- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Öyle yapıyorum zaten. A kadro memurluk için kpss çalışıyorum. İş güç sıkıntısından kurtulur kurtulmaz da yaşıma başıma bakmadan hukuk okumaya başlayacağım kısmet olursa. Bu konuda çok kararlıyım. Zabıt katibi olarak almadıkları yüksek mahkemelere hukuk diplomamla gireceğim!ne diyeyim bilemedim
8 kez dile kolay
başka yerlere başvursan
aynı komisyonla uğraşmasan artık:26:
en iyi özelden bile daha iyidir diye düyünüyorum canım ya
inşallah nasip olur memurluk çok yoruldum artık
düzen kurmak istiyorum şöyle en çabuğundan
bende lisans mezunuyum
pek terci etmiyorlarmış diye duydum ama
demek ki imkansız değilmiş
hayırlısı olsun hakkımızda
en iyi özelden bile daha iyidir diye düyünüyorum canım ya
inşallah nasip olur memurluk çok yoruldum artık
düzen kurmak istiyorum şöyle en çabuğundan
bende lisans mezunuyum
pek terci etmiyorlarmış diye duydum ama
demek ki imkansız değilmiş
hayırlısı olsun hakkımızda
Bilg Prog mezunuyum.
VHKİ olarak atandım.
uluslararası(ispanyol) bir firmada yeni işe başladım uluslararası ilişkiler mezunuyum 2dil konuşuyorum..Management Trainee(yönetici adayı) pozisyonuyla başladım 3 ay mülakat sürecinden geçtim..2850TL net maaş + arabam için 2 depo benzin hakkım var bir de yemek tabi. 6 ay sonra maaşım artacak 1000-1500TL sanırım. 8 ay işsizdim firmalarla maaş konusunda anlaşamadığımızdan. Çok şükür gönlüme göre bir işim oldu sayılır. Şuan eğitimdeyim. Allah herkesin gönlüne göre versin, işi olmayanlara iş hakkı ; emeği sömürülenlere de hakkını versin.
hangi okuldan mezunsun acaba?
kesinlikle mühendis olmazdım.arkeoloji/sanat tarihi/sosyoloji vs okuyup araştırmacı olmak isterdim aaaaaah ah
ön lisansımı nasıl yapabılırım peki çalısırken mumkun mu yanı duz lıse sonra lısans gerckten kendıımı cok cahıl hıssettım ama bılmıorum
al sana arkeolog
maaş mı??
10 yıldır işsiz
önce bana alın amailk alan mı cok ödüyordu son alan mı hemen bunu arastırmalıyım
bence sen otur oturduğun yerde
maltepe pazarından bi cübbe alırım ben sana zaten onu giyersen hastane müdürlüğüne kadar yükselirsin
ah...benim de hayalim arkeoloji, sanat tarihi gibi bölümlerdi ama gel gör ki ev halkı hobi olarak ilgilen diyerek sekteye uğrattılar hayalimi çünkü malesef işsiz kalacağımı biliyorlardı.
ya işte şekil a
keşke ben de büyük sözü dinleseymişim
şimdi o dille çok güzel arkeoloji okursun iş de bulursun
ama o tempoda da zamanın yoktur
olsun be ben aşığım mesleğime bir gün devran döner elbet
valla şu saatten sonra okumaya cidden vaktim yok. yoksa devam edip yüksek lisans vs. düşünüyordum gerçi belki onu sıkıştırırım bikaç seneye. ama okulda arkeolojiden seçmeli ders almıştım bi nebze hevesimi aldım
turizm bakanlığı felan kadro açmıyor mu size? bu ülkede zaten ya mühendis yada iktisat vs. okuyana iş var ona bile zor ya neyse...
olma mı canım ya
medeniyetler beşiği anadoluda arkeoloğa kadro olma mı
2 senede 16 kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?