- 11 Kasım 2014
- 275
- 325
- 73
- 38
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Ya ne hava atıyorsunuz maşallah topiği kendinizi eşinizi övme yerine çevirmişsiniz iyi ne güzel de şuraya takıldım eşinizin maaşını siz çekiyorsunuz anladık da maaşı çekmek için neden arkadaşlarınızın yanından erken kalkıyorsunuz geç çıksanız bankomattan paranızı mı çalacaklar hemen mi ihtiyacınız var ilginç. Ha bu arada çekemiyor diyecekseniz ben de evliyim ve mutluyum çalışıyorum kendi maaşım var eşim üzerine düşeni yapıyor hesbında birikiyor gerisi ben dr ayrı bitikim yapyorum eşinizin maaşıyla hürlük naraları atıyorsunuzonun maas kartı benim iste yaa
günlerde mesela bazen erken cıkıyrom kızlar diyo nedne erken cıkıysoun dedim maasımı cekıcem ayol diye kızlar bayılıyo
kız sekerim ben calısmıyorum diye öyle ezilen hıkmık olan bi bayan deglim yani
esim calısıyo ama tüm haklar yükümlülükler bende ne alınıcak ne yapılıcak benimdir adam calısıyo cebıne bazen para bile vermiyroum valla diyrum servisin var yemekte var sen napıcan parauı bsey olursa ben seni gelir alırım diyorum
uuu düsünceli askım benim diyoo
allahıma cok sükür fake make degilim avrupa yakasında yasayan trakyalı özgür hür iradeli bi bayanım allahıma cok sükür ayrıca sende görüyorum burda herkeze fake fake diye yazıysoun baska laf bilmiyosun herlade
Bir erkek sevecek diye ben karakterimden ödün vermem mesela.
Sevmezse sevmesin cehenneme kadar yolu var
Birde herkesin tarzı farklı,zevki farklı 50-60 yaşında bir kadının aldığı çamaşırı 25-30 yaşında bir kadın giyer mi Allah aşkına?
Aklıma gelmişken babam ben bekarken demişti ki. Doğuda ki kadınların boynu kırılıcak kadar takısı var ama konuşma hakkı, gülme hakkı yok. Sakın şimdi doğuya hakret ettiğimi söyleyip tepki göstermeyin söylediği veonayladığım temsili. Bunun gerçeklik payıda yok değil hani...
Konuyu 40. Sayfadan itibaren okudum da bir arkadas var hem Turkcesi bozuk..Magdem, deyil gibi yanlislari var ve daha yazamadigim nicesi..hemde insanlarla dalga gecip bosuna ortam geriyor. Hic guzel olmamis. Ama dedigi kafada yasiyorsada cok fena :)
Ya ne hava atıyorsunuz maşallah topiği kendinizi eşinizi övme yerine çevirmişsiniz iyi ne güzel de şuraya takıldım eşinizin maaşını siz çekiyorsunuz anladık da maaşı çekmek için neden arkadaşlarınızın yanından erken kalkıyorsunuz geç çıksanız bankomattan paranızı mı çalacaklar hemen mi ihtiyacınız var ilginç. Ha bu arada çekemiyor diyecekseniz ben de evliyim ve mutluyum çalışıyorum kendi maaşım var eşim üzerine düşeni yapıyor hesbında birikiyor gerisi ben dr ayrı bitikim yapyorum eşinizin maaşıyla hürlük naraları atıyorsunuz[/QUO
esimin maası benim maasım bizdede böyle bi ayrım yok
esimin maasıde benim maasım iste sekerimYa ne hava atıyorsunuz maşallah topiği kendinizi eşinizi övme yerine çevirmişsiniz iyi ne güzel de şuraya takıldım eşinizin maaşını siz çekiyorsunuz anladık da maaşı çekmek için neden arkadaşlarınızın yanından erken kalkıyorsunuz geç çıksanız bankomattan paranızı mı çalacaklar hemen mi ihtiyacınız var ilginç. Ha bu arada çekemiyor diyecekseniz ben de evliyim ve mutluyum çalışıyorum kendi maaşım var eşim üzerine düşeni yapıyor hesbında birikiyor gerisi ben dr ayrı bitikim yapyorum eşinizin maaşıyla hürlük naraları atıyorsunuz
kız sekerim ben calısmıyorum diye öyle ezilen hıkmık olan bi bayan deglim yani
esim calısıyo ama tüm haklar yükümlülükler bende ne alınıcak ne yapılıcak benimdir adam calısıyo cebıne bazen para bile vermiyroum valla diyrum servisin var yemekte var sen napıcan parauı bsey olursa ben seni gelir alırım diyorum
uuu düsünceli askım benim diyoo
valla dalga kimseyle gecmedim aksine onlar beni ya fake yada böyle bisey olmaz gibi anladılarKonuyu 40. Sayfadan itibaren okudum da bir arkadas var hem Turkcesi bozuk..Magdem, deyil gibi yanlislari var ve daha yazamadigim nicesi..hemde insanlarla dalga gecip bosuna ortam geriyor. Hic guzel olmamis. Ama dedigi kafada yasiyorsada cok fena :)
sen meraklisin sanırım sen anlat bizde bileilm herkeze olumsuz yorum yazan sahısİyi yapıyorsun, böyle devam et. Aman sakın kocanın cebine 1 lira koyma, neme lazım karıyla kızla yer falan...
Ya sen burda ne anlatıyorsun? Cidden merak ediyorum. Konu nasıl senin kocanın maaşına geldi. Korkuyorum cinselliğe gelsin şimdi..
hellalll alkıs efekti yapıcam ama yok sanırım :))))bende bu fikirdeyim ama limoncu28 arkadasimizda oyle degilmis, demek ki herkes boynunu bukup susmuyor
erkek bir kadini sevdigini 1001 sekilde gosterip hissettirebilir, buna pahali hediyeler, kredi kartlari, altin vs dahil
ben limoncu28 arkadasin adina cok sevindim, ve kizmayin ama bircogununda kiskanclik yuzunden onu elestirdigini dusunuyorum.. gelinligimi kendim alicam, herseyi ben yapicam peki ya basimdaki kocam dedigim adam ne olacak? ister calisip kazansin ister ana baba parasi yesin farketmez herkes ustune dusen gorevi yapmali, evlenecegi kadina bir gelinlik alamayacak olan adamda evlenmesin bir zahmet
Ben herkese yorum yapmıyorum, normal bulmadıklarıma olumsuz yorum yapıyorum...sen meraklisin sanırım sen anlat bizde bileilm herkeze olumsuz yorum yazan sahıs
Ay adetleri vardır şimdi demeyin öyle. Tırstım valla ben kendisine bir şey demeye. Bununla ilgili bir şeyler de çıkar şimdiİyi yapıyorsun, böyle devam et. Aman sakın kocanın cebine 1 lira koyma, neme lazım karıyla kızla yer falan...
Ya sen burda ne anlatıyorsun? Cidden merak ediyorum. Konu nasıl senin kocanın maaşına geldi. Korkuyorum cinselliğe gelsin şimdi..
ben seni görüyroum her konuda varsın ve hepsindede olumsuz yorum milletin yazıdıklarını okudum sana karsı bulsalar link edicekler bi bayanın esi görümcesine telefon aldı diye gelini yerden yere vurmustun be iyiki böyle gelinimiz yok diyeBen herkese yorum yapmıyorum, normal bulmadıklarıma olumsuz yorum yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?