- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Siz asla mutlu olamazsınız.Eğitim seviyesi daha az, kişilik karakteri daha az, kültürü daha az, kazancı daha az vs.. vs.. bu herşey olabilir.
Bizden daha az kadınları daha iyi hayat şartlarında görünce yamuluyorum. Ben miyim daha enayi diyorum.
O aklını kullanmış, ben kullanamamışım gibi geliyor.
Ucuza satma konusunda genel olarak dedim. Tabi ki burada birisini kastederek demedim. Kendim adına böyleydi.
Beraber çalışıp birşeyleri yapmak bir tercih. Erkek çalışır kadın yer bu da bir tercih.
Ne doğrudur ne yanlıştır iyice kafam karıştı benim. Bir sonrakinde öyle denicem herşeyi isticem. Olmadı mı başka şeyler denicem.
Hayat çok tuhaf işte deneme yanılma yöntemiyle işliyor. Keşke bir el kitabı olsa da ona göre bilsek yürüsek hatasız.
Doğru olan ne olur bilebilsek. Herkesin kendi hayatı, hakkımızda hayırlısı.
Tekrardan son sözüm; herkesin kendini maddi manevi hak eden kişilerle evlenip mutlu olmasını dilerim.
Eğitim seviyesi daha az, kişilik karakteri daha az, kültürü daha az, kazancı daha az vs.. vs.. bu herşey olabilir.
Bizden daha az kadınları daha iyi hayat şartlarında görünce yamuluyorum. Ben miyim daha enayi diyorum.
Ucuza satma konusunda genel olarak dedim. Tabi ki burada birisini kastederek demedim. Kendim adına böyleydi.
Beraber çalışıp birşeyleri yapmak bir tercih. Erkek çalışır kadın yer bu da bir tercih.
Ne doğrudur ne yanlıştır iyice kafam karıştı benim. Bir sonrakinde öyle denicem herşeyi isticem. Olmadı mı başka şeyler denicem.
Hayat çok tuhaf işte deneme yanılma yöntemiyle işliyor. Keşke bir el kitabı olsa da ona göre bilsek yürüsek hatasız.
Tekrardan son sözüm; herkesin kendini maddi manevi hak eden kişilerle evlenip mutlu olmasını dilerim.
Sakııın yazma...
Ve genç kızlara öğüt, isterse garibanın biri olsun, erkek dediğin çalışkansa, taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa, dürüstse, helal süt emmişse, doğru kişi olduğuna gerçekten eminseniz evlenin gitsin, ne altın ne mal mülk mutluluk getirmez.
Aşkı, sevgiyi, saygıyı, huzuru hissetmiyorsanız trilyoner olsa ne yazar, bunu 21 yıllık evli ablanız söylüyor, çok şükür 21 yıl gayet aşk ve saygı dolu geçti, para elimizin kiridir amaç olmamalı
mune iyi sana talip çıkmadıEvet o adetlerin içinde yetişenlere altın, bağ, bahçe istemek garip gelmiyor ama benim gibi bazıları da o adetlerle büyüse de garipsiyor, bizde nişanlı kız takılarından anlaşılır, o kadar çok takı takılır yani, nişanlıyım birgün Köye gittik bir akraba düğününe, köyün gençlerini inandıramadım nişanlı olduğuma, bekar kız gibi takın var dediler, ki altından zaten nefret ederim
Çıktı, eşimi götürmek zorunda kaldım, bu benim nişanlım diyemune iyi sana talip çıkmadı
canım bizimkide fazla aktif
burdakiler esleriyele birlikte olmuyo
görüyrouz kadınların hepsi eslerinin agzına giriyor adamlarda is yok diye burda konu acıyolar okuyoruz
vallaha öylelerine gram üzülmüyorum desem? sonra adam başka kadın bulunca sövüp sayarlar, adamlar da salak bastım parayı aldım, paşa gönlüm ne isterse onu yaparım, istersem kuma bile getiririm demiyorlar.hiçbir vasfı yok güzelim diye bunları istemeye hak görüyo kendinde o adamda kadın pörsüdüğünde yenisini alsa ya da kadını genç bi kızla aldatsa yeri
zaten tek derdi güzellik olan adam niye evlensin o da ayrı delilik
Kimse kusura bakmasın ben sevdiğim adama enayi muamelesi yapmam.Ben onun hazinesiysem o da benim hazinem.Eğitim seviyesi daha az, kişilik karakteri daha az, kültürü daha az, kazancı daha az vs.. vs.. bu herşey olabilir.
Bilmiyor değiliz ki, uygulamıyoruz sadece. Bak benim nişanlım üniversiteden arkadaşım, 6 yıldır birlikteyiz. Yeri geldi paramız olmadığı için öğlen bir tostu bölüşüp akşam aç uyuduğumuz oldu. Üniversite biteli iki yıl oldu, bu sene evleniyoruz. Kayınpederim ev alamıyor, araba alamıyor diye evlenmeyecek miyim? Her şeyimizi kendimiz yapıyoruz, dönüp arkamıza da bakmıyoruz "Bilmem kim şöyle der mi" diye.söyleyin kızlar ya burdaklr bulsa dügünü bile kendi baslarına nıkah yapıp biz evlendk dicek tipler
adetler gelenekler var sankı uzayda yasıyolar da bilmiyomus ayagındalar
HahahaEvet o adetlerin içinde yetişenlere altın, bağ, bahçe istemek garip gelmiyor ama benim gibi bazıları da o adetlerle büyüse de garipsiyor, bizde nişanlı kız takılarından anlaşılır, o kadar çok takı takılır yani, nişanlıyım birgün Köye gittik bir akraba düğününe, köyün gençlerini inandıramadım nişanlı olduğuma, bekar kız gibi takın var dediler, ki altından zaten nefret ederim
hiçbir vasfı yok güzelim diye bunları istemeye hak görüyo kendinde o adamda kadın pörsüdüğünde yenisini alsa ya da kadını genç bi kızla aldatsa yeri
zaten tek derdi güzellik olan adam niye evlensin o da ayrı delilik
Çıktı, eşimi götürmek zorunda kaldım, bu benim nişanlım diye
eski konulardan yazı alıp buraya yazma basur ve cıplak gezme meselesisimdi insanin esi aktif olunca ciplak mi geziyor,hemde basur olacak kadar,tobe
ya bu kadar detaya girme bence
eski konulardan yazı alıp buraya yazma basur ve cıplak gezme meselesi
admin ne dedi bel altı yazam sen nedne öne cıkak istiyorun anlamadım
iste böyle konu kapanmısken önce cıkmak isteyenleri banlamaları gerek aslında
esimim maas kartıde bende kredi kartıda ben kendiimi daha güvende hissediyroum askım diyroum oda ayy askitom benşm sende dursun sen bana alırsın der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?