- 12 Aralık 2014
- 86
- 25
- 31
Böyle bir adama güvenmezdim heralde, tüm yorumların aksine böyle düşünüyorum.
Nasil bir adam güvenmezdin??
Biz olayi anlattigi kadariyla bilioruz.. Kocasi hakkinda kötü bisey Yazmamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir adama güvenmezdim heralde, tüm yorumların aksine böyle düşünüyorum.
Haklisiniz.. herkes kendi hayatinin pesinde zaten..ben boyle basiretsizim isteBir erkeğin evlenmiş olduğu halde, anne-baba v.b. eteğinin dibinden ayrılamaması ne kadar itici oluyorsa, bir kadının da aynı şekildeki tavrı kesinlikle itici bana göre.
adamın işi başından aşkınmış zaten. gününün çoğu yolda geçiyormuş, yazık değil mi?herkes işim evime yakın olsun mantığında zaten...
evlenildikten sonra kimse ailesini arayıp sormasın ya da görüşmesin demiyoruz böyle bir beklenti içerisine de girmiyoruz zaten.sadece bireylerin de bir aile kurduklarının farkında olmasını istiyoruz.
eğer siz aradaki bu dengeyi sağlayamazsınız ileride daha çok huzursuz olursunuz.
o yüzden eşin sana ne imkan sunuyorsa sen de ona destek ol.
hakkınızda hayırlısı...
Biraz daha detaylı okuyun bence :) Saç baş yolduracak cinsten. Karşımızda evinde olan biten ne varsa ailesine anlatan biri var.Ohoooo bu konu başlı başına felaket :) Ablaya bak ders programına bile karışıyo, siz de itaat ediyorsunuz
Mesela ablam , kv deme gitmemi yasakladi..ben gidince kocasiyla kavga ediyormus. Kocasi diyormus ki aybeniz kv desini ziyarete gidiyor sen annemi ziyarete gelmiyorsun. Bundan sebep esiyle tam 2 hafta konusmadilar. Ablam dedi bir daha gidersen senin agzina b..k korum bilmem ne...kv dem ben dogum yapinca gelmemisti hatta Tel.bile etmemisti . Yinede buyugumdur deyip gidiyordum ama iki ablam da agzima tukurdu gittim diye. Hatta kizim 2 aylikken alip gittim, kv henuz zahmet edip Tel.bile etmemisti yinede gittim. Ablam bunu duyunca yuzume tukurdu kendi evinde hemde..agladim sadece orada
siz tum konularima vakifsiniz.. ablalarim da sizin gibi dusunuyor. Boyle bir adama guvenip gidilmez diye dusunuyor.Böyle bir adama güvenmezdim heralde, tüm yorumların aksine böyle düşünüyorum.
Kocası 1 yıl boyunca evi dinleymiş, aldatıldığından şüphelendiği için.Nasil bir adam güvenmezdin??
Biz olayi anlattigi kadariyla bilioruz.. Kocasi hakkinda kötü bisey Yazmamis
Yasakladi. Hem de diyor ki sakin Bak bize farkettirmeden gideyim deme... Simdi sen bize haber vermeden gidersin .. ben de yok Gitmem dedim. Ablam karsisinda susup kaliyorumKusura bakmayın ama ya siz henüz büyümemişsiniz yada evlilik nedir öğrenememişsiniz.. Bu nedir yahu? Ne demek ablalarım kv me gitmemi yasakladı? Eşiniz size nasıl katlanıyor şaşırdım doğrusu. Adam yalnız sizinle değil tüm ailenizle evli resmen
Beni 1 yıl boyunca dinleyen, arkadaşı ile aldattığımı düşünen adamla evli kalınır mı orası zaten karışık.siz tum konularima vakifsiniz.. ablalarim da sizin gibi dusunuyor. Boyle bir adama guvenip gidilmez diye dusunuyor.
Eğer bunu kabullenip evliliğine devam ediyorsa kendi hatası. Ablasına,anasına anlatmayacaktı. Eşini ve ailesini birbirine düşman etmiş.Kocası 1 yıl boyunca evi dinleymiş, aldatıldığından şüphelendiği için.
Böyle bir adama güvenmezdim. Bunu demek istedim, nasıl 1 yıl boyunca evi dinler bir de arkadaşıyla aldattığından şüphelenir.
Konu sahibi bir de rehber öğretmenmiş. Yazdıklarını okudukca tüylerim diken diken oluyo :)Biraz daha detaylı okuyun bence :) Saç baş yolduracak cinsten. Karşımızda evinde olan biten ne varsa ailesine anlatan biri var.
İnsan az utanır yahu anlatmaya ! Ne kadar vıcık vıcık aile ilişkileri. Siz böyle vıcık olursanız,adam ananıza da saygısızlık yapar bacınıza da.
size %1500 katılıyorumKonu sahibi bir de rehber öğretmenmiş. Yazdıklarını okudukca tüylerim diken diken oluyo :)
Evet çok doğru, bu kabulleniliyor ama aile ve eş düşman oluyor. Anormal değil aslında.Eğer bunu kabullenip evliliğine devam ediyorsa kendi hatası. Ablasına,anasına anlatmayacaktı. Eşini ve ailesini birbirine düşman etmiş.
Ortalığa saçılan sırlardan sonra o evlilikten pek hayır gelmez o da ayrı mevzu.
Eşi ve ailesi düşman olmuş,konu sahibi eşiyle hayatına kaldığı yerden devam ediyor ama.
Yazacak çok şey var aslında.
Cnm ben de evlenir evlenmez Esimin pesine takildim abd Ye gittim 1 sene kaldim ama bu baska..nasil desem, gidersem aciz duruma dusucem