- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
- 63
- Konu Sahibi SabihaGokcen
-
Ne demekTekrar teşekkür ederim sizide yordum gece gece ya kusuruma bakmayın :) bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim sizin gibi öğretmenlerin olması güzel bir şey :) şimdiden yardımcı oldunuz :) takibe alıyorum hemen sizi :)Ne demekbenim yasam amacim meslegim bu aklina takilan , derslerle ilgili gelecek kaygisiyla ilgili herhangi bir konuda bana istedgn zaman danisabilirsin istersen msj at istersen konunuzernden etiketle elmden geldgnce yardmci olurum
Böyle deme yaSağolun ama işte geçemem gibime geliyor
Sonuçlar 27 sinde açıklanacak ama evhamlıyım malesefBöyle deme yahem de sonuç ne olursa olsun senin canın sağ olsun
Kontrol ettin mi
AnlayabiliyorumSonuçlar 27 sinde açıklanacak ama evhamlıyım malesef
Artık neredeyse her üniversitenin uzaktan yani açık eğitim bölümleri var.Sonuçlar 27 sinde açıklanacak ama evhamlıyım malesef
Teşekkür ederimArtık neredeyse her üniversitenin uzaktan yani açık eğitim bölümleri var.
Mesela Ankara üniversitesi uzem, İstanbul üniversitesi uzem diye araştırırsanız daha detaylı bilgilere ulaşırsınız.
Daha önce gittim ama daha kötü olduğum için ilaçları bıraktım yararı olmadıAnlayabiliyorumburadan sana sakin ol endişe yapma falan demek çok kolay ama bu senin ne kadar isine yarar bilmiyorum lütfen şunun farkında ol ama bu durumda insan en kötüsünü düşünmeye meyillidir ben seni anlayabiliyorum
doktora hiç gittin mi bu durum için?
Şuan ki korkum şu barajı geçememe barajdan kastımda tyt 150 yi geçememe çünkü sınavım iyi geçmedi çok strese girdim herkesin dipdibe olduğu bir ortamdı korona korkusu sardı beniÖncelikle geçmiş olsun
AÖF ye kaydolsan da bir yandan ünv okuyup bir yandan da çalışabilirsin.
Benim Öner’im ataması kolay 2 senelik bölümler var
Onları tercih edersen daha rahat edersin.
Barajı geçersiniz inşallahŞuan ki korkum şu barajı geçememe barajdan kastımda tyt 150 yi geçememe çünkü sınavım iyi geçmedi çok strese girdim herkesin dipdibe olduğu bir ortamdı korona korkusu sardı benitürkçe sorularında dil bilgisi yoktu felsefi paragraf sorularıydı çoğu bu yüzden odaklanamadım ayt güzel geçti neredeyse fulledim çoğunu o koyuyor işte ne yapacağımı hiç bilmiyorum inanın
İnşallahBarajı geçersiniz inşallah
Geçmiş olsunDaha önce gittim ama daha kötü olduğum için ilaçları bıraktım yararı olmadı
Umarım sohbetiniz için teşekkür ederim tekrardan sağolun ilginiz için :)Geçmiş olsun( ilaçların etkisinin başlaması için uzun bir zaman gerekebiliyor ve herkes de ilaç için uygun değil yani çok gerekli durumlar hariç ilaç kullanılmamalı bence.
Inşallah seni mutlu edecek bir sonuç gelir :)
2 sene dershaneye gittiğin halde barajı bile geçemicem diyorsan zorlamanın anlamı yok.Merhabalar , bugün kaydoldum 21 yaşındayım ve sorunum sınavla alakalıtyt ye girdim ve çok strese girip az soru çözebildim. Sorular okadar zor geldiki elim ayağım titredi. Keşke geçen sene tercih yapsaydım diyorum ayt güzel geçti ama tyt iyi değildi barajı geçememekten korkuyorum sonra açık üniversite olduğu bilgisine rastladım araştırdım daha önce hiçbir öğretmenim bu konuda bilgilendirmemişti beni , açıkçası sevindim okuyunca barajı geçebilirsem inşallah açıktan okumayı düşünüyorum örgün eğitimde bilinmeyen bir üniversitede basit bir bölüm okumaktansa açıktan okumak daha cazip geldi hala bilgim yok açık üniversitelerle alakalı çevremden çok baskı görüyorum bari işe gir çalış diyorlar ama hiçbir tecrübem yok ailem hep hazıra alıştırıp büyüttü hiç dışarıya kendim çıkıp gezmedim lisede tecrübe edinmeye başladım dışarıyı ama hangi işi yaparım diye düşünüyorum akrabalarımın hepsi üniversiteyi bitirmiş yada okuyan insanlar benim dedikodumu yapıyorlar annemlerde sıkıştırıyor başarısız olduğumu beceriksiz olduğumu söylüyorlar ve benim öz güvenim çok düştü bu yüzden çok strese girdim açık öğretim okursam iş imkanı varmı üniversite diplomam olacak mı bilgilendirirseniz sevinirim çok mutsuzum daha sınav sonuçları açıklanmadı ama barajı geçemezsem ne yaparım diye düşünüyorum 2 sene dershaneye gittim ama olmayınca olmuyor galiba geçen sene neden tercih yapmadım diyorum
Teoride öyle görünsede pratikte öyle değil maalesefÜniversite sınavının yanında dgs solda sıfır kalır.Açıktan okumadım dgsye girmedim ancak bi yerde 200 bin kisi sınava giriyor diğerinde 2 milyon.Birinde ilk kısımdaki fen ve sosyal belirleyici oluyor,ya da lisenin tüm konuları cıkıyor,diğerinde sadece 9.sınıftan matematik ve türkçe cıkıyor.Yani karsılastırılamaz bile o acıdan denenmeli mutlaka.En azından acıktan 4 sene okumak yerine 4 senelik fakülte ihtimali olması bile avantaj
Neden böyle dediğinizi anlamadım barajı zaten her sene geçiyordum ben bu sene kaygıyla girdiğim için kazanamama korkum oluştu yoksa evliliğe meraklı biri değilim. Umarım sizde sorunlarınızı halledersiniz zira mutsuz olduğunuz çok belli2 sene dershaneye gittiğin halde barajı bile geçemicem diyorsan zorlamanın anlamı yok.
Hayatına başka bir yönde devam edebilirsin.
Herkes aynı kapasitede aynı yeterlilikte olamaz zaten buna eyvallah...
herkes yüksek puanlar almak zorunda da değil ANCAK 2 sene dershaneye bile gönderilmiş bir çocuğun barajı geçemiyorum kaygısı varsa oturup şapkasını önüne koyması gerekiyor ne yapıyorum, ne yaptım diye....
10-15 tane türkçe çözsen 120 sınavlık soruda barajı geçersin nerdeyse...
Neyse akrabalara haber salın görücü gelsin Evlen git sonuçta senin için en ideal yol bu...
Bu dediklerimi başka yönlere çekecek ve ne demek istediğimi anlamayanlar lütfen alıntılamasın!
Beğenmeme tuşuna basıp geçiniz...
Yoo hiç mutsuz değilim aksine gayet rahat ve realistim...Neden böyle dediğinizi anlamadım barajı zaten her sene geçiyordum ben bu sene kaygıyla girdiğim için kazanamama korkum oluştu yoksa evliliğe meraklı biri değilim. Umarım sizde sorunlarınızı halledersiniz zira mutsuz olduğunuz çok belliumarım hayatınız düzene girer. Ama böyle demeniz kırdı beni
Yok,dandik universitenin dandik bolumu her zaman daha iyidir acik ogretimden. Universitenin bir ruhu var,ve o havayi solumak sosyal yasantiniza cok sey katiyor. Asla acik ogretim tercih etmem ben olsam. Zaten is hayatiniza da bir katkisi yok aman aman. Lise mezuniyetiyle ayni sey gibiBende istiyorum o ortamı ama masrafı düşünüyorum dandik bir üniversiteye gidip masraf yapmak yerine açık öğretim daha iyi gibi zaten puanımın düşük olma ihtimali yüzünden aöf ü tercih etmeyi planlıyorum tyt iyi geçmedive bana yaşlanıyorsun oku diyenler yüzünden özgüvenim düşüyor beni aşağılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?