• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık boşanma vakti

Nereden buldunuz bu adamı ? Maddi durumu iyi sanırım ona mı kapıldınız ? İkinci evliliğinizde daha çok araştırıp düşünseydiniz keşke.
Salaklık yaptın kendini çok güzel kamufle de etti ama kendimi suçlayıp geçmişe dönmek istemiyorum ilk evliliğim görücü usulü oldu ailem verdi diye ikincisi aşk evliliği olsun kimse karışmasın istedim ama çok kötü kelimelerim anlatmaya asla yetmiyor

Öyle tipler birakmazlar onlara göre onlar iyiler herkes kötü kii birakmasinlar da bir sey olsa sorumluluk siz de...
Evet onlar çok dindarlar onlar asla bulunmaz insanlar başı açık olan herkes namussuz kapalı olsa da bakımlı olursa yine o…pu 10 dakika otur 10 bin tane laf sokarlar namazdsn kalkıp onun bunun dedikodusunu yaparlar kuran okumazlar ayet bilmezler olmayan şeyleri insanlara vaaz verir gibi söylerler

Allah'a güvenin yolunuza devam edin hic üzûlmeyin belki de sizi hakedene giden yollar bu cilelerden geciyordur...
Bi daha güvenemem ben çalışıp kendi hayatımı tek başıma yaşamak istiyorum sadece kök ailem annem kardeşlerim erkeklerden tiksiniyorum ve bunda da çok haklıyım uzun süre bu fikrim değişmez

Evet onlar çok dindarlar onlar asla bulunmaz insanlar başı açık olan herkes namussuz kapalı olsa da bakımlı olursa yine o…pu 10 dakika otur 10 bin tane laf sokarlar namazdsn kalkıp onun bunun dedikodusunu yaparlar kuran okumazlar ayet bilmezler olmayan şeyleri insanlara vaaz verir gibi söylerler
Din güzel ahlaki tamamlamadiktan ve o namazlar kötülüklerden uzaklastirmadiktan sonra oturup kendilerini tekrar kontrol etmeliler yani siz onlari kendi yasamlariyla birakin...

Kesinlikle onu asla istemiyorum zaten bu iş bitti bunu söylemekten dilimde tüy bitti sabahtan beri ama ben kararlıyım o adam benim eşim olmaya asla layık değil ben kaç gündür ramazan hazırlığı yapıyorum belim sakat kaldı kete açmaktan börek açmaktan neden çünkü konuşmasam bile kayınvalideme gönderirim eşim çocuğum yer annemi davet ederim yer diye gündelik yemekleri tatlıları evi ter temiz çocuğun her ödevinde başından ayrılmam her şeyiyle ben ilgilenirim ama gördüğüm muameleye bakın
Yaptıkça arsızlaşıp degersizlestirmis sizi. Çocuğu istemeseniz kabul ettirmek için sizi hoş tutmak için kendini paralardi erkekler böyle

Din güzel ahlaki tamamlamadiktan ve o namazlar kötülüklerden uzaklastirmadiktan sonra oturup kendilerini tekrar kontrol etmeliler yani siz onlari kendi yasamlariyla birakin...
Aynen öyle ama ona böyle dedim sinirli anında bana ablamın ..kunu ye diye iğrenç bi cümleyle karşılık verdi o kadar iğrençler ki kesinlikle benim kültür seviyeme din seviyeme asla uygun değiller

Yaptıkça arsızlaşıp degersizlestirmis sizi. Çocuğu istemeseniz kabul ettirmek için sizi hoş tutmak için kendini paralardi erkekler böyle
Aynen öyle çocuğa bugün seni sevmiyor dedi yalandan seviyor gibi yapıyor ablasına da dedi sevmiyor çocuğu diye bana da bağırdı sevmiyorsun diye sanki ben salağım durup dururken almış seviyorum ilgileniyorum bakıyorum sıkıntısını çekiyorum sevmediğim için mi ?

Aynen öyle çocuğa bugün seni sevmiyor dedi yalandan seviyor gibi yapıyor ablasına da dedi sevmiyor çocuğu diye bana da bağırdı sevmiyorsun diye sanki ben salağım durup dururken almış seviyorum ilgileniyorum bakıyorum sıkıntısını çekiyorum sevmediğim için mi ?
Fazla fedakarlık yapınca değersizleşirsin malesef. Kendini düşün ve boşan. Ne yaparsan yap adın üvey anne olacak zaten

Nasil bir ruh hastasi bu herif ya? Tayt giyince, ustelik de evde, o.. mu olunuyormus? Ne pis, ne igrenc bir zihniyet ya hayretler icinde okudum. Ablasi da ailesi de ayni kafada belli ki, o cocukcagiza cok yazik olacak.
Siz bir an evvel bu adamdan kurtulmaya bakin, bugun bu yuzden size bu kadar hakaret eden beyinsiz herif yarin obur gun baska bir seyden cok daha kotu seyler yapabilir, asla normal bir kafa degil cunku bu. Cocuk icin ne yapilabilir hic bilemedim ama, bu aileye de birakilacak gibi degil ki. Zaten bu sekilde devam ederse ileride o da kacar gider. :(

Benim değil ama onu tek nası bırakayım
Kaçın gidin o evden bi an önce eşinizde o potansiyeli gördüm tam bir hayvan aferdesiniz sinirim tepeme sıçradı. Sosyal hizmetlere falan şikayet etseniz sonra ? Belki bir şey yapılır fazla bilgim de yok açıkcası ama ben sizin canınız için endişe ettim

Merhaba iyi geceler 3 yılı geçti evliyim eşimin ilk evliliğinden kızı var benim yok.Kızım bizimle yaşıyor bi süredir geçen de konu açmıştım eşimin sorunlu biri olduğuyla alakalı. Bu sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlarken kızım mutfağa geldi peşine de eşim. İkimize baktı ikimizde de tayt vardı bu yüzden önce kızıma bağırdı çıkar o taytı diye. Sonra bana döndü çocuğa örnek oluyorsun giyme onları diye bağırdı. Sonra çocuğa döndü sen örnek alma onu bunun ailesi de namussuz kendisi de namussuz ….pu dedi bana içeri gittim odama. Peşinden ablasını aradı görüntülü seslerini duyuyorum tabi. Abla bu kadın çocuğa kötü örnek oluyor evde tayt giyiyor. Hadi bu karım bunu …tir ederim ama kızımı onun gibi olursa ne yapacağım ben? Peşinde bu ve bunun ailesi gibi mi olsun abla? Getireceğim annem baksın yine. O da onu dolduruyor evde tayt giymezdi aslında diyor demek ki ondan görmüş. Bi de diyor annem bana namaz kılmayı öğretti diyor niye biz öğretmedik mi ona da o kadın öğretmiş diyor. O da arkamdan neler neler diyor. Belki 2 saat hem benim hem çocuk hem benim ailem hakkında kğfürler hakaretler ettiler dedikodu yaptılar. Sonra eşim çocuğa götüreceğim seni hazırlan dedi kızım ağladı tamam dedi bi de korktuğu için özür diledi. Daha sonra benim kapıma dayandı açmadım eşime odanın kapısını sonra durdu kızıma dedi ki bu zaten anne olmak istese şimdite kadar kendisi doğururdu belki de çocuğu olmuyor ondan böyle dengesiz psikolojisi bozuk diyor sonra da sen onlara ne bakıyorsun örnek alıyorsun onları ben paramla satın almışım ben ve ailemden çocuğa böyle bahsediyor. Ben kapıyı açmayınca evden def olup gitti çocuğu da ben evi terk edemim diye götürmedi. Çıkınca da hakaretlerine devam etti saatler sonra yalvarmaya başladı bende eve almadım ve ayrıldığımızı boşanacağımı söyledim çocuğa da bakmak istiyorum ama bu şekilde sorumluluk nasıl alacağım bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim kızlar aileme bişey demedim zaten farklı şehirlerdeyiz annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 😔
Mesele kızi değil kocanız kizada bakamazsıniz biyolojik baba o yani sahiplenmenizi anlıyorum ama bu is yürümez ayrılın çocuk yokken

Hayır benim yok ama zaten çocuğu istemiyor çocuk bir kaç kez gitmiş daha önce yanına hepsinde dövmüş kızmış istememiş onu kendine başkasıyla hayat kurmuş çocukları da var kızımı yok sayıyor inanın ben gittikten sonra bu çocuk ne yapacak onu bile düşünüyorum
Çocugun öz annesi nerede?

Siz böyle yobaz bir adamla neden en baştan görüştünüz ki?

Back