NE YAPACAGIMI ŞAŞTIM :(

esimin calistigi sehre tayin istemeli miyim

• evet

• hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
Iyi aksamlar hanimlar. Durumumu net bir sekilde ozet gecmeye calisicam , lutfen bana fikir verin ben napacagimi sastim cunku... Esimle 3 senelik evliyiz ve 2 senedir turkiyedeyiz , ikimizinde ebeveynlerinin oldugu sehirden farkli bir sehirde ama benim iki tane ablamla ayni sehirde yasiyoruz..evlenirken boyle karar almistik. Esim, yasadigimiz sehre arabayla 50 dakika mesafede baska bir sehirde calisiyor. Gunluk gidip geliyor.. yasadigimiz sehirde 850 tl kira + 50 tl aidat veriyoruz. Yakinda zam yapar ev sahibi.. esimin calistigi sehirde lojman hakki verildi bize ve sıfir daire, 325 tl kira..ve isyerine sifir mesafede..(kampusun icinde ) benim kadrom ise, suan yasamis oldugumuz sehirde , ama diledigim an tayin isteyebilirim il disi tayinler Su an acilmis durumda ( 10-16 haziran arasi ) es durumu tayinleri ise agustosta. Esim , kendisinin calistigi sehre tasinmamizi istiyor, Hem gunluk bir saat gidip, bir saat gelmekten biktigini, Hem de gitmemizin maddi acidan yararimiza olacagini, para biriktirebilecegimizi soyluyor, ablamlarla beş dakika yurume mesafesindeyim ve ablamlardan uzaklasip nasil sehir disina cikarim bilmiyorum, bunu onlara nasil aciklarim bilmiyorum..hattaa esime, tasinmayi kabul ettigimi soyledim, ve ailemin bundan haberi yok !!! Esim, her haftasonu beni ablamlara getirecegine soz verdi, tasinirsak bana otomotik vites araba alcaz ve ben istedigimde ablamlara gidebilcegimi soyledi, araba surmede profesyonellesirsem , profesyonellesene kadar kendisinin goturecegini soyledi. Esime tasinmayi kabul ettigimi soylesem de , icim icimi yiyor ve aileme aciklayamiyorum..vaz mi gecsem ne yapsam..esim annemi hic sevmiyor ve annemin kalbini Fena kirmis birisi , esim icin bunu yapmaya deger mi, bilemiyorum akil verin ne olur...

Ablalariniz ne alaka ya? Onlarla mi evlendiniz?
Ben kesinlikle esimin her gun 1 saat gidiş 1 saat dönüş 2 saat yolda surunmesini istemem. Allah korusun neler neler oluyor.
Kazalar falan.

Ablalarinizi ilgilendirmez ki sizin esinizle olan karariniz, buna anlam veremedim..

ailen seni eşine karşı dolduruyor sanki

anlattıklarından bu çıkıyor uzaklaşmanız evliliğinizin de hayrına olabilir.

tabiikide eşimin olduğu yere tayin isterdim hemde eşiniz çok düşünceli çokta güzel teklifler sunmuş size ablalarınıza ve ailelerinizede diceksiniz ki biz eşimin çalıştığı şehre taşınıyoruz hafta sonları geleceğim hatta sizde gelirsiniz falan yani günlük gidip gelinecek kadar yakın yermiş çok fazla mesafede yokki bence siz fazla büyütmüşsünüz

Ailem yurt dışında, eşim hariç kimsem yok burda, senin kadar dert etmiyorum, ben çok duygusuzum demek ki..
1 saatlik yolu neden gözünde büyüttün ki bu kadar? Eşin her gün o yolu gidip geliyormuş, demek ki aşırı bir mesafe değil. Kusura bakma hiç bir şekilde empati kuramadım seninle.. Esin her hafta gidersin de demiş.. kira çok uygun olacak, bence çok güzel bir fırsat.

esim uni de calisiyor. Ikinci ogretimlerin dersine girmeye baslayacak eylulden itibaren.. aksam saat 10 da isten ciktigi gunler olacak .esim, o saatte nasil 1 saat giderim diyo..ablamlarla gecen konusurken, ablama bahsettim, ikinci ogretimlere girmesin , girmeye mecbur mu dedi..mecbur olup olmadigini bilmiyorum acikcasi

Iyi de bu ablanizi neden ilgilendiriyor? Kusura bakmayin da esinizin isine neden baskalarini karistiriyorsunuz?
Gorumceniz sizinle ilgili esinize ayni seyi deseydi ne hissederdiniz?
Hic hos değil kesinlikle bu..

ailen seni eşine karşı dolduruyor sanki

anlattıklarından bu çıkıyor uzaklaşmanız evliliğinizin de hayrına olabilir.
Boyle bir izlenim mi verdim? .ailem kotulugumu istemiyor asla..sadece uzakta olmaya dayanamayacagimi cok kez soyledim onlara, onlar da hakli olarak benim dayanamayacagimi dusunuyorlar ama karari bana birakiyorlar

Iyi de bu ablanizi neden ilgilendiriyor? Kusura bakmayin da esinizin isine neden baskalarini karistiriyorsunuz?
Gorumceniz sizinle ilgili esinize ayni seyi deseydi ne hissederdiniz?
Hic hos değil kesinlikle bu..
Gidecegim diyemiyorum..tayin isteme haftasi geldi catti, ben tayin isteyecegim diyemiyorum..ortada kalakaldim esime tamam dedim ama demez olaydim aileme aciklayamiyorum .sen bilirsin diyecekler ama beni aciz olarak gorecekler..esinin her dedigini yapan aciz biri

Yahu ne alakasi var? Esiniz kötü biri mi? Anlayissiz mi? Ne demek esinin her dedigini yapan aciz biri?
Esinizin her dedigini yapmakta ne sakinca varmis?
Vallahi sizin ailenizi anlamadim ama sizin yerinizde olsaydim kacarak uzaklasirdim. Kimseye soylemenize gerek yok. Evinizi tasiyin olsun bitsin.
Her mesajinizi hayretler icinde okuyorum cidden

ben hiç düşünmez giderdim.
hem sadece eşiniz için değil sizin içinde mantıklı, çalışıyorsunuz emeğinize yazık, kiraya yol parasına gidiyor (eşinizdende çıkıyorda sonuçta bu masraftan ikinizde etkileniyorsunuz)
Anlıyorum ablalarınızla bağlı olabilirsiniz ama inanın çoluk çocuğa karışınca aynı olmayabilir, hem çocuğunuzla ilgilenirken eşinizin bir an önce eve gelmesini isticeksiniz, e malum yolda uzun, yani maddi manevi rahatlarsınız bence

Esimin anlayissizligina ve bazi saygisizliklarina cok sahit oldu ailem.. malesef..

valla canım benim ailem izmirde kaldı ben eşimin peşine takıldım önce denizli sonra bandırma şimdi de istanbula taşınıyoruz.yapacak bi şey yok eşimle düşündük böyle uygun gördük de geç.ben de ablama çok düşkünümdür ama evliliğim daha ön planda tabi ki.

Canim coluk cocuga karistik bile :) 16 aylik kizim var ve erkengelmesini tabii ki istiyorum .

Şaka gibisin ya

Cnm ben de evlenir evlenmez Esimin pesine takildim abd Ye gittim 1 sene kaldim ama bu baska..nasil desem, gidersem aciz duruma dusucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…