• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gerek varmış

evet kizardim ama baska yapip baska konusanlarada kiziyorum, ve bunu belirtmeden edemezdim
ben de size katılıyorum kesinlikle.
bazı üyeler burada konu açıyor eşlerini ve yaşadıklarını anlatıyor. bakıyorsun üç gün sonra birşey olmamış gibi kimsenin katlanamayacağı şeylere katlanıp evliliklerine devam ediyor.
ancak başka konuya gelip kendi yapamadıklarını başkasına yap diye akıl veriyorlar. ben de o tiplere sinir oluyor. ve çok komik duruma düşüyorlar haberleri yok.
bi de başkasını gaza getirip fitne çıkarıyorlar.
o zaman demezler mi, sen burada atıp tuttuklarını kendi hayatında neden yapamıyorsun???

En güzeli ya ben de aynısını yaptım..Normal zaman da kayınvalideleri istemezler,bohça oldu mu illa ki kayınvalide gelsin diyorlar anlamadım gitti..Ne gerek var o kadar kişi gidip almaya .Al nışanlını ya da yakın bir akrabanı,arkadaşını git al yani ne istiyorsan...

ben bohca istemiyordum, anli sanli nisanda istemiyordum ama bizde tam tersi erkek tarafi istedi ve yaptik, ve benim bohca listem herkesin birsey eklemesiyle konu sahibininkisinden cok daha fazlasi ve masraflisi oldu
ama benim icinde gereksiz olan birsey, bir baskasi icin gerekli ve onemli olabiliyor, neden o kisinin isteklerini duygularini yok sayalim, gereksiz isteme hakkin yok isteme diyelim ki... istemis ve demis - saygi duyulmali

En güzeli ya ben de aynısını yaptım..Normal zaman da kayınvalideleri istemezler,bohça oldu mu illa ki kayınvalide gelsin diyorlar anlamadım gitti..Ne gerek var o kadar kişi gidip almaya .Al nışanlını ya da yakın bir akrabanı,arkadaşını git al yani ne istiyorsan...
Aynen aynen. Benim kınalığımı, gelinliğimi de hiiiiç görmediler. Ne aradım, ne peşimde koşturdum. Hepsini gittim kendi kafama göre hallettim. Kına günü gittim kınalığımı orda giyip üst katında kına başı falan yaptırdım. Düğün günü de gittim gelinliğimi giydim fotoları çektik geldik öyle gördüler..
Peşimden insanları sürüklemekten nefret ediyorum. Oh kafam da çok rahattı...

O zaman size yapılmasını istemediğiniz şeyleri,başkasına yapmamanız gerek..Şurda alt tarafı sanal ortamdayız yani,boş yere kalp kırmaya ne gerek var ki?
alt tarafı sanal ortam dediğiniz yerde insanlar aile dramlarını, evliliklerinde boşanma kararı alma süreçlerini vs. paylaşıyorlar.
sizce bunlar çok basit konular mı? buraya yazılanların hiçbiri boş yere değil. aksine birinin yuvasının yıkılmasına bile sebep olma ihtimaliniz var yazdıklarınızla..
kimse burada yazılanlarla yuva yıkılmaz demesin, herkesin yapısı farklıdır. siz etkilenmeyebilirsiniz ancak çok hassas olan biri burada yazılanları kafaya takıp karar alabilir.
kaldı ki bu kadar önemsiz bir ortam olsaydı burası, binlerce kişi gelip burda saatlerini öldürüp, konular açıp fikir almazdı. siz de buna dahilsiniz

bende bu fikirdeyim ama limoncu28 arkadasimizda oyle degilmis, demek ki herkes boynunu bukup susmuyor
erkek bir kadini sevdigini 1001 sekilde gosterip hissettirebilir, buna pahali hediyeler, kredi kartlari, altin vs dahil
ben limoncu28 arkadasin adina cok sevindim, ve kizmayin ama bircogununda kiskanclik yuzunden onu elestirdigini dusunuyorum.. gelinligimi kendim alicam, herseyi ben yapicam peki ya basimdaki kocam dedigim adam ne olacak? ister calisip kazansin ister ana baba parasi yesin farketmez herkes ustune dusen gorevi yapmali, evlenecegi kadina bir gelinlik alamayacak olan adamda evlenmesin bir zahmet
Hamımefendi iyi hoş diyorsunuzda burda yazılan her kelime birilerini incitiyor benim eşim bana gelinlik alamadı parası yokdu bizim nikah yapmayada paramız yokdu bizim evlenirlen paramız yokdu gelinliğimi annem diktirdi ve işlemesini kendi yapdı nikah paramızda annem verdi eşim beni hiç pişman etmedi annemide öyle yapmadı KV kp napim annemde kendi yapdı hiçde yüzümüze vurmadı yapdıkları bi nişan bohçası söylenmez ama şimdi sizce genelleme yapmanın bi gereği varmı ayıp ediyorsunuz ve bilmedende olsa birilerini kırıyor geçiriyorsunuz:KK12:

Aynen aynen. Benim kınalığımı, gelinliğimi de hiiiiç görmediler. Ne aradım, ne peşimde koşturdum. Hepsini gittim kendi kafama göre hallettim. Kına günü gittim kınalığımı orda giyip üst katında kına başı falan yaptırdım. Düğün günü de gittim gelinliğimi giydim fotoları çektik geldik öyle gördüler..
Peşimden insanları sürüklemekten nefret ediyorum. Oh kafam da çok rahattı...
En iyisini yapmışsın ben de aynı şekilde yaptım..Gelinliğimi diktirirken bir kere provaya geldi kayınvalidem onda da çıkışta planımız vardı yemeğe falan gidecektik birlikte o yüzden geldi yani tam bitmemişti gelinlik göremedi bile,ilk kez düğün günü gördü..Nışan elbiseleri,kına falan hepsini zaten kendim seçtim onlardada karışmadı kimse hatta kayınvalidemin düğün,nışan,kına gecesi kıyafetlerini bile ben seçtim ben ona daha çok karışıyorum yani :) Bunlar bu kadar büyütülecek şeyler değil..Herkesin zevki farklı,tarzı farklı kafasına göre neyi istiyorsa alsın...Bazı kadınlar gerçekten çok memnuniyetsiz kayınvalide gelse onu alalım,bunu alalım dese,bu seferde geldi başıma herşeyime karıştı diyorlar..

Hamımefendi iyi hoş diyorsunuzda burda yazılan her kelime birilerini incitiyor benim eşim bana gelinlik alamadı parası yokdu bizim nikah yapmayada paramız yokdu bizim evlenirlen paramız yokdu gelinliğimi annem diktirdi ve işlemesini kendi yapdı nikah paramızda annem verdi eşim beni hiç pişman etmedi annemide öyle yapmadı KV kp napim annemde kendi yapdı hiçde yüzümüze vurmadı yapdıkları bi nişan bohçası söylenmez ama şimdi sizce genelleme yapmanın bi gereği varmı ayıp ediyorsunuz ve bilmedende olsa birilerini kırıyor geçiriyorsunuz:KK12:

ozur dilerim, herkes kendisine gore hakli, bu benim dusuncem ama boyle dusunuyorum diye hakliyim demiyorum belkide haksizim belkide yanlis dusunuyorum ama bu benim dusuncem iste degistiremiyorum.. bilmiyorum belkide normal boyle seyler hayat musterektir tabi ama herkes uzerine dusen gorevi yapmali diye dusunuyoru

En iyisini yapmışsın ben de aynı şekilde yaptım..Gelinliğimi diktirirken bir kere provaya geldi kayınvalidem onda da çıkışta planımız vardı yemeğe falan gidecektik birlikte o yüzden geldi yani tam bitmemişti gelinlik göremedi bile,ilk kez düğün günü gördü..Nışan elbiseleri,kına falan hepsini zaten kendim seçtim onlardada karışmadı kimse hatta kayınvalidemin düğün,nışan,kına gecesi kıyafetlerini bile ben seçtim ben ona daha çok karışıyorum yani :) Bunlar bu kadar büyütülecek şeyler değil..Herkesin zevki farklı,tarzı farklı kafasına göre neyi istiyorsa alsın...Bazı kadınlar gerçekten çok memnuniyetsiz kayınvalide gelse onu alalım,bunu alalım dese,bu seferde geldi başıma herşeyime karıştı diyorlar..
Gerçekten öyle. Hem kayınvalideyi sevmezler hem de nişan bohçası için bilmem ne için gelmedi derler. Hiç anlam veremiyorum doğrusu..

alt tarafı sanal ortam dediğiniz yerde insanlar aile dramlarını, evliliklerinde boşanma kararı alma süreçlerini vs. paylaşıyorlar.
sizce bunlar çok basit konular mı? buraya yazılanların hiçbiri boş yere değil. aksine birinin yuvasının yıkılmasına bile sebep olma ihtimaliniz var yazdıklarınızla..
kimse burada yazılanlarla yuva yıkılmaz demesin, herkesin yapısı farklıdır. siz etkilenmeyebilirsiniz ancak çok hassas olan biri burada yazılanları kafaya takıp karar alabilir.
kaldı ki bu kadar önemsiz bir ortam olsaydı burası, binlerce kişi gelip burda saatlerini öldürüp, konular açıp fikir almazdı. siz de buna dahilsiniz
İyide sizin bu yazdığınız şimdi ne alaka onu anlayamadım? Alt tarafı sanal ortam derken,buranın ciddiyetsizliğinden bahsetmedim..Kimsenin yüzünü bile görmüyoruz,tanımıyoruz yapılan yorumlar için boşu boşuna kalp kırmaya,kin tutmaya değmez dedim..İnsanlar burda konu açıp dertlerini anlatıyor,konuşulanların hepsi o konuda kalıyor..Yani başka bir konuda gelip seninde kocan sana böyle yapıyor ama sen böyle yazıyorsun tarzında bir cümle hoş değil..Ha çok rahatsız olursa o üyeden göz ardı edebilir ya da özelden kendisine mesajla yorumunu yazabilir..Burda herkesin için de, senin kocan sana böyle yapıyor,sen ne yazıyorsun diye kimsenin kimseyi rencide etmeye hakkı yok..O kadın yaşadığı şeyler,başka yerlerde yüzüne vurulsun diye açmıyor o konuyu..Derdini paylaşmış ve kapanmış konu..Pişirip pişirip insanların önüne sunmayın tekrar tekrar aynı şeyleri..Bu konu da 2.kez oldu bu olay ve konu sahibi bir üyeye yaptı aynısını..Üye haklı olarak çok sinirlendi ve avukatını aradı,konu sahibi özür dileyince tatlıya bağlandı olay..Özür dilemeseydi belki de mahkemelik olacaklardı..

:-) :KK70::KK70:

Yorumlarımı takip etmen güzel, aferin, böyle devam et :KK53: Ha biraz da güzel yazıda forumumuzun nadide üyelerini örnek alsan çok sevineceğim. Kendin yazıp kendin gülüyorsun çünkü..
öyle iticisi ki millet seni ekleyip sana senin gibi görümcemiz olmasın diyodu cnm :))

iyide kimse demiyor ki gitsin kayinvalidesi kendi basina alsin, ya beraber giderler ya para verilir geline gidip kendisi istedigini alir.. bu bir adet, 15-20 liralik ic camasirinin hesabini yapan insanda ayip etmis olus, isteyen bir dilenci vermeyen iki dilenci demisler
kiz kafasindan uydurmamisya bohca olayin, taa eskilerden olan birsey bu ne var yani yapilsa.. istemeyene yapmasinlar isteyenede yapsinlar
adam 32 milyara arabasini degistirmis gecen ay, 5o bin cikis parasi almis, kimbilir bankada baska kac parasi var.. durumlari kotu olsa borclari olsa bahsederdi konu sahibi
bukadar durumlari varken gercekten basit bir bohca icin para vermek istememeleri itici..

baska bir arkadas daha belirtmis, nisan yapmak istememelerinin sebebi nisanda dusen paranin kiz tarafina kalmasindan.. bencede bu yuzunden mirin kirin ediyor erkek taraf
biraz geride kalmış ama bu konuda bir şeyler yazmak istedim.
öncelikle bekarım, henüz evliliği de düşünmüyorum ama düşünseydim bile kendi kıçıma giyeceğim donun parasını kaynanamdan almazdım, ha maddi imkanım var kocamdan da almam, o gönlünden geçer, özenir hediye ederse ayrı, maddi imkanı olmayan da pekala gider nişanlısıyla alır ama ben kocamla sevişirken giyeceğim geceliği kaynanama aldırmam onun parasıyla da almam. bu adetler gelinlerin maddi imkanlarının olmadığı üstelik de erkek egemenliğinin iyice ayyukta olduğu dönemlerden kalma "bizim oğlumuz öyle güçlü kuvvetli ki gelini süsleyip püsleyip sokarız koynuna, benim oğlum en iyisini hak eder" ha ille böyle yorumlamak da gerekmez, herkes bu kafayla da almaz tamamen yeni gelinin hevesini tatmin etmek için aile mutluluğunu daim etmek için de alan vardır ama artık bu adetler gereksiz. kızın kendisinin annesinin babasının maddi imkanı yoksa nişanlısının illa ki vardır, keselerine göre don sutyen alsınlar.

adamın ne kadara ne değiştirdiği, ne aldığı kimseyi zerre ilgilendirmez, benim annemin ve babamın birer evi var, ikisinin de emekli maaşı var, aileme sizin nasılsa maddi imkanınız var diye Hilton'un havuz başında nişan kitlemeye çalışacak ailenin ümüğünü sıkarım ben. benim babam çalıştıysa elin oğlu havuz başlarında damat halayı oynasın diye değil, benim annem ev hanımı yıllarca üzerine başına bir şey almayıp babamın verdiği her kuruşu kenara koyup babama 2. evi aldırırken oğlan anası nişanda davetlilere hava atsın diye değil.
benim ailemin olan benim ailemindir, göz dikenin zaten benim eşim olmak gibi bir lüksü olamaz.
konu sahibi ama paraları var demiş, onu nişanlısının parası ilgilendirir, o da bir yere kadar, anasının babasının parası onun üzerine vazife değil, böyle geline değil bohça yapmak, evimdeki toz bezini bile vermezdim şahsen, böyle gıcık bir insanım.

Buda yeni moda oldu herhalde insanların daha önceden anlattığı dertlerini başka bir konuda yüzüne vurmak..Bu konu da 2.kez oluyor bu..Konu sahibi de başka bir üyeye aynısını yaptı..İnsanlar gelip dertlerini anlatıyor,bazılarınız bunu aklınızda tutup,başka konularda insanların önüne sunuyorsunuz yapmayın,ayıptır..O konu konuşulmuştur ve bitmiştir..Başka yerlerde sürekli bunu dile getirmenin bir anlamı yok..Size aynı şey yapılsa eminim siz de kızarsınız...
burde böyle cok dengesiz var kendilerini bi sey zannediyolar eski konularla vurucaklar hahaah
allah baslarına neyi ismiyosa onu versin böylelerine

biraz geride kalmış ama bu konuda bir şeyler yazmak istedim.
öncelikle bekarım, henüz evliliği de düşünmüyorum ama düşünseydim bile kendi kıçıma giyeceğim donun parasını kaynanamdan almazdım, ha maddi imkanım var kocamdan da almam, o gönlünden geçer, özenir hediye ederse ayrı, maddi imkanı olmayan da pekala gider nişanlısıyla alır ama ben kocamla sevişirken giyeceğim geceliği kaynanama aldırmam onun parasıyla da almam. bu adetler gelinlerin maddi imkanlarının olmadığı üstelik de erkek egemenliğinin iyice ayyukta olduğu dönemlerden kalma "bizim oğlumuz öyle güçlü kuvvetli ki gelini süsleyip püsleyip sokarız koynuna, benim oğlum en iyisini hak eder" ha ille böyle yorumlamak da gerekmez, herkes bu kafayla da almaz tamamen yeni gelinin hevesini tatmin etmek için aile mutluluğunu daim etmek için de alan vardır ama artık bu adetler gereksiz. kızın kendisinin annesinin babasının maddi imkanı yoksa nişanlısının illa ki vardır, keselerine göre don sutyen alsınlar.

adamın ne kadara ne değiştirdiği, ne aldığı kimseyi zerre ilgilendirmez, benim annemin ve babamın birer evi var, ikisinin de emekli maaşı var, aileme sizin nasılsa maddi imkanınız var diye Hilton'un havuz başında nişan kitlemeye çalışacak ailenin ümüğünü sıkarım ben. benim babam çalıştıysa elin oğlu havuz başlarında damat halayı oynasın diye değil, benim annem ev hanımı yıllarca üzerine başına bir şey almayıp babamın verdiği her kuruşu kenara koyup babama 2. evi aldırırken oğlan anası nişanda davetlilere hava atsın diye değil.
benim ailemin olan benim ailemindir, göz dikenin zaten benim eşim olmak gibi bir lüksü olamaz.
konu sahibi ama paraları var demiş, onu nişanlısının parası ilgilendirir, o da bir yere kadar, anasının babasının parası onun üzerine vazife değil, böyle geline değil bohça yapmak, evimdeki toz bezini bile vermezdim şahsen, böyle gıcık bir insanım.

fena bir gorumce olacaksaniz, Allah verede kardesiniz sizin dusundugunuz gibi dusunur yoksa fena (:

burde böyle cok dengesiz var kendilerini bi sey zannediyolar eski konularla vurucaklar hahaah
allah baslarına neyi ismiyosa onu versin böylelerine
Çok ayıp gerçekten..2.üyeliğe ne gerek var derdim hep, demek ki insanlar haklıymış 2.üyelik alıp öyle konu açmakla..Baksana bir derdini anlatıyorsun,bazıları aklında tutuyor,en ufak bir şeyde yüzüne vuruyorlar herkesin önünde..Burda iki üyeye de aynı şey yapıldı ve çok üzüldüm gerçekten...

Merhaba eylul gibi nisan yapmaya karar verdik sozlumle. Ben bir salon tutariz, nisan bohcasi yapariz diye anlattim konustuk, hatta liste bile yaptik bohca icin, sozlum cok keyifliydi ve onayliyordu bu durumu:) neyse
Ailesiyle konusmus, cevaplari ne gerek var olmus.. ve sozlumde 180 derece degismis tabiki, aynen ailesinin dusundugu gibi dusunuyormus..
neden nisan yapacakmisiz disarida, milletten para toplamak icin yapacakmisiz, insanlar bu sefer dugunde para takmayacakmis bize, ne gerek varmis gosteris yapmaya.. neden bizi masrafa sokacaksiniz bosu bosuna ne gerek varmis bohcaya, kim yapiyor bohca kimse yapmiyor demis kayinvalide hanim.. bu arada bohca listemide paylasayim ki gorun, sozu edilecek bir bohca mi
1. Sandik
2. Nisan elbisesi ve ayakkabisi
3. Gecelik seti
4. ic, camasi, terlik, corap
5. Bakim urunleri:parfum sampuan vs
hepsi bu...
Durumlari yok desem anlayacagim ama kayinpederim daha yeni emekli oldu ve cikis parasi 50bin lira aldi.. durumlarida iyi, iyi olmasina ragmen hep sozlumun parasini yeme derdindeler ya neyse, mezara gotursunler o parayi..
Sozlume dedim, tamam nisani zaten kiz tarafi yapiyor size birsey odetmeyecegiz, alti ustu bir taki takacaksiniz ve bohca masrafi vardi ama istemiyorum, kendim alirim 500 lira ile batmam dedim, ama ailen sonra nasil yuzume bakar bilmem dedim.. takida mi takacagiz diyor birde:KK70: dugunde takariz diyor
zaten nisan takilan 1 bilezigi ben size iade edecektim, dugundede aynini takarsiniz masrafa gerek yok diye dusunmustum dedim.. birsey demiyor

Sozlum normalde har vurup Harman savuran biri, bol bol para harcayan biri, kendisinede banada ailesinede.. ama ne olduysa ailesiyle konusunca pek kiymetli oldu parasi neyseeee

Sozlumu seviyorum, para pul konusu yuzunden ayrilacak halim yok, ama yuz yuze geldigimizde ve ailesiyle konustugumuzda bu konuyu ne demeliyim, nasil davranmaliyim bilmiyorum. Saygisizlik yapmak istemem ama sessizde kalamam

Sizce?
Ne takarsanız şerefinize takarsınız size illa ki bir şey takın demiyoruz desin baban. Benim babam öyle demesine rağmen bir çeyrek bile takılmadı ve tüm davetliler bakakaldı
:( düğünde de takılacakları eşim aldı onlara neticede epey gözümden düştüler ama sağlık olsun ben genel olarak eşimle mutluyum ;)

İyide sizin bu yazdığınız şimdi ne alaka onu anlayamadım? Alt tarafı sanal ortam derken,buranın ciddiyetsizliğinden bahsetmedim..Kimsenin yüzünü bile görmüyoruz,tanımıyoruz yapılan yorumlar için boşu boşuna kalp kırmaya,kin tutmaya değmez dedim..İnsanlar burda konu açıp dertlerini anlatıyor,konuşulanların hepsi o konuda kalıyor..Yani başka bir konuda gelip seninde kocan sana böyle yapıyor ama sen böyle yazıyorsun tarzında bir cümle hoş değil..Ha çok rahatsız olursa o üyeden göz ardı edebilir ya da özelden kendisine mesajla yorumunu yazabilir..Burda herkesin için de, senin kocan sana böyle yapıyor,sen ne yazıyorsun diye kimsenin kimseyi rencide etmeye hakkı yok..O kadın yaşadığı şeyler,başka yerlerde yüzüne vurulsun diye açmıyor o konuyu..Derdini paylaşmış ve kapanmış konu..Pişirip pişirip insanların önüne sunmayın tekrar tekrar aynı şeyleri..Bu konu da 2.kez oldu bu olay ve konu sahibi bir üyeye yaptı aynısını..Üye haklı olarak çok sinirlendi ve avukatını aradı,konu sahibi özür dileyince tatlıya bağlandı olay..Özür dilemeseydi belki de mahkemelik olacaklardı..
o eski konuları konu sahipleri çözüyor, unutuyor da kk kadınları unutmuyor. Hemen hııı sen kendi kocana, hayatına bak tavırları:)
bu şeye benziyor sen sigara içiyorsan sigara içmeyin diye öğüt veremez ve sigaranın zararlarından bahsedemezsin. Kocan seni dövüyorsa başkalarına "bence ayrıl bunun sonu yok" diyemezsin. Neden çünkü sen yapmamışsın.

Kızlar mevzu aldı başını gidiyor ya konu sahibi kaçtımı noldu kız yok ortada artık sakinleşin gerçi bi ara bende sinirlendim ama gereksiz bi mevzu uzunluğu oldu sonuçda alamıyoruz valla başka konuya bakamaz oldum :KK53:

fena bir gorumce olacaksaniz, Allah verede kardesiniz sizin dusundugunuz gibi dusunur yoksa fena :-)
erkek kardeşim yok, bir tane ablam var. dilerim o da aklı başında biriyle evlenir. ama iyi insana fena bir görümce olmam, sadece aç gözlü insanı hiç sevmem.
ha dediğiniz erkek kardeşim olsa anneme babama onun evini dayatır döşetir miydim ise, asla yaptırmazdım ama kendime de yaptırmam. erkek kardeşim olsaydı o da benim gibi okumuş mesleğini eline almış, parasını kazanıyor olurdu. dolayısıyla evlenirken tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor olmalıydı. annem babam da ona sadece "hediye" mahiyetinde yardımda bulunurdu.
ablam bir kez evlendi ve aynı bu şekilde oldu, biz sadece altın taktık, düğünde birkaç eksik vardı onu tamamladık. bizde öyle nişan bohçası bilmem nesi olmadı, sadece kayınvalidiye seccade terlik, babaanneye aynı şekilde falan hazırladık, onlar da aynı şekilde aile büyüklerine bir şeyler koymuşlar. ha annem gelini olsaydı nişan bohçası yapmak isterdi muhtemelen ama gelin gidip bilmem ne marka ipek sutyen giyecek diye ben annemin 5 aylık maaşını kıytırk çul çaputa kitletmezdim. uygun fiyatlı olanlarından alınır koyulurdu, beğenmeyen giymesin, gitsin daha iyisini kendi alsın benim mantığıma göre.
vallaha benim aklım kazık kadar çalışan insanların düğün masraflarını analarının babalarının ödemesini aklım almıyor. damat çalışıyor hanımlar istiyor ki düğün parası kayın pederden çıksın, neden kendisi borç ödemesin, o zaman gidecek nikahtan evlenecek bir zahmet.
ben şahsen beni bu yaşa getirmiş meslek sahibi etmiş babama anneme düğün masrafımı ödetmem, kaç yaşında insanlar, ödeteni de bencil bulurum, ha kız çalışmıyordur, imkanı yoktur, baba üzerine düşen masrafı karşılar düğün isteniyorsa ama onun dışında ben karşıyım.
ne eşim olacak erkeğin ailesinden isterim maddi yardım, ne de kendi ailemden, onlar bizleri meslek sahibi ederek en büyük çeyizi vermişler bizlere çünkü, 5.000 liraya kiralanacak bir düğün salonundan çok daha değerli benim gözümde. param yoksa giyerim bir beyaz elbise atarım bir imza sevdiklerim yanımdayken, maksat mutlu olmak mutluluğu paylaşmak ama anama babama bu yaşımda yük olmam, onlar yük olmak olarak görmeseler de.

Kızlar mevzu aldı başını gidiyor ya konu sahibi kaçtımı noldu kız yok ortada artık sakinleşin gerçi bi ara bende sinirlendim ama gereksiz bi mevzu uzunluğu oldu sonuçda alamıyoruz valla başka konuya bakamaz oldum :KK53:

konu sahibi banlanmis ama gecici sureligine
konu sahibi bunlari okuyunca ya omru hayatinda bir daha bohca lafini duymak istemeyecek ya da yorumlara kizip herseyin daha fazlasini isteyecek :D bilemiyorum

Back