- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
- Konu Sahibi Midnight Sun
Ucuz görmek ne demek Allah aşkına?Tv programına bir kız çıktı. Geliri 15 bin olacak gelen adayın, şöför tutacak,hizmetçi tutacak. Aylık 5 bin kuaför masrafım var dedi. Kız herşeyi istedi.
Senin neyin var tarzı şeylerle özgüvenini düşürmek istediler kızın. Çok eleştridiler. Kız da ev hanımı olcaktı evlenince güzel olmaya güzeldi. Maryam diye biriydi izleyen olmuştur kızıl saçlı.
Kız evde mi kaldı? Sana kimse gelmez dediler. Kıza 10 bin aylık geliri olan geldi. Kız beğenmedi ,yakışıklı bulmadı kendi reddetti. Kabul edip evlenebilirdi. Yani böyle isteklere bile gelen var mıymış varmış.
Temel sorun bence ne biliyor musunuz? Biz bayanlar kendimizi ucuz görüyoruz genelde. Azıyla yetiniyoruz.
Ama çok güzel hayatlar süren, kendini ezdirmeyen bayanlar da çok etrafta. Kocasına istediği gibi davranan, kocası nazını çeken insanlar çok. Bayanlar her zaman hazinedir, erkekler bizim peşimizden koşmalı. Erkekler bizi mutlu etmek için uğraşmalı. Ucuza gidenin de kendi saflığı. Bende de var aynı saflık, vicdanıma yenik düşüyorum.
Herkesin kendini hakeden maddi manevi onu taşıyacak mutlu edecek erkeklerle olması dileğiyle...
Ucuz ne demek?
Kimseden bir şey istemedim, kendime değer biçmedim, eşimle yaptım her şeyi.
Saf mıyım sizce? Ucuz muyum?