Ne olur yardim edin........

ah çok saçma olmuş cnm uzuldum ya işte kendimizi savunamadığımızdan çekiyoruz bu sıkıntıları ztn. peki kv. niye sizinle? durumlar nsl. ezdirme kendini maasın da varmış sanki kendi alın teri...

Yaşadığım bir günü paylaşmak istiyorum (her gün olaylar gözümün önünde) ...okul arkadaşlarım birgun hep beraber yemek yiyelim çay içelim dediler çarşamba saat 1 de anlaştık. Bir gün öncesinde eşime soyledim tamam dedi .kayinvalidem de bizde kalıyordu. O gün sabah eşim beni okula birakacakti .sabah hazırladık yatak odamizda cekmecenin uzerinde paramiz vardi ordan 10tl aldim esim de gördü sandim .okula vardigimizda esim paran varmi diye sordu var dedim aldim dedim 15 tl de o verdi .nesye yemege gittik guzel vakit gecirdik.saat dört gibi eve geldim ben ac degildim ama onlars sofra hazırlamaya başladım esim mutfaga geldi yemegin nasil gecti diye sordu paran yetti me dedi.bende yetti sabah 10 tl de almıştım dedim .bunun üzerine o kadar siniirlendiki seni nasil yetistirmisler seni yetistireni ...hirsizmisin nasıl biriyle evlenndim .a.. ko... kizi..ben aciklalama yapiyorum anlamıyor kayin validem de eşinin dedigini yap laftan anlamıyor musun diye bana kizdi esim de dofol odaya gec gozum gormesin dedi neye ugradigimi şaşırdım aglamaktan cevap bile veremiyorum onlar dinlemiyor zaten beni güya para degil problem 1 tl de olsa isteyip alacakmisim .hirsiz kim di benim maas kartim onda bana harclik veriyor. ....beni salak yerine koydu daha dogrusu ben kendimi savunamadim kendime cok kiziyorum...gidip o ellerimle kurdugum simdi kayin validemin oturdugu evi dağıtım her seyi kırmak istiyorum.

Arkadaşım sende nasıl bir sabır var, ne kadar temiz bir yüreğin var nasıl katlandın bu olanlara? Kimin parasını kimden esirgiyor hanzo? Anası da çanak tutmuş, pes.

Kayinvalide m o ara biz cok kavgaa ediyorduk dayak yemistim esimden korkuyorum gel yardim et ne olur dedim geldi ama o esimden daha kötü aramizi yapip kizacagina oglunu destekledi.

Öyle bir adama nasil katlanirsiniz hem de meslegini eline almis ekonomik ozgurlugu olan bir kadinsiniz.En onemlisi bir ogretmensiniz.Sakin ama sakin donmeyin bu hatayi yapmayin !

Kartinizi ona vermek ne demek ayrica ayar oldum yahu ona mi okudunuz siz onun icin mi kpss gibi bir engeli atlatip atandiniz.Nasil bir adam bu boyle.Yol yakinken donun iyi ki cocuk yok

Siz hala aciyin o ruh hastasi dayak manyagi adama..akliniz varsa donmezsiniz.bu evlilik degil,boyle evlilik olmaz..Okurken sinirlerim zipladi size yazik degilmi yahu,o kim oluyorda size dayak atiyor manyak ya manyak.kendinizi dusunuyorsaniz donmeSiniz o adamin yanina..😠😠😠

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Lutfen donmeyin lutfen.siz akilli kulturlu bir bayansiniz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çoook çook geçmiş olsun canım
ucuz atlatmışsın.. şunu unutma;
gerçekten pişman olacak olan adam seni ilk dövdüğünde pişman olurdu
sen gittikten sonra değil
can güvenliğin gerçekten yok..
Allah yardım etsin sana canım.. bize gelişmeleri yaz merak ederiz..

Sen onca okul oku,kendini bilmez güvensiz bir adamın elinde harca kendini.Siz öğretmenler bile kadına şiddete bu denli göz yumup ama seviyorumların arkasına saklanırsanız,doğuda ki cahil kadınlar ne yapsın.Kadın cinayetleri nasıl azalsın..
Adamın cayının sekerini karıstırmak ne demk? Antrenin ışığığından dayak yemek ne demek?
Siz çocuk yetiştiriyosunuz.O çocuklara okulda öğutlediğiniz hiçbirşeyi kendinize katamamışsınız ve anladıgım kadarıyla eşiniz de öğretmen,bu derece ruh hastası birine insanlar cocuklarını emanet ediyor !!
Kalkmış şimdide barışmak istiyor,binbir bahanenin arkasına saklanarak hemde.O adamla barısarak hayatının en büyük hatasını edersin bence,bırak tedavimi görmek istiyo,görsün öyle gelsin o zaman.
Anlattığın seylerden dolayı öyle bir midem bulandı ki,bu adama barısarak ödül vermeyin..siz hiçbir şey kaybetmezsiniz emin olun.

Şu durumda sana kimse yardım edemez bir arkadaş psikologa gitmeni tavsiye etmiş ben de aynı şeyi tavsiye diyorum. işin var düzenli maaşın var bütün yorumları okumadım ama anladığım kadarıyla çocuğun da yok hala bu adamla ne işin var kaç kurtar kendini.:KK50:

bu ne saflık yahu bir insan en fazla bu kadar aşağılatabilir kendini kusura bakmayın...

Bunun adi evlilik degil,Evcilik.
Evlilik bu degil. Eger o eve geri donersen ogretmenim deme kendine. Sen kendi hayatina rota cizemezsen baskalarina nasil yardimci olacaksin? Insana akil verilmis secimini yapabilecek yastasin aklini kullan ve bosan. O eve geri donmen fıkhen ve hukuken olmasa da zımnen intihar olur.

Hayret gercekten yasadigin onca seye ragmen ne yapmaliym diyosun.yapman gerekn tek sey cocgun olmadan kurtuldgun icin sevinmek.seni seven deger veren biri illaki cikcaktir karsina neden bu eziyeti cekceksinki cektigin yetmemis heralde sana.o adamda duzelmez bi insan yedisinde neyse yetmisindede odur die bosuna dememisler.geri donme yasadiklarini dusun ve bunlarin tekrar olmasina izin verme

Kusura bakmayin ama bu tarz durumlarda mesleklerin de prestijini dusunun lutfen! Sonra insanlar biz nasil insanlara cocuk emanet ederiz diyorlar, akliniz varsa bosanin ki bence siz bosanmazsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ve siz öğretmensiniz öyle mi? kusura bakmayın ama ağır konuşacağım bu kadar eziklik olmaz! kendi paranızı kaznıyorsunuz ve böyle bir insan müsveddesine nasıl 1 saat bile katlandınız! bir de bilmem kaç kilo vermiş acıdım demeniz yok mu asıl ben size acıdım! azcık gururlu olun ya adamlara da hak vermeye başladım sizin yüzünüzden!!!!

ve siz öğretmensiniz öyle mi? kusura bakmayın ama ağır konuşacağım bu kadar eziklik olmaz! kendi paranızı kaznıyorsunuz ve böyle bir insan müsveddesine nasıl 1 saat bile katlandınız! bir de bilmem kaç kilo vermiş acıdım demeniz yok mu asıl ben size acıdım! azcık gururlu olun ya adamlara da hak vermeye başladım sizin yüzünüzden!!!!

Biraz agir elestirmissin canim.Belki o da istemiyor bu kadar deger vermek.Cidden psikolojik seyler bunlar.Bir insana bagimli olmak.Hatasini bilmene ragmen gururunu ayaklar altina alip kopamamak.Oncelikle cidden psikolojik bir yardim almali.Ogretmen olmak doktor olmak ne yazik ki insani guclu biri yapmiyor.Bu kisilikle alakali bir sey.Bazisi vardir kendi basima da devam edebilirim der bazisi vardir onsuz yapamam der.Biraz da yetistigi aile ile alakali durum.Kendi ailesinde sevgi goremeyenler bir umutla evlenip yuva kurup mutlu olacaklarina inandirir.Babadan goremedikleri sevgiyi ondan gormek isterler.Iste bu da bir gerekce boyle olmak icin.Yargilamamak lazim.Ama eminim kendisi de farkinda sadece o gücü bulmali icinde o kadar.

O psikopata dönmen ölüm fermanini imzalamak olur Sakın ha döneyim bir şans daha vereyim deme arkadaşım Sakın!

Merhaba ben ogretmenim 1.5 yillik evliyim.
Esimle 6 yil once tanistik cok sevdik ailem karsi cikti ama ben ikna ettim ondan baskasiyla evlenmem dedim nisanlandik.sorunlar nisan gunu basladi o ailemi ogun elestirmeye basladi.ikimiz ayri yerde gorev yapiyorduk dugunden once nikah yaptik tayinimi onun yanina aldim onun ailesinin yanina ev tututtuk beraber kaldik .maas kartimi istedi ben vermek istemedim zorla aldi bana harclik veriyordu kredi kartim vardi .bir gun kartima ne kadar borcum oldugunu sordu bende obende cekindim az var dedim aradi ogrendi kufur atti bagirdi cagirdi arabada beni dovdu bacaklarima bacaklarima hem araba kulluniyor hem dovuyor ne yaptin harcadn borcum3 bintl ertesi gun bacaklarim mos mordi cok utandim anlatmaya calistim bak ben bir yillik ogretmendim kardesim nisanlandi aileme yardim ettim atandigimda ev kirasi icine esya anca oldu dedim sanada nisanda 2 bin tl kimseye demeden verdim dedim ama ofkesi gecmediilk dovmesi boyle oldu.daha sonra dugun vakti geldi ben okuldan izin alip ailemin yanina gidecektim dugun hazirligi icin bana ne alisveris yapildi ne birsey evimide benim onceden calistigim yerdeki esyalari getirdim beyaz esya koltuk yeni hic bir sey aldirmadim neyse gidiyordum bana biraz para verdi bende yetmez dedim ben camasir bile almadim gelin olacagim millet ne der dedim tartistik garda bana vurdu kolumu oyle siktiki kolum mosmor oldu sakladim uzun giydim ailem bizdeki dugunu yapti hic masraf yaptirmadilar hatta gelen arabalarin yakitlarini babam doldurdu kendi memleketteki dugununude kendi yapti kendi yapti derken biz kredi cekmistik esimle onunla derken dugunler bitti esim bana dugun sabahi annemin evi temizlenecek hayatim bizim dugunumuz oldu yapmasan ayip olur temizlenmeden balayina gidemeyiz dedi ben3 gunkiz kardesi ve teyzesiyle hali perde mutfak duvar kose bucak her yeri temizledik sonrada ya balayin yada el opmeye gideriz paramiz yok dedi anneside balayin sart mi dedi gorumcem de nisanliydi bende gutmiyecegim dedi bende el opmeye gitmeye karar verdim ama gorumcem 1 ay sonra evlendi balayina gitti.gorumceme bilezlik taktik 1 tlde para verdik bende esime ver hayatim o kodrolu degil babasida yok sen abisi olarak gorevini yap dedim .neyse okullar basladi esimle kendi evimize gittik esim her hafta sonu annesine gitmek istedi ben yoruluyordum hafta ici okul hafta sonu utu temizlik yapacagim gitmeyelim dedim sik sik kabul etmedi bir daha anneme giderken laf edersen gebertirim isini hafta ici yap deyip durdu bu arda bana evde hic yardim etmiyor erken geldigi gunlerde bile hic bir seye el surmuyordu kostura kostura gelip yemek yapiyordum evimi hic pis biakmiyodum utusunu yapardim yinede eksik bulmaya calisiyordu bu niye burda bunun yeri burasimi gibi .sabahlari kahvalti hazirlamami bekliyordu bazen yoruluyodum uyanamiyordim kahvalti hazirlatan mi var deyip laf etiyordu .bir askam televizyon izlerken hayatim dolabin icine raf yaptiralim dedimparamiz yok dedi bende cok tutmaz ne olur dedim cok sinirlendi a..kizi sen adam olmazsin bagirdi cagirdi kufurler ve bana vurdu odaya kactim kapiyi kapattim kapiyi ac diye bagirdi korkuyorum acmayacagim ne olur gelme dedim kapiyi kirdi bana vurmaya devam etti elini utu masasina capti eli kanadi benim burnum kanadi perdeler kan oldu kulagimdan ve saclrimdan tutarak mutfaga goturdu bu dolap senin neyine yetmiyor benim bacimin senden eksigi nekucuk dolabina sigdiriyor bas bas bagiriyor yallvardim ne olur dovme hayatim tamam kendine gel ellerimi yuzune surerek sakinlestirmeye calistim ama ofkesi gecmedi saclarim yerlerde biz evin icinde mutfaktan salona gectik ordada ellerimi yuzume koydum artik umudumu kaybettim yuzume kafa gelmesin darbeler diye sakladim derken sustu sabaha kadar korkudan oldum sabah okula gitmek istemedim zorla goturdu siniftan inmedim hic ozur dilemedi eve geldim cay yap sunu yap bunu yap artik korkumdan hic sesimi cikarmadan firlayip yapiyordum ama he gece ben ne yapacagim aileme nasil soyleyecegim diyordum o gece den sonra bu mu benim sevdigim adam yiillarca bekledigim hayyeller kurdugum benim canim cigerim kolu bacagi olmasada alirim dedigim.......yine gunlerden cumartesi uyandik ben kahvalti hazrladim yumurtali pide sofra sik iyiki benim karimsin dedi kahvalti bitti ben mutfaktan basladim butun evi ter temiz yaptim bolkon bonya oda o da tv izledi arda kahve yaptim beraber ictik ben temizlik yaparken antrenin isigini acik unuttum 2 kere uyardi isigi acik unutma diye temizligi bitirdim saat 5 hayatim dedim hadi cilalim biraz yuruyelim hamburger yiyelim gelelimtamam dedi hazirlendik hazrlanirken ben yine isigi acik birakarak diger odaya gectim esim isigi gorunce ofkeden deli oldu salak aptal sen insan degilsin seni yetistireni bagura bagira bir kere soyledigimi yap beni sinir etme ve vurdu banabende uzaklstim kapiya guttim hadi cikalim sen ofkelisin doveceksin beni dedim hayir cikma gir dedi ben korkuyorum doveceksin dedim merdivenden bir iki adim indim arkamdan kostu ben kactim yolda beni yakaladi dovdu saclarimdan tuttu benim basim dondu yere dustum telefonum dustu yalvardim ne olu yapma kiz kardeslerini dusun vurma dinlemdi onlarda senin gibi yapsalar dovsunler bagirma gebertirim seni diyerek beni zorla eve goturuyordu kolumdan tutmustu elinden kurtuldum ve kactim yolda ilk dolmusa bindim hastahanyeye orda serum yedim rapor aldim arayacak kimsem yoktu ailem cok uzaktayti okulum yeniydi kimsenin numarasini ezbere bilmiyordum derken hastaneden karakoka orda 1 ay uzaklastirma aldi esimin teyzesi beni aldi onda kaldim erresi gun kaynanam geldi yalvardi yakardi agladi ailene soyleme ne olur bir daha yapmayaca esim yine ozur dilemedi daysi abusi araya girdi onlara kiyamadim affetim.ama yine kufur yine asagilama bairmalar ....dayaktan on gun sonra kaynanam kadina 1 tokat aracaksin eve kacarsa ondan kadin olur disari kacarsa olmaz dedi hemde benim evimde benim soframda...son olayyy okul gunu birlik gezi duzenledi esimde gitmeme izin verdi gezi ye giitim gezi aksam 8 de bitti yola ciktik urgup goremeden gun icinde esimle iyi iyi konustuk saat 22 de esim ardi nerde kaldin dedi bende yemek molasi verildi hayadim oyalandilar 60 km kaldi dedim otogardan beni alurmisin dedim nasil gittiysen oyle gel dedi.otogara vardim tekrar aradim hayatim gel beni al araba kalmamis korkuyorum dedim bana ne kiminle gittiysen onla git eve gelme seni gebertecegim dovecegim sakin gelme gelirsen doverek atacam dusari dedi bendekorktum biliyorum eve gidince dovecek arkadasimi aradim gel beni al kocam beni dovecek eve gidemiyorum dedim geldilrt beni aldilar ailemi ardaim bastan sona herseyi anlatimm rapir aldimm ailemin yanina geldim..simdi bana yalvariyor okulda herkesin icinde ayaklarima kapandi tedavi goreyim yanimda ol senziz yapamam diyor okul mudurleri ogretmen arkadaslari yalvariyorlar .1 ayda 20 kilo zyiflamis sok oldum .ama ben o eve geri donmek istemiyorum kirkuyorum ama ona acidimmm yinede ....perisan gorunuyordu annem kardesim her kes bos diyor ben salaktim aptaldim kaybetme korkysu yoktu diyor .ozguvenim dusuktu benim eksikliklerimi seni korkutarak kapatmaya calistim tedavi goreyim

O eve dönme sakın üzülme o seni döverken hiç üzülmüodu sakın
Ogel diyor...ne yapmaliyim.......ama sunu da bilin her gun azarliuordi hegun cayinin sekerini bile karistirip veriyordum onunla iken allhim araba carpsa ben olsem diyordum allahim nasil bitecek bu gunler ya bir gun beni cok dovup oldurse diye cok korkuyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X