Güzelim allaha şükür ki bir şey yapamamış sana...
Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti.
Yazın annem, babam, ben ve ablam balkonda oturup çekirdek yerdik, kola içerdik. Akşamları bakkaldan kola ve çekirdek alma görevi benimdi. Bakkal da eve çok yakındı. Apartmanımızda da hep tanıdıklarımız oturur; ama tesadüf o ki bir hafta önce başka birileri taşınmıştı, biliyordum. 12 yaşındaydım o zaman. Bakkala gittim yine, bakkaldan dönerken benden önce apartmana birinin girdiğini gördüm ve ben de arkasından girdim, kapıyı kapattım. Adam beni görünce sen burada mı oturuyorsun diye sordu, ben de nedense yeni taşınanlardan biri olduğunu düşündüm. Evet, dedim. Siz yeni mi taşındınız dedim, evet dedi o da. Sonra bana sorular sormaya başladı, kaça gidiyorsun, adın ne filan gibi...Her seferinde daha da yaklaştı ama ve ben bir terslik olduğunu anladım. En son bir kere öpebilir miyim seni deyince, bağırırım herkes gelir diyerek yukarı doğru koşmaya ve merdivenleri çıkmaya başlamıştım. Sonra kaçtı o sanırım, ben de annemlere anlattım, babam aşağı indi filan; ama bulamadılar. Ne yazık ki bir hafta sonra filan, annem öğretmendi bizim eve yakın bir okulda, annemin okulundan bir kız çocuğuna apartman boşluğunda tecavüz ettiklerini duyduk. Ben gerçekten çok korkmuştum, uzun zaman o adamın suratı gözümün önünden gitmedi, sonra sonra geçti sanırım o travma. Hala apartmana girerken önce kapıyı sonuna kadar açıp biri var mı diye bakarım... Allah kimseye yaşatmasın, bu kadar şanslı olmayabilirdik sanıyorum ki. Allah hepimizi sapıklardan ve kötü insanlardan korusun...