• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne işsizlik maaşı ne tazminat :(

Mahkemeye gidip alabiliyorsun
Uzlaşma yoluyla bilmiyorum pek mümkün mü
Bir de sonrasında başka iş arayacaksan referans araştırması yapılıyor ya :KK43:

Bugüne kadar kimse benim referansımı araştırmadı :D
Zaten şuan önce uzlaşmaya gidiyorsun sonra mahkeme olayları başlıyor.

%95 işçiden yana bu davalar.

Bir ton açığı var kendisi kaybeder :KK70:
Bizimki de öyle.
Benden sonra gelecek elemana dünya sorunlu iş kalır.
Beni de arar yardım et deyü ama ıııııh etmem.
Kendi bilir.
Müşavirimiz de zaten sürekli ilgilenemez.
ALLAH'ın belası bir muhasebe programına da geçiş yaptık ki zaten düşman başına :D

Bugüne kadar kimse benim referansımı araştırmadı :KK70:
Zaten şuan önce uzlaşmaya gidiyorsun sonra mahkeme olayları başlıyor.

%95 işçiden yana bu davalar.
Eski işyerindeki Patronum derdi ki "işçi bizden zengin mi alacağı tazminat beni zarara uğratmaz ama onun bir işine yarar. Şurada kaç paraya çalışıyor ihtiyacı var" O yüzden çıkan herkese tazminatını verirdi

Bizimki de öyle.
Benden sonra gelecek elemana dünya sorunlu iş kalır.
Beni de arar yardım et deyü ama ıııııh etmem.
Kendi bilir.
Müşavirimiz de zaten sürekli ilgilenemez.
ALLAH'ın belası bir muhasebe programına da geçiş yaptık ki zaten düşman başına :KK70:

Bana bir bardak su getir dese getirmem bende o kadar bıktım :D
Ay o programlar zaten :(

2 yıl tazminat şuan çerez parası olsun yine iyi :KK70:
Ondan önce 4.5 yıl çalıştım. 3 aylık hamileydim yolum da çok uzaktı. Sözleşme bitince devam etmedim. Tazminat + işsizlik aldım. O parayla bebeğimin bütün ihtiyaçlarını, doktor randevularını ve doğum masraflarımı ödedim. Beni o kadar rahatlattı ki. Eşimin o ara işleri bitti o da çalışmıyor ben de çalışmıyorum. Çok zorlu bir dönemdi. Allah razı olsun beni tazminat için uğraştırmadılar. Gerçi bana özel değildi bütün personele aynılardı

Eski işyerindeki Patronum derdi ki "işçi bizden zengin mi alacağı tazminat beni zarara uğratmaz ama onun bir işine yarar. Şurada kaç paraya çalışıyor ihtiyacı var" O yüzden çıkan herkese tazminatını verirdi

Bak buna katılıyorum.
Adamlar adı üstünde patron yani durumları bizden iyi.
O yüzden onlara koymaz.
Bizimkisi de o kafada işte giden insanla sorun yaşamakta istemiyor, herkese tazminatını verir.

Zaten herkes hakkını alsa iş hayatı daha tatlış pembiş bir şey olurdu.

Back