- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Bence bu hesap fake, umarım bu üye yüzünden banlanmazsınız, herkes boş yere yazıyor sanki...simdi insanin esi aktif olunca ciplak mi geziyor,hemde basur olacak kadar,tobe
ya bu kadar detaya girme bence
Bizim orda da var o ağırlınca altın meselesi, kızlar eskiden sırf bu yüzden kilo alırdıHahahaben de nefret ederim altından,çok itici geliyor bana nedense..Ama sizi takdir ederim,öyle bir ortamda yetiştirilip,bu kadar alçakgönüllü olmanız çok hoş..Keşke herkes sizin gibi olsa...Bir de ben hep ağırlığınca altını merak etmişimdir..Sizin oralarda var mı o da? Mesela 100 kiloluk bir kadına 100 kilo altın takılıyor mu gerçekten çok merak ediyorum
onun maas kartı benim iste yaaKendi maaş kartın yok mu?
onun maas kartı benim iste yaa
günlerde mesela bazen erken cıkıyrom kızlar diyo nedne erken cıkıysoun dedim maasımı cekıcem ayol diye kızlar bayılıyo
allahıma cok sükür fake make degilim avrupa yakasında yasayan trakyalı özgür hür iradeli bi bayanım allahıma cok sükür ayrıca sende görüyorum burda herkeze fake fake diye yazıysoun baska laf bilmiyosun herladeBence bu hesap fake, umarım bu üye yüzünden banlanmazsınız, herkes boş yere yazıyor sanki...
Bence bu hesap fake, umarım bu üye yüzünden banlanmazsınız, herkes boş yere yazıyor sanki...
kız sekerim ben calısmıyorum diye öyle ezilen hıkmık olan bi bayan deglim yaniHee olmaynca napçan. Onunkini kullancan :)
kordonde deniyo zincirde denir valla söyle olsaydı 1 metre zincirim boynuma 2 kere dolar günlerde takardım vallaBizim orda da var o ağırlınca altın meselesi, kızlar eskiden sırf bu yüzden kilo alırdıben zayıftım bana ay böyle kız mı olur, kurucuk bir kızsın, sana az altın takarlar kilo almazsan diyorlardı birde bizde bu hani boyunlarına takıyorlar ya metrelerce kordon deniyor sanırım, ondan takarlar, kız boynunu tartamaz hale gelir ama takmadan da duramaz, ben nedense hiç sevemedim altını, küçükken evin ilk torunu diye kolumu budumu altınla doldurmuşlar, ben ne yapmışım, hepsini gidip toprağa gömmüşüm, annemler bulup yine takmış, bu sefer işi garantiye alıp hepsini kırıp öyle gömmüşüm altın sevmeyen kadın mı olur diyorlar, valla oluyor, işte ben, işte siz, kuyumcuyu önüme serseler ben gidip gümüş kolye alırım, gümüşü seviyorum, altın çirkin geliyor bana
Kime fake yazdım yahu, zaten son zamanlarda yorum bile yazmıyorum. Geçmemiş günler diye bir üye vardı, aynı sizin gibi yazıyordu. Pek çok üye onun yüzünden banlandı, sonra ikinci üyelik çıktı. Aslında fake hesaplar yüzünden alınan cezalarda yönetim düzenleme yapmalı bence. Itiraf etmeliyim ama, o sizden daha eğlenceliydi.allahıma cok sükür fake make degilim avrupa yakasında yasayan trakyalı özgür hür iradeli bi bayanım allahıma cok sükür ayrıca sende görüyorum burda herkeze fake fake diye yazıysoun baska laf bilmiyosun herlade
Bizim oranın kızları 14 ayar takmaz, o sizin 14 ayar dedikleriniz başka...kordonde deniyo zincirde denir valla söyle olsaydı 1 metre zincirim boynuma 2 kere dolar günlerde takardım valla
ama bizde zincir takma yok eskidenmis o bide zincir 14 ayar oluyo alıken 3 bine aldıgın biseyi 1 liraya bozuyon kuyumcu kentten bilgiler :))
İyi de nereden biliyorsunuz ki o kişilerin sizden daha iyi yaşamlar sürdüğünü? Benim liseden bir arkadaşım inanılmaz materyalist, paraya pula, mevkiye önem veren bir kızdı. Daha lisedeyken kendisiyle evlenecek erkekler için araba sahibi olma şartı vardı. Koca adamlarla çıkıyordu o yaşta. Üniversite bittikten sonra istediği gibi zengin playboy kıvamında biriyle evlendi. Facebook'ta çarşaf çarşaf fotoğraflar... Nişan bile bilindik bir otelin lobisinde oldu.Eğitim seviyesi daha az, kişilik karakteri daha az, kültürü daha az, kazancı daha az vs.. vs.. bu herşey olabilir.
Bizden daha az kadınları daha iyi hayat şartlarında görünce yamuluyorum. Ben miyim daha enayi diyorum.
O aklını kullanmış, ben kullanamamışım gibi geliyor.
Ucuza satma konusunda genel olarak dedim. Tabi ki burada birisini kastederek demedim. Kendim adına böyleydi.
Beraber çalışıp birşeyleri yapmak bir tercih. Erkek çalışır kadın yer bu da bir tercih.
Ne doğrudur ne yanlıştır iyice kafam karıştı benim. Bir sonrakinde öyle denicem herşeyi isticem. Olmadı mı başka şeyler denicem.
Hayat çok tuhaf işte deneme yanılma yöntemiyle işliyor. Keşke bir el kitabı olsa da ona göre bilsek yürüsek hatasız.
Doğru olan ne olur bilebilsek. Herkesin kendi hayatı, hakkımızda hayırlısı.
Tekrardan son sözüm; herkesin kendini maddi manevi hak eden kişilerle evlenip mutlu olmasını dilerim.
o zaman sizin dediginiz kordon zincir gibi degildir cünkü boynuna dolamaktan bahsetmissinizBizim oranın kızları 14 ayar takmaz, o sizin 14 ayar dedikleriniz başka...
Ya biraz olsun okadar da değil derken şu yorumun la aslında Nekadar mutsuz bir kadın olduğunu su yüzüne çıkardın. Sen baya milleti sanal kıskandırarak kendi acılarını sindiriyorsun.canım bizimkide fazla aktif
burdakiler esleriyele birlikte olmuyo
görüyrouz kadınların hepsi eslerinin agzına giriyor adamlarda is yok diye burda konu acıyolar okuyoruz
cok sükür mutlutum valla allah olmayanlara versinYa biraz olsun okadar da değil derken şu yorumun la aslında Nekadar mutsuz bir kadın olduğunu su yüzüne çıkardın. Sen baya milleti sanal kıskandırarak kendi acılarını sindiriyorsun.
Allah bundan sonra da gönlünüze göre versin. Düğünde bende Tako takan kimsenin yüzüne bakamadım. Çok utandım ya.Kızlar yani şu takı meselesine gerçekten kızıyorum... ben evlenirken iyi kötü mesleğim vardı... Okulda bitmişti. Eşim hemen evlenmek istedi babada oğlum ben sana hemen herşeyi hazır edemem dedi. Eşimin durumuda şükür iyi. Ama o kendi diyene kadar ben ne evi ne arabası nede maaşını sormadım bilmedim. İşinin olmuş ve mesleğini yıllardır sürdürüyo olması benim için bu konuda yeterli. Eşimde sizin bişey yapmanıza ge de k yok biz aramızda hallederiz dedi. Nişanı iyi kötü bir yerde aile içinde yaptık. Kendi imkanımla, kimsede şunun eksik demedi. Bohçada olmıcaktı onların gönlünden koptu yaptılar. Bileziği bile onlara bıraktık. Ama ben yine çeyizimi yaptım. Altta kalmadım. Mutfağımı, yatak odamı havlumu vs eksik olan ne ise hakkını verdim. Görümcelerimden daha çok yastık yorganım tabağım mutfak aaletim vardı. Neyse onlar ellerinden geleni bende elimden geleni yaptım. Şükür bir kere bile lafı olmadı. Bohçanında altında kalmadık tabi. Bunlar gönül alma işidir. Ticaret değil. Kim ne takmış ona bile bakmadık eşimle.. kimsede takımıza elini uzatmadı. Amaç mutluluktur. Şükğr herşeyim tam. Bugün aileme bile dilediğimce şey alabiliuorum. Eşim bir kere hayır demedi. Ektiğimi biçtim. Oda bu konuda biçiyor asla şuyum yok demedim demem. Ha eşimin asgari ğcretli bir maaaşı olsaydı ozaman da hemen değil 2 senede evlenşrdik ama yine ne benim ailem nede onun ailesi sanmıyorum ki altının çeyizin derdine düşsğn. Bunlar adet olabilir ama ozaman yokluk çoktu. Çünkü yoktu. Şimdi şükür var. Bugün olmazsa yarın oluyor. Rabbim yeter ki buzur sağlık sevgi versin...
Ay hayretler içindeyim şuan,ben galiba hep böyle şeyler dizilerde olur sanıyordum,cahil kalmışım bu konulardaBizim orda da var o ağırlınca altın meselesi, kızlar eskiden sırf bu yüzden kilo alırdıben zayıftım bana ay böyle kız mı olur, kurucuk bir kızsın, sana az altın takarlar kilo almazsan diyorlardı birde bizde bu hani boyunlarına takıyorlar ya metrelerce kordon deniyor sanırım, ondan takarlar, kız boynunu tartamaz hale gelir ama takmadan da duramaz, ben nedense hiç sevemedim altını, küçükken evin ilk torunu diye kolumu budumu altınla doldurmuşlar, ben ne yapmışım, hepsini gidip toprağa gömmüşüm, annemler bulup yine takmış, bu sefer işi garantiye alıp hepsini kırıp öyle gömmüşüm altın sevmeyen kadın mı olur diyorlar, valla oluyor, işte ben, işte siz, kuyumcuyu önüme serseler ben gidip gümüş kolye alırım, gümüşü seviyorum, altın çirkin geliyor bana
Bu kadar altından paradan bahsettin ya aklıma şu geldi bak,kızma ama kötü niyetle söylemiyorum,gözümün önünde seni böyle canlandırdımonun maas kartı benim iste yaa
günlerde mesela bazen erken cıkıyrom kızlar diyo nedne erken cıkıysoun dedim maasımı cekıcem ayol diye kızlar bayılıyo
ahhaahhah süpermissBu kadar altından paradan bahsettin ya aklıma şu geldi bak,kızma ama kötü niyetle söylemiyorum,gözümün önünde seni böyle canlandırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?