- 1 Eylül 2014
- 25.907
- 30.321
- 798
- 35
Sorma vallaBir de bu modellerden var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma vallaBir de bu modellerden var.
Az ya da çok bir şekilde iş yürütme derdinde evetbu konudaki yorumlardan anladığım, herkes bir şekilde bir kapıya anahtar uydurup usulsüz ya da usulle, az ya da çok bir şekilde işini yürütmenin derdinde.
kendilerini mazur göstermek için de sürekli yuhaladiklari insanların hak yemeleri örnek gösteriliyor. e bu kadar rahatsizsan sen yapma ama olmaz. o çok yerse ben de az yerim, hem zaten hakkım var vs vs. eeee o zaman ne farkın kaldı, demek eline yetki verilirse sen de onun kadar yiyeceksin. şimdi az yemenin hesaplarını yapıyorsun kendince sebeplerin var. o zaman
da sebeplerin olacak.
doğru yol tektir. ama yanlış bin türlü. bir kimsenin yaptığı yanlış diğerlerini temize çıkarmıyor.
konu sahibi sizi tenzih ediyorum, bazı yorumları şaşkınlıkla okudum. yerilen davranışlar yanlış olduğu için değil kendisi o boyutta yapamadığı için yerilmiş sanki. bu arada iş veren de değilim.
merhaba sizin sözleşmeniz süresiz söleşme mi süreli sözleşme mi acaba? benim sözleşmem süreli ve ben tüm haklarımdan faydalabiliyorumMerhaba hanımlar.
6 senedir aynı yerde çalışıyorum. Hamilelikten dolayı işten şimdilik raporluya ayrıldım, bitiminde ise işi bırakmak zorundayım. İstifa etmek zorundayım. Bebeğime bakacak kimsem yok çünkü.
İşveren kendi inisiyatifi ile çalışanına bu durumda tazminat verebilirmiş ama yasal bir zorunluğu yok. Ve maalesef öyle iyi niyetli bir patrona sahip değildim. E işe dönmeyeceğime göre en azından işsizlik maaşı hak ederim dedim belki. Araştırdım biraz ama öyle bir hakkım da yok. 6 yıl emeğimle öyle dımdızlak kaldım.
Anneliğe, anne olmaya verilen yasal değer bu mudur? Ben şu mantığı anlamadım, yeni evlenen biri haklı fesih nedeni ile çatır çatır parasını hak ederken;
minicik, bakıma muhtaç bebeğine bakmak zorunda olan anneler mi bunu hak etmiyor? Bunun bir an önce düzenlemesi lazım.
Şu an o kadar ihtiyacım varken gerçekten zoruma gitti ve eminim çoğu annenin sorunu bu. Sinirimden buraya da yazdım artık içime oturdu