- 22 Şubat 2020
- 105
- 141
- 27
Aynen öyle canım her zorlugun Sonunda Güzel günler varAyy cok gecmis olsun üzüldüm sizin icintek çare Allah aslında değil mi ne gelirse Allahın izniyle oluyor belkide guzel gunlerin habercisi bu yasadigimiz durum bilemiyoruz
Benim eşimde ilk zamanlar hep ailesini savunurdu hep beni döverdi, söverdi onların yanında en son kayinvabam kahpe dedi görümcelerim oruspu deyip saldırdılar küçücük benimle alakası olmayan bir sorundan büyüttüler evden kovdular eşim babasına vurdu kardeşlerini dövdü beni korudu minik bebeğimle beraber dua ettim öyle birşey olsun ki görsün hatalarını diye.Olmuyor ne yaptıysam yanımda olmuyor maalesef bu son şans artık korkmayacagim hic biseyden
Sende ona vursaydin belki birdaha yapmazdi şiddete karşıyım ama bana yapildiysa bende yaparim eşimde ailesi yuzunden beni dövmüştü bende onu dövdüm korktu birdaha asla yapmadi oyle biseyBenim eşimde ilk zamanlar hep ailesini savunurdu hep beni döverdi, söverdi onların yanında en son kayinvabam kahpe dedi görümcelerim oruspu deyip saldırdılar küçücük benimle alakası olmayan bir sorundan büyüttüler evden kovdular eşim babasına vurdu kardeşlerini dövdü beni korudu minik bebeğimle beraber dua ettim öyle birşey olsun ki görsün hatalarını diye.
Bunlar ince eleyip sık dokuyorlar yani tatlı tatlı konusup işlerini yaptiriyorlar sonrada oturup ben neden boyle bisey yaptim yapmazdim normalde diye kendime sorar oluyorum yani ben benligimi gercekten kaybettim ama AllahIn izniyle toparlayacagimBenim eşimde ilk zamanlar hep ailesini savunurdu hep beni döverdi, söverdi onların yanında en son kayinvabam kahpe dedi görümcelerim oruspu deyip saldırdılar küçücük benimle alakası olmayan bir sorundan büyüttüler evden kovdular eşim babasına vurdu kardeşlerini dövdü beni korudu minik bebeğimle beraber dua ettim öyle birşey olsun ki görsün hatalarını diye.
Eşimde deli gücü var gücüm yetmiyor, kavga etmiştik gece uyurken boğazımda çöktü beni öldürecekti hep yapıyor sonradan pişman oluyor, kızım babasina çok düşkün, ailem zaten baştan beri istemedi eşimi bana kötü davranıyor diye kaç defa küs gittim geldim dayanamadım.Sende ona vursaydin belki birdaha yapmazdi şiddete karşıyım ama bana yapildiysa bende yaparim eşimde ailesi yuzunden beni dövmüştü bende onu dövdüm korktu birdaha asla yapmadi oyle bisey
İnşallah kendini toparlamaya çalış, bende öyle yapmaya çalışıyorum. Kaynım cezaevinde eşim her ay 1.700 para gönderiyor ailesine bakıyor bana gelince idare et diyor. Ailesinden oda vazgeçmiyor gerçekten benim sıkıntılarım çok anlatmakla bitmezBunlar ince eleyip sık dokuyorlar yani tatlı tatlı konusup işlerini yaptiriyorlar sonrada oturup ben neden boyle bisey yaptim yapmazdim normalde diye kendime sorar oluyorum yani ben benligimi gercekten kaybettim ama AllahIn izniyle toparlayacagim
Cok zor gerçekten ablalarım anlatırdı anlam veremezdim ama gercekten bir evde huzur yoksa cok zorEşimde deli gücü var gücüm yetmiyor, kavga etmiştik gece uyurken boğazımda çöktü beni öldürecekti hep yapıyor sonradan pişman oluyor, kızım babasina çok düşkün, ailem zaten baştan beri istemedi eşimi bana kötü davranıyor diye kaç defa küs gittim geldim dayanamadım.
Desene beterin beteri var ama Allah dağına göre kar veriyorİnşallah kendini toparlamaya çalış, bende öyle yapmaya çalışıyorum. Kaynım cezaevinde eşim her ay 1.700 para gönderiyor ailesine bakıyor bana gelince idare et diyor. Ailesinden oda vazgeçmiyor gerçekten benim sıkıntılarım çok anlatmakla bitmez
Evet o yüzden zamana bıraktım ne olacaksa olsun çünkü çok çabaladım ve sabrediyorum kızım için şimdilikCok zor gerçekten ablalarım anlatırdı anlam veremezdim ama gercekten bir evde huzur yoksa cok zor
Eşim verdiği paraların ve yaptığı iyiliklerin karşılığını hiçbir zaman alamıyor hep ters tepiyor herşeyi hakediyor yaniDesene beterin beteri var ama Allah dağına göre kar veriyor
Aslında cok büyütülecek olaylar belki olmuyor ama karşıdaki insan anlamayinca veya ayni dusuncede olmayınca daha cok büyüyor insan haksızlığa gelemiyorEvet o yüzden zamana bıraktım ne olacaksa olsun çünkü çok çabaladım ve sabrediyorum kızım için şimdilik
Bu erkekler neden boyle acebaEşim verdiği paraların ve yaptığı iyiliklerin karşılığını hiçbir zaman alamıyor hep ters tepiyor herşeyi hakediyor yani
Evlenince aileleri kıymete biniyoBu erkekler neden boyle acebabiz kadinlar mesela evli oldugumuzun farkindayiz ama erkekler ailesinden ayrilamiyor
Evet bana eşimin ve ailesinin yaşattıkları aklımda hep uyuyamıyorum düşünüyorum çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor icime atıyorum artıkAslında cok büyütülecek olaylar belki olmuyor ama karşıdaki insan anlamayinca veya ayni dusuncede olmayınca daha cok büyüyor insan haksızlığa gelemiyor
Birde değişmiyolarEvet bana eşimin ve ailesinin yaşattıkları aklımda hep uyuyamıyorum düşünüyorum çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor icime atıyorum artık
Keşke boyle onceden deneme gibi bisey olsa evlenmedenEvlenince aileleri kıymete biniyo
Bende evlenmezdim İnanki.annem çocuk olmadan boşan dedi sevgim ağır bastı yapamadım şimdi pişmanımKeşke boyle onceden deneme gibi bisey olsa evlenmeden
Boyle olacagini bilseydim vallahi evlenmezdim şu yaşımda yasadiklarima cok sasiyorum bekar benle evli ben acaip zıt
Sanki sen susuyosun ama gece yatarken beyninde iki insan varmis gibi demi hic susmuyorlarEvet bana eşimin ve ailesinin yaşattıkları aklımda hep uyuyamıyorum düşünüyorum çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor icime atıyorum artık
Hepsi imtihan ben boyle dusununce biraz rahatlıyorumBende evlenmezdim İnanki.annem çocuk olmadan boşan dedi sevgim ağır bastı yapamadım şimdi pişmanım
Haklısın canım ama dediğin gibi iyi niyetimizden oldu ne olduysaSanki sen susuyosun ama gece yatarken beyninde iki insan varmis gibi demi hic susmuyorlar
Halbuki yastiga basimizi rahat koyacak olan biziz ne yaptiysak iyi niyetimizden merhametimizden yaptık
Gönlü yıkılan değil Gönlü yıkanın gecesi kabus olmalıydı