ne yapacagımı bılmıyorum

Oncelikle cok yukaridan bakma sende yasarsin aynisini evlendim işide vardı gucude vardi sen ilk basta yukarida yazdiklarimi iyi oku bakalim kim calismiyor kocam işsiz demiste bu kadar terbiyesizlesiyorsun saygimi bozma o zekasizlik senin yazilani okuyup da anlamayisindir kim calismiyor demiste konuyu baska yerlere cekiyorsun.

Sen git kv nin aldığı domatesleri tuzlayip dilimle de ye. Tuzu da arada yarana basarsin.

O kadar vicdansiz degilim
İçimden bir ses yorum yapmak için bekle biraz dedi ve bingo. Yazının gidişatı gösteriyor ki siz ayrılmazsınız. Çocuk ümidine sarılmışsınız. Tedavi olsun hamile kalın ki devam etmek için bahaneniz olsun.

Sanki kaza geçirdi sakatlandı da fizik tedavi görüyor bırakamıyorsunuz. Sağda solda gününü gün eden, babasının parasını yiyen, annesinin dizinin dibinden ayrılmayan bir sümsük değil kocanız. Aynen devam

Korktugumu belirttim zaten neden bu kadar ön yargilisiniz anlamiyorum

Sorun eşinizde zaten o düzelirse herkes düzelir, ama eşiniz bir parazit gibi yaşadığı için düzelmesi zor..

Abla ne anlatıyorsun sen? Çalışıp da tek başına ev mi geçindiriyor senin koca, anası babası elini bi çekse darma duman olursunuz. Sen de biliyorsun bunu o kocan da, kaynanan kayınbaban da. Ne anlatıyorsun?

Merhaba, yasadiklarinizi siz bilirsiniz ve illaki zordur. Bizim toplumun genel sorunu kayinvalidelerin bir eli ve bir ayagi ogullarinin/kizlarinin evinde olsun isterler, ben bunu saglikli bulmuyorum. Eger herseyi yönetmeye çalisiyorlarsa demekki ogulu/kizi evlilige hazir olmadigini ve yürütmeyi beceremecegini düsündügü icindir, böyle bir durumda evlendirmesinler derim. Kimsenin kimseyi magdur etmeye hakki yok, sizin esine söylediginiz lafin üzerine esiniz kayinvalidenizin önemsizde olsa, ciddiye alinmayacak bir sözde olsa onu dinlerse sizin sinirlerinizin bozulmasi cok normal. Önce siz gelmelisiniz. Kayinvalideler evlendirdikleri cocuklarinin evinin icine kadar karismamali, cocuklari onlardan yardim istedigi zaman fikirlerini dayatmaca olmadan beyan etseler cok daha faydali olur derim. Aksi takdirde hep annem annem, babam babam diye bir eṣiniz

yorumu devam ediyorum; annem babam diye sayiklayan bir esiniz varsa o gelismemis ve maalesef böylesiyle yuva yürütmek zor. Size sabir ve güc diliyorum. Muhtac degislsiniz, kimseye siginmayin isiniz varsa calisin kocanizda annesinnden kopamiyorsa yaninda kalsin, elin kizinin canini neden yakiyor. Anneyle eṣi ayiramiyor demekki

Esiniz tam dayaklık, karsınıza alıp konusun cocuk gibi annesını dinliyor her lafta, madem bu kadar anneci, evlenmeseydı..

Arkadaslar biz terapiye başladık ve doktor bey tamamen beni hakli buldu eşimin yanlislarini soyledi şu an aramiz iyi kimsede bize karismiyor ve buna ben degil eşim izin vermiyor

Doktor Bey tamamen sizi mi haklı buldu
Evet hatta eşime benden için eşiniz insanı duygularını ve merhametini öncelik olarak gördüğü için verdigi saygıyı sevgiyi sizler basitlestirmissiniz dedi ve evlilik sadece iki kişi arasinda yürütülür diye bircok sey soyledi şu an hamd olsun aramiz iyi ve kimsede evimin içine disina karışmıyor eşimde bende kendi kararlarimizi ortak olarak verebiliyoruz kesemizi de ayırdık

Daha konuyu açalı 20 gün olmuş ne ara bu kadar gittiniz de bu kadar fikir sahibi olup yorum yaptı Doktor Bey hiç anlamadım.
Hızlandırılmış terapi mi bu?
Biz de üç sene kadar önce gittik öyle iki haftada sen haklısın sen haksızsın diyecek duruma gelindiğini görmedim ben.
Hadi gelindi diyelim sen haksızsın cık cık diyeceğini de sanmıyorum taraf tutar gibi.
Acayip saçma çok saçma geldi bana.

ben size dr sen veya sen haklısın dedi demedim ki ama beni hakli buldu dedim drun genel konusmasindan cikardigim sonuc bu sadece sonuc olarak eşimle aram düzeldi bir yuva daha kurtuldu buna bakmak gerekiyor ayrica biz daha yeni evliyiz arkadaşım senelerin özetini gecmedikki dr a uzun sürsün evet hala gidiyoruz ama bu sefer daha iyi sonuçlarla istediginizi düşünebilirsiniz sizin tercihiniz saygi duyuyorum bu konuyu burda kapatmak istiyorum lütfen daha fazla yorum yapmazsaniz sevinirim gecmise degil gelecege yonelmek istiyorum

Doktor sadece ilişki yaşanılan kısma bakmıyor ki çocukluğa kadar tanımak istiyor.
Önce çift sonra tek alıyor sonra tekrar çift alıyor falan.
Sonuçta karakteri çözmek de önemli değil mi o da geçmişten geliyor ya.
Ve gayet doktor sen haklısın dedi yazdınız ya.
20 gün olmadan demiş ya bunu.
Haftada bir değil beş mi aldı sizi ne yaptı?
Bana hala çok saçma geliyor.
Saçma gelmese konuyu kapatırdım hatta hiç açmazdım uzayan konu da olmazdı.
Ama yani öhh yani.
Ne diyeyim ya.
Bari konuyu 8 ay önce açmış olun da böyle yazın susar otururum.
Ama açalı 21 gğn anca olmuş.
Ne diyeyim

İsterseniz size anlatalim tum gecmisimizi en derinine kadar nasil olur bayaga merak saldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…