NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir erkeğin evlenmiş olduğu halde, anne-baba v.b. eteğinin dibinden ayrılamaması ne kadar itici oluyorsa, bir kadının da aynı şekildeki tavrı kesinlikle itici bana göre.
adamın işi başından aşkınmış zaten. gününün çoğu yolda geçiyormuş, yazık değil mi?herkes işim evime yakın olsun mantığında zaten...
evlenildikten sonra kimse ailesini arayıp sormasın ya da görüşmesin demiyoruz böyle bir beklenti içerisine de girmiyoruz zaten.sadece bireylerin de bir aile kurduklarının farkında olmasını istiyoruz.
eğer siz aradaki bu dengeyi sağlayamazsınız ileride daha çok huzursuz olursunuz.
o yüzden eşin sana ne imkan sunuyorsa sen de ona destek ol.
hakkınızda hayırlısı...
Haklisiniz.. herkes kendi hayatinin pesinde zaten..ben boyle basiretsizim iste

Ohoooo bu konu başlı başına felaket :) Ablaya bak ders programına bile karışıyo, siz de itaat ediyorsunuz
Biraz daha detaylı okuyun bence :) Saç baş yolduracak cinsten. Karşımızda evinde olan biten ne varsa ailesine anlatan biri var.
İnsan az utanır yahu anlatmaya ! Ne kadar vıcık vıcık aile ilişkileri. Siz böyle vıcık olursanız,adam ananıza da saygısızlık yapar bacınıza da.

Mesela ablam , kv deme gitmemi yasakladi..ben gidince kocasiyla kavga ediyormus. Kocasi diyormus ki aybeniz kv desini ziyarete gidiyor sen annemi ziyarete gelmiyorsun. Bundan sebep esiyle tam 2 hafta konusmadilar. Ablam dedi bir daha gidersen senin agzina b..k korum bilmem ne...kv dem ben dogum yapinca gelmemisti hatta Tel.bile etmemisti . Yinede buyugumdur deyip gidiyordum ama iki ablam da agzima tukurdu gittim diye. Hatta kizim 2 aylikken alip gittim, kv henuz zahmet edip Tel.bile etmemisti yinede gittim. Ablam bunu duyunca yuzume tukurdu kendi evinde hemde..agladim sadece orada

Kusura bakmayın ama ya siz henüz büyümemişsiniz yada evlilik nedir öğrenememişsiniz.. Bu nedir yahu? Ne demek ablalarım kv me gitmemi yasakladı? Eşiniz size nasıl katlanıyor şaşırdım doğrusu. Adam yalnız sizinle değil tüm ailenizle evli resmen :KK14:

Nasil bir adam güvenmezdin??
Biz olayi anlattigi kadariyla bilioruz.. Kocasi hakkinda kötü bisey Yazmamis
Kocası 1 yıl boyunca evi dinleymiş, aldatıldığından şüphelendiği için.
Böyle bir adama güvenmezdim. Bunu demek istedim, nasıl 1 yıl boyunca evi dinler bir de arkadaşıyla aldattığından şüphelenir.

Kusura bakmayın ama ya siz henüz büyümemişsiniz yada evlilik nedir öğrenememişsiniz.. Bu nedir yahu? Ne demek ablalarım kv me gitmemi yasakladı? Eşiniz size nasıl katlanıyor şaşırdım doğrusu. Adam yalnız sizinle değil tüm ailenizle evli resmen :KK14:
Yasakladi. Hem de diyor ki sakin Bak bize farkettirmeden gideyim deme... Simdi sen bize haber vermeden gidersin .. ben de yok Gitmem dedim. Ablam karsisinda susup kaliyorum

benim annem çok değerli anneme eski konunuzdaki gibi davranan bir adam için kılımı kıpırdatmam
tabi siz zaten tavizi senelerdir veriyorsunuz
saygısız terbiyesiz adam
devam edin böyle davranmaya yüz tane adam olsa bir annemin tırnağı etmez

Diyorsunuzki ailem eşimin bazi anlayissizliklarina tanik oldu. Ama atladiginiz bir nokta var asil anlayissiz olan sizsiniz. Eşiniz her teklifi yapmis ve hala ablam da ablam diyorsunuz. O zaman siz ablanizda kalin en iyisi .

siz tum konularima vakifsiniz.. ablalarim da sizin gibi dusunuyor. Boyle bir adama guvenip gidilmez diye dusunuyor.
Beni 1 yıl boyunca dinleyen, arkadaşı ile aldattığımı düşünen adamla evli kalınır mı orası zaten karışık.
Ablalarınızı çok hayatınızın içine almışsınız bu hata , kalsanız da gitseniz de bundan vazgeçin.

Görücü usulü ile evlenmişsiniz, yaşayacağınız yer konuşulmuş anlaşılmış.
Adam güvenilmez evet ama siz de aşırı bağımlısınız ablalarınıza. Kocanız ya da evliliğiniz için değil kendiniz için bağımlı olmayın kimseye.

Kocası 1 yıl boyunca evi dinleymiş, aldatıldığından şüphelendiği için.
Böyle bir adama güvenmezdim. Bunu demek istedim, nasıl 1 yıl boyunca evi dinler bir de arkadaşıyla aldattığından şüphelenir.
Eğer bunu kabullenip evliliğine devam ediyorsa kendi hatası. Ablasına,anasına anlatmayacaktı. Eşini ve ailesini birbirine düşman etmiş.
Ortalığa saçılan sırlardan sonra o evlilikten pek hayır gelmez o da ayrı mevzu.
Eşi ve ailesi düşman olmuş,konu sahibi eşiyle hayatına kaldığı yerden devam ediyor ama.
Yazacak çok şey var aslında.

Biraz daha detaylı okuyun bence :) Saç baş yolduracak cinsten. Karşımızda evinde olan biten ne varsa ailesine anlatan biri var.
İnsan az utanır yahu anlatmaya ! Ne kadar vıcık vıcık aile ilişkileri. Siz böyle vıcık olursanız,adam ananıza da saygısızlık yapar bacınıza da.
Konu sahibi bir de rehber öğretmenmiş. Yazdıklarını okudukca tüylerim diken diken oluyo :)

Eğer bunu kabullenip evliliğine devam ediyorsa kendi hatası. Ablasına,anasına anlatmayacaktı. Eşini ve ailesini birbirine düşman etmiş.
Ortalığa saçılan sırlardan sonra o evlilikten pek hayır gelmez o da ayrı mevzu.
Eşi ve ailesi düşman olmuş,konu sahibi eşiyle hayatına kaldığı yerden devam ediyor ama.
Yazacak çok şey var aslında.
Evet çok doğru, bu kabulleniliyor ama aile ve eş düşman oluyor. Anormal değil aslında.

ablaların kendi kocalarıyla kavga etmesin huzurları bozulmasın diye senin kvdene gitmeni yasaklıyor. peki eşin ve ailesi onlara gitmezsen sana bozulmaz mı. yani ablaların rahat etsin ama sen ne yaparsan yap. nasıl bencillik bu. lütfen bu kadar düşkün olma ailene sen tabiki gideceksin. senin mutluluğun onlar için önemli değil mi. bu kadar yorumdan sonra biraz düşün bence kocana haksızlık etme. böyle durumlar karşısında adam huysuzluk etmekte haklı ve yine sabırlı davranıyor. adam üniversitede bütün gün yoruluyor. bir de 2 saat yol gidip geliyor. yazık değil mi lütfen iyi düşün

Kusura bakma ama cahilsin bakıcı kadın bile demek ki ailene karisabiliyor ki gitme diye yorum yapıyor. Neden gitme diyor acaba tabi para için kızına bakacak ya. Boşuna dememislwr kol kırılır yen içinde kalır diye be olursa olsun ne alanlarla ilgili meseleni eşine anlat ne de esinle olanı ablanlara anlat

taşınmak isterdim hem maddi hem manevi yönden gayet normal eşinlede anlaşıyorsun problem yok
ve eşin ablalarına her hafta getirceğini söylüyor ve arabada alacağını öpte eşini başının üstüne koy
ailesene söyle

Bende taşınmanızdan yanayım... Hem lojman büyük kolaylık kirayla arasında ciddi bir fark var.. Hem eşinizin yol parası- zaman kaybı düşünüldüğünde mantıklı olan gitmeniz.. Zaten yurtdışına da çıkmıyorsunuz ailelere söyleyemeyecek ne var anlayamadım.. 1 saatlik mesafe altı üstü.. :)

Cnm ben de evlenir evlenmez Esimin pesine takildim abd Ye gittim 1 sene kaldim ama bu baska..nasil desem, gidersem aciz duruma dusucem

canım eşin seni sürüyerek götürmüyor anlatmış söylemiş seninde mantığına yattı ki kabul etmiş kendine zorla acizim diyip durma lütfen güven kendine azıcık

X