ne yapacagımı bılmıyorum

Ben cok eleştiri yazmak sevmiyorum ama ben tamamen sizi hatalı buldum en en bastan mesafe koymamissiniz her gece birlikte yemek yemdk gunde bir kac kez gitmek vs..
Bu seklde siz rahat davrandığınız ixin insanlar da rahat davranmaya baslams kendi evleri gbi alisverisler fikir soylemeler hadda idare etmeler ..
Bende çok tecrubeli değil 5yollik evliyim ama ben olsam esiminailesine hassas oldugunu bilsem ustelik asla konusarak bu sorunu çözmezdim bir gün hasta olurdum diger gun basbasa yemek hazirlardim daha sonraki gun baska bsey bulup evimde kalirdim evinizin ayri oldgunu benimsetemediniz bu kadar cok mesafesiz gidip gelerek kaynananiza ve esinize ..

Haklisiniz farkindayim bende yanlis yaprigimin

Haklisiniz farkindayim bende yanlis yaprigimin
Olan oldu ama bundan sonra bence eşinizle aranizi düzeltin ben asilmayacak sorun gormedim.bende cok rahatsiz olurum bana briinin ev alisverisi yapip getirmesine yada sürekli gorusmekten.aranizi duzeltin ve mesafenizi koruyun ustunuxe duseni yapib ama fazlasini degil

Yapicam

İnsan oğlu kadar nankör birsey yok işte .siz Hergün onlara giderken KB ile 1 ay kalırken onların salakca Oğlum oğlum seylerine susarken hiç sorun yok İyi gelinsin Sanki Zorundasın .Ama yuvanı korumaya .Eşin ile sadece 1 aile gibi yaşamak istediğinde senden kötüsü yok .Bacım 2 sene cektim ben bu hayatı noktana kadar aynısı ..bencillik bu kendilerini düşünmekten başka birsey değil ne demek duyarsa bize gelmez ya kusura bakma sana bayılmıyorlar oğullarını istiyo onlar.ben bu hikayenin sonunda sağlığımı kaybettim şimdi 1 ameliyat daha olmak zorundayım Hakkım haram ama Ahirette Mahkemem olucak .sen benim gibi sağlığında ödemeden çok secdende eşin düzelmeden bu yuvası gütme

Cok gecmis olsun

Peki siz ne yaptiniz

Gecmis olsun

Ben 2 sene senin olayların gibi başlangıç yaptım sonra Saygım sevgim bitmiş şekilde Gidip geliyordum eşim benim yanımdada olur du Yani idare et boşver o yaşlı falan derdi .ama bunun sonu yoktu ben evimde mutlu değildim herseyimizi onlar yönetiyordu .ben hep namaz kıldım hep ağladım namazda Allah’a anlattım bütün isteklerimi onlar hep altlı üstlü bir evde yasamak istiyordu hep dua ettim olmasın diye olmadı Allahım önce bir ev nasip etti aldık onlarla aramızda 2.3 mahalle var .sonra bir evlat nasip etti .tabi ben hala mutlu değilim çünkü karışıyorlardı namaz kıldık hep dua ettim .Sebep ver Ve dursunlar artık dedim yuvamı çemberin altına al Dedim .sonra ne oldu biliyormusun.doğum yaptım yine Kavgalar eşimle Ailesiyle ben Kendimi kaybetmistim eşimide silmeye hazırdım ve yapacaktım da Eşim ilk defa bu kararlılığı bende gördü ve ben sinir krizi ile akciğerim söndü yoğum bakımda kaldım Duam kabul oldu ama sebep ben oldum Sonra eşim ailesi korktu Bu şekildede Biz eşimle ve oğlumla aile olduk

1 ameliyat geçirdim 1 ameliyat daha olucak ne zaman istersem Şimdiki aklım olsa bir saniye gözümde büyütmezdim onları istiyorsam istiyorum istemiyprsam gitmem Zorunda değilim .o yoğun bakıma girince bir tanesi aklına gelmiyor çünkü evladından ve günahlarından başka .hiç kimse için Çabalamaya değmez Hele hele benim için çabalamayan için asla, beni seven yuvamıda düşünür sevmeyen oğlunu kendini çekmek için çabalar zaten senin ki gibi

Bende şuan eşimin ailesiyle görüşmüyorum kesinlikle çünkü çok kötü şeyler yaşadım, ağza alınmayacak şeyler.. senin yerinde olsam eşimle iyi geçinirdim. Mesela ben kayinbabama, kaynanama birşey dedikerinde saygıdan hep sustum eşim beni savundu gerektiği yerde. Kimse ailesinden vazgeçmez canım seni çok iyi anlıyorum ama eşinle aranı bozma ve kayınvalidenle iyi geçinmeye çalış karşılık verme huyuna git kendin görüşmeye git hediye al gönlünü al ve boşanma kesinlikle derim bende eşimi seviyorum ailesiyle karşı karşıyayız ama bırakmam sabır göstermen lazım inan benim dertlerimin yanında seninki bir hiç. Boşanma ve evine dön.

Ayy cok gecmis olsun üzüldüm sizin icin tek çare Allah aslında değil mi ne gelirse Allahın izniyle oluyor belkide guzel gunlerin habercisi bu yasadigimiz durum bilemiyoruz

Hatayı en başta sınır çizmeyerek iyi gelini oynayarak yapmışsınız, en baştan net olacaktınız herkese , bari bu saatten sonra çizin sınırları, gerekirse görüşmeyin sık gidip gelmeyin, eşinizle baya işiniz var yanlız...

Hediye flan almam artik cok fazlada yuz goz olmam benim isteklerime bir tamam dedilerse iyi niyetimden gidip konustum sohbet ettim ama maalesef tekrar aynisi oldu en azindan senin kocan yaninda olmus

Benim su an tek derdim eşim
Ne annesi ne babasi umurumda degil yeterki eşim bi yuvasi oldugunu bilsin
Yanlis yaptigimin farkindayim ama son bir şans vericem ona duzelmezse o kendini yormuyorsa caba gostermezse evimiz icin bende gostermicem zor olacak ama biraz
Hayırlısı olsun bakalım

Hediye flan almam artik cok fazlada yuz goz olmam benim isteklerime bir tamam dedilerse iyi niyetimden gidip konustum sohbet ettim ama maalesef tekrar aynisi oldu en azindan senin kocan yaninda olmus
Evet ama hemen boşanmayı aklından geçirme derim eşin senin yanında olursa bütün sıkıntılar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…