SGK ücretleriniz asgariden mi ödeniyor tam rakamdan mı ?Kabul etmedi maalesef... Teklif ettim. Bazıları buna "kandırmaca mı yapacaksın" diyebilirler ama bu kandırmaca değil, benim 6 yıllık emeğimin çalınmasına müsaade edilişinin bi telafisini aramak
Nasıl çıkaracak ki kuzumSen gidip kendi el yazınla ve ıslak imzanla istifa dilekçeni imzalamazsan, işveren seni bal gibi de çıkarır.
Asla ama asla imzalama istifayı!
İhbar+kıdem+işsizlik hakkına sahip olursun.
6 sene az da değil.
Bırak çıkartsın niye korkuyorsun ki
Nasıl çıkaracak ki kuzum
Genelde mobing yapıyorlar atmıyorlar istifaya zorluyor ş…sizler
Tazminatım için konuşurum anlaşırım ama işsizliği almam. Ona hakkım olmadığını düşünüyorumİşe gitmem, rapor alırım, başka şeyler neyse artık.
Ben ömrümün 6 yılını işveren için feda edeceğim ama işveren ben giderken 1 lira bile tazminat ödemeyecekse her türlü savaşırım Defne
Bize haksızlık değil mi
Tazminatım için konuşurum anlaşırım ama işsizliği almam. Ona hakkım olmadığını düşünüyorum
Kusura bakmayın da size laf salatası yapıp yokuşa sürmüşler ya da onlar yolunu bilmiyormuş. Keşke diretseydiniz ben kağıt imzalarım diye..
Doğum parasıyla kıyaslamaya hakları yoktu. O onların kasasından çıkmıyor. Sgk çalışamadığınız sürenin bir miktar telafisini yapıyor.
haksızlık hem de alasıİşe gitmem, rapor alırım, başka şeyler neyse artık.
Ben ömrümün 6 yılını işveren için feda edeceğim ama işveren ben giderken 1 lira bile tazminat ödemeyecekse her türlü savaşırım Defne
Bize haksızlık değil mi
haksızlık hem de alası
Sen ne yapacaksın doğumdan sonra
Oradan devam edecek misin
İnsanlar artık içselleştirmişler bu haksızlıklarıBen almak için uğraşırdım 6 yıl sonucunda az değil.
Yeni iş bulana kadar konu sahibini götürürdü.
Öyle yorumlar okudum da kimisi işvereni tebrik bile edecek yani ne günlere kaldık.
İşsizlikle işverenin ne bağlantısı var ki zaten devlet ödüyor onu hem de her ay maaşından kestiği prim karşılığında.
Yani yine devlet sizden aldığı parayı size ödüyor, kimse korkmasın.
Smmm yanı her türlü bulursun ama şartları çok iyi olur mu onu bilmiyorumYok yavrum bende doğum izninden sonra haklarımı alıp çıkacağım.
Bebeğime biraz kendim bakıp anneme bırakacağım.
Bir smm yanına girmem lazım tecrübe konusunda.
Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diye :/
Tazminatım için konuşurum anlaşırım ama işsizliği almam. Ona hakkım olmadığını düşünüyorum
İnsanlar artık içselleştirmişler bu haksızlıkları
Geçenlerde bir konu vardı
İşveren senelik izinlerimi kullandırmıyor diye
Biri demiş ki
İsterse hiç kullandırmaz parasını öder
Ah işte buradan yak
Smmm yanı her türlü bulursun ama şartları çok iyi olur mu onu bilmiyorum
Çünkü genelde az ücrete haftada 60 saat çalıştırıyorlar
6 ay ücretsiz izin hakkın dolunca ayrılacaksın galiba
Patron beyle konuştun mu haklarımı alacağım doğumdan sonra diye
İçim rahat mevzuatı da iyi biliyorum. Bu benim kendimle alakalı bir durum. Yine de teşekkür ederimBrut maas uzerinden yapilan kesintilerde maas elinize gecmeden kendi issizlik payinizi oduyorsunuz(%1)+isvereninizde her personel icin issizlik payi(%2) oduyor. Odenen bu issizlik payları fonda birikir, issiz kalinca devlet size odeme yapar. Yani kendi issizlik maasinizi kendiniz odemis oluyorsunuz, iciniz rahat olsun
Biliyorum ama yine de almamBen almak için uğraşırdım 6 yıl sonucunda az değil.
Yeni iş bulana kadar konu sahibini götürürdü.
Öyle yorumlar okudum da kimisi işvereni tebrik bile edecek yani ne günlere kaldık.
İşsizlikle işverenin ne bağlantısı var ki zaten devlet ödüyor onu hem de her ay maaşından kestiği prim karşılığında.
Yani yine devlet sizden aldığı parayı size ödüyor, kimse korkmasın.
Biliyorum ama yine de almamİşvereni tebrik eden de işveren çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?