• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyeyimki...Küçüklükte taciz .s

Burda bu sapıkları lanetliyoruz ama, onları da bir anne yetiştiriyor malesef etrafımda hala küçücük oğlu ile ilgili saçma sapan fantaziler kuran anne babalar var, kaç kızın canını yakacaksın diye seviyor oğlunu ve herkeste bunu komik buluyor.. Bu sapıklar uzaydan gelmedi..

erkek iste.malesef cogu öyle duygular icerisinde.
Allah tan basına birsey gelmemis ucuz kurtulmussun
kendine dikkat et bence yine tehlikeli yastasın
isi o kadar abartanlar var ki,dün trende annem ablam karsıya oturdu bana yer yoktu diye
genc birinin yanına oturmak zorunda kaldım yorgunluktan ölüyordum
o sniyeden itibaren elini ayaını nereye koyacagını bilemiyor baktım duramıyor yernde
arada teline bakıyor
yan tarafa bakar gibi
bu tarafa bakıyor
inecegmiz durak geldi ki,hala gozu burda
ülkemizde "kadın"lafını duyunca bile kendnden gecenler var

Son düzenleme:
yalancının biri fantezilerini yazmış. sembollere bakılırsa, yazarken de bayağı bir zevk aldığı besbelli. anacığım siz de biraz mantığınızı kullanın ya!

allah belasını versin köpek pislik cani herif ahlaksız beynime kaç sıçradı okurken.çok üzüldüm yaaa şuan zaten erkeklere güvenmen için çok erken onlardan uzak dur sen şuan için yanlız çıkmamaya çalış dışarı pislik herifin ne yapacağı belli olmaz.dikkat et kendine.

çok kötü bir anı..

ne yapsan hafızan da hep kalacaktır. ama ucuz atlatmışsın. ve çok şanslıymışsın. bu şkilde düşünerek motive ol.
ve mümkünse bir psikologtan da yardım al

söyleyecek o kadar çok sözüm var ki ama söylemeyeceğim sakin olacağım..Güzelim mutlaka anlat paylaş bunu yoksa hafızanda öyle bi yer eder ki hayatın boyunca korkuların olabilir.

cok kotu bır anı gecırmıssın cnm kesınlıkle buyuklerınle paylas .gerekrıse terapı gormeye basla .insallah atlatabılrsın cnm .
ne yazık kı boyle ıgrenc varlıklarla aynı toplumda nefes alıyoruz .3-5 yasındadakı cocuga tacıze yeltenmeye kalkan adamları okuyoruz ucuncu mansetlerde .allah belalarını versın ,nasıl bu kadar korerır kalpler kı el kadar cocuklara tecavuze yeltenırler .
bende senın basına gelen olayın benzerını yasamıstım kuzenımle bırlıkte .kuzenım 8 ben 10 yasındaydım .kuzenım bızde kalıyordu ve evde kımse yoktu .sen sokakta tacıze ugramıssn cnm ben neredeyse ewvımde ugrayacaktım .neyse zıl caldı .elektırık dedı kapadım kapıyı .sonra tekrar caldı annenı cagırırmısın dedı annem babam yok dedım ( bana kalırsa aılemın evde olmadıgını daha nceden bılyordu .cunku elektırıkcıye benzer bı kılıgı yoktu tesadufte degıldı ) sonra sen gel o zman buraya dedı.ben de cocuk aklımla elektırıkten anlamıyorum kı ben dedım .sonra kuzenımle benı cagırdı asagıya ındık bızde .elınde cıkolata vardı onları bıze verdı kucagına oturttu ıkımızıde .dun gıbı hatrlıyorum sım sıkı sarmıstı vucudumuzu .ne kadar cocuk da olsak ben korkmaya baslamısdım bırak ben eve gıdıcem dıyordum bırakmıyordu .bırakmayınca ıyıce korktum bagırmaya basladım bende agzımı tuttu .sonra kuzenımde cıglık attı .baktı bu bız susacak gıbı degılız kacmaya yeltendı ama ,abımın ıs yerı apartmanın altındaydı tesaduf yaa o da eve bırsey bırakmaya gelıyormus .bızı kapıda gorunce abım adama saldırdı ama serefsız adam elınden kactı.neysekı bızede bırsey olmadı cok korkmustum gercekten .oyle serefsz ınsanlarla yasıyoruz kı adamdakı cesarete bak evde tecavuze yeltenıyor .aklıma geldıkce delırıyorum .bu pıskolojıyı atlatabılcegını sanmıyorum ,atlatırsın ama kımseye guvencın tam olmaz .Allah'a sukurler olsun kı basıma kotu bırsey gelmeden kurtuldum kı sende oyle .ama o kaadar cok etkılendım kı kımseye guvenemıyorum kolay kolay.

banada olmuştu bi tuhaf adam öpücük fln göndermişti ne yapıyosun be die bağırdım slk herife sonra koştum kuran kursuna gidiodum bide elimdede kuran koştum fln sonra işte biraz korkmuştum ama aştım üstüne giderek korkumun çok iğrenç bi devirde yaşıyoruz

üstte yazdığım olay 13 yaşındayken olmuştu ama küçükken ben bi arabanın üstüne oturmuştu plakası kırıldı o günden beri küçükken dışarı çıkmamıştım küçüklüğüm evde geçti ne zaman 13 yaşlarında oldu dershane başladı dershaneye gittik annemş bekliyorum gelsin diye bi adam yanıma geldi yaşlı biri böyle yanağımı okşşuyo fln sen büyüceksin fln dio saçmaladı bende ewt ewt dedim sonra arkadaşlarım geldi tanıyomusun dedi bide çok utangaçım hala da evt dedim hımm neyin fln dediler annem fln tanıyo dedim korkudan ben bu yaşadıklarımı hiç birine anlatmadım ne arkadaşıma nede başkasına okula giderken bi adam kolumdan tutmuştu zorla götürüodu servis şöförümüz sopayla kovalamıştı servisteki kızlar ağlıyo fln
inanırmısınız titriyorum yaa bi tuhaf oldum şimdi nefret ediyorum askılı fln şort fln giymioyorum parfüm sıksan bazı deliler laf atıyo kısa giyinsen başkası varya gerçekten kötü haldeyiz insanı kız olmaktan nefret ettiryor cinsiyetinden iğrendiriyor böyle olaylar

Son düzenleme:
Back