NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Insan eşiyle aynı şehirde olunca aciz mi oluyormuş o zaman ben ve birçok arkadaşım aciziz...
Esiyle ayni sehirde olunca aciz olmaz elbet. ablam da aciz ona bakarsak. Ben esimin yaptigi cok seyi sineye cektim.simdi onun icin fedakarlk etmemi acizlik olarak gorurler diye dusundum

Esim annemin gonlunu almaya yanasmiyor

Cok tesekkurler..cok dogru..cok.

Esim annemin gonlunu almaya yanasmiyor
Niye yanaşsın ki? Siz artık aile olmuşsunuz. Bir fark etseniz iyi olacak. Burada kv bir ailenin iç işine karışınca kıyamet kopuyor, kız ailesi olunca mı sorun yok. Açıkçası ben eşinizin yerinde olsam çok tepki verirdim. Hiç mi acımıyorsunuz ailenizle göbek bağınız kopmasın diye bu adam her gün 2 saat yol yapıyor?

ablalarınız en alaka ya... ben eşimin her gün 2 saat yolda direksiyon sallayacağına üzülürüm en başta. hem size maddi külfet. ne olacak her hafta sonu gitcekmişsiniz. hem gitmeseniz ne değişir

Siz artık aile olmuşsunuz ablalarınız aileniz ne der diye eşinizle gitmeyi istemiyosunuz böyle bir şey olabilirmi iki yetişkin insansınız artık siz buna göre karar verin aile içindeki mevzularınıza ablalarınızı v.s karıştırmayın çok aile delisiyseniz evlenmeseydiniz

Bunu kabul ederek evlendi. Zulmetmiyorum ki kimseye. Zorsa kabul etmeseydi.

allah kocanıza sabır versın uzuldum adama amacım senı kırmak degıl kesınlıkle ama konularından bunu cıkardım
ablalarınız en alaka ya... ben eşimin her gün 2 saat yolda direksiyon sallayacağına üzülürüm en başta. hem size maddi külfet. ne olacak her hafta sonu gitcekmişsiniz. hem gitmeseniz ne değişir
esimin eski yaptiklarini unutamadim galiba..ama madem affettim, o konulara girmemeliyim, ya da affetmeyecektim. Simdi herseyi bastan yazmak cok zor

esimin eski yaptiklarini unutamadim galiba..ama madem affettim, o konulara girmemeliyim, ya da affetmeyecektim. Simdi herseyi bastan yazmak cok zor
Evet affetinizse artık konuyu kapatmanız gerek bu başka bir mevzu eski konunuzuda biliyorum siz artık aile oldugunuzu idrak edip ona göre davranın gerçekten daha mutlu olursunuz

Sen evlilik ne demek tam olarak biliyor musun? Ne kadar saçma bir düşünce "eşim için bunu yapmaya değer mi" değmiyorsa niye evlisin değmeden adamla.Bunu eşin için değil kendin için de yapmış olacaksın.Eşin çalışıp tek başına yemiyor herhalde.Bir evi geçindiriyorsunuz.İnsanlar lojman hakkını bir yana bırak,iş yerine yakın uygun bir ev bulma telaşındayken senin ki kusura bakma ama gerçketen düşüncesizlik.Ablanları aileni kopamayacak kadar çok seviyorsan evlenmeyecektin.Evli bir kadın kocasıyla iş yüzünden kendi verdikleri taşınma kararını ailesine nasıl söyleyeceğini mi düşünüyor.Buna ailenin karışma söz söyleme hakkı varmı sence.1 saat yolda gidip gelmenin eziyeti,artı kira...
Bence düşünmen hata.Sen bir ailesin.Ablamdan ayrılamam,her hafta gelirim,aileme açıklayamam.....gibi laflarla evlilik yürümez.

ya sen nie evinde her olan biteni ablanlara bahsediyorsun ki. eşinin ikinci öğretimlerin dersine de gireceğini gidip ablanlara söylemişsin ona da burun kıvırmışlar.. bence burunlarını bir evliliğin içine sokmasınlar.. benim eşim subay ve biz de ailelerimizden uzaktayız hem de gayet 6 saat uzaklıkta.. eşinle aranızdaki sıkıntıların sebebi ailenin seni yanlış yönlendirmesi olmasın sakın.. bence ailenden biraz uzak ol eşinin yanına git.. ben evlendiğimden beri annem dahil herkes kapı dışındadır.. evimdeki kötü ya da karar verilecek hiçbir şeyi danışmam kimseye eşim de danışmaz.. çok şükür bu sayede birbirimize saygımız hiç bitmedi..
aciz felan olmazsın eşinin yanında olmakla.. eşin o senin ya.. artık birinci sıradaki ailen.. bir de rehber öğretmensin.. belli ki psikoloji felan biliyorsun.. eşinle bir olarak aciz olarak görüyorsa ablanlar seni asıl sen ablanlara karşı acizsin..
evliliğine ailesini karıştıran kadınları burda okuyunca kan beynime sıçrıyor.. Türk kadınlarının maalesef genel sıkıntısı bu.. yapmayın allah aşkına yaa.. kocanızla kapatın kapınızı dışarı kararları kendiniz verin lütfen.. sonra yıllar geçiyor kocamın bana saygısı yok.. tabi ki olmaz..

valla unutamazsan boşanacaksın. böyle ömür boyusürmez
Evet affetinizse artık konuyu kapatmanız gerek bu başka bir mevzu eski konunuzuda biliyorum siz artık aile oldugunuzu idrak edip ona göre davranın gerçekten daha mutlu olursunuz
Herkes boyle dusunuyor sanirim..as once konuyu anneme actim..annem de buradaki hanimlarla ayni dusunuyor..esim anneme selam bile vermemesine ragmen, annem de sizlerle ayni dusuncede..burada soylenilenlerin hepsini hatta daha fazlasini soyledi annem..sen evine yuvana bak,nasil mutlu olacaksaniz oyle yap, vs..soylediklerinizin tamamini soyledi annem...ablamlara aciklamam gerekecek galiba

tesekkurler. Buradaki hanimlar agiz birligi yapmiscasina boyle dusunuyorlarsa , benim de bir durup dusunmem gerekli evet..haklisiniz

O nasıl abla ya? Ablanız bile olsa ne eşinize ne de sizin evliliğinize karışma hakkını vermeyin... Sonra çok pişman olursunuz...

Yahu güzelim kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.SEN EVLİSİN.AYRI BİR EVİN BİR DÜZENİN VAR.EŞİNLE KENDİ KARARINIZI ANCAK KENDİNİZ VERİRSİNİZ.Evladın var ev geçindiriyorsunuz,tabiki maddi menfaatleri de göz önünde bulunduracaksın.

maddi menfaatler olacak ama esimin ailesinin geliri yok ve onlara yardimci olacagiz. Ablamlar da diyor sanki para biriktircen me olacak, onlarin evlerini yaptircaksiniz, onlari hacca yollicaksiniz, onlara aylik para verceksiniz. Neden maddi menfaati dusunuyorsun hal boyleyken diye dusunuyorlar. Esimin ailesi maddi yonden sifir..bir inekleri iki keçilerinden baska hicbirseyleri yok. Sut satiyorlar.annesi yazlari arada bir sebze topluyor , sebze karsiliginda vs.evlerinde tek bir kanepe bile yok. Esim yillarca simit satmis alninin teriyle kazanmis bu gunlere gelmis. Ailesine bakmakla esim yukumlu ve ablamlar da annesi dogumuma gelmedigi ve Tel.etmedigi icin tepkili ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…