararimi ablamlara soyleyecegim. Yorumlarini da cok takmicam.yani takmamaya calisicam. Tesekkurler desteginiz icin

CANIM BAK BU YAZIYI KANSERDEN VEFAT EDEN KİŞİ YAZMIŞ BENCE DİKKATE ALMALISIN

Demem o ki hayatınızı ertelemeyin yarın yok. Yarın meçhul. Üzülmek için vakit kaybetmeyin. Çünkü gülmek için yeterince zamanımızda yok.. ben 3-4-6 maksimum 1 yılımı dolu dolu yaşayacağım..Hayatı sakın kaçırmayın. Ve son olarak bırakın elalem ne der lafını..Ben bu elalem yüzünden hayatta çok şeyi kaçırdım..Bırakın onları onlar diyecek birşeyi kesinlikle bulurlar. Kalbinizin ne dediğine kulak kesilin biraz.Hayat sevince güzel arkadaşlar.. Herşey sevince güzel..

Benim için yapa...bileceğiniz biirşey var ! Bu kandil gününde yavrularım içinde dua edin lütfen..

Ve son olarak yüzünüzden gülümseme,kalbinizde sevgi,içinizde umut.. Hiç eksik olmasın kızlar.

esen9, 4 Temmuz 2012

Ablam diyor ki senin yerinde olmak istemezdim.cok zor bir karar..esim boyle birsey ustedes benden, ne yaparim bilemiyorum dedi.
Eşinizle birlikte hareket edin bence... Benim eşim bir karar alacaksak ve benim ailem için çekindiğimi dair hissetse hadiiii der ailenin yanına.. Çünkü oda Allah var ailesine hiç danışmaz birlikte herşeyin kararını verir yolumuza bakarız çünkü bir ailenin içinde 3. kişinin fikri olmaz... Eğer eşinizde ailesine değil sizin fikirlerine değer verip birlikte karar almaya çalışıyorsa sizde öyle olun emin olun ki evliliğiniz daha iyi olur...

Valla verdiginiz para nerde o para nerde birde zam gelicekmis.esinin calistigi yerde oturun tabiki kalannparayida biriktirir en azindan zamani gelince ev almaya bakarsiniz.ablalarini yakin olmasi evet iyi ama yarin birgun paraya sıkisinca herkedin gercek yuzu cikio.esin ailenede sogukmus kimse kardesinin kocasida olsa sevmedigi bir insana yardim etmez yalan degil.esinle mutlumusun ona bak yarin birgun para yonunden sıkisinca huzursuzluklar cikmaya baslar buda yalan degil.o yuzden maslesef bu saatten sonra kendi hayatina hayatiniza bakicaksiniz.esinlede konus annenin gonlunu alsin. kotu bile olsa o senin annen sevmesede saygi duymak zorunda.

Kusura bakmayında bu ablanızı aşar.Buna karar verecek olan eşiniz.Onlardan icazet almak zorunda değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…