Ne yapacağımı bilmiyorum ...

Ya gerçekten mi
 
Teşekkür ederim ilginiz için :)
 
Dilim pabuç gibi değil istediğim yorumu özgürce yapabilirim saygı sınırı çerçevesinde. Laf atmıyorum duygularımı beyan ettim ama mutsuz olduğunuz her halinizden belli istediğinizi düşünebilirsiniz :) yorum yapıp yapmamak size kalmış ama yaparken insanları kırıp kırmadığınızı düşünerek yapın .
 
Ya gerçekten mi
Oyle elbette. Acik ogretimin bana gore tek amaci lisans tamamlayan memurlara olanak saglamak. Baska bir getirisi yok ki,is basvurularinda acik ogretim yaziyorsa lise mezunu olarak goruyoruz biz sahsen. Gidin ic anadoluda seramik bolumu okuyun daha iyi.
 
Fakat farklı görüşlerde aldım açık öğretimden okuyup kpss ye girerek atanan insanlar var gene üniversite mezunu oluyor sonuçta maddi durumu olmayıp açık öğretimde okumak zorunda kalanlarda var yada işte çalışıyorlar daha bissürü örnek var o yüzden çokta benimseyemedim yorumunuzu
 
Acik ogretim de bedava degil bildigim kadariyla ve evde ders calisma disiplinini gerektiriyor. Universite sosyalliginden mahrum kaliyorsunuz,ders calismayi sevmediginiz de ortada,bahsettiginiz insanlar atamayla memur olmak icin nefes almadan calisiyorlar. Yapabilecek misiniz? Eger bunu yapabilecek kapasiteniz olduguna inaniyorsaniz o zaman bir yil daha evde ders calisip duzgun bir puanla iyi bir universitenin iyi bir bolumune de girebilirsiniz ki zaten niye kendinizi acik ogretime mahkum ediyorsunuz? Hatta ders calismayi,zamaninizi guzel degerlendirip iyi planlama yapmayi becerebilen bir insansaniz universitede de kalabilirsiniz. Bari azminiz bosa gitmez. Sahsen duz memur olacagima universitede arastirma gorevlisi olurum ben olsam.
 
21 yaş üniversite için geç bir yaş değil. Ben de açıköğretim yerine örgün eğitimi tercih ederim. İşe alım sırasında iyi gözle bakmadiklarini duydum ama değişken olabilir. İlla açık istiyorsanız okuyun ama bence örgün için zorlayın. Sadece ortamı için bile olabilir. Ufkunuz genisleyebilir farklı insanlar tanirsiniz
 
Teşekkür ederim :) bakalım hayırlısı
 
Kitaplarını veriyolar belli tarihlerde vize ve finalleri oluyor. Örgün öğretime göre daha kolay. Anadolu üniversitesi, Atatürk üniversitesi bir de istanbul olması lazım bu üç üniversitenin açık öğretim bölümleri var. Farklı bölümler oluyor bence girip bak hangi bölüm istersen onu okursun. Örgün eğitim taraftarıyım ama olmazsa açık öğretimden de iş olanağı olan bölümlerden tercih yap. Mesela çocuk gelişimi iyidir, sosyal hizmetler iyidir. Bakarsın. Ama işletme iktisat gibi bölümleri tavsiye etmem örgün eğitimde bile zor iş bulunuyor. İnşallah sonucun iyi gelir bu arada.
 
Çok teşekkür ederim ilginiz için :)
 
Ben atandıktan sonra ikinci üniversite olarak 4 yıllk bir bölüm okudum. İşten güçten çok vakit ayıramasam da düzenli çalışınca her şey olup gidiyor. Güzel çalışırsanız ortalamanızı yüksek tutup dgs sınavı ile örgün bir üniversiteye de geçebilirsiniz. İnsanlar aya çıksanız neden aya çıktın ya Mars daha güzel derler. O yüzden siz kendi başarınızla tatmin olacaksınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…