Ne gerek varmış

Bizim orda da var o ağırlınca altın meselesi, kızlar eskiden sırf bu yüzden kilo alırdı ben zayıftım bana ay böyle kız mı olur, kurucuk bir kızsın, sana az altın takarlar kilo almazsan diyorlardı birde bizde bu hani boyunlarına takıyorlar ya metrelerce kordon deniyor sanırım, ondan takarlar, kız boynunu tartamaz hale gelir ama takmadan da duramaz, ben nedense hiç sevemedim altını, küçükken evin ilk torunu diye kolumu budumu altınla doldurmuşlar, ben ne yapmışım, hepsini gidip toprağa gömmüşüm, annemler bulup yine takmış, bu sefer işi garantiye alıp hepsini kırıp öyle gömmüşüm altın sevmeyen kadın mı olur diyorlar, valla oluyor, işte ben, işte siz, kuyumcuyu önüme serseler ben gidip gümüş kolye alırım, gümüşü seviyorum, altın çirkin geliyor bana

Bence bu hesap fake, umarım bu üye yüzünden banlanmazsınız, herkes boş yere yazıyor sanki...
allahıma cok sükür fake make degilim avrupa yakasında yasayan trakyalı özgür hür iradeli bi bayanım allahıma cok sükür ayrıca sende görüyorum burda herkeze fake fake diye yazıysoun baska laf bilmiyosun herlade

Bence bu hesap fake, umarım bu üye yüzünden banlanmazsınız, herkes boş yere yazıyor sanki...

ben cok uzuluyorum bu kadar detaya girmelerine..fake ya da degil gercekten cok uzuluyorum ki bu bayanin hicbir konusu bilmem yorumda yapmadim daha once ama burda gorunce yuh dedim bunlar paylasilmaz ki..
banlanirsak da olsun canlari sagolsun..
ben kendimce uyardim,burda millet agzina dolamis..yazmamak lazim herseyi..

Hee olmaynca napçan. Onunkini kullancan :)
kız sekerim ben calısmıyorum diye öyle ezilen hıkmık olan bi bayan deglim yani
esim calısıyo ama tüm haklar yükümlülükler bende ne alınıcak ne yapılıcak benimdir adam calısıyo cebıne bazen para bile vermiyroum valla diyrum servisin var yemekte var sen napıcan parauı bsey olursa ben seni gelir alırım diyorum
uuu düsünceli askım benim diyoo

kordonde deniyo zincirde denir valla söyle olsaydı 1 metre zincirim boynuma 2 kere dolar günlerde takardım valla
ama bizde zincir takma yok eskidenmis o bide zincir 14 ayar oluyo alıken 3 bine aldıgın biseyi 1 liraya bozuyon kuyumcu kentten bilgiler :))

Kime fake yazdım yahu, zaten son zamanlarda yorum bile yazmıyorum. Geçmemiş günler diye bir üye vardı, aynı sizin gibi yazıyordu. Pek çok üye onun yüzünden banlandı, sonra ikinci üyelik çıktı. Aslında fake hesaplar yüzünden alınan cezalarda yönetim düzenleme yapmalı bence. Itiraf etmeliyim ama, o sizden daha eğlenceliydi.

Bizim oranın kızları 14 ayar takmaz, o sizin 14 ayar dedikleriniz başka...

İyi de nereden biliyorsunuz ki o kişilerin sizden daha iyi yaşamlar sürdüğünü? Benim liseden bir arkadaşım inanılmaz materyalist, paraya pula, mevkiye önem veren bir kızdı. Daha lisedeyken kendisiyle evlenecek erkekler için araba sahibi olma şartı vardı. Koca adamlarla çıkıyordu o yaşta. Üniversite bittikten sonra istediği gibi zengin playboy kıvamında biriyle evlendi. Facebook'ta çarşaf çarşaf fotoğraflar... Nişan bile bilindik bir otelin lobisinde oldu.
Ortak arkadaşımdan öğrendim ki kızı daha evliliklerinin birinci senesinde kızın arkadaşlarından biriyle aldatmış. Ve bu kız hala daha bu adamla evli. Çocuk da düzenli olarak bunu aldatıyor. Artık saklama gereği dahi duymuyor. Yurtdışına tatile gidiyor erkek arkadaşlarıyla. Kız da göz yumuyor. Bu kız gerçekten mutlu mudur sence?

canım bizimkide fazla aktif
burdakiler esleriyele birlikte olmuyo
görüyrouz kadınların hepsi eslerinin agzına giriyor adamlarda is yok diye burda konu acıyolar okuyoruz
Ya biraz olsun okadar da değil derken şu yorumun la aslında Nekadar mutsuz bir kadın olduğunu su yüzüne çıkardın. Sen baya milleti sanal kıskandırarak kendi acılarını sindiriyorsun.

Ya biraz olsun okadar da değil derken şu yorumun la aslında Nekadar mutsuz bir kadın olduğunu su yüzüne çıkardın. Sen baya milleti sanal kıskandırarak kendi acılarını sindiriyorsun.
cok sükür mutlutum valla allah olmayanlara versin

Allah bundan sonra da gönlünüze göre versin. Düğünde bende Tako takan kimsenin yüzüne bakamadım. Çok utandım ya.
Mesela geçen yaz oğlumun sünnet oldu. Eşimle dedik mevlüt olsun . Eşim dediki maksat kuran okutmak değilmi büyük biyere gerek yok zaten evimiz büyük. Ama gel görki davet etmeye bile çekindim ben. Anneme bıraktım. Sonra bir komşu hayırdır çikom kaç gündür koşuşturuyorsun dedi. Bende mevlüdümğz var annem unutmuş olabilir. Buyurun gelin dedim. Kadın ve Gelinleri geldi baktılar sünnet mevlüdü. Ya diyorlar sen niye bize sünnet demedin ona göre gelirdik. Biz çocuk sünnet olduğunu bile bilmiyorduk. Kv dedi. Çikom gel çocuğun odasında otur para takıyor lar. Ay anne git sen otur yabancımısın. Kim ne taktı bilmem o yüzden.

Nişan bohçası çok Saçma birinin sana iç çamaşırı alması bence çok kötü ,kendi elbiseni kendin al baskasına Muhtaç olunulmamalı ayrıca Nisan'ı düğün gibi yapmak gereksiz ve bosa masraf aile Arasında evde yapılan daha güzel .artık böyle seyler çıkararak aileleri düşürmeyin birbirine.

Ay hayretler içindeyim şuan,ben galiba hep böyle şeyler dizilerde olur sanıyordum,cahil kalmışım bu konularda Küçüklüğünüzde ki altın anılarınızda harikaymış,ayaklı kuyumcu gibi gezdirmişler sizi Hiç korkmamışlar mı ya,kötü niyetli biri tutup kolunuzdan kaçırsa o kadar altını görüp?

onun maas kartı benim iste yaa
günlerde mesela bazen erken cıkıyrom kızlar diyo nedne erken cıkıysoun dedim maasımı cekıcem ayol diye kızlar bayılıyo
Bu kadar altından paradan bahsettin ya aklıma şu geldi bak,kızma ama kötü niyetle söylemiyorum,gözümün önünde seni böyle canlandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…