• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gerek varmış

Salonda nişan cok avam artık.evde tak takını kutla aynı sey..
Bukadar takılırsan daha cok yolun basındasın cabuk yorulursun...
Evlilik 2 taraflı..illa benim dediğim olmuyor işte..zor işler ama ortada buluşun...

onun maas kartı benim iste yaa
günlerde mesela bazen erken cıkıyrom kızlar diyo nedne erken cıkıysoun dedim maasımı cekıcem ayol diye kızlar bayılıyo
Ya ne hava atıyorsunuz maşallah topiği kendinizi eşinizi övme yerine çevirmişsiniz iyi ne güzel de şuraya takıldım eşinizin maaşını siz çekiyorsunuz anladık da maaşı çekmek için neden arkadaşlarınızın yanından erken kalkıyorsunuz geç çıksanız bankomattan paranızı mı çalacaklar hemen mi ihtiyacınız var ilginç. Ha bu arada çekemiyor diyecekseniz ben de evliyim ve mutluyum çalışıyorum kendi maaşım var eşim üzerine düşeni yapıyor hesbında birikiyor gerisi ben dr ayrı bitikim yapyorum eşinizin maaşıyla hürlük naraları atıyorsunuz

kız sekerim ben calısmıyorum diye öyle ezilen hıkmık olan bi bayan deglim yani
esim calısıyo ama tüm haklar yükümlülükler bende ne alınıcak ne yapılıcak benimdir adam calısıyo cebıne bazen para bile vermiyroum valla diyrum servisin var yemekte var sen napıcan parauı bsey olursa ben seni gelir alırım diyorum
uuu düsünceli askım benim diyoo

İçine siniyosa iyimiş şekerm.

allahıma cok sükür fake make degilim avrupa yakasında yasayan trakyalı özgür hür iradeli bi bayanım allahıma cok sükür ayrıca sende görüyorum burda herkeze fake fake diye yazıysoun baska laf bilmiyosun herlade

Bayan değil kadın.

Bayan dememen gerektiğini bilmeyecek kadar da kültürlüymüşsün maşallah.

Dipnot ailesi izmirde kendi bir başına istanbulda ayakta kalmaya çalışan mühendis kadınım. Eşimin maaş kartı bende değil. Zira eşim maaşını ve birikimlerini kendi hesaplayacak kadar da zeki.

Bir erkek sevecek diye ben karakterimden ödün vermem mesela.
Sevmezse sevmesin cehenneme kadar yolu var :KK12:

Koalina, onceki konularindan biliyorum, esin seni hic umursamadigi halde sen kendinden odun veriyorsun ama, cehenneme kadar yolu var dedigini duymadim.. ki bu para pul meseleside degil, senin isteklerini yok sayip kendisini ve ailesini dusunmesi
sadece sen degil burada yazan bissuru uyelerin tutarsizliklarini goruyorum baska sey yasiyorlar ama baskasina olunca baska yaziyorlar.. ya oldugun gibi gorun, yada gorundugun gibi ol demisler sadece sana demiyorum, senin konun daha taze oldugu icin senden alinti yapiyorum

Birde herkesin tarzı farklı,zevki farklı 50-60 yaşında bir kadının aldığı çamaşırı 25-30 yaşında bir kadın giyer mi Allah aşkına?

iyide kimse demiyor ki gitsin kayinvalidesi kendi basina alsin, ya beraber giderler ya para verilir geline gidip kendisi istedigini alir.. bu bir adet, 15-20 liralik ic camasirinin hesabini yapan insanda ayip etmis olus, isteyen bir dilenci vermeyen iki dilenci demisler
kiz kafasindan uydurmamisya bohca olayin, taa eskilerden olan birsey bu ne var yani yapilsa.. istemeyene yapmasinlar isteyenede yapsinlar
adam 32 milyara arabasini degistirmis gecen ay, 5o bin cikis parasi almis, kimbilir bankada baska kac parasi var.. durumlari kotu olsa borclari olsa bahsederdi konu sahibi
bukadar durumlari varken gercekten basit bir bohca icin para vermek istememeleri itici..

baska bir arkadas daha belirtmis, nisan yapmak istememelerinin sebebi nisanda dusen paranin kiz tarafina kalmasindan.. bencede bu yuzunden mirin kirin ediyor erkek taraf

Aklıma gelmişken babam ben bekarken demişti ki. Doğuda ki kadınların boynu kırılıcak kadar takısı var ama konuşma hakkı, gülme hakkı yok. Sakın şimdi doğuya hakret ettiğimi söyleyip tepki göstermeyin söylediği veonayladığım temsili. Bunun gerçeklik payıda yok değil hani...

bende bu fikirdeyim ama limoncu28 arkadasimizda oyle degilmis, demek ki herkes boynunu bukup susmuyor
erkek bir kadini sevdigini 1001 sekilde gosterip hissettirebilir, buna pahali hediyeler, kredi kartlari, altin vs dahil
ben limoncu28 arkadasin adina cok sevindim, ve kizmayin ama bircogununda kiskanclik yuzunden onu elestirdigini dusunuyorum.. gelinligimi kendim alicam, herseyi ben yapicam peki ya basimdaki kocam dedigim adam ne olacak? ister calisip kazansin ister ana baba parasi yesin farketmez herkes ustune dusen gorevi yapmali, evlenecegi kadina bir gelinlik alamayacak olan adamda evlenmesin bir zahmet

Konuyu 40. Sayfadan itibaren okudum da bir arkadas var hem Turkcesi bozuk..Magdem, deyil gibi yanlislari var ve daha yazamadigim nicesi..hemde insanlarla dalga gecip bosuna ortam geriyor. Hic guzel olmamis. Ama dedigi kafada yasiyorsada cok fena :)

Konuyu 40. Sayfadan itibaren okudum da bir arkadas var hem Turkcesi bozuk..Magdem, deyil gibi yanlislari var ve daha yazamadigim nicesi..hemde insanlarla dalga gecip bosuna ortam geriyor. Hic guzel olmamis. Ama dedigi kafada yasiyorsada cok fena :)

olabilir ama kk'da sadece turkiyede yasayan uyeler yok-almanya, belcika vs bissuru yerden uyeler var ve orada yasayanlar turkiyede yasayan insanlar kadar iyi konusamaz, ister istemez konusma tarzlari degisir, buna takilmamali

Ya ne hava atıyorsunuz maşallah topiği kendinizi eşinizi övme yerine çevirmişsiniz iyi ne güzel de şuraya takıldım eşinizin maaşını siz çekiyorsunuz anladık da maaşı çekmek için neden arkadaşlarınızın yanından erken kalkıyorsunuz geç çıksanız bankomattan paranızı mı çalacaklar hemen mi ihtiyacınız var ilginç. Ha bu arada çekemiyor diyecekseniz ben de evliyim ve mutluyum çalışıyorum kendi maaşım var eşim üzerine düşeni yapıyor hesbında birikiyor gerisi ben dr ayrı bitikim yapyorum eşinizin maaşıyla hürlük naraları atıyorsunuz[/QUO
esimin maası benim maasım bizdede böyle bi ayrım yok

Ya ne hava atıyorsunuz maşallah topiği kendinizi eşinizi övme yerine çevirmişsiniz iyi ne güzel de şuraya takıldım eşinizin maaşını siz çekiyorsunuz anladık da maaşı çekmek için neden arkadaşlarınızın yanından erken kalkıyorsunuz geç çıksanız bankomattan paranızı mı çalacaklar hemen mi ihtiyacınız var ilginç. Ha bu arada çekemiyor diyecekseniz ben de evliyim ve mutluyum çalışıyorum kendi maaşım var eşim üzerine düşeni yapıyor hesbında birikiyor gerisi ben dr ayrı bitikim yapyorum eşinizin maaşıyla hürlük naraları atıyorsunuz
esimin maasıde benim maasım iste sekerim

kız sekerim ben calısmıyorum diye öyle ezilen hıkmık olan bi bayan deglim yani
esim calısıyo ama tüm haklar yükümlülükler bende ne alınıcak ne yapılıcak benimdir adam calısıyo cebıne bazen para bile vermiyroum valla diyrum servisin var yemekte var sen napıcan parauı bsey olursa ben seni gelir alırım diyorum
uuu düsünceli askım benim diyoo

İyi yapıyorsun, böyle devam et. Aman sakın kocanın cebine 1 lira koyma, neme lazım karıyla kızla yer falan...
Ya sen burda ne anlatıyorsun? Cidden merak ediyorum. Konu nasıl senin kocanın maaşına geldi. Korkuyorum cinselliğe gelsin şimdi..

valla dalga kimseyle gecmedim aksine onlar beni ya fake yada böyle bisey olmaz gibi anladılar
benim düsüncem bu yönde digerleri beni baglamaz fikir sunana fikir söylüyoruz

İyi yapıyorsun, böyle devam et. Aman sakın kocanın cebine 1 lira koyma, neme lazım karıyla kızla yer falan...
Ya sen burda ne anlatıyorsun? Cidden merak ediyorum. Konu nasıl senin kocanın maaşına geldi. Korkuyorum cinselliğe gelsin şimdi..
sen meraklisin sanırım sen anlat bizde bileilm herkeze olumsuz yorum yazan sahıs

bende bu fikirdeyim ama limoncu28 arkadasimizda oyle degilmis, demek ki herkes boynunu bukup susmuyor
erkek bir kadini sevdigini 1001 sekilde gosterip hissettirebilir, buna pahali hediyeler, kredi kartlari, altin vs dahil
ben limoncu28 arkadasin adina cok sevindim, ve kizmayin ama bircogununda kiskanclik yuzunden onu elestirdigini dusunuyorum.. gelinligimi kendim alicam, herseyi ben yapicam peki ya basimdaki kocam dedigim adam ne olacak? ister calisip kazansin ister ana baba parasi yesin farketmez herkes ustune dusen gorevi yapmali, evlenecegi kadina bir gelinlik alamayacak olan adamda evlenmesin bir zahmet
hellalll alkıs efekti yapıcam ama yok sanırım :))))

Ay adetleri vardır şimdi demeyin öyle. Tırstım valla ben kendisine bir şey demeye. Bununla ilgili bir şeyler de çıkar şimdi:KK17:

Ben herkese yorum yapmıyorum, normal bulmadıklarıma olumsuz yorum yapıyorum...
ben seni görüyroum her konuda varsın ve hepsindede olumsuz yorum milletin yazıdıklarını okudum sana karsı bulsalar link edicekler bi bayanın esi görümcesine telefon aldı diye gelini yerden yere vurmustun be iyiki böyle gelinimiz yok diye

Buradaki arkadaşlara soruyorum kendi değerinizi yapılacak nişan, bohça, altınla mı ölçüyorsunuz? Kendi aileniz size istediğiniz kıyafeti takıyı almadığı alamadığı zaman aileniz için değersiz misiniz hayır değilsiniz o zaman sevdiğiniz insanın ailesinide böyle görün zorlamayın inanın istemeyince siz iyi niyetli olunca daha çok yaparlar. Birde bayanlar lütfen benim ailem senin ailen tartışmasına girmeyin ikinizin ailesinden de ne kadar para çıkarsa bu iki insanın yuvasından gidiyor kızlarda genellikle bu var benim ailem yapıcak nişanı salonu benim ailem tutacak onlar yerine yuvanızın bir eksiğini gidersin aileniz bu iki kişinin de faydasına olur biz olmayı bilmek gerek

Back