ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

Öyle yapıyorum zaten. A kadro memurluk için kpss çalışıyorum. İş güç sıkıntısından kurtulur kurtulmaz da yaşıma başıma bakmadan hukuk okumaya başlayacağım kısmet olursa. Bu konuda çok kararlıyım. Zabıt katibi olarak almadıkları yüksek mahkemelere hukuk diplomamla gireceğim! :)))

Yalnız ben girerken önlisans mezunu olarak girmiştim.
Mesela abimin eşi matematik mezunu. 2011 yılında girmişti.
Onu almamışlardı hatta dalga bile geçmişlerdi. Çok moralli bozulmuştu.
Bizim komisyonda da maalesef lisans mezununu pek tercih etmiyorlar.
Ne işi var burda gitsin kendi mesleğini yapsın gözüyle bakıyorlar.
Ama bu işe ne kadar ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorlar.
Kendi mesleklerini zaten yapabilseler, kalkıpda o kadar zahmeti eziyeti çekmezler diye düşünüyorum.
Aynen canım herkesin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...

hangi okuldan mezunsun acaba?

bende de yemek çamaşır perde yerler kapı duvar halı ve saymakla bitmeyecek bilimum angarya
ne arasanız var muhasebe 7/24 sekreterlik, danışmanlık
sabah 6buçuk eşe kesintisiz kahvaltı hizmeti
evin dikiş işleri, tabloları tarafımdan yapılmak üzere resim, takı tasarım
ev hanımlığında prof.luk hedefim
ve 5,5 yıldır bu hizmetteyim
sigortam yok maaşım primim ikramiyem de
sadece yol+yemek
çok şükür ne diyelim

Merhaba
Bende muhasebeciyim eski işyerinde 1.500 tl alıyordum şu an çalışmıyorum.
6 ay oldu iş arıyorum inş. tez zamanda iyi bir iş bulurum.
Allah hepimize bol bereketli helal kazançlar hayırlı işler versin

ön lisansımı nasıl yapabılırım peki çalısırken mumkun mu yanı duz lıse sonra lısans gerckten kendıımı cok cahıl hıssettım ama bılmıorum

açıköğret,m okuyabilirsin ya da 2 yıllık örgün öğretime girersin geçebilirsen dikey geçişle 4 yıllığa geçersin

doktor bile olur o cübbeyle ne müdürü

ah...benim de hayalim arkeoloji, sanat tarihi gibi bölümlerdi ama gel gör ki ev halkı hobi olarak ilgilen diyerek sekteye uğrattılar hayalimi çünkü malesef işsiz kalacağımı biliyorlardı.

ya işte şekil a

keşke ben de büyük sözü dinleseymişim
şimdi o dille çok güzel arkeoloji okursun iş de bulursun
ama o tempoda da zamanın yoktur
olsun be ben aşığım mesleğime bir gün devran döner elbet

özel bir kurumda matematik öğreteniyim sigortam ve yemeğim var ayda özel derslerimde dahil olmak üzere 2050 lira kazanıyorum
çok şükür Allah daha çok versin inşallah:)))

valla şu saatten sonra okumaya cidden vaktim yok. yoksa devam edip yüksek lisans vs. düşünüyordum gerçi belki onu sıkıştırırım bikaç seneye. ama okulda arkeolojiden seçmeli ders almıştım bi nebze hevesimi aldım

turizm bakanlığı felan kadro açmıyor mu size? bu ülkede zaten ya mühendis yada iktisat vs. okuyana iş var ona bile zor ya neyse...

olma mı canım ya
medeniyetler beşiği anadoluda arkeoloğa kadro olma mı
2 senede 16 kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…