NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kayınvaliden de ayıp etmiş ama... Gelemeyebilir ama insan bir telefon eder...

Sebep her ne olursa olsun,ablalarının bu kadar pervasızca senin evliliğin hakkında fikir yürütme hakları yok.Bu hakkı belli ki sen vermişsin.Eşin ailesine yardım etmesi,burda da olsa yapacaktır.Eşin yıllarca simit satmışta,onu da simit satacak yaşa ailesi getirmiş.Millet 7 kat yabacıya yardım ediyor.Eşin kendi öz anasına babasına yardım etmeyip,kadın kızla mı yeseydi.İnsanlık herşeyden evladır.Senin ailenin de başına gelebilirdi.Hayatta herşey maddiyatta değil.Eşinin yol problemi var ve öyle bir imkanı çıkmış.Bence sen aklını kullan ve ablalarından uzaklaş.He bu arada doğum yapan sensin,kaynana da senin kaynana.Varsa bi sorunun kendin halledersin.Varsa bi tepki sen verirsin.[/

Senin ablanlar gerçekten iyi niyetli insanlar değil. Sanki seni kıskanıyorlarmış gibi.

Yaşlı, muhtaç bir anne baba diyorsun. Tabii ki acızık merhameti varsa ana-babasına yardımcı olacak. Hem kadın gelse n'olur, gelmese n'olur doğuma. Muhtemelen, uçağı falan de tek başına beceremiyecekler insanlar.

Herkes aynı şeyi demiş, bir de ben ekleyeyim. Ablalarına hiç bir açıklama yapman gerekmiyor. Ne kadar uzaksan o kadar huzurlu bir evliliğin olacağı belli zaten. Sen eşinle iyi ol. Yarın bir gün boşansan, gel bizimle kal demeyicek ne ablanlar ne eniştenler.

cnm ucaklik bir durum yok. Esimin ailesi arabayla birbucuk saat mesafede bir sehirdeler. Esim surekli gider yanlarina . Isteseler esimle beraber arabaya biner gelirlerdi. Kadin bastan beri beni istememis.

cnm ucaklik bir durum yok. Esimin ailesi arabayla birbucuk saat mesafede bir sehirdeler. Esim surekli gider yanlarina . Isteseler esimle beraber arabaya biner gelirlerdi. Kadin bastan beri beni istememis.
Boşver canım ya, gelmiyorsa gitmiyorsa, zararı da yoktur en azından. Senin ailen sizin hayatınıza çok müdahil.

tebdili mekanda ferahlık vardır. eşinizin önerisi akla yatkın ve makul. değişiklikten çekiniyor olabilirsiniz ama hele bir gidin, bence daha bile memnun olacaksınız. sevgiler...

Velisinden korkan ergenler gibi eşiniz de çikolata yerine arabayla ikna etmeye çalışmış kusura bakma 18 yasından beri ayaklarım üstünde durdugumdan komik geldi yazma seklin..eşin yoruluyo ve maddi zarardasın..

Yeni evlenmiş olsanız hadi ilk zamanlar aileden ayrılmak zor gelir onu anlarım, ancak 3 sene geçmiş ve siz ablamlara nasıl açıklarım diyorsunuz. Siz henüz -bir- olamamışsınız eşinizle. Bu durumda insanlar neden evlenir açıkcası anlayamıyorum sonrada olaylar boşanmaya kadar gidiyor. Bile bile lades.

Kesinlikle eşimle giderim hem lojman hakkı da var ve cok ucuz geleceğimiz için para biriktirirdim :)

Ayrıca bu ne böyle ablanlara eşinden daha duskun gibi gozukuyorsun burdan soyleyim

bütün yorumları okumadım ama ablalarınız ne alaka Allah aşkına? kocaman kadınsınız ya el insaf. adamın dediği her şey o kadar mantıklı ki ben neyi düşündüğünüzü anlamadım. ablalarınız sizin yanınızda durmak için kendi çocuklarının rızkından 500 küsür lirayı ve eşlerinin her gün o kadar yol gitmesini göze alılar mıydı?
mecbur olup olmadığını bilmiyorum ne demek ya. şaka gibisiniz vallahi. ablanıza mı sorcak eşiniz gireceği dersleri, izin mi istiycek ondan. mecbur olmasına gerek yok ki. adam çalışıyor işte. keyfi olarak ta girebilir o derslere ablanıza ne? anlamadım valla. kafam almadı.

Ablalarınız fazla müdahil olmuyor mu sizcede? Adamın gireceği derse kadar karar veriyor kendince.
Eşiniz her haftasonu götürürüm demiş,araba alırım demiş,daha ne desin anlamadım. Günde 2 saat yol yorar insanı,ablanizdan ziyade eşinizi düşünün derim.

Eşinin annesi tam benim babaannem. Ne annemin 1 doğumuna gelmiş, ne aramış, sadece düğüne gelmişler. Bazı eski insanlar böyle oluyor. gözümde canlandırabiliyorum aile yapısını bunu yadırgamaman gerek aslında sana özel olduğunu sanmıyorum. Herkesin yetiştiği ortam farklı oluyor, insanlar zaten yaşam mücadelesi ile uğraşmışlar yıllardır ne yapacaklar torunu toparlağı. Yaşlılıklarında bile gün yüzü görememişler baksana. Hayatta kalma mücadelesi içinde duygular törpülenebilir bu çok doğal bence.
Ablalarının dolduruşuna gelirsen hata edersin açık ve net.

Söz daha önce de konu acmistiniz. Bende size ablalarinizi bırakın esinizle gidin demiştim. Ablalarinizin sizin aile hayatinixa Eşinizin ne kadar çalışıp calismayacagina karismaya Hakları yok ! Hatta siz sırf bu sebeplerden bosanmayi bile dusunuyordunuz çok iyi hatırlıyorum. Sakın ha siz eşinizle evliSiniz ablalarinizla değil bunu unutmayın ve daha fazla düşünmeden tayin inizi isteyin.

Memlekette ne guzel kanunlar var, es hakkindan yararlanip tayinler istemek filan..

Bilmiyorum, ben yasam kalitesine bakardim sanirim. Bende her gun kadin basima otobanlarda her gun 45 dk yol gidip geliyorum. Kolaymi, hayir hic degil, cok yorucu. Ama bu isi sectiysem, katlanacagim bunlara. Elimde tayin gibi birsey olsa, ustelik kira konusunda bukadar fark atsa, hic dusunmez yakinimda olan ise kosarim.

Kuzum merak ettim, her hafta niye goresin ki ablanlari? Haftasonlarini daha iyi degerlendiremezmisin, ara ara onlar gelir, ara ara siz gidersiniz, colugunuz cocugunuz esiniz dostunuz, dinlenmek, haftasonukacamaklari filan derken hayat gecer gider.
Kendinizi ablalariniza endekslemeyin. Esinizle kaliteli bir yasama ve duzgun yasam sartlarina endeksleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…